Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Oyy yanikmi cok gecmis olsun canimcimm bidaha yasatmasin Allah im

Canim benim endiselenme olcagi varsa bu stresle tutmaz Allah korusun kuzum bende tek embiroyla gittim dedigin gibi bisey olsaydi muhakkak haber verirlerdi mecburen ozaman bugün 4. Gùn büyük ihtimal ararlar ve nasibse insallah yarin transfer veya dondurma islemi gerceklesir bitane olsun senin olsun kuzumm insallah sag salim

Aminn canim insallah aaaa alerjikmi peki neden neymis ona göre dikkat ederdin bide ciplak hali úzerine koyma sakin yünlü de giydirme pamuk olmasina dikkat et kasimasinada izin verme cok zor biz alerjik ekzamayiz cok sükür kremlerimiz ise yaradi biz 6 ay boyunca cektik hemde neler anamm tavsan dislimm yaaa benimki daha yeni cikario az az ucu cikmis gòrùnmùo pek ama su icerken bardagimiz yada kasigimiz tik tik edioo ve ondan dolayi huysuz cok sükür okadar degil ama sikintisi var yinede bide gecmis olsun canim benim

Canim benim Allah razi olsun sizlerden biz korktukca hersey bize buluyo desene Allahim cumlemizin yardimcisi olsun Allahim bekleyenlere tez gunde nasipvetsin mevlam buyutenlerede saglijla buyutmeyi nasip etsin hepunizi opyorum
Aminn canim insallah aynen korktukca daha cok oluo bazen serbest birakmak ii biz bazen kafamizi yere kút die vuruoruz bazen oyuncak telini kafaya hoopp indirioruz yataginada hep vuruoduk vurdukca alisti ve daha dikkatli Allah im herkese hayirli evlat nasib etsin olanlarinikide hayirlisiyla búyútmeyii

canim.sagolasin iyiyiz hamdolsun ben de mide bulantisi var hat safhada buralarda salgin varmis tabiii ben kacirir miyim hemen kaptim...
Aaa geçmiş olsun kuzum da valla miknatis gibisin nerde bisey var duymayi ver hemen gelioo bide belki baskadir kiz mide bulantinn dikkat et ayy bi mucize oluomus cok fena o bulnti

nurse51 canimm nasilsiniz isim alisveris stardlari verilmistir artikk ay iice agirlastin tabi hafif baski sanci agrilar Allah im herkese nasib etsin insallah hayirlisiyla dogum sekline karar verdinmi kuzum hayirlisiyla bide tekrar dok. Bakti noldu canim en son insallah hayirlisiyla uyumludur herseyin

Sağol canım büyük bir ihtimalle yumurtadan sonra boyle oldu kızarıklık hala var aile hekiminin verdiği ilaç cumartesi kadar iyi gelmezse çocuk Dr goturcem şuan tatildeymis Dr doğduğundan beri aynı Dr takip ediyor başka Dr gitmek istemiyorum
Işın aksi tarafıda cumartesi akşamı memlekete ggidiyoruz uzun yolculuk ilk kez nasıl geçecek bilmiyorum
Bebisin dişleri kaya gibi sağlam olsun maşallah )

Desene yumurta yiyemicek Allah im yardim Etsin canim aynen bizde öyle yaptik hep ayni dok kontrolünde de canim ben orduya gittim tirla cok rahatt olmama ragmen kizcem etkilendi perisan oldu ve 5bucuk ayliktik sahsi aracinizsa dinlene dinlene Mola vererek gidersiniz insallah güzel gecer tesekkür ederiz teyzesi insallah

ahahha ben de adetimin geciktiginde ayni duygular icindeydim ki ozaman mide bulantisi daha agirdi bir haftayi gecti boyleyim. aman turkiyedeki canlar sebeke suyu icmeyin ozellikle Ankaradakiler...
Ayy kuzum insallah hic ummadigin anda gelir ben adet oldum cok sükür gecen.ay a bu ay halen olmadim bekliom benim adet basi ce sonu zate bulanior hep ben aliskinim

Aaa geçmiş olsun kuzum da valla miknatis gibisin nerde bisey var duymayi ver hemen gelioo bide belki baskadir kiz mide bulantinn dikkat et ayy bi mucize oluomus cok fena o bulnti
Can'ım bugün doktora gittim yine kilo almamış 1600 lerde kilo su
Kafayı yiyecem valla
Başı ve boyu uzamış normal çıktı
Ama karnı zayıf çıktı hiç kilo almamış
Haftaya tekrar çağırdı
Eğer almazsa yatış verecek
Belki yapısal dedi ama kafam çok karıştı

fit bir bebis olacak demek ki canim saka bir tarafa evde yoruluyor musun? su ic bu havalarda bol bol ignelerini duzenli vur bir de sut icmeye calis lutfen.

fit bir bebis olacak demek ki canim saka bir tarafa evde yoruluyor musun? su ic bu havalarda bol bol ignelerini duzenli vur bir de sut icmeye calis lutfen.
Sıcaktan pek iş yapamıyorum canım
Şekerden dolayı mı almıyor ona kafam takıldı
İlaçları düzenli kullanıyorum
Haftaya tekrar çağırdı eğer devam ederse bu durum 1 gün yatıracağım dedi iğne yapacakmış akciğer gelişimi için
Allah şifa versin canım ne deyim inşallah kilo alır haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…