Ohoooo unutlumuşum bendnzderya @sultan1356 @NursELmira papyonkilikli Su perisi86 @Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu @jonguil burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
Ayyy canim diom ki ben bunu da yazdim nie yazmadi geri diorummm serenalar in dogru yazayim derken atlamisim ya unutmadim valla ya òzùr dilerim kuzum yazdim zannettim yazip ciktim hic bakmadim òbúr topige gectim direkt ayyyOhoooo unutlumuşum benYazmasam da hergün girip her yazılanı okuyorum datlım. Yardım edebileceğim birşey olursa da yazmaya çalışıyorum. Unutma beni unutma cancağzım. Öpüyorum hepinizi
Kizlarrrr nerdesinizzzz yaaaaa
canım psikolojim iyi değil buraları okudukça daha kötü oluyorum bi süre buralardan ve bebek fikrinden uzak kalmak istiyorum artık. bi baktım hayatımda başka hiç bir değer yok hiç bir faaliyet yok. evliliğim bile riske girmeye başladıKizlarrrr nerdesinizzzz yaaaaa
Ben iim canim benim ya evet hemde cok zor ama ben rahattim dúsùn ucakla burdan sonra istanbuldan sakarya 1 hafta orda kalio tirla orduya ordan dön geri torla ve sakarya istanbul otobúsle veee ucakla geri buraya cokk súkür sorun yapmadi hep öncelik onlar oluor zaten ben yanima aldimmi gardolabi topluom valla simdi nasilsinCanım nasılsın memlekete gittik geldik bir hafta kaldık soguktu kızımı iki kat uzun kollu giydirdim hep gelmemize iki gün kala ısındı bidaha gitmem bebisle uzun yol hiç bitmiyor
Dün babası saçlarını kestirdi kel oldu kızım :)))
Desene sende cekiliosun ama hak veriorum kendini nasil ii hissedeceksen biz ona raziyiz böyle mutlu olcaksan biz hep burdayiz cok sevindim iii olmana evet psikolojik olarak ii olmayabilirsin ama ben inaniorum ki bunlarda geride kalcak insallah hayirlisiyla hamileyim die dòn buralara dikkat et kendine arkadasim bizide unutmaacanım psikolojim iyi değil buraları okudukça daha kötü oluyorum bi süre buralardan ve bebek fikrinden uzak kalmak istiyorum artık. bi baktım hayatımda başka hiç bir değer yok hiç bir faaliyet yok. evliliğim bile riske girmeye başladıyeni uğraşlar buldum kendime buraya girmemek için de kendimi resmen zorluyorum . illa ki uğrarım ama daha az....
bir de böyle deneyelim Mevlam neylerse güzel eyler... hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun...
Ben buralardayım bugün adetimin ikinci günü olacaktı doktor randevum var madet regl olmadım bari bi kontrolden geçeyim ..duruma göre adet söktürecek birşey verir heralde..Kizlarrrr nerdesinizzzz yaaaaa
Ohoooo başa sardın tatlım..biz senle kader kardeşiyiz bizden ayrı kalamazsın biraz kafanı dağıt geri dön..öpüldün tatlım seviyorum seni..canım psikolojim iyi değil buraları okudukça daha kötü oluyorum bi süre buralardan ve bebek fikrinden uzak kalmak istiyorum artık. bi baktım hayatımda başka hiç bir değer yok hiç bir faaliyet yok. evliliğim bile riske girmeye başladıyeni uğraşlar buldum kendime buraya girmemek için de kendimi resmen zorluyorum . illa ki uğrarım ama daha az....
bir de böyle deneyelim Mevlam neylerse güzel eyler... hepinizi çok seviyorum Allaha emanet olun...
buradayim canim biraz uzaklasmak istedim herseyden...dnzderya @sultan1356 @NursELmira papyonkilikli Su perisi86 @Nautilus aysesahra nerelerdesinizzz huuuuu @jonguil burda ee bugün cok sükür 4 4343 de ses verdi kizlarrrrrrr
canim heycanlandigi icin yapiyor olabilir mi?Evet canim devam ediyo endiseleniyorum
yardim etme o kendi donecek ama yalniz birakma ya da yatak ucunda falan birakmaCanom benim ben girip bakiyorum bu aralar misafirlerim vardi yatili yeni gittiler bu arada benim cimcime donmeyi ugrasiyo ama yari da kaliyo tam donemiyo acaba yardim etsemmiki esim yardim etme diyo amma bilmiyom artik kendi ugrassin diyo tamda kafayi tutamiyoruz da
anlamayacaklar asla....Kızlar bugün işyerimde sıkıntılar yaşadım.. Eğer herşey yolunda giderse bayramönü ya da bayramda transfer olacak ve ben bu durumda çalışamayacağım.. Bu durum işyerimde sıkıntı oldu arkadaşlarım sağolsun idare edeceklerini söyledkleri halde müdür yardmcısı sorun yaptı.. Öyle çok üzüldüm ki ben istermyim hiç böyle olmasını.. Keşke bebeğim kendi gelse de her bayram çalışsam.. Öyle çok yoruldum ki bu da negatif olursa sanınırım pes edeceğimmalesef kimse bizi anlamıyor oyun oynuyoruz sanıyorlar sanırım o iğnelerle
ben de seni seviyorum. hersey duzelicek bundan eminim. Mevlam guzel eyler....canım psikolojim iyi değil buraları okudukça daha kötü oluyorum bi süre buralardan ve bebek fikrinden uzak kalmak istiyorum artık. bi baktım hayatımda başka hiç bir değer yok hiç bir faaliyet yok. evliliğim bile riske girmeye başladıyeni uğraşlar buldum kendime buraya girmemek için de kendimi resmen zorluyorum . illa ki uğrarım ama daha az....
Canım tirla neden ve nasıl gidiyorsunuzBen iim canim benim ya evet hemde cok zor ama ben rahattim dúsùn ucakla burdan sonra istanbuldan sakarya 1 hafta orda kalio tirla orduya ordan dön geri torla ve sakarya istanbul otobúsle veee ucakla geri buraya cokk súkür sorun yapmadi hep öncelik onlar oluor zaten ben yanima aldimmi gardolabi topluom valla simdi nasilsin
Canim noldu gittinmi doktora ne dedi insallah bi sorun yokturBen buralardayım bugün adetimin ikinci günü olacaktı doktor randevum var madet regl olmadım bari bi kontrolden geçeyim ..duruma göre adet söktürecek birşey verir heralde..
Kuzum nebilim herkes cekildi sende yazmadin insallah hersey yolundadirburadayim canim biraz uzaklasmak istedim herseyden...
canim heycanlandigi icin yapiyor olabilir mi?
yardim etme o kendi donecek ama yalniz birakma ya da yatak ucunda falan birakma
anlamayacaklar asla....
ben de seni seviyorum. hersey duzelicek bundan eminim. Mevlam guzel eyler....
Beta hcg istedi adet olacak gibi görünmüyorsun ama hamile içinde rahim ince dedi bakalım artık yarınki kan sonucuna bağlı..Canim noldu gittinmi doktora ne dedi insallah bi sorun yoktur
Canim esimin amcalari ve kuzenleri tircilik yapio sehirler arasi valla ici genis cok rahatti yata kalka dinlene gittikCanım tirla neden ve nasıl gidiyorsunuz
Kaç gündür bende çamaşır yıka Katla yerine yerlestir uğraşıyorum boşuna bir sürü kıyafet goturmusum
Aaa desene iki bilinmezlik arasindayim ya hic belli olmaz dimi hadi hayirlisi olsun insallah da hamis degilsende adet gòzúkmùosa nolcak hep strestenBeta hcg istedi adet olacak gibi görünmüyorsun ama hamile içinde rahim ince dedi bakalım artık yarınki kan sonucuna bağlı..
Adet söktürücü verir heralde bende anlamadım..Aaa desene iki bilinmezlik arasindayim ya hic belli olmaz dimi hadi hayirlisi olsun insallah da hamis degilsende adet gòzúkmùosa nolcak hep stresten
Hadi hayirlisi canimm haberdar et ve ii baktir insallah sadece kendi kendine yapan reflekstirCanlarummmm verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim hepinize .bizim kontrolumuz bu cumaymis yanlis anlamisim ben asi olucaz .tekrar doktora muayene etmesini soylecegim insallah guzel haberlerle donerim sizleri cokkkkkkkkkkkkk seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?