Ayrica coook tesekkur ediyorum cevapladigin icinbu kadar endiselerin varsa mutlaka norolojiye git biran once esini ikna et. kendini yipratirsin boyle. ya aslinda endiselerini tetikleyecek birsey yasadin mi bilmiyorum. erken dogum gebelik esnasinda ilac kullanimi falan... eger bunlar yoksa bebisin tembelligindendir. ama hem icini rahatlatmak hem de birsey varsa ki sanmiyorum erkenden ogrenmek icin en iyisi norologa gitmek.
canim kafa agritmak degil biz kardesiz burada ama kendini yipratirsan gelecekte cocuguna verecek bir sen birakmazsin.bence biran once norolojiy gidip kafani yuregini rahatlat. yoksa cok yiprancaksinCanim benim hamilwligim cok sukur iyi gecti hic bi sorun olmadi .hastanedede detaylica muayene ettilwr sadece beni endiselendiren beyninin ontarafindaki su mi äu acaba hateketlerini yapmasini engelliyo diye endiseleniyorum .esimde bisey yok diyo icimdeki sikintiyi atamiyorum .oda sen diye diye bisey olcak diye kiziyo .bende demiyorum olani soyluyorum diyorum .sizinde kafanizi agritiyorum .ne olur kusura bakmayin .zaten sezaryenla doganlar tembel oluyo diyoöa ya bide 16 gun onceden geldi .bide tembelligi eklenince beni derin dusuncelete saliyo .insallah dedigin gibidir tembellugidir.
Evet haklisin kuzum ama wsim bu ayon sonunda eandevu var zeten gerekeni yaparlar diyo yani nuh dizyo peygamber demiyo Allahim hepsine saglik sihhat versincanim kafa agritmak degil biz kardesiz burada ama kendini yipratirsan gelecekte cocuguna verecek bir sen birakmazsin.bence biran once norolojiy gidip kafani yuregini rahatlat. yoksa cok yiprancaksin
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşaallah canımCanlarım bebeğimi aldım geldim.. Hayrlısıyla inşallah bizimle kalır bi ömürr..
Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşaallah canım
Valla kızlar buraya giriyorum giriyorum çıkıyorum keşke herkes pozitif alsa tüp bebek kesin çözüm olsa.. İnşallah Rabbim nasip eder güzel olurda kızlara da umut olablirm.. Ama şuna inanıyorm ki burda herkes pozitif alana kadar bu topik sürekli açık olacak.. Sizlere karşı ayrı bi gönül bağım varNursELmira okadar cok ihtiyaci var ki bu grubun guzel habere inaniyorum gerisi corap sokugu gibi gelicek.
dnzderya ne yaptin?
Bizimde sana karsi kuzum gonul bagimiz var insallah herkes pozitifi gorecek Rabbimin izniyleValla kızlar buraya giriyorum giriyorum çıkıyorum keşke herkes pozitif alsa tüp bebek kesin çözüm olsa.. İnşallah Rabbim nasip eder güzel olurda kızlara da umut olablirm.. Ama şuna inanıyorm ki burda herkes pozitif alana kadar bu topik sürekli açık olacak.. Sizlere karşı ayrı bi gönül bağım var
Canimm benimm bak bircok bebek var òyle sonradan zimba gibi olan sen onu zorla hareketlerine kintrolùne kadar var uyuyamayacak kadar stres yapiorsan bunu kendine esinle daha ciddi konus git yoksa zamanla bu dúsünceler stres farkli sekilde yansir ki hele uykusuzluk lútfen su internet arastirmasini yapma lútfen cok sükür hic yapmadim kabizlik gaz disinda cok farkli ordakiler insallah hayirlisiyla bisey cikmayacak ve bunuda atlatacaksinizCanim insallah gecer bu gunler.cokk endiseleniyorum kafadini kaldirmayi hic denemiyo kucagima aldigim zaman iki buklum c sekline aliyo.uyanik oldugu zamanlar hep onunla ilgileniyorim .kafasimi tutamadigi zaman kafayi hep geriye ariyo .nekadar dikkat etsemde .esime norolojiye goturelim diyorum oda bilirsin belki burada bebeklerin aylarini doldurduklarinda u lari oluyo kontrlleri .oda onu bekleyelim diyo .Allahim korkularimizdan emin kilsin insallah bundan sonra hep guzel haberler veririm .bide internette bu basini tutamayan beneklerde genelde b.12 vitamini eksikligi cikiyomus onun ignesini yaptorinca cocuklar normallesiyomus .norolojik sebeblere yol aciyomus vitamin eksikligi .dua edin neolur kizlar uyuyamiyorum artik
Canim bikere daha demistin hani sezeryanla olan tembel oluor die hic alakasi yok bak ablamin 4. Cù cocuguda sezeryanla cok sükür sakin ama hareketli bir bebek ki bizimkide hareketli hele kuzeniminkini dile bile getirmiorum bu dúsúnceyi ele kafandan bide 16 gùn erken dogduya eger sorun teskil etseydi dok. Emin ol söyler ve uyarirdi kimi bebek tembel oluo gercekten bide yasadigin stres ona cok yansio kafasindaki suyla ilgili dok aciklama yapmis ama gercekten git sen nörolojiye hersey onlarin iiligi icin ki biseyi yok ama erken ògrenmek iidir konus esinle erkekler biraz farkli bakio olaya biz hep takip ettigimiz icin onlari bazi seyleri kacirabiliolar isteler sonucta al karsina konus benimkide gec tasimisti kafasini hatta dok korkuttu beni ama saolsun ablamlar rahatlatti ve zamanla tasidi insallah hayirlisiyla seninkide tasiyacakCanim benim hamilwligim cok sukur iyi gecti hic bi sorun olmadi .hastanedede detaylica muayene ettilwr sadece beni endiselendiren beyninin ontarafindaki su mi äu acaba hateketlerini yapmasini engelliyo diye endiseleniyorum .esimde bisey yok diyo icimdeki sikintiyi atamiyorum .oda sen diye diye bisey olcak diye kiziyo .bende demiyorum olani soyluyorum diyorum .sizinde kafanizi agritiyorum .ne olur kusura bakmayin .zaten sezaryenla doganlar tembel oluyo diyoöa ya bide 16 gun onceden geldi .bide tembelligi eklenince beni derin dusuncelete saliyo .insallah dedigin gibidir tembellugidir.
Canlarimmmmmmnn benim ya ben sizi cok seviyorum .cokkkk rahatlatyorsunuz benu Allah razi olsun sizlerden .cok haklisinz .bundan sonra hep guzel haberlwr veririm .papyon arkadsimla senin telkinlerinde daha rahatim icim daha rahat .cokkkkk opuyorum siziCanim bikere daha demistin hani sezeryanla olan tembel oluor die hic alakasi yok bak ablamin 4. Cù cocuguda sezeryanla cok sükür sakin ama hareketli bir bebek ki bizimkide hareketli hele kuzeniminkini dile bile getirmiorum bu dúsúnceyi ele kafandan bide 16 gùn erken dogduya eger sorun teskil etseydi dok. Emin ol söyler ve uyarirdi kimi bebek tembel oluo gercekten bide yasadigin stres ona cok yansio kafasindaki suyla ilgili dok aciklama yapmis ama gercekten git sen nörolojiye hersey onlarin iiligi icin ki biseyi yok ama erken ògrenmek iidir konus esinle erkekler biraz farkli bakio olaya biz hep takip ettigimiz icin onlari bazi seyleri kacirabiliolar isteler sonucta al karsina konus benimkide gec tasimisti kafasini hatta dok korkuttu beni ama saolsun ablamlar rahatlatti ve zamanla tasidi insallah hayirlisiyla seninkide tasiyacak
Kuzum bizde seni sevioruz tabikide dertlerimizi paylasip konuscaz bugünleri yasatan Allah ima binlerce sûkûrler olsun bak biz tecrubelionuz diger arkadaslarimiz soru sorcak onlarin yanindada olacagiz insallah hayirlisiyla ama sen bir annesin anne sezgisiyle babaninki farkli insallah hayirlisiyla cabuk gelir ay sonu ama dayanamazsan git muhakkak cimcime bakalim bundan sonra gúzel seylerle endiselendirsin seniCanlarimmmmmmnn benim ya ben sizi cok seviyorum .cokkkk rahatlatyorsunuz benu Allah razi olsun sizlerden .cok haklisinz .bundan sonra hep guzel haberlwr veririm .papyon arkadsimla senin telkinlerinde daha rahatim icim daha rahat .cokkkkk opuyorum sizi
Evet kuzum haklisin kayinvalidemin bi sozu vardik koc kuzuyu acimasmis der.tabiki onlarda endiseleniyorlar ama anne kadar degil .bugun benim kiz napti biliyormusunuz.gece saat 12 de mamasini yedirdim .yaturdim .kendu kendine oynuyodu uyudu .gece mizildamasiyla kalktim birde baktim ta yatagin yukarusina cikmis kafayi dayanis yataga kafasinin yumusak yeri varya .aklim tepemden gitti.nasil becerdin sen onu dyorum ya surekli yukari dogru bakiyo kendini geri atiyo diye .esime dedim yok bisey olmaz korkma dedi .aslinda oda duydu ama ben hatirlamiyorum diyo iyide anneler var babalara kalsa .kendini geri atarak tahtayi vurdumu kafaya bilmiyorum artik Allahim hepsinibkorusunKuzum bizde seni sevioruz tabikide dertlerimizi paylasip konuscaz bugünleri yasatan Allah ima binlerce sûkûrler olsun bak biz tecrubelionuz diger arkadaslarimiz soru sorcak onlarin yanindada olacagiz insallah hayirlisiyla ama sen bir annesin anne sezgisiyle babaninki farkli insallah hayirlisiyla cabuk gelir ay sonu ama dayanamazsan git muhakkak cimcime bakalim bundan sonra gúzel seylerle endiselendirsin seni
Canimm benimm ya aynen cok haklisin babalar sert gòrùnen en yumusak insanlar aslinda tabi her baba ve anne icin gecerli degil oyy kiyamam yaa korkma annesi o kendi yaptigi icin zamanla dúzelcek benimkide öyleydi kùt kafayi vuruodu korumalik taksam gòremiodum còzúmú buldum cok sükür artik vurmuo zamanlada alisti simdi daha dengeli dònùo tabi istisnalar haric ve korkma o yumusak yerinden delici bisey olmadikca korkma benim cenem.vurmustu 3 aylikken ki resmen icine cöktú cok korkmustum sabah cildiyecideki dok sordum gúldù korkma beyin dahada derinde orda su birikintisi var korumak icin ve yumusakligi ondan kolay kolay da bisey olmaz sen kurcalama dedi bazen dok bastirio orayi anlamak icin ayy bak istese kendini atip dònderip tartiooo tembelimmEvet kuzum haklisin kayinvalidemin bi sozu vardik koc kuzuyu acimasmis der.tabiki onlarda endiseleniyorlar ama anne kadar degil .bugun benim kiz napti biliyormusunuz.gece saat 12 de mamasini yedirdim .yaturdim .kendu kendine oynuyodu uyudu .gece mizildamasiyla kalktim birde baktim ta yatagin yukarusina cikmis kafayi dayanis yataga kafasinin yumusak yeri varya .aklim tepemden gitti.nasil becerdin sen onu dyorum ya surekli yukari dogru bakiyo kendini geri atiyo diye .esime dedim yok bisey olmaz korkma dedi .aslinda oda duydu ama ben hatirlamiyorum diyo iyide anneler var babalara kalsa .kendini geri atarak tahtayi vurdumu kafaya bilmiyorum artik Allahim hepsinibkorusun
Ay canim benim ya sizlerde olmasajiz napardim bilmem .her icim daraldiginda hemen size yaziyorum .ne zorluklar atlarak bu gunlere geldik .insanda kitamiyo.odu kopuyo psikolojisi bozuluyo.insallah zsmanla hersey yerine oturacak .topigimizde bir elin sayisi kadar erkadsimiz kaldi .Allahin izniyle onlarda bu guzel duygulari tatsinlar.insallah onlari endiselendirecek uzecek olaylar olmaz.Allahim hepsininde gonlune gore versin .iyuki varsinizzzzzzzCanimm benimm ya aynen cok haklisin babalar sert gòrùnen en yumusak insanlar aslinda tabi her baba ve anne icin gecerli degil oyy kiyamam yaa korkma annesi o kendi yaptigi icin zamanla dúzelcek benimkide öyleydi kùt kafayi vuruodu korumalik taksam gòremiodum còzúmú buldum cok sükür artik vurmuo zamanlada alisti simdi daha dengeli dònùo tabi istisnalar haric ve korkma o yumusak yerinden delici bisey olmadikca korkma benim cenem.vurmustu 3 aylikken ki resmen icine cöktú cok korkmustum sabah cildiyecideki dok sordum gúldù korkma beyin dahada derinde orda su birikintisi var korumak icin ve yumusakligi ondan kolay kolay da bisey olmaz sen kurcalama dedi bazen dok bastirio orayi anlamak icin ayy bak istese kendini atip dònderip tartiooo tembelimm
Aynennnnnn kuzucuklar nirdesinizBAYANLARRRRR ÖZLENDİNİİZZZ BİLİN HEEEE
Cok iyi olur .herkes isinde gucunde herhal kimsecikle ugramiyo artik olsun biz genede yazalim .cok iyi olur gozumuz ruhumuz acilir .Canlarrrrr nedinizzzz özlendiiiizzz bak ben orduluyum bizde kizlara geezz derler hayden gelin bahcaya gidek toplanin canlarrrrr yaaaa gelinnn artikkk tek tek saydirmayinnn yoklugunuzz cok varliginiz paha bicilemez haydin tekrar dua baslatak en saglam olan dua toplu dua hemide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?