Oyy yanikmi cok gecmis olsun canimcimm bidaha yasatmasin Allah imCanım geçmiş olsun bianlik bişey olmuştur bence Insaalah allahın izniyle bişeyi yoktur. Bi anda oluyor canım böyle şeyler. Benim yeğenim de sıcak suyla yandı iki dk içinde nasıl oldu anlamamislar nazar değiyor çocuklara Canım. allah bi daha Yaşatmasin
Canim benim endiselenme olcagi varsa bu stresle tutmaz Allah korusun kuzum bende tek embiroyla gittim dedigin gibi bisey olsaydi muhakkak haber verirlerdi mecburen ozaman bugün 4. Gùn büyük ihtimal ararlar ve nasibse insallah yarin transfer veya dondurma islemi gerceklesir bitane olsun senin olsun kuzumm insallah sag salimCanım saolasın bende tek embriyomun durumunu merak içerisndeym dün iyi dediler ama bugün arayan olmadı.. 3. Gündü bugün dondursalar ya da bişey olsa ararlardı diye teselli edeyrm kendimi.. Birde dua ediyorum Allahım bu yolda kim emek sarfediyor ve gözyaşı döküyorsa hepsini annelikle taçlandır diye..
Aminn canim insallah aaaa alerjikmi peki neden neymis ona göre dikkat ederdin bide ciplak hali úzerine koyma sakin yünlü de giydirme pamuk olmasina dikkat et kasimasinada izin verme cok zor biz alerjik ekzamayiz cok sükür kremlerimiz ise yaradi biz 6 ay boyunca cektik hemde neler anamm tavsan dislimm yaaa benimki daha yeni cikario az az ucu cikmis gòrùnmùo pek ama su icerken bardagimiz yada kasigimiz tik tik edioo ve ondan dolayi huysuz cok sükür okadar degil ama sikintisi var yinede bide gecmis olsun canim benimIyiyz kızım kollarında isililik çıktı sanmıştım bugün Dr götürdüm alerjiymis kasinir bu dedi yavrum kaç gündür ne çekti kimbilir kucakta bile durmuyordu jel ve alerji için şurup verdi iki tane allta disimiz var çıktı hala eli ağzında usttende çıkacak galiba sen nasılsın bebis nasıl canim
@dnzderya ve S Sky_sun arkadaşlarıma üzüldüm yazacak kelime bulamadım kızlar sakın umudunuzu yitirmeyin 10senemde kızımı kucağıma aldım hiç pes edip birakmadim kendimi
Benimle aynı sene evlenenlerin çocukları nerdeyse ilkokul bitirecek
Rabbim doğal yoldan nasip etsin
Aminn canim insallah aynen korktukca daha cok oluo bazen serbest birakmak ii biz bazen kafamizi yere kút die vuruoruz bazen oyuncak telini kafaya hoopp indirioruz yataginada hep vuruoduk vurdukca alisti ve daha dikkatli Allah im herkese hayirli evlat nasib etsin olanlarinikide hayirlisiyla búyútmeyiiCanim benim Allah razi olsun sizlerden biz korktukca hersey bize buluyo desene Allahim cumlemizin yardimcisi olsun Allahim bekleyenlere tez gunde nasipvetsin mevlam buyutenlerede saglijla buyutmeyi nasip etsin hepunizi opyorum
Aaa geçmiş olsun kuzum da valla miknatis gibisin nerde bisey var duymayi ver hemen gelioo bide belki baskadir kiz mide bulantinn dikkat et ayy bi mucize oluomus cok fena o bulnticanim.sagolasin iyiyiz hamdolsun ben de mide bulantisi var hat safhada buralarda salgin varmis tabiii ben kacirir miyim hemen kaptim...
Evet canım bir ay hastanede yattı yeğenim yanık tedavisi çok zor rabbim korusun bebekleri çocuklarıOyy yanikmi cok gecmis olsun canimcimm bidaha yasatmasin Allah im
yik canim gayet regliyim hatta bugun bittiAaa geçmiş olsun kuzum da valla miknatis gibisin nerde bisey var duymayi ver hemen gelioo bide belki baskadir kiz mide bulantinn dikkat et ayy bi mucize oluomus cok fena o bulnti
Sağol canım büyük bir ihtimalle yumurtadan sonra boyle oldu kızarıklık hala var aile hekiminin verdiği ilaç cumartesi kadar iyi gelmezse çocuk Dr goturcem şuan tatildeymis Dr doğduğundan beri aynı Dr takip ediyor başka Dr gitmek istemiyorumAminn canim insallah aaaa alerjikmi peki neden neymis ona göre dikkat ederdin bide ciplak hali úzerine koyma sakin yünlü de giydirme pamuk olmasina dikkat et kasimasinada izin verme cok zor biz alerjik ekzamayiz cok sükür kremlerimiz ise yaradi biz 6 ay boyunca cektik hemde neler anamm tavsan dislimm yaaa benimki daha yeni cikario az az ucu cikmis gòrùnmùo pek ama su icerken bardagimiz yada kasigimiz tik tik edioo ve ondan dolayi huysuz cok sükür okadar degil ama sikintisi var yinede bide gecmis olsun canim benim
yik canim gayet regliyim hatta bugun bitti
Aynen canim amcam 2. derece yanikti ki o zorluklar cekti bebekler cocuklar daha zor Amin kuzum insallahEvet canım bir ay hastanede yattı yeğenim yanık tedavisi çok zor rabbim korusun bebekleri çocukları
Desene yumurta yiyemicek Allah im yardim Etsin canim aynen bizde öyle yaptik hep ayni dok kontrolünde de canim ben orduya gittim tirla cok rahatt olmama ragmen kizcem etkilendi perisan oldu ve 5bucuk ayliktik sahsi aracinizsa dinlene dinlene Mola vererek gidersiniz insallah güzel gecer tesekkür ederiz teyzesi insallahSağol canım büyük bir ihtimalle yumurtadan sonra boyle oldu kızarıklık hala var aile hekiminin verdiği ilaç cumartesi kadar iyi gelmezse çocuk Dr goturcem şuan tatildeymis Dr doğduğundan beri aynı Dr takip ediyor başka Dr gitmek istemiyorum
Işın aksi tarafıda cumartesi akşamı memlekete ggidiyoruz uzun yolculuk ilk kez nasıl geçecek bilmiyorum
Bebisin dişleri kaya gibi sağlam olsun maşallah)
ahahha ben de adetimin geciktiginde ayni duygular icindeydim ki ozaman mide bulantisi daha agirdi bir haftayi gecti boyleyim. aman turkiyedeki canlar sebeke suyu icmeyin ozellikle Ankaradakiler...Bütün hayallerim Suan cirpinip batti hi
Ayy kuzum insallah hic ummadigin anda gelir ben adet oldum cok sükür gecen.ay a bu ay halen olmadim bekliom benim adet basi ce sonu zate bulanior hep ben aliskinimahahha ben de adetimin geciktiginde ayni duygular icindeydim ki ozaman mide bulantisi daha agirdi bir haftayi gecti boyleyim. aman turkiyedeki canlar sebeke suyu icmeyin ozellikle Ankaradakiler...
Can'ım bugün doktora gittim yine kilo almamış 1600 lerde kilo suAaa geçmiş olsun kuzum da valla miknatis gibisin nerde bisey var duymayi ver hemen gelioo bide belki baskadir kiz mide bulantinn dikkat et ayy bi mucize oluomus cok fena o bulnti
fit bir bebis olacak demek kiCan'ım bugün doktora gittim yine kilo almamış 1600 lerde kilo su
Kafayı yiyecem valla
Başı ve boyu uzamış normal çıktı
Ama karnı zayıf çıktı hiç kilo almamış
Haftaya tekrar çağırdı
Eğer almazsa yatış verecek
Belki yapısal dedi ama kafam çok karıştı
Sıcaktan pek iş yapamıyorum canımfit bir bebis olacak demek kicanim saka bir tarafa evde yoruluyor musun? su ic bu havalarda bol bol ignelerini duzenli vur bir de sut icmeye calis lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?