Adet düzenim bir düzelmedi gitti...dün adet olmam lazımdı salı içinde doktordan randevu almıştım rutin hormon tahlilleri için ..evdeki hesabım çarşıya uymadı..@dnzderya @sultan1356NursELmira @papyonkilikli @serenalar Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu S Sky_sun burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
Sende burdadin ama digerleri yok gúzellikBurdayııııım fıstık..
Aaa halen dúzensizmi ama daha yeni atlattin ya canim olabilir belki insanin psikolojisi vúcudu hemen nem kapio ama gidersen haber et neden kaynaklanio acabaAdet düzenim bir düzelmedi gitti...dün adet olmam lazımdı salı içinde doktordan randevu almıştım rutin hormon tahlilleri için ..evdeki hesabım çarşıya uymadı..
Ederim tatlım..ne güzel 28 günde bir oluyordum..ama biliyorum olacağımda ne zaman orası muamma..Aaa halen dúzensizmi ama daha yeni atlattin ya canim olabilir belki insanin psikolojisi vúcudu hemen nem kapio ama gidersen haber et neden kaynaklanio acaba
Ya insallah hayirlisiyla olmasinda saglikli bir gebelik olur nur topu gibi ayy ne güzel olurrr canim ya belki strestendir cok sey yasadin gúzellikEderim tatlım..ne güzel 28 günde bir oluyordum..ama biliyorum olacağımda ne zaman orası muamma..
@dnzderya @sultan1356NursELmira @papyonkilikli @serenalar Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu S Sky_sun burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
Kesin stress çok yoğunum hastaneden çıktığımdan bu yana..Ya insallah hayirlisiyla olmasinda saglikli bir gebelik olur nur topu gibi ayy ne güzel olurrr canim ya belki strestendir cok sey yasadin gúzellik
Transfer bayram a denk gelse de yapıyorlar tatlım. Merak Etme. Bir an önce adet olup baslarsin inşallahBende burdayım kızlar hala adet olamadım bugün tarlusal bitti bakalım inşallah çok geç kalmaz yoksa bayrama denk gelicek.. Hayrlısı bakalım
Eee unuturmuyum canim benim cok sükür iiz biz dis cikarioz yeni yeni Allah im insallah yasatsin isteyen herkese hepinize bi an.herkes gitti kaybolduİyiyim arkadaşım. Düşünüp, hatırladığın için sağol. Sen nasılsin? Kuzucugun nasıl?
Oyy dikkat et bak canim misafir gelen gideninde cok oldu tabiKesin stress çok yoğunum hastaneden çıktığımdan bu yana..
Vardir bir hayri canimm benimm insallah hayirlisi nezaman sa ozaman ol ve son olsunn bu seferBende burdayım kızlar hala adet olamadım bugün tarlusal bitti bakalım inşallah çok geç kalmaz yoksa bayrama denk gelicek.. Hayrlısı bakalım
Evet canim devam ediyo endiseleniyorumHalen devam ediomu insallah hayirlisiyla hicbisey cikmaz canim benim icini ferah tut devamlimi titrio
Canom benim ben girip bakiyorum bu aralar misafirlerim vardi yatili yeni gittiler bu arada benim cimcime donmeyi ugrasiyo ama yari da kaliyo tam donemiyo acaba yardim etsemmiki esim yardim etme diyo amma bilmiyom artik kendi ugrassin diyo tamda kafayi tutamiyoruz da@dnzderya @sultan1356NursELmira @papyonkilikli @serenalar Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu S Sky_sun burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
Haftaya cuma gunu nasip olursa bide beyninin ontarafinda su var dedi ya doktor acaba ondan kaynaklaniyomiki diye kendimce kuruyom artik .ama doktor dedi herkesde olabilir o su dedi belki bendede var dedi biseyi ifade etmiyo dedi Allahim herseyimn hayirlisini gostersimn senin bebis kac aylikkken donmeye basladi Allahim saglikli gunler gostersin hepsine Allahim arkadaslarumizida en kisa samanda nasip etsinCanim kasildigini duydumda titreme pek duymadim ani refleks olarak titreye bilir nezaman dok kontrolü
Canimm desene yogundum bu aralar kuzum kafasindaki su icin kontrol ediliomu devamli yani kendi cocuk dok danistinmi bunu korkma insallah biseyi yoktur canim ben arada tabiki dönmesini destekliodum devamli kendi haline birakmiodum tabi sen nasil yetistirmek istersen benimki 4 aylikti dónúodu 5 aylikkende daha fazlalasti dònmeleri 6 bucuk ayliktik tam oturmaya basladi yavas yavas desteksiz ben cok oturtmadim kucagimda hic dok istemiodu pek simdide bir bucuk aydir emeklioz daha dogrusu súrúnùoz dik emrklemio bak benimki bu sekilde seninkinin gelisimi farkli sekilde mesala biz yeni ds cikarioz bazi seyleri gec yapioruz olsun önemli olan zamanla ògrenmesi biz biraz hareketliyiz dayimiz gibiHaftaya cuma gunu nasip olursa bide beyninin ontarafinda su var dedi ya doktor acaba ondan kaynaklaniyomiki diye kendimce kuruyom artik .ama doktor dedi herkesde olabilir o su dedi belki bendede var dedi biseyi ifade etmiyo dedi Allahim herseyimn hayirlisini gostersimn senin bebis kac aylikkken donmeye basladi Allahim saglikli gunler gostersin hepsine Allahim arkadaslarumizida en kisa samanda nasip etsin
Canimm ooo sen simdiden moral bozuklugu stres ve ne yapmaliyim düsünceleriyle girmisin dûsúncelere sakin bu yolda her ne olursa olsun keskelere izin verme duygusuzmus mùdùrùn eger yasadiklarini yasamadiysa anlamaz ama sen sakin böyle yapma hersey yolunda gidecek vardir RABBİM bir hikmetiKızlar bugün işyerimde sıkıntılar yaşadım.. Eğer herşey yolunda giderse bayramönü ya da bayramda transfer olacak ve ben bu durumda çalışamayacağım.. Bu durum işyerimde sıkıntı oldu arkadaşlarım sağolsun idare edeceklerini söyledkleri halde müdür yardmcısı sorun yaptı.. Öyle çok üzüldüm ki ben istermyim hiç böyle olmasını.. Keşke bebeğim kendi gelse de her bayram çalışsam.. Öyle çok yoruldum ki bu da negatif olursa sanınırım pes edeceğimmalesef kimse bizi anlamıyor oyun oynuyoruz sanıyorlar sanırım o iğnelerle
Aynen canım kimse anlamıyor valla ancak bizi bizim gibi durumda olanlar en iyi şekilde anlıyor. Diğerleri çoğu diyim iki pışpışlama ondan sonra arkani dönünce dedikodular ahh ahh vah vahlar. Allahtan gelen bişey bu insanların biraz hassas olması lazım ama nerde. üzülme canım sende kendini topla bebeğinin hayalini kur inşaallah bu sefer olacak canım umut olacaksın bize. moralini bozan insanlardan uzak dur canım. Çalışınca tüp bebek tedavisi zor oluyor o yüzden ben tedavi öncesi çıktım işten mecbur kaldımKızlar bugün işyerimde sıkıntılar yaşadım.. Eğer herşey yolunda giderse bayramönü ya da bayramda transfer olacak ve ben bu durumda çalışamayacağım.. Bu durum işyerimde sıkıntı oldu arkadaşlarım sağolsun idare edeceklerini söyledkleri halde müdür yardmcısı sorun yaptı.. Öyle çok üzüldüm ki ben istermyim hiç böyle olmasını.. Keşke bebeğim kendi gelse de her bayram çalışsam.. Öyle çok yoruldum ki bu da negatif olursa sanınırım pes edeceğimmalesef kimse bizi anlamıyor oyun oynuyoruz sanıyorlar sanırım o iğnelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?