Canım sakın sakın moralini bozma ciddi anlamda moral çok önemli. Sayıya takılma eğer bir tane birinci kalite embiryon varsa ne mutlu sana bize gerekli olan bir kaliteli embiryo canım. Rabbim yeterki nasip etsin bir tane ile de nasip eder.Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
Çiğ badem sormuştun ya canım ben de diyorum ben verim die takılıyorumnasıl yani cnm
inşallah hamilesindir canım benim de 6. gün adet ağrısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma bütün gün devam etmişti sonuç pozitif inşallah senin de sonuç iyi olurKızlar belim ve kasıklarım ağrıyo sanki adet olucam gibi bugün 4. Gün korkuyorum dua edin
İnşallah canım bebişinle dua et bizede. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..inşallah hamilesindir canım benim de 6. gün adet ağrısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma bütün gün devam etmişti sonuç pozitif inşallah senin de sonuç iyi olur
Ben de haftaya kese görmeye gidicem inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarım kimyasal gebeliği atlattık sıra dış gebelik de inşallah onları da atlatırım bol bol ananas kivi ye bana öyle demişti doktorum tutunmasını sağlıyormuş bu arada maydonoz yeşil çay düşüklere sebep oluyormuş çay ve kahve de içme derim ben 2 senedir her sabah süt içerim alıştırdım kendimi sağlıklı yaşam bebek için önemliİnşallah canım bebişinle dua et bizede. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için kahveyi bıraktım bide çayıda azalttım inşallah bebişim sıkıca tutunur. Sende inşallah görürsün bebişini hep heveslenmişimdir acaba bende bebeğimi görebilecekmiyim diye inşallah nasip olur hepimizeBen de haftaya kese görmeye gidicem inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarım kimyasal gebeliği atlattık sıra dış gebelik de inşallah onları da atlatırım bol bol ananas kivi ye bana öyle demişti doktorum tutunmasını sağlıyormuş bu arada maydonoz yeşil çay düşüklere sebep oluyormuş çay ve kahve de içme derim ben 2 senedir her sabah süt içerim alıştırdım kendimi sağlıklı yaşam bebek için önemli
bieten insallah pozıtıf sonucu alırsın canım. kızlar bısıy sormak ıstıyorum ben hala tedavıye baslayamadım cunku henuz reglı olamadım agrım var ama ınat ettı gelmıyor. hanı su agdetsokturucu forlatal mıydı neydı ondan kullansammı acaba?
Canım inşallah bebislerin seninledir.guzel haberlerini bekliyorumKizlar ben de dün minislerimi aldım geldim inşallah benimle kalırlar.
Dünden beri dinleniyorum. Bu hafta üç gun ise gitmiyeyim diyorum yada 5 gün mü gitmesem acaba ne dersiniz?
Siz transferden sonra neler yaptiniz neler yediniz ne yemediniz?
Buarada test tarihim 2 mart.
Yeni gelen arkadas lar hosgeldiniz insallah pozitif sonuclanir tedaviniz
Allahtan ümit kesilmez canım. Ağlayıp üzme kendini. Ben TV'de üzücü haber bile izlemiyorum.hakkinda hayırlısı olsun inşallahSelamlar, doktor kontrolünden geldim. Her kontrol ayrı bir sıkıntımaalesef bir yumurtam çok önde gittiği için bu akşam çatlatma iğnesi yapacağım ve salı günü opu olacak. Aklım ruhum herşeyim karmakarışık. Çok ağladım bugün. Belki 15 tane yumurta var, içlerinden sadece 2-3 ü Olgun. Şiddetli erkek problemi ile birleşince işler iyice sıkıntıya giriyor. Allah yardımcımız olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Selam kızlarrrr biz geldikkkkkk. Ben ve iki bebişim:) transferim oldu bugün. Dinleniyoruz artık onlar da uzun yoldan geldi malum :) embriyolog çok iyi kalitede iki embriyo verecem çok umutluyum ikiz bekliyorum dedi RAbbim umudumuzu söndürmesin aminnnn. Ben de umutluyum iyi düşünmek istiyorum. Bu arada dondurmak için kalmamış ona biraz takıldım ama bunlar tutacağı için rabbim ödetmedi o parayı diye teselli ediyorum kendimi. Dua edin bana da hiç bırakmadın bebişlerim beniiiii
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
DILAYAY:Tedavi aşamasında
ASOKA: Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi
HLN21:4 Mart test tarihi
EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
ILK_SNF:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: Negatif
NEŞELI41: Negatif
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
Okurken bile heyecanlandim.Rabbim hep yüzümüzü güldürsün inşallah canlarim benimAllah kabul etsin dualarını.
Bunun bir de devamı var :) kese göründü mü? kalp atışı oldu mu? 2'li 3'lü testi normal çıktı mı? eli kolu düzgün mü? bu bebek bu karından nasıl çıkacak? nasıl doğum olacak? Doğunca bitti mi bitmedi !!! İşitme testi tamam mı? Kalça çıkığı var mı? Sütüm yetiyor mu? Kilo alıyor mu? Çok mu uyudu? Az mı uyuyor? Bu çocuk neden hiç susmuyor :) Hayal etmek güzeldir. Ben bir kaç gündür hep evde bir bebek olunca hayatımız nasıl değişecek diye hayal kuruyorum. İyi geliyor :)
Test tarihi 27 şubatmış erken testle belli mi oldu acaba ay çok heycanlı bende kendimi zor tutuyorum test için eğer erken sonuç belli oluduysa bende test yaptırayımDiğer konuda gördüm Miniss hamile. Kan testi pozitif. Kendi de yazar muhtemelen ama görünce dayanamadım.
öyle yapıyoruz uyku düzenı yok onu oturtucaz o zaman kadar..Canim hakkinda hayirlisi olsun demekki kismet hayirlisi buymus.minik kizinla bolca vakit gecir o zamana kadar
aynen zaman gecmez valla..Maşallah canım. Çok güzel bir haber bu. Nisan gelmek bilmez artık :))
Benim dr.um 120 den fazla oluyor sayılmıyo demişti.Ama ona takılma bazen embriyo rahimde daha sağlıklı gelişiyo.
Hadi hayırlısı canım. Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine inşallah.
ohss oldum canım ondan ertelendııhayırlı olsun neden transfer lmadı nisana kaldı merak ettim canım
yooo ben hıc yatmadım transferden sonra mutfak fayanslarım patladı komple ınsaatı mutfagım heryerı temızledım dolap üstlerıne cıktım dogumuma 2 gun kalada cam sıldım oda yerlestırdımmMrb arkadaslar size bir sorum olacak ya bu tup bebek yapilinca dokuz ay yatmak mi gerekiyor
Tatlım allah yardımcın olsun bol bol dua et canım. Inşallah birinci kalite embiryolar olur canımKızlar yarın sabah opum var. Aklınıza geldikçe beni de dualarınıza katın. İnşallah hayırlısı ile girip çıkarım, hayırlı haberler verebilirim.
kızlar yaa yazdıklarınızı okuyunca okadar sabırsızlanıyorumkı bır an once tedavıme baslamak ıstıyorum. herhalde ılk defa reglı oldugumda bukadar mutlu olacagım. bırde bız esımın aılesıne soylemedık. soylemek ıstemıyorum ama galıba mecbur soyleyecegız sagolsun annem maddı olarak cok destek oldu ama bırazda borclar var, yetmeyecek bende artık esıme soyledım bıraz sızınkılerden yardım ısteyelım dıye ama bır tarafım hala bosver soyleme dıyor...[/QUOT]
Canım neden söylemek istemiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?