Saol canim benim kirkma az kaldi insallah hayirlisiyla en gúzel serúvenun baslayacak ben cok umutluyum gelcek gúzel haber insallah hayirlisiyla gittinmi dok.Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Benim bugün kontrolüm var sanırım transfer tarihi belli olur bi gelişme olmadığı için buraya bişey yazamıyorum.. Düşündüğün için çok teşekkür ederim canm dualarınızı esirgemeyin nolur çok korkuyorum..
Canimm benimm cok tesekkür ederim túm hastalarimiza insallah sifa nasib etsin Allah im
Gunaydin canim benim evet kimse yazmaz oldu.nasilsinGelmez oldunuz kızlar...
Çok şükür iyiyim canım..sen nasılsın bakalım bugün..inşallah daha iyisindir tatlım..Gunaydin canim benim evet kimse yazmaz oldu.nasilsin
Sagol canim benim cimcimeyle ugrasiyom inat ediyo basini kaldirmamak icin seslen donup balmiyo bile belkide vakti ve zamani vardir hayirlisi artik tam 4 ayini bitirdi 5 ayindan gun aliyo .Allahim tez zamanda sana ve arkadslarimida en yakinda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin tatlommm cani gonulden dua ediyorumÇok şükür iyiyim canım..sen nasılsın bakalım bugün..inşallah daha iyisindir tatlım..
Sağol canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..tatlım sanırım cimcime biraz nazlı büyüyor..benim yıllar önce tanıdığım bir bayanında bebeği nasıl desem oyun hamuru gibiydi salıyordu bebek resmen kendini ama çok şükür şimdi 15 yaşlarında hiç de sorunu yok..bazı bebeklerin bence zamana ihtiyacı var..zorladıkça o inat eder sende boş yere stres olursun..Sagol canim benim cimcimeyle ugrasiyom inat ediyo basini kaldirmamak icin seslen donup balmiyo bile belkide vakti ve zamani vardir hayirlisi artik tam 4 ayini bitirdi 5 ayindan gun aliyo .Allahim tez zamanda sana ve arkadslarimida en yakinda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin tatlommm cani gonulden dua ediyorum
Sağol canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..tatlım sanırım cimcime biraz nazlı büyüyor..benim yıllar önce tanıdığım bir bayanında bebeği nasıl desem oyun hamuru gibiydi salıyordu bebek resmen kendini ama çok şükür şimdi 15 yaşlarında hiç de sorunu yok..bazı bebeklerin bence zamana ihtiyacı var..zorladıkça o inat eder sende boş yere stres olursun..
Canim benim haklisin .o inat ettikce bende iyice stres oluyorum .yeterki zamana ihtiyaci olsun.Rabbime guveniyoruz ona siginiyoruz neyler eyler enguzelini eyler .sevgilerimle benim guzel yurekli katdeslerimSağol canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..tatlım sanırım cimcime biraz nazlı büyüyor..benim yıllar önce tanıdığım bir bayanında bebeği nasıl desem oyun hamuru gibiydi salıyordu bebek resmen kendini ama çok şükür şimdi 15 yaşlarında hiç de sorunu yok..bazı bebeklerin bence zamana ihtiyacı var..zorladıkça o inat eder sende boş yere stres olursun..
canim guzel haber alamadikca sadece uzaktan takip ediyorum ben.Gelmez oldunuz kızlar...
daha ismine bakmaz canim. insallah iyi olur hersey.Sagol canim benim cimcimeyle ugrasiyom inat ediyo basini kaldirmamak icin seslen donup balmiyo bile belkide vakti ve zamani vardir hayirlisi artik tam 4 ayini bitirdi 5 ayindan gun aliyo .Allahim tez zamanda sana ve arkadslarimida en yakinda saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin tatlommm cani gonulden dua ediyorum
Ama sizler yokken biz nasıl motive olup iyi haberler alacağız hıııııcanim guzel haber alamadikca sadece uzaktan takip ediyorum ben.
daha ismine bakmaz canim. insallah iyi olur hersey.
Gercektenmi ben bilmiyodum kuzum uzuluyordum bakmiyo diye bizimkiz simdiden umursumuyo diyodum cokkk sagol canim benimmmmmcanim guzel haber alamadikca sadece uzaktan takip ediyorum ben.
daha ismine bakmaz canim. insallah iyi olur hersey.
Buralardayiz canom sizinde guzel haberlerini alacazAllahin izniyle biz gormesekte birbirimizi koca bi aile olduk sizler iyiki varsiniz sizleri seviyorumAma sizler yokken biz nasıl motive olup iyi haberler alacağız hııııı
dogru diyorsun ama ne yazacagimi da artik bilemiyorum ki...Ama sizler yokken biz nasıl motive olup iyi haberler alacağız hııııı
6 ay gibi 7 ay gibi bakar ismine. sen bol bol konu ama.Gercektenmi ben bilmiyodum kuzum uzuluyordum bakmiyo diye bizimkiz simdiden umursumuyo diyodum cokkk sagol canim benimmmmm
Iyi haftalar canim benim evet oyle yapiyorum bol bol konusuyorum ters yatiriyorum inattttttt .ama hayirlisi artik Rabbim endiselelerimi bosa cikarir insallah .senin bebis nasil .insallah iyidir .6 ay gibi 7 ay gibi bakar ismine. sen bol bol konu ama.
Sanada guzel haftalar kuzum yeni bi hafta guzel seyler gelsin basimiza hepppppCanlar selam hafta sonu yoktum evde giremedim nasilsinizz canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?