Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım saolasın bende tek embriyomun durumunu merak içerisndeym dün iyi dediler ama bugün arayan olmadı.. 3. Gündü bugün dondursalar ya da bişey olsa ararlardı diye teselli edeyrm kendimi.. Birde dua ediyorum Allahım bu yolda kim emek sarfediyor ve gözyaşı döküyorsa hepsini annelikle taçlandır diye..

Iyiyz kızım kollarında isililik çıktı sanmıştım bugün Dr götürdüm alerjiymis kasinir bu dedi yavrum kaç gündür ne çekti kimbilir kucakta bile durmuyordu jel ve alerji için şurup verdi iki tane allta disimiz var çıktı hala eli ağzında usttende çıkacak galiba sen nasılsın bebis nasıl canim
dnzderya ve S Sky_sun arkadaşlarıma üzüldüm yazacak kelime bulamadım kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin 10senemde kızımı kucağıma aldım hiç pes edip birakmadim kendimi
Benimle aynı sene evlenenlerin çocukları nerdeyse ilkokul bitirecek
Rabbim doğal yoldan nasip etsin

Geçmiş olsun canım inşaallah bebeğinin biran önce alerjisi geçer. Haklısın canım bu tarz örnekler çok var böyle örnekleri gördükçe zaten daha umudumuz artıyor rabbim inşaallah bizim de kucağımızı doldurur.

Canim benim Allah razi olsun sizlerden biz korktukca hersey bize buluyo desene Allahim cumlemizin yardimcisi olsun Allahim bekleyenlere tez gunde nasipvetsin mevlam buyutenlerede saglijla buyutmeyi nasip etsin hepunizi opyorum

D denizderya ve @ jonguilcim Allahtan umit kesilmez bize buradaki doktorlar siz birakin artik bu isleri dediler esim hayir ben gucum yetene kadar denecem dedi ve Rabbim nasip etti sukurler olsun Allahin kabul etmeyecegi duayi amin dedirtmezmis insallah vakti ve saati vardir Rabbim yuzunuzu tez zamanda guldursun saglikli sihatli nasip etsinm

Cocuk uyuyo diye kahve almaya gitmis kahve alirken farketmemis .agzi acikti herhalde diyo yazik oda uzuldu ama olacakla olmusa care bulunmuyo Allahimiza emanet.hep duam Allahim sen bize emanet ettin ellemizden geldigi kadar bakiyoruz gelmeyenleri sana emanet ediyorum yarabbi diye dua ediyorum hep.rabbime emanet artik

Gecmis oldun kuzuma Allahim acil sifalar verdin onsallah tez zamanda iylesir

Canim benim Allahim tez zamanda yuzunuzu guldursun .bilmiyorjm kullaniyormusunuz ama esin ve sen arisutu bal ve polen kullanin .bide zencefil cayini cok iyi diyolar erkekler icin bir cay kasiginin ucuyla zencefiltozu bal ve limon bebim esim cok ucti bende kullandim Rabbimin verdigi sifayi kumse vermiyo .Allahim sifa senden deyip kullanin kuzum .insallah tez gunde yuzunuz guler

Gecmis oldun kuzuma Allahim acil sifalar verdin onsallah tez zamanda iylesir
Amin canım Sağol
Yazdıklarını okudum korkma bişey olmamıştır ağzından almıştır nefes
Benim kizimda oyun yapıyor mesela tülbent yüzüne bırakıyor eller kkollar ayrı oynuyor heyecan yapıyor kendine

Aminnnn kuzum Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah Rabbim gonlune gore nasip eder bebisin tutunur .size doktor vitamin d kapsulu vermismiydi .ben okafar tedavi oldum bana hic onwrmemislerdi ama bu doktorum verdi.embiriyonun tutunmasini sagliyomus insallah senin bebisinde saglikla turunur

defalarca ayni seyi yasadik erkeklerle alakasi yok anlik oluyor olabiliyor.beynine oksijen gitmemesi durumu oyle hemen olmaz morarmasi bilincini kaybetmesi falan gerekiyor Allah korusun. hem o bantlar okadar kalin degil. birsey olmaz Allahin izniyle merak etme.

canim.sagolasin iyiyiz hamdolsun ben de mide bulantisi var hat safhada buralarda salgin varmis tabiii ben kacirir miyim hemen kaptim...

dilerim hersey gonlunuzce olur Rabbim guzel kapilar acsin.

Tatlım beslenme tarzınızı değiştirip egzersizlere başla birde bal çörek otu tarçın ..bende kalitede işe yaramıştı inşallah sendede yarar..

Tatlım geçmiş olsun..endişelenme beyine oksijen gitmemesi o kadar şeyle olan birşey değil..Allah göstermesin bebeğinin baygın olmuş olması lazım..Rabbim kimseye yaşatmasın..

Tatlım beslenme tarzınızı değiştirip egzersizlere başla birde bal çörek otu tarçın ..bende kalitede işe yaramıştı inşallah sendede yarar..
S Sky_sun aysesahra ya kesinlikle katiliyorum. bal corek otu tarcin polen bol su kalsiyum egzersiz. insallah guzellikler bulacak bizleri

Amin kızlar Sağolun rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşaallah. 4 4343 ve aysesahra dediginiz doğru sanırım biraz yediğimize içtiğimize dikkat etmemiz lazım arı sütü bal poleni demeyeceğim bide kuru inciri eşim de artık dikkat ederse eder adam herşeyi yemekten kusacak az kaldı sigara içki içen kişiler var onların oluyor ben ikisini de içmedim hayatımda diyip işin içinden sıyırmaya çalışıyor

Cok garip vardir Allah imin bir bildigi insallah hayirlisiyla ilerde bir mantikli aciklamasi olur dedigin gibi sizde sorun yok insallah hayirlisiyla normel yoldan.verir Allah im en.kisa zamanda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…