Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

doktor kaynaklı değil vücudum bana bir oynadı bu sefer herşey normalken o yumurta niye çatlamadı. o kadar iğne ilaç derken canımızdan olacağız bıktım artık bıktımmm
Ah be canım bişeyler bişeyler Rabbimin OL demesini bekliyor.. İnşallahh vakti yakındır inşallahh buz bebişlerin senin olur inşallah bu son uğraş olur..

ya vallahi anlamadim ama bak bu ay basima geleni soyleyim gecen ay 3 gun erken adet oldum bu ay cok ozur dileyerek soyluyorum iliski esnasinda kanamam oldu cok korktum rahim agzi yarasi diye kadin dogum poliklinigi var ona gittim rahim agzi temiz dedi ama yumurtan var dikkatli ol korun dedi adetime 6 gun vardi neyse reglim gecikti hamilemiyim acaba falan diye test aldim yok aha kist oldu dedim dr a gittim baskasina bakti bu ay adetin gecikmesi normal yumurtlamamissin rahim duvari 6 mm dedi enaz 9 mm olmasi lazim dedi ertesi gun regl oldum. yani yemin ederim dr lari anlayamiyorum ben de...

İnanır msın duymak İstediğim tek cümle bu tekkkk. Teselli edilmekten nefret ediyorum
Aynen bugün aileme bile dedim tesellilere Karnım tok artık onu bile duymak ağır geliyor. Yaşın genç yok tedavi yöntemleri var olur olur başlıyor herkes allahım sabır versin bize canım şuan istediğm tek şey dayanma gücü

İnanır msın duymak İstediğim tek cümle bu tekkkk. Teselli edilmekten nefret ediyorum

Amin canım inşaallah Rabbim kimseye Yaşatmasin evlatla sınamasın kimseyi inşaallah
dualarim sizinle yapabildigim teksey bu...

günaydın canlar doktordan geliyorum durumu çözemediğim kadar varmış meğer benim durum henüz tıpta yokmuş ovulasyon olmuş (hormon değerlerine göre) gebelik yok kist te yok rahim de kanama alanı oluşmuş ama adet te yok ovulasyon olduğuna göre 14 gün sonra kanamanın başlaması lazım bu durum tıpta yok ben de anlamadım diyor dr ilaçla söktürmeyelim bikaç gün daha bekleyelim diyor naapsam bilemedim ki

Arkadaşım bence yeteri kadar ilaç alıyoruz yerinde olsam beklerim. Tıpta yok demek tıp herşeyi bilmiyor demek.

S Sky_sun bulent trasta mi devam edeceksin?
Hayır canım maalesef bizim Başımıza gelen durumum çaresi yokmuş tüp bebek defterini kapattık o yüzden. Embiryolarin gelişim durumuna tıbbın bi yöntemi yokmuş bugün iki ayrı doktorla görüşme yaptık. Şans bu diyor normal bi şekilde bölünecegi zamanı bulana kadar deneme yapabilirsiniz diyor. 3 kere denedik aynı şeyler oldu yani normal yolla şansımız daha yüksek o zaman çünkü bizde sorun yok ve her ay deneme şansımız var diğer türlü senede bir kaliteli embiryo bölünmesini yakalamak zor olur. Valla anlamadım gitti kaç Doktorla görüşme yaptıysam Hepsi aynı diyor. ilk önce sperm yumurta dollenir 3. Ya da 5. Güne normal bölünme şeklinde gelir ondan sonra biz embiryolar a müdahale edebiliyoruz. 3. Gune normal şekilde geldiyse pgt yapıyoruz 5. Güne geldiyse cgh yapılıyor tutunması en muhtemel embiryoyu seçiyoruz diyorlar. Yani bizim sorunumuz neden bu embiryolar tutunmuyor değil yani sorun embiryolar normal bi şekilde bolunmuyor ki tutunsun. ilk önce kaliteli tutabilecek embiryo haline gelir ondan sonra tutunması için en iyi embiryo seçilir içinden. bizim embiryolar seçilecek duruma gelmiyor.. tıbbın embiryolarin normal bölünmesine çaresi yokmuş. Bizde ki şansa bak ya ne diyim allahın takdiri.

Sende benim gibi canım neydi çektiğin. inşaallah adetin gelir de ugrasmak zorunda kalmazsın. geçmiş olsun canım. Benim de bugün adet günüm bakalım ne zaman adet olacam. Çok korkuyorum diğer tüp bebekte adet olduğum ilk gün bayıldım bayilacak gibi oldum midem bulandı evde kimse yoktu çok ağır bi adet olmuştum. inşaallah yine öyle olmaz aşırı korkuyorum

Kizlar size bisey sorucam kafayi yiyecem esimle betaber alisveris merkrsine gitmistik bende bisey bakmaya gittim buzim kizin kafadinda bant vardi esimde farketmemis burnnznu kapatmis bant oda nasil pldugunu bilmiyo gordugumde kapaliydi fiyo heralde uyuyomusmus bisey plurmz kizlar

Beynine fln oksijen gitmedigi icin bisey olurmu oda gorunce sadirdim diyo nadil gordun curpuniyomuydu diyom bilmiyom diyo nereye kadar kapaliydi diyom bilmiyom burnuyla agzi diyo oyle simdu birmal oyle etrafina bakiniyo kafayu yicem bu erkeklwre cocuk teslim edende kabahat

4 4343 canim korkma aklina òyle seyler getirme bide belki anlikti ve hareketleri ayni degilmi bisey olsaydi dedigin gibi illaki belirtirdi minnosum korkma havva 2 aylikti gece bi kalktim bas tarafina koydugum iki katli tülbent kafasini yüzünû komple sarmisti sicrayip almamla yasiomu die sirkrlemem emin ol o heyecenla bende hatirlamiorum yani anlik bisey canim esine sakin güvenmemezlik yapma bizimki telefonu dúsùrdù elmacik kemogine morardi ama benden daha cok korktu onun cirpunip aglamasina korkma kuzum
S Sky_sun cancazim sonucun icin tek duam Allah im sabrini arttirsin ve tedavin icin de anlamiorum hersey okadar gelismisken nasil.embiryonun neden oldugunu bilmiolar ya yumurtada sorun yada spermde yada dòllenmede olusan eksiklikte kromozon illaki bakilmistir ama nebilim illaki mantikli aciklamasi olmali ya Allah im tedavisiz nasib etsin insallah hayirlisiyla
dnzderya m yarin öbùrgùn olursun insallah hayirlisiyla ya noluo bu dönem anlamiomki tipta bilionmemek nedir ee Allah cok büyük ne diyeyim Allah im yardim etsin insallah
NursELmira canim naptiniz ne durumdasin
aysesahra huhuhu kuzummm oralardamisinnn
sultan1356 canim nasilsinn girmiosun pek
dianthus kizzz ses ver kuzumm oglusun aldi bizden senii ohh yerim onu cirkin
@serenalar kuzum nexionuz kizcen nasil
papyonkilikli veve sen ve findigim nasilsiniz canlarim ii oldunuzmu ki
Ve unuttugum varsa mazur gòrûn

Sağol canım amin inşaallah . Valla bu duruma ne Spermle alakalı diyebiliyoruz ne de yumurta alakalı diyebiliyoruz dedi dr belli değilmiş . Tıp bu kadar ilerlemiş durumda herkese çaresi var bize yok galiba. ileri yöntem mikro çip uygulandi ona rağmen embiryolar iki tedavimde olduğu gibi oldu. Yumurtalar iyi diyorlar eşimin hareketlisi % 88 sayı 68 milyon çıktı ona rağmen mikro çip yöntemi uygulandi anlamadık niye böyle oluyor. Nasip kısmet sınavimiz bitmedi demek

Canım geçmiş olsun bianlik bişey olmuştur bence Insaalah allahın izniyle bişeyi yoktur. Bi anda oluyor canım böyle şeyler. Benim yeğenim de sıcak suyla yandı iki dk içinde nasıl oldu anlamamislar nazar değiyor çocuklara Canım. allah bi daha Yaşatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…