Test tarihi 27 şubatmış erken testle belli mi oldu acaba ay çok heycanlı bende kendimi zor tutuyorum test için eğer erken sonuç belli oluduysa bende test yaptırayım
Benim de öyle oldu, sıkma canını. 5. günü bekleyip riske atmıyorlar. Kaliteli olduğu ve yumurta sayısı az olduğunda 3. gün transfer oluyor. Doktorum oldukça da ümitli, bakalım sonuçlarımız nasıl olacak..Merhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
Ay süpermiş Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimizin yüzü gülsün inşallah. Benim daha çok erken çıkmaz hemen dr 12. Gün test dedi ama ben o kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum8. gün yapmış ama sabredebiliyorsan sabret. Çıkınca seviniliyor erkenden tabi de bazen yanıltıcı olabiliyor.
AllahımSelam kızlarrrr biz geldikkkkkk. Ben ve iki bebişim:) transferim oldu bugün. Dinleniyoruz artık onlar da uzun yoldan geldi malum :) embriyolog çok iyi kalitede iki embriyo verecem çok umutluyum ikiz bekliyorum dedi RAbbim umudumuzu söndürmesin aminnnn. Ben de umutluyum iyi düşünmek istiyorum. Bu arada dondurmak için kalmamış ona biraz takıldım ama bunlar tutacağı için rabbim ödetmedi o parayı diye teselli ediyorum kendimi. Dua edin bana da hiç bırakmadın bebişlerim beniiiii
İnşallah hepimiz hamileyiz diye yazıp musmutlu oluruzBenim de öyle oldu, sıkma canını. 5. günü bekleyip riske atmıyorlar. Kaliteli olduğu ve yumurta sayısı az olduğunda 3. gün transfer oluyor. Doktorum oldukça da ümitli, bakalım sonuçlarımız nasıl olacak..
İnşallah görürsünüz keseyi ve o minik kalp atışlarını, grubumuzun ilk hamilesi güzel haberlerinin devamını bekliyoruz...Ben de haftaya kese görmeye gidicem inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarım kimyasal gebeliği atlattık sıra dış gebelik de inşallah onları da atlatırım bol bol ananas kivi ye bana öyle demişti doktorum tutunmasını sağlıyormuş bu arada maydonoz yeşil çay düşüklere sebep oluyormuş çay ve kahve de içme derim ben 2 senedir her sabah süt içerim alıştırdım kendimi sağlıklı yaşam bebek için önemli
Okumadigim sayfaları okuyarak ilerledim.önce bi umut olduğunu gördüm çizgi var diyince. Her sayfada ayy inşallah pozitif olmuştu r die die okudum ama üzüldüm senin adına. Dondurulmus vardır inşallah canım. Hiç olmazsa o bari var diyebilirsinKızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.
ben de baska bir konuda okudum anansin faydasini omrumde bir kere yedim onda da hic sevmemistim simdi kismet bunaymis:) kivi portakal vs hepsini aldim hamdolsun. Nar suyu da iyi geliyormus bi bilgisi olan var mi? Bir de bugday nisastasi ile yapilan muhallebi tutunmayi sagliyormus bu konuda bilgisi olan vr mi?Ben de haftaya kese görmeye gidicem inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarım kimyasal gebeliği atlattık sıra dış gebelik de inşallah onları da atlatırım bol bol ananas kivi ye bana öyle demişti doktorum tutunmasını sağlıyormuş bu arada maydonoz yeşil çay düşüklere sebep oluyormuş çay ve kahve de içme derim ben 2 senedir her sabah süt içerim alıştırdım kendimi sağlıklı yaşam bebek için önemli
Canım nar maydanoz greyfurt iyi değil die biliorum ben kivi badem süt balık hatta benim doktorum bol protein al dediben de baska bir konuda okudum anansin faydasini omrumde bir kere yedim onda da hic sevmemistim simdi kismet bunaymis:) kivi portakal vs hepsini aldim hamdolsun. Nar suyu da iyi geliyormus bi bilgisi olan var mi? Bir de bugday nisastasi ile yapilan muhallebi tutunmayi sagliyormus bu konuda bilgisi olan vr mi?
Hayırlı güzel haberlerin olsun canım, bebişlerini güzelce al...Sıkı sıkı tutsunlar anneciklerini..Kızlar yarın sabah opum var. Aklınıza geldikçe beni de dualarınıza katın. İnşallah hayırlısı ile girip çıkarım, hayırlı haberler verebilirim.
Ay hadi inşallah be canım, duyamasakta birbirimizin çığlıklarını ve göremesekte sevinç gözyaşlarımızı, paylaşalım mutluluğumuzu coşkumuzu buradan ..İnşallah hepimiz hamileyiz diye yazıp musmutlu oluruz
Canımmmm, kelimelerin yetersiz kaldığı anlar işte, insanın düğüm düğüm oluyor boğazı. Rabbim oğluşuna ömür versin. hayırlısıyla da en kısa zamanda da miniğine kavuştursun inşallahkızlar maalesef sonucum 0.100kan vermeden önce idrarda silik cizgi çıktı sakın umuda kapılmayın emin olmak için kanda baktırın sonra üzülmeyin bu arada hiç ağlamamıstım dondum kaldım az önce erkek kardesime söyledim inanmadı baktım ağlıyor bende başladım biraz ağlaştık geçti.onunda 8 aylık bebegi var üzüldü herkes hayırlısını istedim buymus demekki yapacak bişey yok Rabbbim dermanı olmayan dert vermesin benim bir oğlum var ona Rabbim ömür versin tüpler tıkanınca 7 yıldır 2. için uğraşıyordumilk denememdi. zamanı gelince olur yine inşallah
kızlar maalesef sonucum 0.100kan vermeden önce idrarda silik cizgi çıktı sakın umuda kapılmayın emin olmak için kanda baktırın sonra üzülmeyin bu arada hiç ağlamamıstım dondum kaldım az önce erkek kardesime söyledim inanmadı baktım ağlıyor bende başladım biraz ağlaştık geçti.onunda 8 aylık bebegi var üzüldü herkes hayırlısını istedim buymus demekki yapacak bişey yok Rabbbim dermanı olmayan dert vermesin benim bir oğlum var ona Rabbim ömür versin tüpler tıkanınca 7 yıldır 2. için uğraşıyordumilk denememdi. zamanı gelince olur yine inşallah
Bebislerini sevsinler senin :) inşallah güzel haberlerini bekliyorumSelam kızlarrrr biz geldikkkkkk. Ben ve iki bebişim:) transferim oldu bugün. Dinleniyoruz artık onlar da uzun yoldan geldi malum :) embriyolog çok iyi kalitede iki embriyo verecem çok umutluyum ikiz bekliyorum dedi RAbbim umudumuzu söndürmesin aminnnn. Ben de umutluyum iyi düşünmek istiyorum. Bu arada dondurmak için kalmamış ona biraz takıldım ama bunlar tutacağı için rabbim ödetmedi o parayı diye teselli ediyorum kendimi. Dua edin bana da hiç bırakmadın bebişlerim beniiiii
amin cnm çok sağol zamanı gelince olacak inşallahCanımmmm, kelimelerin yetersiz kaldığı anlar işte, insanın düğüm düğüm oluyor boğazı. Rabbim oğluşuna ömür versin. hayırlısıyla da en kısa zamanda da miniğine kavuştursun inşallah
amin cnm sağol senin tedavin olumlu sonuçlanır inşallahCanım rabbim sabır versin inan şu durumda diyecek birşey bulamıyor çok zor bir durum biliyorum bende yaşadım bu duyguları . Rabbim tez zamanda bebeğine kavuşturur inşallah
canim transferin simdiden hayirli olsun.saglikla tutunsun sana bebislerin.moralini bozma sakinMerhaba arkadaşlar malesef yumurta sayım ikiye düşmüş 5 günü bekleyip riske atmayalım yarın transferini yapalım dediler daha transfer olmadan tutmayacak gibi hissettim .moralim çok bozuldu..
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
DILAYAY:Tedavi aşamasında
ASOKA: Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi
HLN21:4 Mart test tarihi
EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
ILK_SNF:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: Negatif
NEŞELI41: Negatif
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
gözün aydin bebislerin insallahj saglikla 9 ay boyunca büyür göbisindeeeeeSelam kızlarrrr biz geldikkkkkk. Ben ve iki bebişim:) transferim oldu bugün. Dinleniyoruz artık onlar da uzun yoldan geldi malum :) embriyolog çok iyi kalitede iki embriyo verecem çok umutluyum ikiz bekliyorum dedi RAbbim umudumuzu söndürmesin aminnnn. Ben de umutluyum iyi düşünmek istiyorum. Bu arada dondurmak için kalmamış ona biraz takıldım ama bunlar tutacağı için rabbim ödetmedi o parayı diye teselli ediyorum kendimi. Dua edin bana da hiç bırakmadın bebişlerim beniiiii
maasallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBen de haftaya kese görmeye gidicem inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarım kimyasal gebeliği atlattık sıra dış gebelik de inşallah onları da atlatırım bol bol ananas kivi ye bana öyle demişti doktorum tutunmasını sağlıyormuş bu arada maydonoz yeşil çay düşüklere sebep oluyormuş çay ve kahve de içme derim ben 2 senedir her sabah süt içerim alıştırdım kendimi sağlıklı yaşam bebek için önemli
hayirlisi hakkinizda. rabbim oglunuza saglik ve uzun ömür versin.ona sIkIca sarilin. ne mutlu ki bir evladiniz var o size en büyük teselliyi vericektir. hic olmadimmi negtatif bir sonuc dahada yikici oluyo maalesef...kızlar maalesef sonucum 0.100kan vermeden önce idrarda silik cizgi çıktı sakın umuda kapılmayın emin olmak için kanda baktırın sonra üzülmeyin bu arada hiç ağlamamıstım dondum kaldım az önce erkek kardesime söyledim inanmadı baktım ağlıyor bende başladım biraz ağlaştık geçti.onunda 8 aylık bebegi var üzüldü herkes hayırlısını istedim buymus demekki yapacak bişey yok Rabbbim dermanı olmayan dert vermesin benim bir oğlum var ona Rabbim ömür versin tüpler tıkanınca 7 yıldır 2. için uğraşıyordumilk denememdi. zamanı gelince olur yine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?