Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Hangi sözleri seviyorsun tatlım..söyle hemen yazayım sevdiğin sözleri..şaka şaka bende sizleri seviyorum kızlaaar...
Kuzummm yazilim hatasi olmus .anlayacaginizida biliyodum zaten tatlimmm .yaaa sizlerde olmasaniz napardim bilmemmm .gormedigim ama yanimda oldugunu bildigim arkadslarim .insallah bu sıkintilar gececek insallah .

Kuzummm yazilim hatasi olmus .anlayacaginizida biliyodum zaten tatlimmm .yaaa sizlerde olmasaniz napardim bilmemmm .gormedigim ama yanimda oldugunu bildigim arkadslarim .insallah bu sıkintilar gececek insallah .
canim biberon da olsa emiyor mu emiyor. insallah herseyiyle guzel olacak herseyimuz...

Geçmiş olsun canım..Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah

Çok şükür iyiyim tatlım ..nihayet regl olabildim ilk defa fsh da 10 gördüm..doktor ilk defa böyle olduğu için stres yapma normal dedi atlattığın şeylerden stres kaynaklıdır dedi..
Canim benim sakin stres yapma cook rahat olmayi dene kuzum hic buseye kafana takma .hersey gonlunce olsun tatlim

Bizde seni seviyoruz canim

Selam kizlar benimde bu aralar canim sikkin babannem cok hasta hastanede suan kanserdi iiye gidiodu ama tutturdu memlekete gòtúrún die ee gidincede enfeksiyon olusmus cok kòtù durumu Allah im tùm hastalarimiza safi adiyla sifa nasib etsin insallah elim kolum kalkmio
Geçmiş olsun canım..Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah
Aminn canim insallah Allah razi olsun

Kızlaar çok boşladınız buralarııı..haydeee kalkın canlanın..günaydıııın..hooop bir ki üç dört..bir ki üç dört..( yeni bir misafir kafilesiyle baş başayım)
Canimm benimm adet olmusun sonunda ohh agrisiz sizis olsun insallah hakket kizlar uzak kalmak istioo NursELmira napti acaba

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin . . Rabbim yardımcınız olsun inşaallah

Canimm benimm adet olmusun sonunda ohh agrisiz sizis olsun insallah hakket kizlar uzak kalmak istioo NursELmira napti acaba
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim bugün kontrolüm var sanırım transfer tarihi belli olur bi gelişme olmadığı için buraya bişey yazamıyorum.. Düşündüğün için çok teşekkür ederim canm dualarınızı esirgemeyin nolur çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…