Hangi sözleri seviyorsun tatlım..söyle hemen yazayım sevdiğin sözleri..şaka şaka bende sizleri seviyorum kızlaaar...Sozleri seviyorum
Kuzummm yazilim hatasi olmus .anlayacaginizida biliyodum zaten tatlimmm .yaaa sizlerde olmasaniz napardim bilmemmm .gormedigim ama yanimda oldugunu bildigim arkadslarim .insallah bu sıkintilar gececek insallah .Hangi sözleri seviyorsun tatlım..söyle hemen yazayım sevdiğin sözleri..şaka şaka bende sizleri seviyorum kızlaaar...
Ne sıkıntılar atlattık bunlarıda atlatırız Allah'ın izniyle..Kuzummm yazilim hatasi olmus .anlayacaginizida biliyodum zaten tatlimmm .yaaa sizlerde olmasaniz napardim bilmemmm .gormedigim ama yanimda oldugunu bildigim arkadslarim .insallah bu sıkintilar gececek insallah .
canim biberon da olsa emiyor mu emiyor. insallah herseyiyle guzel olacak herseyimuz...Kuzummm yazilim hatasi olmus .anlayacaginizida biliyodum zaten tatlimmm .yaaa sizlerde olmasaniz napardim bilmemmm .gormedigim ama yanimda oldugunu bildigim arkadslarim .insallah bu sıkintilar gececek insallah .
Sizinde canim benim nasilsin iyimisinMerhaba kızlar...Zafer Bayramımız kutlu olsun...
Çok şükür iyiyim tatlım ..nihayet regl olabildim ilk defa fsh da 10 gördüm..doktor ilk defa böyle olduğu için stres yapma normal dedi atlattığın şeylerden stres kaynaklıdır dedi..Sizinde canim benim nasilsin iyimisin
Geçmiş olsun canım..Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallahSelam kizlar benimde bu aralar canim sikkin babannem cok hasta hastanede suan kanserdi iiye gidiodu ama tutturdu memlekete gòtúrún die ee gidincede enfeksiyon olusmus cok kòtù durumu Allah im tùm hastalarimiza safi adiyla sifa nasib etsin insallah elim kolum kalkmio
Canim benim sakin stres yapma cook rahat olmayi dene kuzum hic buseye kafana takma .hersey gonlunce olsun tatlimÇok şükür iyiyim tatlım ..nihayet regl olabildim ilk defa fsh da 10 gördüm..doktor ilk defa böyle olduğu için stres yapma normal dedi atlattığın şeylerden stres kaynaklıdır dedi..
Bizde seni seviyoruz canimCanlarim nasilsiniz neler yapiyorsunuz gorusmeyeli baya uzak kaldim sizden hic frsatim yok egitimler is yogunlugu derken anlycaginiz zaman ilerlyip geciyor sizler neler yaptiniz yokmu bi bebis mujdesi topigimizi senlendiren sizleri seviyrum hep aklimdasnz canlarim
Aminn canim insallah Allah razi olsunGeçmiş olsun canım..Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah
Canimm benimm adet olmusun sonunda ohh agrisiz sizis olsun insallah hakket kizlar uzak kalmak istiooKızlaar çok boşladınız buralarııı..haydeee kalkın canlanın..günaydıııın..hooop bir ki üç dört..bir ki üç dört..( yeni bir misafir kafilesiyle baş başayım)
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin . . Rabbim yardımcınız olsun inşaallahSelam kizlar benimde bu aralar canim sikkin babannem cok hasta hastanede suan kanserdi iiye gidiodu ama tutturdu memlekete gòtúrún die ee gidincede enfeksiyon olusmus cok kòtù durumu Allah im tùm hastalarimiza safi adiyla sifa nasib etsin insallah elim kolum kalkmio
Tesekkür ederim canim benim Allah razi olsun Allah im túm aci ceken hastalarin yardimcisi olsun aminnCanım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin . . Rabbim yardımcınız olsun inşaallah
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim bugün kontrolüm var sanırım transfer tarihi belli olur bi gelişme olmadığı için buraya bişey yazamıyorum.. Düşündüğün için çok teşekkür ederim canm dualarınızı esirgemeyin nolur çok korkuyorum..Canimm benimm adet olmusun sonunda ohh agrisiz sizis olsun insallah hakket kizlar uzak kalmak istiooNursELmira napti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?