Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canimm benimm sende iiki varsin hepsi iiki varlar aynen cok az kaldi Allah in izniyle insallah en güzelininasib etsin Allah

şimdiden iyi bayramlar kızlar. takip ediyorum burayı ama yazacak pek birşeyim olmadığı için sadece okuyorum. NursELmira canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim inşaallah nasip etmiştir.
Olsun havadan sudan konusak biz burdayiz ii bayramlar canim benim kaybolma yeter

Hayirli bayramlar canimm özlendiniz he

Gün aşırı bakıyorum ne maalesefki yazacak güzel haberlerim yok. 3. Kez büyük umutlar ile tüp bebek tedavisine başladık. Gayet güzel ilerledi derken herşey bir anda tepe taklak oldu. Opu oldu ama transfer olmadan iptal oldu. Sozum ona bayramı bebislerimle geçirecektim yine olmadı. üstelik dahada kötü oldu. Hala onun üzüntüsü var. İnşallah @NursELmira nin güzel haberleri ile seviniriz.

Sen nasılsın? Bebis nasıl oldu? Benimde kayinvaldem, kayınpederini şimdi Ordu/ Fatsa'da. Keşke gelsem, tanisam seni. Birlikte çay icsek.

guzel gunler gorecegiz gunesli gunler....

Neden iptal oldu ki transfer? Benmde ertelenmişti geçen ay bu ay yapıldı transfer.. Hoş bende çok ümitli değilim ama.. Herşeyin hayrlısı vakti ne zamansa Rabbim bizi o zamana yöneltsin inşaallah

Canlarım hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim.. Ben sonucumu bayram bittikten sonra öğrenicem.. En azından bu bayram benmleymş gibi geçirmek istyrm.. Çok ümitli değilim açıkcası ama Rabbim büyük Ona sığınıyorum..

Canl
arim benim sizede hayirli bayramlar.bebussiz son bayraminiz olur insallah.Allahim bidaki bayrama nurtopu gibi bebislerle girersiniz .canim benim 6 tedaviydi galiba benimde aynusi oldu doktor bile bile tedavuyi devam etti. Cok uzulmustum .canim benim biluyorum insan maddi manevi cok yikiliyo .Rabbim kabul etmeyecegi duayi amin dedirtmezmus Allahim innsallah bu mubarek gunlerde Rabbim gonlunuzden geceni omrunuze yazzin .hayirli bayramlarrrrr

Insallah guzel haberler vereceksin kizlarrrr hamileyim diyeceksin umudunu yitirme canim Allahin izniyle olacak insallah

Neden iptal oldu ki transfer? Benmde ertelenmişti geçen ay bu ay yapıldı transfer.. Hoş bende çok ümitli değilim ama.. Herşeyin hayrlısı vakti ne zamansa Rabbim bizi o zamana yöneltsin inşaallah

Canım 12 yumurta vardı. Ben ilk tedaviden beri aynı doktora gidiyorum. Geçen seferki tedavi ile birebir aynı ilaçlar verildi ve uzun protokol yapıldı. Tek bir farkla bu sefer diğerinden yaklaşık 12 gün daha uzun sürdü. Benim regli surem değişti. Doktor ikinci regli geldiğinde İstanbul dışındaydi. Bir buradan kaynaklı sanırım bir sorun yaşadık. 30 temmuzda başladım. 2 eylülde Opu oldu. Bu kadar uzun süren tedavi hiç bulamadım. Sanırım bu sorun yarattı.

Bir diğer sorunumuz bu sefer merkezi değiştirdik. Bin pismanim. Narkoza karşı bir hassasiyetim var ve kusuyorum. Geçen sefer diğer merkez triod ilacını alıp gelmedigim için kızmıştı. Aradım ve durumu açıklandım. Sabah ilacı alın dendi. Bu yüzden de işlem sırasında sürekli kuşmusun. Zar zor toplananlar içinde 8 boş var. 4 tane gayet iyi durumda yumurta var dendi. Eşim iş değiştirdi. Opu günü ilk iş gününe denk geldi. Sperm sorunu olmadığı için merkez bir gün önce verin biz donduralım, işlem saati çözelim dediler. Ben işlemden çıktım. Tansiyon 18/10 na çıktı. Uzun sürede inmedi. Uzun süre merkezden ayrilamadik. Saat 2:30 civarı gelip biz şimdi çözüyoruz dediler. Bu sürede yumurtalara bir işlem yapıldığını sanmıyorum. Ertesi gün öğleden sonra 1 embriyo sağlıklı diğeri hiç iyi değil dendi. 2. Gün 11 de haber geldi çok yoğunuz şimdi baktık. İyi durmuyor, bize 2 saat verin takip edelim dendi. Anlayacağın görünen 12 yumurtadan hiç bir şey kalmadı. Toplanamayanlar var. Onların durumu ne o bile belli değil. Garip bir durum anlayacağın.

Hepimiz en iyi şekilde olmasını istiyoruz ama herkes o kadar şanslı değil. Ancak bu sonucun kötü olacağı anlamına gelmiyor. Belki başından içine sinmeyen veya takılanlar var. Eminim kendine göre haklisinda ama haddim olmayarak nacizane tavsiyem şükür öyle yada böyle transfer olmuş. Bayramı kendine zehir etme. İnşallah senledir. Rabbim nasip etmiştir. Bayramdan sonra öğrenip 2.ci bir bayram yapacağına inanıyorum. Bu kadar kişiden birinin duası belki kabul olur, bellimi olur.

Sağol arkadaşım umarım dediğin gibi olur. Boşuna umitlenip, eli boş kalmak, bayramı böyle karşilamak çok zor.

Sanada hayırlı bayramlar. Umarım seninde evladın ile ilgili endişelerin boş çıkar. Doktorlardan evladınla ilgili hep güzel şeyler duyarsin.

Canim benim bazen oyle seyler oluyoki insan anlayamiyo bile.ama bundada vardir hayir belki vakti ve sati vardir ben hep oyle diyodum .Allahim bizede bir yoluna koyarsin diyordum .rabbime sikurler olsun nasip etti.bize bursdaki doktor birakin artik siz neden ugrasiyosunuz dedi.paraniza yazik dedi.bilmiyorum nerde tedavi oluyosun ama ben izmide irenbede oldum doktorum ùmit hanimdi siddetle tavsiye ederim .cok memnundum .Allahim enkisa zamanda insallah tedavisiz nasip eder kuzum

Amin canim benim Rabbim ne evlatlarimizla nede evlatsizlikla sinamasun bizi Allahim herkese en guzelini nasip etsin

Geldim kızlaaaar ...biraz yoğundum malum kışlık domates falan filan....benimde fsh tavan yaptı ama napalım yükseldi diye moralimi bozarsam hepden bozulur..ben ona değil fsh bana ayak uydursun :))) benim hormonlar kiminle dans ettiğini bilmiyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…