Aminn canim insallah bakalim yarin nolcakAdet söktürücü verir heralde bende anlamadım..
Amiiiin zaten bir elin parmaklarını kadar kaldık inşallah bebişsiz kimse kalmaz...Herseyde vardir bi hayir .Allahim hakkimizda herseyin guzelini nasip etsin .Arkaslarimida hayirli bebislerrrr nasip etsincifter ciftet .
Amin kuzummmmm tez zamandi saglikli sihatli nasip etsinAmiiiin zaten bir elin parmaklarını kadar kaldık inşallah bebişsiz kimse kalmaz...
Canoim stresten oluyo ben burda tedaciye basladigimda benimde gelmemisti adetim doktor bana bi igne verdi sadece yarisini vuruluyodum difer yarisi merkezde kaliyodu 200 eorodu .adet olmak icin .Allahim evlstlar icin verdigimiz mucadeleyi sadece sen biliyorsun .arkadslarima saglikli bebisler nasip et bizim gibi buyutenlerde hayirlisiyla buyutmeyi nasip et.hamile kalip dogurmak mucadelenin baslangici Rabbim izin verdigi muddetce sonrasinida insallah saglikla buyutmeyi nasip eder .Aminn canim insallah bakalim yarin nolcak
Amiiiiiiiin...Canoim stresten oluyo ben burda tedaciye basladigimda benimde gelmemisti adetim doktor bana bi igne verdi sadece yarisini vuruluyodum difer yarisi merkezde kaliyodu 200 eorodu .adet olmak icin .Allahim evlstlar icin verdigimiz mucadeleyi sadece sen biliyorsun .arkadslarima saglikli bebisler nasip et bizim gibi buyutenlerde hayirlisiyla buyutmeyi nasip et.hamile kalip dogurmak mucadelenin baslangici Rabbim izin verdigi muddetce sonrasinida insallah saglikla buyutmeyi nasip eder .
Öğleden sonra sonucu alacağım tatlım..sonuca göre dişçide randevum var bugün ...hastanelerden çıkamaz oldum..Aysesahracim@ gittinmi doktora guzel haberlerle gel kuzum
Allahim daha fazla imtihan eylemesin bizleri biz imtihan ehli degiliz.insallah gun gelecek ilerdede bu yasadiklarimizi unutacagiz .hayirli evlatlar nasip etsin tez zamandaÖğleden sonra sonucu alacağım tatlım..sonuca göre dişçide randevum var bugün ...hastanelerden çıkamaz oldum..
Canim benim bazen aklim cokkk bulaniyo .egriyi dogruyu ayirt edemez oluyom biliyorum diger cocuköarla kiyaslamak istemiyorum .ama son iki gundur cok sessiz biseye tepki vermiyo cani isterse baliyo istemesse bakmiyo .atesi filanda yok anlamadim .ek sise gidalarina basladik kabak puresi .havuc puresi onlari veriyom benmi cok abartiyorum yoksa normalmi .Hadi
Hadi hayirlisi canimm haberdar et ve ii baktir insallah sadece kendi kendine yapan reflekstir
Bak kuzum bebegin sakin bir bebek olabilir eger bir sorun teskil etseydi ki hamileligin boyunca doktorun ve dogduktan sonra cocuk dok. İllaki bir anotmallik var derdi arkadasimin oglu yasina yeni girdi ve yasina dogru annesiyle hic gòz temasi kurmuodu gùlmùodu nebilim biseyler gòsteriodu dikkatini cekmiodu dikkat bozuklugu olabilir dedik aldi dok. Gòtùrdù ve dok. Korkma biseyi yok sen yinede ilgilen her bebek bir degil kirmizi ruj ve cingirakli oyuncaklarla ilgisini cek demis ve yeni yeni annesine bakip gùlùo havalar cok sicak belki ondanda olmus olabilir ama bukadar icini sikiorsa ayrintili konus cocuk doktoruyla sen bir annesin tabiki endiselenip benimki neden bòyle ister istemez diyeceksin ama kiyaslamamaya dikkat et sen yinede òp cok kuzumu nasilsa 2 gùn sonra kontrolCanim benim bazen aklim cokkk bulaniyo .egriyi dogruyu ayirt edemez oluyom biliyorum diger cocuköarla kiyaslamak istemiyorum .ama son iki gundur cok sessiz biseye tepki vermiyo cani isterse baliyo istemesse bakmiyo .atesi filanda yok anlamadim .ek sise gidalarina basladik kabak puresi .havuc puresi onlari veriyom benmi cok abartiyorum yoksa normalmi .
Canim benim okadar rahatliyorumki size yazinca cokk tesekkur rderim .nebileyim korku sevinc uzuntu hepsi arada.doktorlar biseysi yok desede onun herseye larsi ilgisizligi uuzuyo beni .dedigin gibi cuma doktora gidicez nasilsa soyletim artik .inanki doktor randevularino doet gozle bekliyom bide kucaga alinca basini one egiyo dogrulmuyo buzuluyo yani .kusura bakmayin sizlerude hem basinizi agritiyom hem uzuyom .hepinizi cokkk optuyorummm kizlarBak kuzum bebegin sakin bir bebek olabilir eger bir sorun teskil etseydi ki hamileligin boyunca doktorun ve dogduktan sonra cocuk dok. İllaki bir anotmallik var derdi arkadasimin oglu yasina yeni girdi ve yasina dogru annesiyle hic gòz temasi kurmuodu gùlmùodu nebilim biseyler gòsteriodu dikkatini cekmiodu dikkat bozuklugu olabilir dedik aldi dok. Gòtùrdù ve dok. Korkma biseyi yok sen yinede ilgilen her bebek bir degil kirmizi ruj ve cingirakli oyuncaklarla ilgisini cek demis ve yeni yeni annesine bakip gùlùo havalar cok sicak belki ondanda olmus olabilir ama bukadar icini sikiorsa ayrintili konus cocuk doktoruyla sen bir annesin tabiki endiselenip benimki neden bòyle ister istemez diyeceksin ama kiyaslamamaya dikkat et sen yinede òp cok kuzumu nasilsa 2 gùn sonra kontrol
Evet kuzum bundada vardir hayir.benimgorumcem hep dislerini ihmal eduyodu tam hamileluginde agri ustune agri baya zorlamisti.tedaviye rahat kafayla devam edersun kuzum gonlunce olsun hersey kuzumSonuç sıfır a sıfır çıktı ..iyi oldu en azından diş işi bitmeden olsaydı fenaydı..
Bak ne gùzel yazmisin sonradan batirmisinn ya ne agritmasiCanim benim okadar rahatliyorumki size yazinca cokk tesekkur rderim .nebileyim korku sevinc uzuntu hepsi arada.doktorlar biseysi yok desede onun herseye larsi ilgisizligi uuzuyo beni .dedigin gibi cuma doktora gidicez nasilsa soyletim artik .inanki doktor randevularino doet gozle bekliyom bide kucaga alinca basini one egiyo dogrulmuyo buzuluyo yani .kusura bakmayin sizlerude hem basinizi agritiyom hem uzuyom .hepinizi cokkk optuyorummm kizlar
bebegin zayif dogmus olabilir su anda zayif olabilir. ogun.keyfi olmayabilir. ya aslind seni anliyorum cok araniyoruz. ABen de cok farkli degilim... Allah akil fikir versin bize...Canim benim okadar rahatliyorumki size yazinca cokk tesekkur rderim .nebileyim korku sevinc uzuntu hepsi arada.doktorlar biseysi yok desede onun herseye larsi ilgisizligi uuzuyo beni .dedigin gibi cuma doktora gidicez nasilsa soyletim artik .inanki doktor randevularino doet gozle bekliyom bide kucaga alinca basini one egiyo dogrulmuyo buzuluyo yani .kusura bakmayin sizlerude hem basinizi agritiyom hem uzuyom .hepinizi cokkk optuyorummm kizlar
ben kacirdim sanirim senin zaten bu donemde korunman gerekmiyor mu? kanser ignesi vuruldun enaz 3 ay degil mi suresi? daha d 3 ay olmadisanirim.Sonuç sıfır a sıfır çıktı ..iyi oldu en azından diş işi bitmeden olsaydı fenaydı..
Amin kuzum valla artkk Allahim endiselenmiyorum diyorum .3630 grm dogdu ama dogduktan sonra pek kilo alamadi gecen ay daha 4.900 du.simdi nekadar bilmiyorum .onun etkiside olabilir belki dediginiz gibi .Allahim evlatlarimizla imtihan etmesin hakkinizi helal edin kizlarrrrbebegin zayif dogmus olabilir su anda zayif olabilir. ogun.keyfi olmayabilir. ya aslind seni anliyorum cok araniyoruz. ABen de cok farkli degilim... Allah akil fikir versin bize...
ben kacirdim sanirim senin zaten bu donemde korunman gerekmiyor mu? kanser ignesi vuruldun enaz 3 ay degil mi suresi? daha d 3 ay olmadisanirim.
Gecmis olsun canim benim Allah hepimize vucud sagligi versin rvlatlarimizi hayirli yetistorebilmeyi nasip etsin tez zamandada diger arkadslarimizin yuzunu guldursun .senin nasil takintilarin var kuzum anlatirsan belki icin raharlarR ravza54 canim iyiyim de biraz kuruntularimm ve takintilarim
artti sanirim psikolijik destek almam gerekecek o nedenle kk dan uzak duruyorum. hem aikevi sorunlar hem tedavi esnasinda guclu olmaya calismak hem gizlemek gizlenmek hem isyeri sorunlari uzerine saglik sorunlari beni yipratmis sanirim. halen igne vuruluyorum bun SUKROLSUN ama insan bunaliyor iste...
Geçmiş olsun canım..böyle durumlarda insan en çok desteği aileden bekler ama işte o dönemlerde sağolsunlar ancak köstek olup sinir bozarlar..sen takma tatlım..kendi sağlığın ve bebişin ilk sırada ..inşallah herşey daha güzel olacak öpüyorum seni kocaman..R ravza54 canim iyiyim de biraz kuruntularimm ve takintilarim
artti sanirim psikolijik destek almam gerekecek o nedenle kk dan uzak duruyorum. hem aikevi sorunlar hem tedavi esnasinda guclu olmaya calismak hem gizlemek gizlenmek hem isyeri sorunlari uzerine saglik sorunlari beni yipratmis sanirim. halen igne vuruluyorum bun SUKROLSUN ama insan bunaliyor iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?