Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Adet düzenim bir düzelmedi gitti...dün adet olmam lazımdı salı içinde doktordan randevu almıştım rutin hormon tahlilleri için ..evdeki hesabım çarşıya uymadı..
Aaa halen dúzensizmi ama daha yeni atlattin ya canim olabilir belki insanin psikolojisi vúcudu hemen nem kapio ama gidersen haber et neden kaynaklanio acaba

Canim kasildigini duydumda titreme pek duymadim ani refleks olarak titreye bilir nezaman dok kontrolü
Haftaya cuma gunu nasip olursa bide beyninin ontarafinda su var dedi ya doktor acaba ondan kaynaklaniyomiki diye kendimce kuruyom artik .ama doktor dedi herkesde olabilir o su dedi belki bendede var dedi biseyi ifade etmiyo dedi Allahim herseyimn hayirlisini gostersimn senin bebis kac aylikkken donmeye basladi Allahim saglikli gunler gostersin hepsine Allahim arkadaslarumizida en kisa samanda nasip etsin

Canimm desene yogundum bu aralar kuzum kafasindaki su icin kontrol ediliomu devamli yani kendi cocuk dok danistinmi bunu korkma insallah biseyi yoktur canim ben arada tabiki dönmesini destekliodum devamli kendi haline birakmiodum tabi sen nasil yetistirmek istersen benimki 4 aylikti dónúodu 5 aylikkende daha fazlalasti dònmeleri 6 bucuk ayliktik tam oturmaya basladi yavas yavas desteksiz ben cok oturtmadim kucagimda hic dok istemiodu pek simdide bir bucuk aydir emeklioz daha dogrusu súrúnùoz dik emrklemio bak benimki bu sekilde seninkinin gelisimi farkli sekilde mesala biz yeni ds cikarioz bazi seyleri gec yapioruz olsun önemli olan zamanla ògrenmesi biz biraz hareketliyiz dayimiz gibi

Kızlar bugün işyerimde sıkıntılar yaşadım.. Eğer herşey yolunda giderse bayramönü ya da bayramda transfer olacak ve ben bu durumda çalışamayacağım.. Bu durum işyerimde sıkıntı oldu arkadaşlarım sağolsun idare edeceklerini söyledkleri halde müdür yardmcısı sorun yaptı.. Öyle çok üzüldüm ki ben istermyim hiç böyle olmasını.. Keşke bebeğim kendi gelse de her bayram çalışsam.. Öyle çok yoruldum ki bu da negatif olursa sanınırım pes edeceğim malesef kimse bizi anlamıyor oyun oynuyoruz sanıyorlar sanırım o iğnelerle

Canimm ooo sen simdiden moral bozuklugu stres ve ne yapmaliyim düsünceleriyle girmisin dûsúncelere sakin bu yolda her ne olursa olsun keskelere izin verme duygusuzmus mùdùrùn eger yasadiklarini yasamadiysa anlamaz ama sen sakin böyle yapma hersey yolunda gidecek vardir RABBİM bir hikmeti

Aynen canım kimse anlamıyor valla ancak bizi bizim gibi durumda olanlar en iyi şekilde anlıyor. Diğerleri çoğu diyim iki pışpışlama ondan sonra arkani dönünce dedikodular ahh ahh vah vahlar. Allahtan gelen bişey bu insanların biraz hassas olması lazım ama nerde. üzülme canım sende kendini topla bebeğinin hayalini kur inşaallah bu sefer olacak canım umut olacaksın bize. moralini bozan insanlardan uzak dur canım. Çalışınca tüp bebek tedavisi zor oluyor o yüzden ben tedavi öncesi çıktım işten mecbur kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…