Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin gerçekten başka söylenecek söz yok. 7.-9. denemesinde hamile kalanların hikayelerini dinledim hep, umarım sende kendinde maddi manevi o gücü bulur takrar dener ve bu denemeyle bebeğine kavuşursun

şu yazdığından ne kadar da güçlü bir kadın olduğunu anlayabiliyorum. Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun. üzülme demek boşuna ben sadece tekrar umut et diyorum....

Yaaaa, üzülme nolur, O bebiş bir gün olacak Rabbim doğru zamanı bekliyordur.

Oh çok sevindim öncelikle sorun olmamasına sonra senin rahatlamana benim ki kaybetme korkusundan sanırım test pozitif çıkmadan da alışamayacağım :)

[/QUOTE]

Üzgünüm ne denir ki..Sabırlar diliyorum

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedin rabbim sabır versin...

Canım benim Allah diğer denemende nasip eder inşallah üzme kendini demek istiyorm ama biliorum çok zor Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah

Ne denir bilmiyorum ki. Çok üzüldüm Allah sabır versin, inşallah vakti geldiğinde bebeğine kavuşursun.

Arkadaslar aranizda Lutinus vajinal tablet kullanan varmi benim kullandiktan bir kac saat sonra geri akiyo acaba normalmi yarin Transferim var dr ye sorucam sizlerin bilgisi varmi lutfen

Ben Almanyada tedavi oluyorum burdaki dr transferden 3gun sonra ultrasona 6gun sonra tekrar randevu verdi sizlerede drleriniz oylemi yapti birde bana istersem 3 embriyo verecekler ama biz hala karar verenedik siz olsaniz ne yaparsiniz

gözlerim doldu yazdiklarini okurken.benimdd kardeslerim senin gibi cirpiniyor..insallah pozitif sonuclanir ablanin tedavisi

canim ne denirki.rabbimden sana güc kuvvet diliyorum.en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun insallah.rabbim yar ve yardimcin olsun.muradini versin. cok emek veriyorsun karsiligini bigün alicaksin insallah

Ben Almanyada tedavi oluyorum burdaki dr transferden 3gun sonra ultrasona 6gun sonra tekrar randevu verdi sizlerede drleriniz oylemi yapti birde bana istersem 3 embriyo verecekler ama biz hala karar verenedik siz olsaniz ne yaparsiniz
hosgeldin. beni cagirmadilar transferden sonra.ben de almanyada tedavi görüyorum ama her Doktor farkli tabii.
bana 3 verseler ben de alirdim herhalde

arkadaslar soylenecek herseyi soylemis cnm..
Rabbim bizim haylr sandığımız islerde bir şer oldugundan nasip etmezmis o anda..
Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısindan hidayetlisinden sagliklisindan evlatlar nasip etsin,sana da,bizlere de.

canim gecenlerde Transfer günüyle ilgili sorular sormustun yazamadim..kacinci gün embryosu olduguna hic takilma.kendini üzme bunlari düsünüp.yeterki rabbim ol desin onlar bahane

canim gecenlerde Transfer günüyle ilgili sorular sormustun yazamadim..kacinci gün embryosu olduguna hic takilma.kendini üzme bunlari düsünüp.yeterki rabbim ol desin onlar bahane
Cok üzülmüştüm vallahi
Iki gun once transferimi yaparken 3 tane cozduk 2 tane 1.kalite 9 hucreli transfer edicez,diger 8 hucreliyi takip edecez bozulmazsa bi daha dondurcaz demisti,bugun aradi embriyolog ve gayet iyi gelismis yine donduruyoruz dedi :)
Sordum bnde niye 5.gun embriyosu transfer eetmediniz bakin gelisebiliyormus diye sordum,"ilk denemeniz oldugu icin oyle daha saglikli,kendi dogal ortaminda gelismesini beklemek daha mantikli,hem bu disarda gelisebildiyse size verdiklerimiz hayli gelisir" dedi..biraz rahatladim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…