Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Saol canim benim kirkma az kaldi insallah hayirlisiyla en gúzel serúvenun baslayacak ben cok umutluyum gelcek gúzel haber insallah hayirlisiyla gittinmi dok.

Çok şükür iyiyim canım..sen nasılsın bakalım bugün..inşallah daha iyisindir tatlım..
Sagol canim benim cimcimeyle ugrasiyom inat ediyo basini kaldirmamak icin seslen donup balmiyo bile belkide vakti ve zamani vardir hayirlisi artik tam 4 ayini bitirdi 5 ayindan gun aliyo .Allahim tez zamanda sana ve arkadslarimida en yakinda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin tatlommm cani gonulden dua ediyorum

Sağol canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..tatlım sanırım cimcime biraz nazlı büyüyor..benim yıllar önce tanıdığım bir bayanında bebeği nasıl desem oyun hamuru gibiydi salıyordu bebek resmen kendini ama çok şükür şimdi 15 yaşlarında hiç de sorunu yok..bazı bebeklerin bence zamana ihtiyacı var..zorladıkça o inat eder sende boş yere stres olursun..

Canim benim haklisin .o inat ettikce bende iyice stres oluyorum .yeterki zamana ihtiyaci olsun.Rabbime guveniyoruz ona siginiyoruz neyler eyler enguzelini eyler .sevgilerimle benim guzel yurekli katdeslerim

Gelmez oldunuz kızlar...
canim guzel haber alamadikca sadece uzaktan takip ediyorum ben.

daha ismine bakmaz canim. insallah iyi olur hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…