Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benm bi tanıdığımn aynen böyleydi bebek kilo almıyordu doktoru ona haftada en az 2 gün balık tüketmelisn dedi özellkle somon balığıydı yanlş hatrlamyrsam.. Sonra bebek kilo almaya başladı yalan olmasın 2 haftada 1 kilo aldı diye hatrlıyorum.. Balık yoksa öğünlerine balık ekle canm mevsimi değil ama yinede ihmal etme

Ama şimdi başlasan bayrama denk gelmezdi ki transfer ben mi yanlş hesaplıyorum.. Ben daha mens olmadm canım yarın randevum var bi siklus daha yumrta toplayalm mı yoksa transfer mi olsun ona karar vericez.. Çok şükür biricik embriyomun durumu iyiymiş 5. Günü gördü dün donduruldu.. Açıkcası ben tekrar ilaç tedavisine hiç hazır değilm.. Toplanacaksa bile bu ay istemicem bakalm yarın netleşir canım..

bayrama sonuç kısmı denk geliyor hesaplarıma göre kimseye laf anlatmak istemiyorum malum kurban işli bayram . bir de eşim tatil yapmak istiyo amaaannn herşeyi düşün işte bizi kim düşünecekse... canım sevin dim altın yumiş iyi ilerlemiş bi siklus daha yumi toplamak da fena fikir değil Rabbim hangisi hayırlıysa onu rast getirsin inşallah

Deneyim canım sağol
Kim be derse yiyorum bu ara zaten ah bi de şeker olmasa daha neler yiyeceğim

Canim bak böyle kendine stres yaparsan hepten kòtù olur sakinn ol bak buralara kadar geldin masallah cimcimeye uzun boylu olcak igne yapcak yazmisin her ihtimali degerlendirio dok. Canim benim insallah hayirlisiyla bisey olmayaak bak havalar cok sicak stresin tavan yapmis ignelerdi hazirlikti suydu buydu derken bide seker etkilenmistirdiniz 2 canlisin canim eger almazsa yatis yap takip etsinler insallah hayirlisiyla sag salim al kucagina da bir oh cek bak bide bu ultrasyonlar cok yaniltio peki plesanta ne durumda son aylarin bazen bu gibi durumlar olabilio canim

Canım plesenta ve kan akışı iyi durumda
Kordondaki kan akışı iyi dedi bakalım canım
Aslında benimde aklıma stres geliyor
İzine çıkarken çok stres yaşadım bu haftada hemşire arkadaşımız balkondan düştü vefat etti üst üste geldi anlıyacağın rahatlayım derken izin daha sıkıntılı başladı

Kızlar bugün kontrolüm vardı embriyonun durumundan bahsetti doktor ben bu embriyodan çok ümitliym dedi. Senide ilaçlarla daha fazla yormak istemyrm dedi. kendisi transferden yana açıkcası bende yorulduğumu hissedyrm ilaç konusunda ve böylece transfere karar verdk.. Estrofem kullanıyorum.Yarın lucrin başlıyor son beş günde torlusal kullanıp adetle yolumuzu belirlicez inşallah.. Allahım bu kez nasip eder inşallahh..

Çok sevindim bir embiriyonun beş güne gelmesine benimde öyleydi beş güne bir embiriyoyla ilerledik inş kavuşuruz yavrumuza canım

Canım bende çok umutluyum senden inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. Transfere kadar Protein ağırlıklı Beslen canım bana hastanede sürekli bunu söylendi hemşireler. 5. Güne gitmesi çok güzel canım allahım inşaallah nasip edecek bu sefer son olacak allahın izniyle tabii.

Ahh canımm inşallahh Rabbim hepimize yaşatsın inşallahh ben niyeyse okadar ümitli değilim ama hayrlısı diyorum herzaman

Canim yaaa herseyin cok sik yasamissin en hassas dönemlerin Allah im mekanini cennet etsin sevdiklerine ailesine sabir versin senin icin zor bir durum kuzum ama dedimya cift canlisin kendine dahada dikkat et nolur son zamanlar biraz sorunlar olabilir bunlarin hepsi tatli sorunlar kicagina aldiginda aklina geldikce gülcen bak ben 3 aylik hamileydim dok en az haftada 2 gún balik yicen dedi ben yiyemrdigimi söyleyince balik yagi verdi dok. Neden önermediki sana hos benimkine 3.700 dediler 2.800 dogdu 1 kilo fark atti olsun ablam.hic kullanmadida yemedide ama dok danis evde varsa sor bitane olsun al zarari degil faydasi olur bak kan akisi kordonda iimis insallah alir kilo bircok kadinda okudum kilo aldiramiorum die hepside almis sag salim kucagina insallah hayirlisiyla sende alcan canim benim

Canim benim belliydi yumosunun blastokis olcagi bak dok ii dediyse gúven bana hatta kendi icinde bòlùnùp 2 olursa sasma demisti gör bak insallah siki siki tutuncak annesine hayirlisiolsun insallah canim benim

Canim benim belliydi yumosunun blastokis olcagi bak dok ii dediyse gúven bana hatta kendi icinde bòlùnùp 2 olursa sasma demisti gör bak insallah siki siki tutuncak annesine hayirlisiolsun insallah canim benim
Teşekkür ederim canm ama öncekilerde blastokistti onlarda kaliteliydi ben sonuca bakıyorum elimde ne kaldı kocaman bi sıfır.. Zamanı geldiyse olur gelmedyse yolumuza bakarız napalım..

Rabbim yolunu bahtını acık etsin evladına kavuştursun seni de inşallah sım sıkı tutunur annesine

İnşallah canım ya dün balık yedim biraz suyu çok içiyorum inşallah alır bu hafta mimik kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…