Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ohoooo unutlumuşum ben Yazmasam da hergün girip her yazılanı okuyorum datlım. Yardım edebileceğim birşey olursa da yazmaya çalışıyorum. Unutma beni unutma cancağzım. Öpüyorum hepinizi
Ayyy canim diom ki ben bunu da yazdim nie yazmadi geri diorummm serenalar in dogru yazayim derken atlamisim ya unutmadim valla ya òzùr dilerim kuzum yazdim zannettim yazip ciktim hic bakmadim òbúr topige gectim direkt ayyy tamamiyle hatam kaybolma canimm birakma yeterki bizi

Kizlarrrr nerdesinizzzz yaaaaa

Canım nasılsın memlekete gittik geldik bir hafta kaldık soguktu kızımı iki kat uzun kollu giydirdim hep gelmemize iki gün kala ısındı bidaha gitmem bebisle uzun yol hiç bitmiyor
Dün babası saçlarını kestirdi kel oldu kızım :)))

Kizlarrrr nerdesinizzzz yaaaaa
canım psikolojim iyi değil buraları okudukça daha kötü oluyorum bi süre buralardan ve bebek fikrinden uzak kalmak istiyorum artık. bi baktım hayatımda başka hiç bir değer yok hiç bir faaliyet yok. evliliğim bile riske girmeye başladı yeni uğraşlar buldum kendime buraya girmemek için de kendimi resmen zorluyorum . illa ki uğrarım ama daha az....
bir de böyle deneyelim Mevlam neylerse güzel eyler... hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun...

Ben iim canim benim ya evet hemde cok zor ama ben rahattim dúsùn ucakla burdan sonra istanbuldan sakarya 1 hafta orda kalio tirla orduya ordan dön geri torla ve sakarya istanbul otobúsle veee ucakla geri buraya cokk súkür sorun yapmadi hep öncelik onlar oluor zaten ben yanima aldimmi gardolabi topluom valla simdi nasilsin

Desene sende cekiliosun ama hak veriorum kendini nasil ii hissedeceksen biz ona raziyiz böyle mutlu olcaksan biz hep burdayiz cok sevindim iii olmana evet psikolojik olarak ii olmayabilirsin ama ben inaniorum ki bunlarda geride kalcak insallah hayirlisiyla hamileyim die dòn buralara dikkat et kendine arkadasim bizide unutmaa

Ohoooo başa sardın tatlım..biz senle kader kardeşiyiz bizden ayrı kalamazsın biraz kafanı dağıt geri dön..öpüldün tatlım seviyorum seni..

dnzderya @sultan1356 @NursELmira papyonkilikli Su perisi86 @Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu @jonguil burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
buradayim canim biraz uzaklasmak istedim herseyden...
Evet canim devam ediyo endiseleniyorum
canim heycanlandigi icin yapiyor olabilir mi?
yardim etme o kendi donecek ama yalniz birakma ya da yatak ucunda falan birakma
anlamayacaklar asla....

ben de seni seviyorum. hersey duzelicek bundan eminim. Mevlam guzel eyler....

Canım tirla neden ve nasıl gidiyorsunuz
Kaç gündür bende çamaşır yıka Katla yerine yerlestir uğraşıyorum boşuna bir sürü kıyafet goturmusum

Kuzum nebilim herkes cekildi sende yazmadin insallah hersey yolundadir

Canım tirla neden ve nasıl gidiyorsunuz
Kaç gündür bende çamaşır yıka Katla yerine yerlestir uğraşıyorum boşuna bir sürü kıyafet goturmusum
Canim esimin amcalari ve kuzenleri tircilik yapio sehirler arasi valla ici genis cok rahatti yata kalka dinlene gittik otobùsle hayatta bitmezdi o yolculuk ve icaktanda kendi annem korktugu icin gidemedik oyy o kismi hoc sevmiorum valize koymadi eylencelide yikayip útûleyip katlamasi iskence tatil mi yorgunlukmu belli degil

Hadi
Canlarummmm verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepinize .bizim kontrolumuz bu cumaymis yanlis anlamisim ben asi olucaz .tekrar doktora muayene etmesini soylecegim insallah guzel haberlerle donerim sizleri cokkkkkkkkkkkkk seviyorum
Hadi hayirlisi canimm haberdar et ve ii baktir insallah sadece kendi kendine yapan reflekstir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…