Dualarımdasın canım, herşey yolunda gitsin ve tutunsun bebişin annecğine :)Rabbimin selami üzerinize olsun arkadaslar simdi aradilar hamdolsun yarin insallah bir terslik olmazsa transferim var. Dualarinizda bana da yer verin
Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.
aminnnn arkadaşım amin....Dualarımdasın canım, herşey yolunda gitsin ve tutunsun bebişin annecğine :)
şu yazdığından ne kadar da güçlü bir kadın olduğunu anlayabiliyorum. Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun. üzülme demek boşuna ben sadece tekrar umut et diyorum....Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Yaaaa, üzülme nolur, O bebiş bir gün olacak Rabbim doğru zamanı bekliyordur.Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Bebek kelimesine alışalım tatlım, neye uğraşıyoz ya. Bu arada doktorumu aradım, kanama devam etseydi sorun teşkil ederdi, ama az birşey olup kesildiği için tahrişten yada tutunmadan kaynaklıdır endişe etmeyin dedi. Ohhh içim rahatladı.
[/QUOTE]Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Insallah canim ya dun biri dokuz ay yatman gerekiyor deyince biraz korktumhayır gerekmiyor. Eğer doktorunun söylediği özel bir durum yoksa normal hayatına devam edebilir, çalışabilir hatta doğumunu bile normal yapabilirsin.
Canım adetin 3. Günü 14 Şubat ilk ignemi olmuştum...canım ne zmaan başlamıştın ilaç kullanmaya
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedinKızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Canım benim Allah diğer denemende nasip eder inşallah üzme kendini demek istiyorm ama biliorum çok zor Allahım yar ve yardımcın olsun inşallahKızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Kızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
gözlerim doldu yazdiklarini okurken.benimdd kardeslerim senin gibi cirpiniyor..insallah pozitif sonuclanir ablanin tedavisiMerhaba arkds lar ben de sizi takip ediyorum ablam icin onunda yarın test gunu ve oyle heyecanlıyız ki ailecek ben başka şehirde yaşıyorum her gün telefonda konuşuyoruz..Burada ablam icin umut ariyorum durum su ki bir tane embriyo ile çıktılar bu yola..oönce enistem mikrotese oldu şükür ki Sperm bulundu ablamdan 9 yumurta toplandı ve en iyi döllenen geriye 1 tane kaldı transfer edildi ama biz çok umutluyuz. .allahın izniyle tutunacak benim yigeninin. .her gün aklımda oturup 9 aylik kizimla dua ediyoruz inşallah buradaki arkadaşlar in da ablamin da gonlundeki minikler onlarladir. .ddualarım sizinle Allah büyük ol der ve olur..
canim ne denirki.rabbimden sana güc kuvvet diliyorum.en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun insallah.rabbim yar ve yardimcin olsun.muradini versin. cok emek veriyorsun karsiligini bigün alicaksin insallahKızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
hosgeldin. beni cagirmadilar transferden sonra.ben de almanyada tedavi görüyorum ama her Doktor farkli tabii.Ben Almanyada tedavi oluyorum burdaki dr transferden 3gun sonra ultrasona 6gun sonra tekrar randevu verdi sizlerede drleriniz oylemi yapti birde bana istersem 3 embriyo verecekler ama biz hala karar verenedik siz olsaniz ne yaparsiniz
canim gecenlerde Transfer günüyle ilgili sorular sormustun yazamadim..kacinci gün embryosu olduguna hic takilma.kendini üzme bunlari düsünüp.yeterki rabbim ol desin onlar bahanearkadaslar soylenecek herseyi soylemis cnm..
Rabbim bizim haylr sandığımız islerde bir şer oldugundan nasip etmezmis o anda..
Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısindan hidayetlisinden sagliklisindan evlatlar nasip etsin,sana da,bizlere de.
Cok üzülmüştüm vallahicanim gecenlerde Transfer günüyle ilgili sorular sormustun yazamadim..kacinci gün embryosu olduguna hic takilma.kendini üzme bunlari düsünüp.yeterki rabbim ol desin onlar bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?