sev kız sev biziii..bende seviyorum hepiniziii...Ayyyyyyy kizlar iyikide sizler varsiniz sizleri cokkk seviyorummmmm hepinizi
sev kız sev biziii..bende seviyorum hepiniziii...
Tatlım doktorum bana ağustosu bitir korunmayı bırak dedi ammaaaa ben 15 inde bıraktım korunma işini..bunca yıl pat diye olmayan bebiş birden olmaz ya dedim kendimce..bebegin zayif dogmus olabilir su anda zayif olabilir. ogun.keyfi olmayabilir. ya aslind seni anliyorum cok araniyoruz. ABen de cok farkli degilim... Allah akil fikir versin bize...
ben kacirdim sanirim senin zaten bu donemde korunman gerekmiyor mu? kanser ignesi vuruldun enaz 3 ay degil mi suresi? daha d 3 ay olmadisanirim.
Off kuzumm yaa insallah rahatlar da bi ohh cekersin az seymi yasioz su hayatta sen ii olda arkadasimm ne isterimki o destege benimde ihtiyacim var cok daraldim herseye saldiriom kuduz kòpek gibi kalp kiriom pisman oluom of of cok sükür ben burda oyalaniom yine kimsem.yok kiR ravza54 canim iyiyim de biraz kuruntularimm ve takintilarim
artti sanirim psikolijik destek almam gerekecek o nedenle kk dan uzak duruyorum. hem aikevi sorunlar hem tedavi esnasinda guclu olmaya calismak hem gizlemek gizlenmek hem isyeri sorunlari uzerine saglik sorunlari beni yipratmis sanirim. halen igne vuruluyorum bun SUKROLSUN ama insan bunaliyor iste...
Kuzum bak cok sükür sorun yokmus kas gelisimide hayirlisiyla olurr korkma neden böbreklerine bakio bide bak masallah dònúomus benimki yatarken yüz ústù yatmaya 7 aylikken basladi seninki erken basmasiz korkma o kafasini nefes alcagi sekilde döner zanla yan yatirir kafasini ben ince yastik koyuyodum kizim ondan dönmùomus ne búyúk hata yaisim incede olsa yastik yasak aslinda bide benimki sevmiodu 5 dk durmuodu bile bak bebegini doktor gibi tut ters cevir yukariya kaldir bak zamanla kafasini kaldircak devamli saga sola cevirttir Allah im sifa versin sakin aglama Allah im beterinden caresiz olanindan korusun gúzel anne evet elinde degil ama stres yapmaKizlar doktordan geldik ....... ayaklarinin titremesini normal dedi hem axak hem el titrerse tutugun zaman durmassa iyi degil dedi.biz kafasini tutamiyo daha dedik ters cevirdi kendini yukaru kaldiruyomu diye sordu hayir dedim.6 aylik oldun bazi bebekler rahat oluyo gec yapiyo dedi.kaslari az gelismis daha dedi .ayaklarinun uzerine bastirmaya kalkti benim kiz hemen dizleri buktu.iste 9 sonunda bobreklerini ultrasonla ve kafasini bakcak .cok uzuluyom kizlar ya .insallah bu bir ay icinde biras gelusme olur tersde yatiriyom siz cocuklara nekadar sureyle ters yatiriyodunuz .simdi uykuda donmeye ugrasiyo yuzunu kapiyo Allah korusun nefes alamacak .kaldirmiyoda kafaya ne yapmaliyim bana akil verin
Kizlar doktordan geldik ....... ayaklarinin titremesini normal dedi hem axak hem el titrerse tutugun zaman durmassa iyi degil dedi.biz kafasini tutamiyo daha dedik ters cevirdi kendini yukaru kaldiruyomu diye sordu hayir dedim.6 aylik oldun bazi bebekler rahat oluyo gec yapiyo dedi.kaslari az gelismis daha dedi .ayaklarinun uzerine bastirmaya kalkti benim kiz hemen dizleri buktu.iste 9 sonunda bobreklerini ultrasonla ve kafasini bakcak .cok uzuluyom kizlar ya .insallah bu bir ay icinde biras gelusme olur tersde yatiriyom siz cocuklara nekadar sureyle ters yatiriyodunuz .simdi uykuda donmeye ugrasiyo yuzunu kapiyo Allah korusun nefes alamacak .kaldirmiyoda kafaya ne yapmaliyim bana akil verin
Canim benim cok sagol cevapladigin icin Allahim hic kimseye dert verip derman aratmasin kuzum .gecenbobrek yatagi iltihabi olmustu rahatsizlandi bir hafta hastanede yatmisti ya doktor uc ay sonra ultrason yaptirin demisti .onun icon Allahim evlatlarimizin hepsime sifa versin bol bol ters cericegim artik insallah bundan sonra hep guzel haberler veririm senin cimcime napuyo simdi massallah kocaman olmustur Allahim evlatlarimizla imtihan eylemesinKuzum bak cok sükür sorun yokmus kas gelisimide hayirlisiyla olurr korkma neden böbreklerine bakio bide bak masallah dònúomus benimki yatarken yüz ústù yatmaya 7 aylikken basladi seninki erken basmasiz korkma o kafasini nefes alcagi sekilde döner zanla yan yatirir kafasini ben ince yastik koyuyodum kizim ondan dönmùomus ne búyúk hata yaisim incede olsa yastik yasak aslinda bide benimki sevmiodu 5 dk durmuodu bile bak bebegini doktor gibi tut ters cevir yukariya kaldir bak zamanla kafasini kaldircak devamli saga sola cevirttir Allah im sifa versin sakin aglama Allah im beterinden caresiz olanindan korusun gúzel anne evet elinde degil ama stres yapma
tatlım biliyorum annelik kolay değil ama biraz zaman ver şeker küpüne ...gör bak herşey yolunda ilerleyecek inşallah..Canim benim cok sagol cevapladigin icin Allahim hic kimseye dert verip derman aratmasin kuzum .gecenbobrek yatagi iltihabi olmustu rahatsizlandi bir hafta hastanede yatmisti ya doktor uc ay sonra ultrason yaptirin demisti .onun icon Allahim evlatlarimizin hepsime sifa versin bol bol ters cericegim artik insallah bundan sonra hep guzel haberler veririm senin cimcime napuyo simdi massallah kocaman olmustur Allahim evlatlarimizla imtihan eylemesin
Cok tesekkur ederim canim benim insallah hersey zamanla yoluna girecek.cani gonulden dua ediyorum sizlere Allahim tez zaman da size saglikli sihatli zeki akilli imanli kuranla evlatlar nasip etsin insalllahhhhh canim benimtatlım biliyorum annelik kolay değil ama biraz zaman ver şeker küpüne ...gör bak herşey yolunda ilerleyecek inşallah..
Tatlım endişeni anlıyorum, annelik böyle birşeymiş işte. Benim oğlan da çoğu şeyi 7 aylıkken yapmaya başladı. Kafasını da tutamadığı için çevremdekiler endişeleniyormuş bana belli etmeden. Merak etme zamanla hepsini yapıp durdurulamaz oluyorlar. Dönemiyor diye ben de şüphelenmeye başlamıştım ki şimdi fırıl fırıl, yataktan bile düştüKizlar doktordan geldik ....... ayaklarinin titremesini normal dedi hem axak hem el titrerse tutugun zaman durmassa iyi degil dedi.biz kafasini tutamiyo daha dedik ters cevirdi kendini yukaru kaldiruyomu diye sordu hayir dedim.6 aylik oldun bazi bebekler rahat oluyo gec yapiyo dedi.kaslari az gelismis daha dedi .ayaklarinun uzerine bastirmaya kalkti benim kiz hemen dizleri buktu.iste 9 sonunda bobreklerini ultrasonla ve kafasini bakcak .cok uzuluyom kizlar ya .insallah bu bir ay icinde biras gelusme olur tersde yatiriyom siz cocuklara nekadar sureyle ters yatiriyodunuz .simdi uykuda donmeye ugrasiyo yuzunu kapiyo Allah korusun nefes alamacak .kaldirmiyoda kafaya ne yapmaliyim bana akil verin
Canim benim ya cok destek oliyosunuz bana inaninki sizden cok guc aliyorum .insallah bizimkide zamanla yapar .Allahim evladini saglikla buyitmeyi nasip etsin .diger arkaslarimda saglikla buyitsunler insallah isteyen arkadslarimda en yakin zamanda bizlere katilup bebislerini anlatirlar insallahhhhhhhhhhhh cani gonulden dua ediyorumTatlım endişeni anlıyorum, annelik böyle birşeymiş işte. Benim oğlan da çoğu şeyi 7 aylıkken yapmaya başladı. Kafasını da tutamadığı için çevremdekiler endişeleniyormuş bana belli etmeden. Merak etme zamanla hepsini yapıp durdurulamaz oluyorlar. Dönemiyor diye ben de şüphelenmeye başlamıştım ki şimdi fırıl fırıl, yataktan bile düştü
Kac aylikken tutmaya baslsmisti kafasini kuzum saglikla buyUsun insallah hep guzel gunlerini gor insallahTatlım endişeni anlıyorum, annelik böyle birşeymiş işte. Benim oğlan da çoğu şeyi 7 aylıkken yapmaya başladı. Kafasını da tutamadığı için çevremdekiler endişeleniyormuş bana belli etmeden. Merak etme zamanla hepsini yapıp durdurulamaz oluyorlar. Dönemiyor diye ben de şüphelenmeye başlamıştım ki şimdi fırıl fırıl, yataktan bile düştü
Ayy kuzum unutmusum dogruya insallah hayirlisiyla bisey cikmayacak sadece kontrol amacli aminn ecmainn canimm benimm insallah ne demekk bak hic birakma bol bol egzersiz yaptir oyunlarla sevecektir bùyúyo cok sükür ek gidayi reddedio kilosu biraz zayif ama yinede ii cok sûkûr bunlara 9 aylik olduk dolu dolu bu duygularin hepsini herkese nasib etsin insallahCanim benim cok sagol cevapladigin icin Allahim hic kimseye dert verip derman aratmasin kuzum .gecenbobrek yatagi iltihabi olmustu rahatsizlandi bir hafta hastanede yatmisti ya doktor uc ay sonra ultrason yaptirin demisti .onun icon Allahim evlatlarimizin hepsime sifa versin bol bol ters cericegim artik insallah bundan sonra hep guzel haberler veririm senin cimcime napuyo simdi massallah kocaman olmustur Allahim evlatlarimizla imtihan eylemesin
6 aylıkken tamamen tutmaya başladı. Bol bol yüz üstü yatırmaya çalış. Benim ki de hiç sevmiyordu. Ama sırt kaslarının güçlenmesi için gerekli tatlım. Hala canı istemeyince yattığında kaldırırken başını geri atıyor. 7 aylık olana dek ayaklarının üstüne tamamen basmıyordu. Kucağımda iki büklüm duruyordu. Şimdi çakı gibi maşallah. Sen içini ferah tut. Bebişinle koşup oynayacağınız, peşinden koştururken yorulacağın günleri hayal et. Tembel bizim bebişler. :)Kac aylikken tutmaya baslsmisti kafasini kuzum saglikla buyUsun insallah hep guzel gunlerini gor insallah
Cok tesekkur ederim kuzum cevaplariniz icin kiminle konustuysam ameliyatla dogsn cocuklar herseyi gec yapiyo diyorlar.evet benimkide ayni kucamsa aldigim zaman iki juklum oluyo kafayi asagiya egiyo kaldirmiya .sizin dedigi iz gibi insallah zamanla olur .Alkahim hepimizin evladina saglikli gunler gostersin sizleri seviyorum6 aylıkken tamamen tutmaya başladı. Bol bol yüz üstü yatırmaya çalış. Benim ki de hiç sevmiyordu. Ama sırt kaslarının güçlenmesi için gerekli tatlım. Hala canı istemeyince yattığında kaldırırken başını geri atıyor. 7 aylık olana dek ayaklarının üstüne tamamen basmıyordu. Kucağımda iki büklüm duruyordu. Şimdi çakı gibi maşallah. Sen içini ferah tut. Bebişinle koşup oynayacağınız, peşinden koştururken yorulacağın günleri hayal et. Tembel bizim bebişler. :)
Evet dedigin dogru kuzum .her bebek kendine ozel bizimkiler nszli galiba annemizi nasil uzzek diye bakiyorlar.doktor oyle diyo bu biras rahat bibebek diyo oyuzden kaslari az gelismis diyo bakalim neyler eyler mevlam en guzelini eyler.Rabbim herkese saglikli sihhatlu nasip etsin kuzularim cokkkk opldunuz4 4343 internette yazan gelisim asamalari cogu bebek icin gecerli senin sipa o cogunluga bas kaldiriyor demekki endise etme :) inan bana hersey biranda olacak. biranda basacak donecek kafasini tutacak. ben ilk dogdugundan beri hergun zamanini arttirarak ters yatirdim. sen yat bebisi gogsune ters yatir hem seni hissetsin hem d kaslari calissin.
eger drun endise edilecek birseyi yok diyorsa yoktur...
kilosuna gelince ek gidaya baslayinc insallah artar ....
sagliksiz bebek ememezmis bu arada emmesinde sorun var mi? bak emmez demiyorum ememez. su ara meme reddi yasayabilirsin etrafa bakicam diye seni emmeyebilir o ayri. ememez bulamaz memeyi vs vs var mi oyle birseyEvet dedigin dogru kuzum .her bebek kendine ozel bizimkiler nszli galiba annemizi nasil uzzek diye bakiyorlar.doktor oyle diyo bu biras rahat bibebek diyo oyuzden kaslari az gelismis diyo bakalim neyler eyler mevlam en guzelini eyler.Rabbim herkese saglikli sihhatlu nasip etsin kuzularim cokkkk opldunuz
Canim benim gunaydin iyi haftalar dilerim .benim kiz anne sutu almiyo dogdu dogali biberonla besleniyo .dogdugundan beri ilk aylarda oldugu gibi cok acikirsa agzina ilk basta alamiyo araniyo kafasini saga sola ceviriyo ama oda cok nadir.bazi zamanda senin dedigun gibi saga sola bakacam diye emmeyi kesiyo veya oyle emmeyi devam ediyo.cani isterse sisesini tek elle tutuyo cogu zaman uyuyaraktan emiyo ve cok sik gaz cikarma ihtiyaci duyyo.mesala 120 grm yiyo 3 saate 50 grm yiyince gazini cikariyoz tekrar yiyo tekrar gaz .ever fasöasini yirse gaz cikarirken ksuyo oyuzden bizim mama yememis yarkm saati geciyo .ne uzun yasdim dimi son zamanlarda mamayi istemiyo eliyle geri ittiriyo agzinda memenin ucunu saga sola gezdiruyo doydufu zaman .bilmiyorum artik kuzular kafam kazan gibi Allahim hakkimizda herseyin hayirlusini versin korktuklarimizdan emin killsin dert verip derman aratmasin ne olur olur Allahin dedigu olursagliksiz bebek ememezmis bu arada emmesinde sorun var mi? bak emmez demiyorum ememez. su ara meme reddi yasayabilirsin etrafa bakicam diye seni emmeyebilir o ayri. ememez bulamaz memeyi vs vs var mi oyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?