Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..

Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
Canım sakın sakın moralini bozma ciddi anlamda moral çok önemli. Sayıya takılma eğer bir tane birinci kalite embiryon varsa ne mutlu sana bize gerekli olan bir kaliteli embiryo canım. Rabbim yeterki nasip etsin bir tane ile de nasip eder.

Moralini bozma Hiç. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ümidini hiç kesme. Rahimimizin içinde ne olduğunu sadece Allah bilir. Onun bir ol demesi yeter.

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: Negatif

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Selam kızlarrrr biz geldikkkkkk. Ben ve iki bebişim:) transferim oldu bugün. Dinleniyoruz artık onlar da uzun yoldan geldi malum :) embriyolog çok iyi kalitede iki embriyo verecem çok umutluyum ikiz bekliyorum dedi RAbbim umudumuzu söndürmesin aminnnn. Ben de umutluyum iyi düşünmek istiyorum. Bu arada dondurmak için kalmamış ona biraz takıldım ama bunlar tutacağı için rabbim ödetmedi o parayı diye teselli ediyorum kendimi. Dua edin bana da hiç bırakmadın bebişlerim beniiiii

İnşallah canım bebişinle dua et bizede. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Ben de haftaya kese görmeye gidicem inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarım kimyasal gebeliği atlattık sıra dış gebelik de inşallah onları da atlatırım bol bol ananas kivi ye bana öyle demişti doktorum tutunmasını sağlıyormuş bu arada maydonoz yeşil çay düşüklere sebep oluyormuş çay ve kahve de içme derim ben 2 senedir her sabah süt içerim alıştırdım kendimi sağlıklı yaşam bebek için önemli

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için kahveyi bıraktım bide çayıda azalttım inşallah bebişim sıkıca tutunur. Sende inşallah görürsün bebişini hep heveslenmişimdir acaba bende bebeğimi görebilecekmiyim diye inşallah nasip olur hepimize

Canım ben de seni merak ettim gözüm seni aradı. Tedaviye başladın mı diye. Kaç gün oldu adet olalı canım ? Ne bilim stres mi yaptın acaba ?

Canım inşallah bebislerin seninledir.guzel haberlerini bekliyorum
Allahtan ümit kesilmez canım. Ağlayıp üzme kendini. Ben TV'de üzücü haber bile izlemiyorum.hakkinda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah sana sımsıkı tutunsunlar. Hayırlı evlat olsunlar.

Diğer konuda gördüm Miniss hamile. Kan testi pozitif. Kendi de yazar muhtemelen ama görünce dayanamadım.

Okurken bile heyecanlandim.Rabbim hep yüzümüzü güldürsün inşallah canlarim benim

Canim hakkinda hayirlisi olsun demekki kismet hayirlisi buymus.minik kizinla bolca vakit gecir o zamana kadar
öyle yapıyoruz uyku düzenı yok onu oturtucaz o zaman kadar..

aynen zaman gecmez valla..

hayırlı olsun neden transfer lmadı nisana kaldı merak ettim canım
ohss oldum canım ondan ertelendıı
Mrb arkadaslar size bir sorum olacak ya bu tup bebek yapilinca dokuz ay yatmak mi gerekiyor
yooo ben hıc yatmadım transferden sonra mutfak fayanslarım patladı komple ınsaatı mutfagım heryerı temızledım dolap üstlerıne cıktım dogumuma 2 gun kalada cam sıldım oda yerlestırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…