Tatlım benimde ilk tüp de yumurtalarım kalitesizdi ve sanırım geçen 15 yılda sebebi bilinmeyenlerden biride buydu..öyle olmasa şimdilerde olduğu gibi o zamanlarda en az bir kere dış boş veya düşük olmuş olurdu..tabiki rabbim bilir ama ben öyle olduğunu sorunun yumurtada olduğunu düşünüyorum..ben ilk tüp de yumurtaların sağlıksız istenildiği gibi bölünmediğini öğrendikten sonra bir çok kürü arka arkaya denedim egzersiz yaptım..en önemlisi amaaan olursa olur deyip stres yapmadım..insülin direnci için ilaç tsh için ilaç kullanmaya başladım ..tatlım dert etme bence artık herşeyi sil kafandan bu olanları yaşamamış gibi sil baştan başla tüp bebek fikrinide unut..nasıl olsa tüp bebekyaparım o tek çare fikrini kafandan silip kendinin doktoru ol (bunu bana söyleyen kendi doktorumdu) böyle davranıp umudunu yitirmedikçe dualarını eksik etmedikçe inanıyorum ki bizimde yüzümüz gülecek..silkelen kolları sıva aç bir oyun havası moralin yerine gelsin..ben bunuda halledeceğim deyip sil baştan başla..roman gibi yazmışım yahu :))papyonkilikli canım bakıyorum arada buralara. bu sefer ki negatif sonuç beni biraz ümitsizliğe düşürdü. Çünkü daha önce ki tedavim ikisi de aynı merkezde olmuştu embiryolarin gelişimlerini imsi tekniği kullanamadıklari için olmuştur diye düşünüp iki yıl boyunca maddi durumumuzu düzeltmeyi bekledik yeni umut vardı çünkü iki yıl geldi çattı heyecan umut herşey Güzel güzel gitti en iyi merkeze gittik mikro çip yöntemi uygulandi ama embiryolar yine aynı şekilde oldu. Anladık ki merkezle alakalı bi durum yok ve çaresi olmayan bi durum ben bundan sonra ne için umut edecem hadi embiryo iyi olur bu sefer tutmadı bi dahakine der umut bağlarız. Ama bizim embiryolar tutunmayi geç normal bi şekilde bolunmuyor bile neye umut edecem ben çok üzgünüm önceden para biriktirip tüp bebek tedavisi hayalimiZ oluyordu onu bile kuramiyoruz çünkü tedavisi yokmuş çok üzgünüm. nurse51 canım kızın kilo almış maşallah canım inşaallah 3 hafta içinde de daha fazla alır.
Aynen canım umut dolu şeyler yazmışsın sağolasın canım benimTatlım benimde ilk tüp de yumurtalarım kalitesizdi ve sanırım geçen 15 yılda sebebi bilinmeyenlerden biride buydu..öyle olmasa şimdilerde olduğu gibi o zamanlarda en az bir kere dış boş veya düşük olmuş olurdu..tabiki rabbim bilir ama ben öyle olduğunu sorunun yumurtada olduğunu düşünüyorum..ben ilk tüp de yumurtaların sağlıksız istenildiği gibi bölünmediğini öğrendikten sonra bir çok kürü arka arkaya denedim egzersiz yaptım..en önemlisi amaaan olursa olur deyip stres yapmadım..insülin direnci için ilaç tsh için ilaç kullanmaya başladım ..tatlım dert etme bence artık herşeyi sil kafandan bu olanları yaşamamış gibi sil baştan başla tüp bebek fikrinide unut..nasıl olsa tüp bebekyaparım o tek çare fikrini kafandan silip kendinin doktoru ol (bunu bana söyleyen kendi doktorumdu) böyle davranıp umudunu yitirmedikçe dualarını eksik etmedikçe inanıyorum ki bizimde yüzümüz gülecek..silkelen kolları sıva aç bir oyun havası moralin yerine gelsin..ben bunuda halledeceğim deyip sil baştan başla..roman gibi yazmışım yahu :))
Ayy desene az kaldi ozaman hadi hayirlisi ne cabuk gecti bak tabi sana gecmio hele som zamanlar hadi hayirlisi 600 gramdanda fazla alsin insallah hayirlisiyla zayif dogan bebek daha bi hareketli olup daha cok cabuk toparlio kendini insallah kilodan ònce sag salim kucagina alirsin desene bayramdan sonra bayram sekerin olcak igne yaptiydi dimi insallah tamamlamistir canimm gelsinn kizcen dolsun besigin insallahSağol canım benim maşallah güzel aldı kiloyu kuzucum
Bayram'dan sonra almak istiyor doktorum şekerden dolayı akciğerleri gelişimini tamamlasın diyor
2600 den küçük doğmasını istemiyorum dedi 600 gram daha aldır yeter dedi bakalım Can'ım hayırlısı
Canim ozaman da dedim illaki bi mantikli aciklamasi vardir die bi nedeni olmali bak birkac dok yaz bakalim hic böyle biseyle karsilasmislarmipapyonkilikli canım bakıyorum arada buralara. bu sefer ki negatif sonuç beni biraz ümitsizliğe düşürdü. Çünkü daha önce ki tedavim ikisi de aynı merkezde olmuştu embiryolarin gelişimlerini imsi tekniği kullanamadıklari için olmuştur diye düşünüp iki yıl boyunca maddi durumumuzu düzeltmeyi bekledik yeni umut vardı çünkü iki yıl geldi çattı heyecan umut herşey Güzel güzel gitti en iyi merkeze gittik mikro çip yöntemi uygulandi ama embiryolar yine aynı şekilde oldu. Anladık ki merkezle alakalı bi durum yok ve çaresi olmayan bi durum ben bundan sonra ne için umut edecem hadi embiryo iyi olur bu sefer tutmadı bi dahakine der umut bağlarız. Ama bizim embiryolar tutunmayi geç normal bi şekilde bolunmuyor bile neye umut edecem ben çok üzgünüm önceden para biriktirip tüp bebek tedavisi hayalimiZ oluyordu onu bile kuramiyoruz çünkü tedavisi yokmuş çok üzgünüm. nurse51 canım kızın kilo almış maşallah canım inşaallah 3 hafta içinde de daha fazla alır.
umut her zaman var ilk tedavide olgunlasmamis yumurta umut yok dediler ikinci de 9 a bolundu tek sayi istenilen bir bolunme degilmis. tuttu ama bos gebelik ucuncu tedavi ise ikinci gun transfer edildi. Rabbim bilir yeter ki umut et. yine para biriktirin yine umut edin vazgecmeyin. esin de sen de kaliteli yasayin Saglikli yani. Rabbim nasip etsin insallah saglikla hayirla...papyonkilikli canım bakıyorum arada buralara. bu sefer ki negatif sonuç beni biraz ümitsizliğe düşürdü. Çünkü daha önce ki tedavim ikisi de aynı merkezde olmuştu embiryolarin gelişimlerini imsi tekniği kullanamadıklari için olmuştur diye düşünüp iki yıl boyunca maddi durumumuzu düzeltmeyi bekledik yeni umut vardı çünkü iki yıl geldi çattı heyecan umut herşey Güzel güzel gitti en iyi merkeze gittik mikro çip yöntemi uygulandi ama embiryolar yine aynı şekilde oldu. Anladık ki merkezle alakalı bi durum yok ve çaresi olmayan bi durum ben bundan sonra ne için umut edecem hadi embiryo iyi olur bu sefer tutmadı bi dahakine der umut bağlarız. Ama bizim embiryolar tutunmayi geç normal bi şekilde bolunmuyor bile neye umut edecem ben çok üzgünüm önceden para biriktirip tüp bebek tedavisi hayalimiZ oluyordu onu bile kuramiyoruz çünkü tedavisi yokmuş çok üzgünüm. nurse51 canım kızın kilo almış maşallah canım inşaallah 3 hafta içinde de daha fazla alır.
Evet canım haklısın çok umutsuz yazılar okudum ve sonu güzel oldu rabbim bilir Insaalah rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin. iki doktorla görüştüm canım ikisi de farklı merkezlerde. Biri Bahçeci de Aylin hanim diye bölünmeye biz bişey yapamıyoruz dedi yani sperm ve yumurta dollenir ve biz gelişimini bekleriz 3. Gune geldiyse pgt yapılır beşinci güne geldiyse cgh yapılıyor ama bölünmeleri normal olduğu zaman yapılan şeyler pgt ve cgh sağlıklı embiryoyu bulup tutunması en iyi olan embiryoyu bulmak amaç pgt ve cgh de. Bizim durum şöyle canım 3. Gün e geldiği zaman embiryolar diyelim 12 tane var 3. Gune 2 tane transfer edilebilir şekilde Geliyor sayılır yani diğer embiryolara göre biraz daha fazla bölünmüş oluyor zaten geriye iki tane kalınca pgt ya da cgh ye gerek kalmıyor hangisi iyi tutunur ona bakalım ona göre transfer edelim diye bi şansımız kalmıyor geriye kalan iki embiryoyu transfer ediyorlar o edilen embiryolarin şansı yüzde 5 oluyor günüyle uyumlu bölünme olmadığı için. Üç kere başımıza aynısı geldi kızlar bilmiyorum ya nolcak bizim durumumuz bi yerlerde denk gelirseniz bu durumun çaresi olduğuna dair haber verin banaCanim ozaman da dedim illaki bi mantikli aciklamasi vardir die bi nedeni olmali bak birkac dok yaz bakalim hic böyle biseyle karsilasmislarminurse51 e sor túp bebek doktorunun adresini yaz fikir al tamm gittiklerinde cok iidir lafim yok ama illaki bisey olmali kuzum evet yikildin ki sana olmazda denilmis ben inanmiorum bak papyonkilikli mizada neler demislerdi Allah im nasib etti burda bi arkadasa asla cocugun olmaz dediler tedavilerle oldu dok. Normel yolla kalman imkansiz unut dediler 4. Aylikti bebegi hoop hamile kaldi hemde normel yoldan imkansiz yok KÜN FE YEKÛN insallah
Canim ya nebilim hic duymadim kalitesiz yada dòllenmeyen farkli seyler cok duyduk ama bunu duymadim vardir Allah imin bir hikmeti bak bununla ilgili bir sayfa ac belki karsilasirsin illaki cikacaktir belki fikir olurEvet canım haklısın çok umutsuz yazılar okudum ve sonu güzel oldu rabbim bilir Insaalah rabbim kimseyi çaresiz bırakmasin. iki doktorla görüştüm canım ikisi de farklı merkezlerde. Biri Bahçeci de Aylin hanim diye bölünmeye biz bişey yapamıyoruz dedi yani sperm ve yumurta dollenir ve biz gelişimini bekleriz 3. Gune geldiyse pgt yapılır beşinci güne geldiyse cgh yapılıyor ama bölünmeleri normal olduğu zaman yapılan şeyler pgt ve cgh sağlıklı embiryoyu bulup tutunması en iyi olan embiryoyu bulmak amaç pgt ve cgh de. Bizim durum şöyle canım 3. Gün e geldiği zaman embiryolar diyelim 12 tane var 3. Gune 2 tane transfer edilebilir şekilde Geliyor sayılır yani diğer embiryolara göre biraz daha fazla bölünmüş oluyor zaten geriye iki tane kalınca pgt ya da cgh ye gerek kalmıyor hangisi iyi tutunur ona bakalım ona göre transfer edelim diye bi şansımız kalmıyor geriye kalan iki embiryoyu transfer ediyorlar o edilen embiryolarin şansı yüzde 5 oluyor günüyle uyumlu bölünme olmadığı için. Üç kere başımıza aynısı geldi kızlar bilmiyorum ya nolcak bizim durumumuz bi yerlerde denk gelirseniz bu durumun çaresi olduğuna dair haber verin bana
Canım benim ya çok sağol inşaallah gelen giden olur moral olurlar takip edecem o topigi. Allah razi olsun canım . inşaallah Rabbim yardımcımız olsun
Aminnn canimm benimm insallah Allah im nasib etsininsallah hayirlisiylaCanım benim ya çok sağol inşaallah gelen giden olur moral olurlar takip edecem o topigi. Allah razi olsun canım . inşaallah Rabbim yardımcımız olsun
Evet canım şimdi gördüm yazdım ona cevap inşaallah gelen çok olur tecrübe sahibi oluruz valla bakalım zamanla inşaallah topigi fark ederler
Aminn canim insallah devamli yazip soralim belki dikkatini ceken birileri cikar insallah hayirlisiyla birileri cikarEvet canım şimdi gördüm yazdım ona cevap inşaallah gelen çok olur tecrübe sahibi oluruz valla bakalım zamanla inşaallah topigi fark ederler
Canım ya valla helal olsun maneviyatina hayret ettim sana canım konuyu açtın hem takip ediyorsun hem cevap veriyorsun. Allah razi olsun desteğin için. Rabbim gönlünden geçen her ne varsa nasip etsin inşaallahAminn canim insallah devamli yazip soralim belki dikkatini ceken birileri cikar insallah hayirlisiyla birileri cikar
Canimm benimm biz birbirimizi görmeyen kardesleriz yeterki umuduna destek böyle kisiler olsun bi caresi olsun gònlùmden geceni Allah im kat kat nasib etsin insallah ben her emanetine baktigimda gònlùmden icimden hepiniz icin ayni seyi geciriorumm surda topu topu parmak kadar kaldikCanım ya valla helal olsun maneviyatina hayret ettim sana canım konuyu açtın hem takip ediyorsun hem cevap veriyorsun. Allah razi olsun desteğin için. Rabbim gönlünden geçen her ne varsa nasip etsin inşaallah
Halen devam ediomu insallah hayirlisiyla hicbisey cikmaz canim benim icini ferah tut devamlimi titrioGunaydin kizlar nasilsiniz mitlu haftalariniz olsun .@jonguel arkadim indallah Rabbim sufa nasip eder hayirlisiyla senunde yuzun guler .Allahim hic kimseyi ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan etsin .hatirlarsuniz belki cimcimenin ayaklari titriyo ucundab dokununca demistim simdu uykuda mama yirken fln kendiliginden titriyo haftaya doktor randevusu var insallaj kotu bisey cikmaz daha oncedem hastaneye yattiginda doktora sormustum kaslari tam gelisemedi gi icin yapar demisti.Allahim buyuk insallah guzel gunler hepimizi bekliyodur
Burdayııııım fıstık..dnzderya sultan1356 NursELmira papyonkilikli @serenalar Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu S Sky_sun burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?