Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

MİNİSSS : HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: Negatif

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
Benim de öyle oldu, sıkma canını. 5. günü bekleyip riske atmıyorlar. Kaliteli olduğu ve yumurta sayısı az olduğunda 3. gün transfer oluyor. Doktorum oldukça da ümitli, bakalım sonuçlarımız nasıl olacak..

8. gün yapmış ama sabredebiliyorsan sabret. Çıkınca seviniliyor erkenden tabi de bazen yanıltıcı olabiliyor.
Ay süpermiş Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah. Benim daha çok erken çıkmaz hemen dr 12. Gün test dedi ama ben o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum

Allahım dnzderya nın bebişlerinin annesine öyle bir yapışmasını sağla ki 9 ay hiç ayrılmasınlar anneciklerinin karnısından :))))

İnşallah hepimiz hamileyiz diye yazıp musmutlu oluruz

İnşallah görürsünüz keseyi ve o minik kalp atışlarını, grubumuzun ilk hamilesi güzel haberlerinin devamını bekliyoruz...

Okumadigim sayfaları okuyarak ilerledim.önce bi umut olduğunu gördüm çizgi var diyince. Her sayfada ayy inşallah pozitif olmuştu r die die okudum ama üzüldüm senin adına. Dondurulmus vardır inşallah canım. Hiç olmazsa o bari var diyebilirsin

ben de baska bir konuda okudum anansin faydasini omrumde bir kere yedim onda da hic sevmemistim simdi kismet bunaymis:) kivi portakal vs hepsini aldim hamdolsun. Nar suyu da iyi geliyormus bi bilgisi olan var mi? Bir de bugday nisastasi ile yapilan muhallebi tutunmayi sagliyormus bu konuda bilgisi olan vr mi?

Canım nar maydanoz greyfurt iyi değil die biliorum ben kivi badem süt balık hatta benim doktorum bol protein al dedi

Kızlar yarın sabah opum var. Aklınıza geldikçe beni de dualarınıza katın. İnşallah hayırlısı ile girip çıkarım, hayırlı haberler verebilirim.
Hayırlı güzel haberlerin olsun canım, bebişlerini güzelce al...Sıkı sıkı tutsunlar anneciklerini..

kızlar maalesef sonucum 0.100 kan vermeden önce idrarda silik cizgi çıktı sakın umuda kapılmayın emin olmak için kanda baktırın sonra üzülmeyin bu arada hiç ağlamamıstım dondum kaldım az önce erkek kardesime söyledim inanmadı baktım ağlıyor bende başladım biraz ağlaştık geçti.onunda 8 aylık bebegi var üzüldü herkes hayırlısını istedim buymus demekki yapacak bişey yok Rabbbim dermanı olmayan dert vermesin benim bir oğlum var ona Rabbim ömür versin tüpler tıkanınca 7 yıldır 2. için uğraşıyordumilk denememdi. zamanı gelince olur yine inşallah

Canımmmm, kelimelerin yetersiz kaldığı anlar işte, insanın düğüm düğüm oluyor boğazı. Rabbim oğluşuna ömür versin. hayırlısıyla da en kısa zamanda da miniğine kavuştursun inşallah

Canım rabbim sabır versin inan şu durumda diyecek birşey bulamıyor çok zor bir durum biliyorum bende yaşadım bu duyguları . Rabbim tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah

Bebislerini sevsinler senin :) inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Bizde oyle dusunuyorduk kimseye soylemeyelim diye ama olmuyor ya bir sekilde soylemek zorunda kaliniyor

amin cnm çok sağol zamanı gelince olacak inşallah

Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
canim transferin simdiden hayirli olsun.saglikla tutunsun sana bebislerin.moralini bozma sakin

canim ben test tarihim belli 2 mart

gözün aydin bebislerin insallahj saglikla 9 ay boyunca büyür göbisindeeeee

maasallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
hayirlisi hakkinizda. rabbim oglunuza saglik ve uzun ömür versin.ona sIkIca sarilin. ne mutlu ki bir evladiniz var o size en büyük teselliyi vericektir. hic olmadimmi negtatif bir sonuc dahada yikici oluyo maalesef...
insallah gönlünüzce olur gelecek tedaviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…