Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İnşallah canım ya dün balık yedim biraz suyu çok içiyorum inşallah alır bu hafta mimik kızım
sut de ic lutfen o da cok iyi kilo yapiyor ama su herseyden ote. basiniz sagolsun buarada stres cok onemli malesef ki. tv de bile stresli seyler izleme buara
Yarasın miniğinizee inşallahh bol bol kilo olsun şifa olsun
canim insallah bu defa guzel sobuclarla geleceksin. nedense kendimle bagdastiriyorum seni belki ayni rahatsizligi paylastigimizdan. ya bol bol dua bundan sonra. S Sky_sun in dr dedigi gibi protein agirlikli beslen. bagirsaklarin icin simdiden armut ye

Ahh canım inşallah Allahım bana da bi prenses nasip eder senin gibi

Günde 3 bardak içiyorum canım yarın sabah randevum var inşallah yatış vermez kilo almıştır minik kızım

Teşekkür ederim canm ama öncekilerde blastokistti onlarda kaliteliydi ben sonuca bakıyorum elimde ne kaldı kocaman bi sıfır.. Zamanı geldiyse olur gelmedyse yolumuza bakarız napalım..
Tabiki canim benim blastokis die illa die degil insallah hayirlisiyla vakti zamani gelmistir minigin senindir annesi kipir kipir minnacik can parcasi hayirlisiyla canimm benimm

Canım 2054 olmuş benim minik kızım
3 hafta çok önemli dedi doktorum ne yaptıysan yapmaya devam et dedi stresten uzak kendine çok iyi bakacaksın dedi
Canim benim cok sevindim insallah doguma kadar bebis dahada kilo alir .Allahim butun evlatlarumisa sifa versin usteyen dileyen herkesede nasip etsin hayirli dogumlar canim benim

nurse51 canim benim cok sükür ohh masallah subhanallah ya bak senn ne güzel almis kiloyu cok sevindim stres yok 3 haftan kaldi annesi cimcimeye insallah hayirlisiyla al kucagina ohh bol bol beslen yarasin cimcimeye kilolar

papyonkilikli canım bakıyorum arada buralara. bu sefer ki negatif sonuç beni biraz ümitsizliğe düşürdü. Çünkü daha önce ki tedavim ikisi de aynı merkezde olmuştu embiryolarin gelişimlerini imsi tekniği kullanamadıklari için olmuştur diye düşünüp iki yıl boyunca maddi durumumuzu düzeltmeyi bekledik yeni umut vardı çünkü iki yıl geldi çattı heyecan umut herşey Güzel güzel gitti en iyi merkeze gittik mikro çip yöntemi uygulandi ama embiryolar yine aynı şekilde oldu. Anladık ki merkezle alakalı bi durum yok ve çaresi olmayan bi durum ben bundan sonra ne için umut edecem hadi embiryo iyi olur bu sefer tutmadı bi dahakine der umut bağlarız. Ama bizim embiryolar tutunmayi geç normal bi şekilde bolunmuyor bile neye umut edecem ben çok üzgünüm önceden para biriktirip tüp bebek tedavisi hayalimiZ oluyordu onu bile kuramiyoruz çünkü tedavisi yokmuş çok üzgünüm. nurse51 canım kızın kilo almış maşallah canım inşaallah 3 hafta içinde de daha fazla alır.

Canım deme böyle hayrlısıyla Rabbime zor olan hiçbirşey yok herşeyi birbir sıralayan dizen O.. Bizde Ondan istyrz hayrlısyla verecektir. Yok bölünmüyor yok tutunmuyor bunların hepsi bahane hepimizin olmama sebebi farklı farklı ama OL deyince oluyor..umudumuz sonsuz inşallahh

nurse51 canim benim cok sükür ohh masallah subhanallah ya bak senn ne güzel almis kiloyu cok sevindim stres yok 3 haftan kaldi annesi cimcimeye insallah hayirlisiyla al kucagina ohh bol bol beslen yarasin cimcimeye kilolar
Sağol canım benim maşallah güzel aldı kiloyu kuzucum
Bayram'dan sonra almak istiyor doktorum şekerden dolayı akciğerleri gelişimini tamamlasın diyor
2600 den küçük doğmasını istemiyorum dedi 600 gram daha aldır yeter dedi bakalım Can'ım hayırlısı

Ümitsizliğe kapılma canım benim herşey rabbimin ol demesine bağlı demek ki Zaman'ı gelmemiş öyle düşün canım
Hepimiz çok zor yollardan geçtik ama yüne de toplandık ayağa kalktık
Yıkıldık tekrar kalktık
Sende toparlanacaksın inşallah sende evladına kavuşacaksın sen yeter ki ümidini kaybetme sabır sabır sabır
Sabırın sonu selamettir

Evet canım rabbim istedikten sonra ol demesi yeter belki zamanı gelmedi belki nasipte yok artık bilmiyorum. Rabbim inşaallah bebek isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimseyi evlatla sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…