Fistik ugrastiriyo teyzesi ugrasmaktan ziyade endiselendiriyo.ama Allahin izniyle bu sıkintilarida atlataz insallah .sorumu maruz gorun bazen bizim kiz kafasini geriye atiyor yay gibi ya uyuyacagi zaman yapiyo yada uyandigi zaman bilemedim neden yaptigini .Allahim herkese saglikli hayirli evlat versin senin cimcime nasilAminn insallah canim benim insallah fistik nasil
Canımm yarın transferm var inşallahhnurse51 canim naptiniz yoksa dogdumu cimcime nerelerdesin NursELmira canim benim sonuc ne ne oldu kayiplardasiniz
.bak canim stresss yok sıkinti yok herseyi akisini birak guzel Allahim gonlune gote versin simdiden hayirli olsun bebisleri al annesonde rahat rahat tutunsunlar.2 hafta sonra kizlat hamileyimmmmm diye yazarsin insallahhhhCanımm yarın transferm var inşallahhbana dua edermisinz canlarımm hepinizi çok seviyorum bişey yazamasam da hergün girip bakıyorum sayfaya.. Buarada nurse51 yi bende çok merak edyrm
.bak canim stresss yok sıkinti yok herseyi akisini birak guzel Allahim gonlune gote versin simdiden hayirli olsun bebisleri al annesonde rahat rahat tutunsunlar.2 hafta sonra kizlat hamileyimmmmm diye yazarsin insallahhhhCanımm yarın transferm var inşallahhbana dua edermisinz canlarımm hepinizi çok seviyorum bişey yazamasam da hergün girip bakıyorum sayfaya.. Buarada nurse51 yi bende çok merak edyrm
Aneeeem ne güzel haber al gel yeğenimi sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah...dualarım senle yavruuu...Canımm yarın transferm var inşallahhbana dua edermisinz canlarımm hepinizi çok seviyorum bişey yazamasam da hergün girip bakıyorum sayfaya.. Buarada nurse51 yi bende çok merak edyrm
Ayyyyyy cok sevindim
.bak canim stresss yok sıkinti yok herseyi akisini birak guzel Allahim gonlune gote versin simdiden hayirli olsun bebisleri al annesonde rahat rahat tutunsunlar.2 hafta sonra kizlat hamileyimmmmm diye yazarsin insallahhhh
Çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım sanki kendi ablam kardeşim sizsiniz.. İnşallah güzel haberler vereblirim Rabbim bize çifte bayram yaşatır inşallahh.. En kısa zamanda da @aysesahra mıza @dnzderya mıza @jonguil lümüze @sultan1356 mıza da mutlu haberler yaşatır hep dualarımdasınızAneeeem ne güzel haber al gel yeğenimi sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşallah...dualarım senle yavruuu...
Canım benim inşaallah bu sefer olacak. Rabbim inşaallah nasip etsin. Bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşaallah umut olacaksın bize güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz canımÇok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım sanki kendi ablam kardeşim sizsiniz.. İnşallah güzel haberler vereblirim Rabbim bize çifte bayram yaşatır inşallahh.. En kısa zamanda da @aysesahra mıza @dnzderya mıza @jonguil lümüze @sultan1356 mıza da mutlu haberler yaşatır hep dualarımdasınız
Amin tatlım inşallah..herşeyin hayırlısı...sen şimdi bizi değil kendini düşün stres falan yapma bol bol temiz hava al ara ara yürüyüş yapıp sağlıklı beslenmeyi ve bolca dua etmeyi unutma sakın..Çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım sanki kendi ablam kardeşim sizsiniz.. İnşallah güzel haberler vereblirim Rabbim bize çifte bayram yaşatır inşallahh.. En kısa zamanda da @aysesahra mıza @dnzderya mıza @jonguil lümüze @sultan1356 mıza da mutlu haberler yaşatır hep dualarımdasınız
Canim benim insallah gusel haberlerini aliriz .stres yapma sakin ol.Allahim insallah yuzunu guldurur .Rabbim gonlune gore versinCanlarım bebeğimi aldım geldim.. Hayrlısıyla inşallah bizimle kalır bi ömürr..
Ahhh canım. Sıkı sıkı tutunsun bebişin anneciğine. Güzel haberlerle şenlendir, coştur topiiimizi inşallah..Canlarım bebeğimi aldım geldim.. Hayrlısıyla inşallah bizimle kalır bi ömürr..
Aminn canim insallah hayirlisiyla sag salim búyúseler bi tabikide endise etcen bu elinde degilki nekadar sakin olsanda kendini kandirirsin bilmiorumki canim belki aliskanlik yapmistir ahh inatci findik ahh birazcik fazla ilgi istio annesi bak benimkininde kafasi hep yara iki eliyle òyle bir kadiorki daralip sikildiginda yada sinirlendiginde kendini yay gibi gerior ama takmiorum gececek elbet simdi 2. Ci ismini ögretmeye calisioruz beraber kullanioruzFistik ugrastiriyo teyzesi ugrasmaktan ziyade endiselendiriyo.ama Allahin izniyle bu sıkintilarida atlataz insallah .sorumu maruz gorun bazen bizim kiz kafasini geriye atiyor yay gibi ya uyuyacagi zaman yapiyo yada uyandigi zaman bilemedim neden yaptigini .Allahim herkese saglikli hayirli evlat versin senin cimcime nasil
Aaa cok sevindim ya hadii hayirlisiyla insallah ya olmustur transferin bu sefer olcak hayirlisiyla mutlu haberlerin olsunn baslasin geri sayimmCanımm yarın transferm var inşallahhbana dua edermisinz canlarımm hepinizi çok seviyorum bişey yazamasam da hergün girip bakıyorum sayfaya.. Buarada nurse51 yi bende çok merak edyrm
Canim insallah gecer bu gunler.cokk endiseleniyorum kafadini kaldirmayi hic denemiyo kucagima aldigim zaman iki buklum c sekline aliyo.uyanik oldugu zamanlar hep onunla ilgileniyorim .kafasimi tutamadigi zaman kafayi hep geriye ariyo .nekadar dikkat etsemde .esime norolojiye goturelim diyorum oda bilirsin belki burada bebeklerin aylarini doldurduklarinda u lari oluyo kontrlleri .oda onu bekleyelim diyo .Allahim korkularimizdan emin kilsin insallah bundan sonra hep guzel haberler veririm .bide internette bu basini tutamayan beneklerde genelde b.12 vitamini eksikligi cikiyomus onun ignesini yaptorinca cocuklar normallesiyomus .norolojik sebeblere yol aciyomus vitamin eksikligi .dua edin neolur kizlar uyuyamiyorum artikAminn canim insallah hayirlisiyla sag salim búyúseler bi tabikide endise etcen bu elinde degilki nekadar sakin olsanda kendini kandirirsin bilmiorumki canim belki aliskanlik yapmistir ahh inatci findik ahh birazcik fazla ilgi istio annesi bak benimkininde kafasi hep yara iki eliyle òyle bir kadiorki daralip sikildiginda yada sinirlendiginde kendini yay gibi gerior ama takmiorum gececek elbet simdi 2. Ci ismini ögretmeye calisioruz beraber kullanioruz
hadi bu defa guzel haberlerle gel.Çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım sanki kendi ablam kardeşim sizsiniz.. İnşallah güzel haberler vereblirim Rabbim bize çifte bayram yaşatır inşallahh.. En kısa zamanda da @aysesahra mıza @dnzderya mıza @jonguil lümüze @sultan1356 mıza da mutlu haberler yaşatır hep dualarımdasınız
bu kadar endiselerin varsa mutlaka norolojiye git biran once esini ikna et. kendini yipratirsin boyle. ya aslinda endiselerini tetikleyecek birsey yasadin mi bilmiyorum. erken dogum gebelik esnasinda ilac kullanimi falan... eger bunlar yoksa bebisin tembelligindendir. ama hem icini rahatlatmak hem de birsey varsa ki sanmiyorum erkenden ogrenmek icin en iyisi norologa gitmek.Canim insallah gecer bu gunler.cokk endiseleniyorum kafadini kaldirmayi hic denemiyo kucagima aldigim zaman iki buklum c sekline aliyo.uyanik oldugu zamanlar hep onunla ilgileniyorim .kafasimi tutamadigi zaman kafayi hep geriye ariyo .nekadar dikkat etsemde .esime norolojiye goturelim diyorum oda bilirsin belki burada bebeklerin aylarini doldurduklarinda u lari oluyo kontrlleri .oda onu bekleyelim diyo .Allahim korkularimizdan emin kilsin insallah bundan sonra hep guzel haberler veririm .bide internette bu basini tutamayan beneklerde genelde b.12 vitamini eksikligi cikiyomus onun ignesini yaptorinca cocuklar normallesiyomus .norolojik sebeblere yol aciyomus vitamin eksikligi .dua edin neolur kizlar uyuyamiyorum artik
Canim benim hamilwligim cok sukur iyi gecti hic bi sorun olmadi .hastanedede detaylica muayene ettilwr sadece beni endiselendiren beyninin ontarafindaki su mi äu acaba hateketlerini yapmasini engelliyo diye endiseleniyorum .esimde bisey yok diyo icimdeki sikintiyi atamiyorum .oda sen diye diye bisey olcak diye kiziyo .bende demiyorum olani soyluyorum diyorum .sizinde kafanizi agritiyorum .ne olur kusura bakmayin .zaten sezaryenla doganlar tembel oluyo diyoöa ya bide 16 gun onceden geldi .bide tembelligi eklenince beni derin dusuncelete saliyo .insallah dedigin gibidir tembellugidir.bu kadar endiselerin varsa mutlaka norolojiye git biran once esini ikna et. kendini yipratirsin boyle. ya aslinda endiselerini tetikleyecek birsey yasadin mi bilmiyorum. erken dogum gebelik esnasinda ilac kullanimi falan... eger bunlar yoksa bebisin tembelligindendir. ama hem icini rahatlatmak hem de birsey varsa ki sanmiyorum erkenden ogrenmek icin en iyisi norologa gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?