- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canım saolasın bende tek embriyomun durumunu merak içerisndeym dün iyi dediler ama bugün arayan olmadı.. 3. Gündü bugün dondursalar ya da bişey olsa ararlardı diye teselli edeyrm kendimi.. Birde dua ediyorum Allahım bu yolda kim emek sarfediyor ve gözyaşı döküyorsa hepsini annelikle taçlandır diye..4 4343 canim korkma aklina òyle seyler getirme bide belki anlikti ve hareketleri ayni degilmi bisey olsaydi dedigin gibi illaki belirtirdi minnosum korkma havva 2 aylikti gece bi kalktim bas tarafina koydugum iki katli tülbent kafasini yüzünû komple sarmisti sicrayip almamla yasiomu die sirkrlemem emin ol o heyecenla bende hatirlamiorum yani anlik bisey canim esine sakin güvenmemezlik yapma bizimki telefonu dúsùrdù elmacik kemogine morardi ama benden daha cok korktu onun cirpunip aglamasina korkma kuzum
S Sky_sun cancazim sonucun icin tek duam Allah im sabrini arttirsin ve tedavin icin de anlamiorum hersey okadar gelismisken nasil.embiryonun neden oldugunu bilmiolar ya yumurtada sorun yada spermde yada dòllenmede olusan eksiklikte kromozon illaki bakilmistir ama nebilim illaki mantikli aciklamasi olmali ya Allah im tedavisiz nasib etsin insallah hayirlisiyla
dnzderya m yarin öbùrgùn olursun insallah hayirlisiyla ya noluo bu dönem anlamiomki tipta bilionmemek nedir ee Allah cok büyük ne diyeyim Allah im yardim etsin insallah
NursELmira canim naptiniz ne durumdasin
aysesahra huhuhu kuzummm oralardamisinnn
@sultan1356 canim nasilsinn girmiosun pek
@dianthus kizzz ses ver kuzumm oglusun aldi bizden senii ohh yerim onu cirkin
Su perisi86 kuzum nexionuz kizcen nasil
papyonkilikli veve sen ve findigim nasilsiniz canlarim ii oldunuzmu ki
Ve unuttugum varsa mazur gòrûn
Iyiyz kızım kollarında isililik çıktı sanmıştım bugün Dr götürdüm alerjiymis kasinir bu dedi yavrum kaç gündür ne çekti kimbilir kucakta bile durmuyordu jel ve alerji için şurup verdi iki tane allta disimiz var çıktı hala eli ağzında usttende çıkacak galiba sen nasılsın bebis nasıl canim4 4343 canim korkma aklina òyle seyler getirme bide belki anlikti ve hareketleri ayni degilmi bisey olsaydi dedigin gibi illaki belirtirdi minnosum korkma havva 2 aylikti gece bi kalktim bas tarafina koydugum iki katli tülbent kafasini yüzünû komple sarmisti sicrayip almamla yasiomu die sirkrlemem emin ol o heyecenla bende hatirlamiorum yani anlik bisey canim esine sakin güvenmemezlik yapma bizimki telefonu dúsùrdù elmacik kemogine morardi ama benden daha cok korktu onun cirpunip aglamasina korkma kuzum
S Sky_sun cancazim sonucun icin tek duam Allah im sabrini arttirsin ve tedavin icin de anlamiorum hersey okadar gelismisken nasil.embiryonun neden oldugunu bilmiolar ya yumurtada sorun yada spermde yada dòllenmede olusan eksiklikte kromozon illaki bakilmistir ama nebilim illaki mantikli aciklamasi olmali ya Allah im tedavisiz nasib etsin insallah hayirlisiyla
dnzderya m yarin öbùrgùn olursun insallah hayirlisiyla ya noluo bu dönem anlamiomki tipta bilionmemek nedir ee Allah cok büyük ne diyeyim Allah im yardim etsin insallah
Geçmiş olsun canım inşaallah bebeğinin biran önce alerjisi geçer. Haklısın canım bu tarz örnekler çok var böyle örnekleri gördükçe zaten daha umudumuz artıyor rabbim inşaallah bizim de kucağımızı doldurur.Iyiyz kızım kollarında isililik çıktı sanmıştım bugün Dr götürdüm alerjiymis kasinir bu dedi yavrum kaç gündür ne çekti kimbilir kucakta bile durmuyordu jel ve alerji için şurup verdi iki tane allta disimiz var çıktı hala eli ağzında usttende çıkacak galiba sen nasılsın bebis nasıl canim
dnzderya ve S Sky_sun arkadaşlarıma üzüldüm yazacak kelime bulamadım kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin 10senemde kızımı kucağıma aldım hiç pes edip birakmadim kendimi
Benimle aynı sene evlenenlerin çocukları nerdeyse ilkokul bitirecek
Rabbim doğal yoldan nasip etsin
Canim benim Allah razi olsun sizlerden biz korktukca hersey bize buluyo desene Allahim cumlemizin yardimcisi olsun Allahim bekleyenlere tez gunde nasipvetsin mevlam buyutenlerede saglijla buyutmeyi nasip etsin hepunizi opyorum4 4343 canim korkma aklina òyle seyler getirme bide belki anlikti ve hareketleri ayni degilmi bisey olsaydi dedigin gibi illaki belirtirdi minnosum korkma havva 2 aylikti gece bi kalktim bas tarafina koydugum iki katli tülbent kafasini yüzünû komple sarmisti sicrayip almamla yasiomu die sirkrlemem emin ol o heyecenla bende hatirlamiorum yani anlik bisey canim esine sakin güvenmemezlik yapma bizimki telefonu dúsùrdù elmacik kemogine morardi ama benden daha cok korktu onun cirpunip aglamasina korkma kuzum
Cocuk uyuyo diye kahve almaya gitmis kahve alirken farketmemis .agzi acikti herhalde diyo yazik oda uzuldu ama olacakla olmusa care bulunmuyo Allahimiza emanet.hep duam Allahim sen bize emanet ettin ellemizden geldigi kadar bakiyoruz gelmeyenleri sana emanet ediyorum yarabbi diye dua ediyorum hep.rabbime emanet artikCanım geçmiş olsun bianlik bişey olmuştur bence Insaalah allahın izniyle bişeyi yoktur. Bi anda oluyor canım böyle şeyler. Benim yeğenim de sıcak suyla yandı iki dk içinde nasıl oldu anlamamislar nazar değiyor çocuklara Canım. allah bi daha Yaşatmasin
Gecmis oldun kuzuma Allahim acil sifalar verdin onsallah tez zamanda iylesirIyiyz kızım kollarında isililik çıktı sanmıştım bugün Dr götürdüm alerjiymis kasinir bu dedi yavrum kaç gündür ne çekti kimbilir kucakta bile durmuyordu jel ve alerji için şurup verdi iki tane allta disimiz var çıktı hala eli ağzında usttende çıkacak galiba sen nasılsın bebis nasıl canim
dnzderya ve S Sky_sun arkadaşlarıma üzüldüm yazacak kelime bulamadım kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin 10senemde kızımı kucağıma aldım hiç pes edip birakmadim kendimi
Benimle aynı sene evlenenlerin çocukları nerdeyse ilkokul bitirecek
Rabbim doğal yoldan nasip etsin
Canim benim Allahim tez zamanda yuzunuzu guldursun .bilmiyorjm kullaniyormusunuz ama esin ve sen arisutu bal ve polen kullanin .bide zencefil cayini cok iyi diyolar erkekler icin bir cay kasiginin ucuyla zencefiltozu bal ve limon bebim esim cok ucti bende kullandim Rabbimin verdigi sifayi kumse vermiyo .Allahim sifa senden deyip kullanin kuzum .insallah tez gunde yuzunuz gulerSağol canım amin inşaallah . Valla bu duruma ne Spermle alakalı diyebiliyoruz ne de yumurta alakalı diyebiliyoruz dedi dr belli değilmiş . Tıp bu kadar ilerlemiş durumda herkese çaresi var bize yok galiba. ileri yöntem mikro çip uygulandi ona rağmen embiryolar iki tedavimde olduğu gibi oldu. Yumurtalar iyi diyorlar eşimin hareketlisi % 88 sayı 68 milyon çıktı ona rağmen mikro çip yöntemi uygulandi anlamadık niye böyle oluyor. Nasip kısmet sınavimiz bitmedi demek
Amin canım SağolGecmis oldun kuzuma Allahim acil sifalar verdin onsallah tez zamanda iylesir
Aminnnn kuzum Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah Rabbim gonlune gore nasip eder bebisin tutunur .size doktor vitamin d kapsulu vermismiydi .ben okafar tedavi oldum bana hic onwrmemislerdi ama bu doktorum verdi.embiriyonun tutunmasini sagliyomus insallah senin bebisinde saglikla turunurCanım saolasın bende tek embriyomun durumunu merak içerisndeym dün iyi dediler ama bugün arayan olmadı.. 3. Gündü bugün dondursalar ya da bişey olsa ararlardı diye teselli edeyrm kendimi.. Birde dua ediyorum Allahım bu yolda kim emek sarfediyor ve gözyaşı döküyorsa hepsini annelikle taçlandır diye..
defalarca ayni seyi yasadik erkeklerle alakasi yok anlik oluyor olabiliyor.beynine oksijen gitmemesi durumu oyle hemen olmaz morarmasi bilincini kaybetmesi falan gerekiyor Allah korusun. hem o bantlar okadar kalin degil. birsey olmaz Allahin izniyle merak etme.Beynine fln oksijen gitmedigi icin bisey olurmu oda gorunce sadirdim diyo nadil gordun curpuniyomuydu diyom bilmiyom diyo nereye kadar kapaliydi diyom bilmiyom burnuyla agzi diyo oyle simdu birmal oyle etrafina bakiniyo kafayu yicem bu erkeklwre cocuk teslim edende kabahat
canim.sagolasin iyiyiz hamdolsun ben de mide bulantisi var hat safhada buralarda salgin varmis tabiii ben kacirir miyim hemen kaptim...4 4343 canim korkma aklina òyle seyler getirme bide belki anlikti ve hareketleri ayni degilmi bisey olsaydi dedigin gibi illaki belirtirdi minnosum korkma havva 2 aylikti gece bi kalktim bas tarafina koydugum iki katli tülbent kafasini yüzünû komple sarmisti sicrayip almamla yasiomu die sirkrlemem emin ol o heyecenla bende hatirlamiorum yani anlik bisey canim esine sakin güvenmemezlik yapma bizimki telefonu dúsùrdù elmacik kemogine morardi ama benden daha cok korktu onun cirpunip aglamasina korkma kuzum
dilerim hersey gonlunuzce olur Rabbim guzel kapilar acsin.Hayır canım maalesef bizim Başımıza gelen durumum çaresi yokmuş tüp bebek defterini kapattık o yüzden. Embiryolarin gelişim durumuna tıbbın bi yöntemi yokmuş bugün iki ayrı doktorla görüşme yaptık. Şans bu diyor normal bi şekilde bölünecegi zamanı bulana kadar deneme yapabilirsiniz diyor. 3 kere denedik aynı şeyler oldu yani normal yolla şansımız daha yüksek o zaman çünkü bizde sorun yok ve her ay deneme şansımız var diğer türlü senede bir kaliteli embiryo bölünmesini yakalamak zor olur. Valla anlamadım gitti kaç Doktorla görüşme yaptıysam Hepsi aynı diyor. ilk önce sperm yumurta dollenir 3. Ya da 5. Güne normal bölünme şeklinde gelir ondan sonra biz embiryolar a müdahale edebiliyoruz. 3. Gune normal şekilde geldiyse pgt yapıyoruz 5. Güne geldiyse cgh yapılıyor tutunması en muhtemel embiryoyu seçiyoruz diyorlar. Yani bizim sorunumuz neden bu embiryolar tutunmuyor değil yani sorun embiryolar normal bi şekilde bolunmuyor ki tutunsun. ilk önce kaliteli tutabilecek embiryo haline gelir ondan sonra tutunması için en iyi embiryo seçilir içinden. bizim embiryolar seçilecek duruma gelmiyor.. tıbbın embiryolarin normal bölünmesine çaresi yokmuş. Bizde ki şansa bak ya ne diyim allahın takdiri.
Bir şeyden de geri kal bacım...:))))canim.sagolasin iyiyiz hamdolsun ben de mide bulantisi var hat safhada buralarda salgin varmis tabiii ben kacirir miyim hemen kaptim...
Tatlım beslenme tarzınızı değiştirip egzersizlere başla birde bal çörek otu tarçın ..bende kalitede işe yaramıştı inşallah sendede yarar..Hayır canım maalesef bizim Başımıza gelen durumum çaresi yokmuş tüp bebek defterini kapattık o yüzden. Embiryolarin gelişim durumuna tıbbın bi yöntemi yokmuş bugün iki ayrı doktorla görüşme yaptık. Şans bu diyor normal bi şekilde bölünecegi zamanı bulana kadar deneme yapabilirsiniz diyor. 3 kere denedik aynı şeyler oldu yani normal yolla şansımız daha yüksek o zaman çünkü bizde sorun yok ve her ay deneme şansımız var diğer türlü senede bir kaliteli embiryo bölünmesini yakalamak zor olur. Valla anlamadım gitti kaç Doktorla görüşme yaptıysam Hepsi aynı diyor. ilk önce sperm yumurta dollenir 3. Ya da 5. Güne normal bölünme şeklinde gelir ondan sonra biz embiryolar a müdahale edebiliyoruz. 3. Gune normal şekilde geldiyse pgt yapıyoruz 5. Güne geldiyse cgh yapılıyor tutunması en muhtemel embiryoyu seçiyoruz diyorlar. Yani bizim sorunumuz neden bu embiryolar tutunmuyor değil yani sorun embiryolar normal bi şekilde bolunmuyor ki tutunsun. ilk önce kaliteli tutabilecek embiryo haline gelir ondan sonra tutunması için en iyi embiryo seçilir içinden. bizim embiryolar seçilecek duruma gelmiyor.. tıbbın embiryolarin normal bölünmesine çaresi yokmuş. Bizde ki şansa bak ya ne diyim allahın takdiri.
Tatlım geçmiş olsun..endişelenme beyine oksijen gitmemesi o kadar şeyle olan birşey değil..Allah göstermesin bebeğinin baygın olmuş olması lazım..Rabbim kimseye yaşatmasın..Cocuk uyuyo diye kahve almaya gitmis kahve alirken farketmemis .agzi acikti herhalde diyo yazik oda uzuldu ama olacakla olmusa care bulunmuyo Allahimiza emanet.hep duam Allahim sen bize emanet ettin ellemizden geldigi kadar bakiyoruz gelmeyenleri sana emanet ediyorum yarabbi diye dua ediyorum hep.rabbime emanet artik
salgin dedin mI on siradayim tatlim. :)Bir şeyden de geri kal bacım...:))))
Cok garip vardir Allah imin bir bildigi insallah hayirlisiyla ilerde bir mantikli aciklamasi olur dedigin gibi sizde sorun yok insallah hayirlisiyla normel yoldan.verir Allah im en.kisa zamanda insallahSağol canım amin inşaallah . Valla bu duruma ne Spermle alakalı diyebiliyoruz ne de yumurta alakalı diyebiliyoruz dedi dr belli değilmiş . Tıp bu kadar ilerlemiş durumda herkese çaresi var bize yok galiba. ileri yöntem mikro çip uygulandi ona rağmen embiryolar iki tedavimde olduğu gibi oldu. Yumurtalar iyi diyorlar eşimin hareketlisi % 88 sayı 68 milyon çıktı ona rağmen mikro çip yöntemi uygulandi anlamadık niye böyle oluyor. Nasip kısmet sınavimiz bitmedi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?