Valla canım ben acıbadem diye yazınca kimse bana orası iyi değil demedi tesadüf e bak ki acıbadem topigini okudum olumsuz yorum yoktu millet beni mi bekliyordu anlamadın ne yaşadıysam yazdım acıbadem tooiginie bu sefer bir sürü kişi başından geçeni yazdı tüh dedim keşke tedavi öncesi bi iki kişi uyarsaydi. Neyse bakalım olan oldu geçti gitti diyecem ama olan bana oldu. Bir sürü masraf ve uzun süre tedavi olamayacaz. Sağlık olsun ne yapalımya zayif olsun Saglikli olsun da benimki tosun dogdu simdi kilo aldiramiyorum sipaya sikma canini zayif bebek iyi kilo aliyor arkadasimin KIZI 2300 dogdu benimki yaninda dogduklarinda kocaman duruyordu yaninda simdi sadece anne sutuyle 11 kilo oldu 8 ayda benimki daha iki katina cikartamadi kilosunu memeyi de birakti iyice bosver sagligi yerinde ya hiccc sorun degil. ama sen bol su ic kan akisinda sorun varsa.
biliyor musun ilk bulent tirasa godecegini okudugumda eyvah dedim. cok iyi hatirliyorum yazdim sildim papyon belki kismeti oradadir sen engel olursun yapma dedim sildim. keske yazsaymisim ben hastasi degildim hatta benim drlar bu adamin ogrencisi diyorlar ama hic iyi seyler duymadim.sadece tup de degil gebelik takibinde de ilgisiz gaddar ve empatisiz oldugunu duydum. kolay hastaseviyormus. ornek olay anlatayim duydugumu iki hasta var ikiz gebelik ikisine sen ikisini tasiyamazsin birini alalim diye israr ediyor biri kabul ediyor digeri etmiyor bayagi bir uzuyor onu sonra Ahmet erdem durumdan haberdar oluyor bu kadini kendi muayenesine aliyor simdi masaallah kocaman olmuslar. bana gazi de otururken anlatilanlar bunlar.
bulent hoca ankara ekolu aslinda ankarada baslityr ona benzeyen bikac hoca daha var burada. bu basip istanbula gidiyor digerleri halen burada hulusi hoca hakan hoca falan mesela hakan hoca supermis ama malesef bazi durumlardan dolayi artik hasta almiyormus ama belki istanbulda devam eder.
neyse cok uzattim pardon.
Nautilus tahliller cok onemli bence ya.her tedavide kan verdik biz. ilaclar toplama zamani transfer hep ona gore ayarlandi drunla bunu konussana mesela transfer oncesi e2 degeri yuksek diye iptal olanlar var
Canım senin İstanbul da oturmsn büyük şans merkezleri gezip kendin gözünle gorup git en iyisi içine sinen yer olsun. Canım benim durumumum seninkinden farki yok aslında görünürde kolay hastayız eşimin değerleri çok iyi benim yumurta rezervi çok iyi sayı çok iyi ama embiryolarin gelişimi geriden geliyor 3 tedavimde de aynı oldu. Belki kaliteli embiryolar olsa tutacak ama kaliteli embiryo olmuyor. Çok zor bizim durum ve bunun tedavisi yokİlk olaraya gittik. Orada yaşadığımız dahada komikti. Mustafa bahçeci bugün çok yoğun deyip bizi başka doktora yönlendirdiler. Siz karar verin ondan sonra ekip zaten takip ediyor dendi. Bizde ilk kez bu işe girmişiz doğrusu bu demek ki dedik. Doktor alel acele bir gorusme yaptı. Adam sperm tahliline baktı sorun var dedi. Tedavi şart mutlaka genetik gerekir dedi. İlk oraya gittiğimiz için hiç bir şeyde bilmiyorduk. Herkes memnun gayet iyi. Ustelik nereye baksan o çıkıyor. Sadece bir arkadaşım dikkat et, o merkez kolay hasta seviyor dedi. Ne söylemek istediğini anlamadım. Daha sonra hangi merkezle konustuysam bu sperm gayet iyi dedi. Her tahlilde iyi çıktı.
Beni zaten toptan yerin dibine gömdü. Senin belki yumurtan bile olmaz. Belki seni Kıbrısa yollarız donasyon olabilir dedi. Oradan hıçkıra hıçkıra çıktım. Kendime gelmem 3-4 ayı buldu. Sonra iyikide öyle olmuş dedik. Tesadüf eseri orada tedavi olan bir arkadaş ile tanıştım. Onun ilk tedavisinde, ikinci tedavisinde yaşanan herşeyi biliyorum. Mustafa bahçeci gayet iyi duruyor. Gayet ilgi alaka var gibi ama süreci baştan sona o yurutmuyor. Kontrolü başka 2 doktor yürüttü. biri başka biri başka şey söyledi. ilk tedavisinde transfer günü Mustafa bahçeci olmayınca başkasına yönlendiriyorlar. İsrar edince 2 gün daha takip edip o yaptı. İkinci baştan sona hatalarla dolu oldu. Kıza aynen senin yumurtan döllenmiyor, dollensede bölünmesi sorunlu dendi. Sonra başka yerlerde gayette embriyo oldu, dollendi.
Sana tuhaf geldiğinin farkındayim. Şu anda hepimiz konuya az çok vakifiz. o yüzden ben ne yazarsan yaziyim mutlaka kendin gorusup değerlendir. Ama ben baştan zor olduğumu ve kolay gruptaki gibi hamile kalamiyacagimi kabullendim. Ankara' ya Papyonkiliklinin doktoruna gittim. Adam açık açık meslek hayatında tanıdığım ikinci hastasın bu ameliyatları geçirmiş ve hala tüp bebek deneme şansı olan dedi. Senin bunca şeyden sonra yumurtan olması burada olman şans dedi. Bu yüzden de bu tür ün yapmış merkezler benim grubundaki hastaları sevmiyor ve istemiyor. Benim gibi ameliyat geçirmiş, belli hormonel sorunları olan bu ünlü merkezlerden memnun kalan az hasta tanıdım. İnşallah sen gidip memnun kalan grupta olursun
Tamam canım pazartesi başlayalım kur vs. Biraz doğal şeylerle devam edelim. Bazı doktorlar mesala Kaan aydos bize yaşam tarzınızı değişin demişti diyet listesi vermişti 6 ay yaptık normal yolla olması için ama olmadı belki size yarar. Haftada uç gün nohut yemeği yiyin demişti bol bol yeşillik ısırgan çayı eş e keçi boynuzu tozu sigara yasak. Nohut u bir gün önce belirttiğin suyla haşla demişti onun bütün vitamini benzettiğin suyunda sakın döküp taze suyla yemek yapma demiştiPazartesi başlayalım kızlar günlük egzersizlere ..sabah akşam saat belirleyelim temiz hava yürüyüş...bat larla kürlere başlayalım..herkes batını başlayacağı kürü yazsın..sağlıklı beslenelim abur cubur yok hadiiii
Tatlım sen bal tarçın çörek otunu yaptınmı yada arı sütü polen?Tamam canım pazartesi başlayalım kur vs. Biraz doğal şeylerle devam edelim. Bazı doktorlar mesala Kaan aydos bize yaşam tarzınızı değişin demişti diyet listesi vermişti 6 ay yaptık normal yolla olması için ama olmadı belki size yarar. Haftada uç gün nohut yemeği yiyin demişti bol bol yeşillik ısırgan çayı eş e keçi boynuzu tozu sigara yasak. Nohut u bir gün önce belirttiğin suyla haşla demişti onun bütün vitamini benzettiğin suyunda sakın döküp taze suyla yemek yapma demişti
Evet canım yaptım tedavi öncesi işte 24 tane yumurta görünüyordu 20 tanesini topladılar geriden gelen 8 e yakın yumurtayi bıraktıklar ilaç verdiler baskılasin diye faydasını gördüm yaniTatlım sen bal tarçın çörek otunu yaptınmı yada arı sütü polen?
E="papyonkilikli, post: 48063554, member: 364542"]ya zayif olsun Saglikli olsun da benimki tosun dogdu simdi kilo aldiramiyorum sipaya sikma canini zayif bebek iyi kilo aliyor arkadasimin KIZI 2300 dogdu benimki yaninda dogduklarinda kocaman duruyordu yaninda simdi sadece anne sutuyle 11 kilo oldu 8 ayda benimki daha iki katina cikartamadi kilosunu memeyi de birakti iyice bosver sagligi yerinde ya hiccc sorun degil. ama sen bol su ic kan akisinda sorun varsa.
biliyor musun ilk bulent tirasa godecegini okudugumda eyvah dedim. cok iyi hatirliyorum yazdim sildim papyon belki kismeti oradadir sen engel olursun yapma dedim sildim. keske yazsaymisim ben hastasi degildim hatta benim drlar bu adamin ogrencisi diyorlar ama hic iyi seyler duymadim.sadece tup de degil gebelik takibinde de ilgisiz gaddar ve empatisiz oldugunu duydum. kolay hastaseviyormus. ornek olay anlatayim duydugumu iki hasta var ikiz gebelik ikisine sen ikisini tasiyamazsin birini alalim diye israr ediyor biri kabul ediyor digeri etmiyor bayagi bir uzuyor onu sonra Ahmet erdem durumdan haberdar oluyor bu kadini kendi muayenesine aliyor simdi masaallah kocaman olmuslar. bana gazi de otururken anlatilanlar bunlar.
bulent hoca ankara ekolu aslinda ankarada baslityr ona benzeyen bikac hoca daha var burada. bu basip istanbula gidiyor digerleri halen burada hulusi hoca hakan hoca falan mesela hakan hoca supermis ama malesef bazi durumlardan dolayi artik hasta almiyormus ama belki istanbulda devam eder.
neyse cok uzattim pardon.
Nautilus tahliller cok onemli bence ya.her tedavide kan verdik biz. ilaclar toplama zamani transfer hep ona gore ayarlandi drunla bunu konussana mesela transfer oncesi e2 degeri yuksek diye iptal olanlar var
hayirlisi arkadasim belli mi olur kendiliginden hopppp diy gelir belki mucize...Valla canım ben acıbadem diye yazınca kimse bana orası iyi değil demedi tesadüf e bak ki acıbadem topigini okudum olumsuz yorum yoktu millet beni mi bekliyordu anlamadın ne yaşadıysam yazdım acıbadem tooiginie bu sefer bir sürü kişi başından geçeni yazdı tüh dedim keşke tedavi öncesi bi iki kişi uyarsaydi. Neyse bakalım olan oldu geçti gitti diyecem ama olan bana oldu. Bir sürü masraf ve uzun süre tedavi olamayacaz. Sağlık olsun ne yapalım
bal corek otu polen bir de ari sutu lutfen deneyin hepiniz. bol bol pekmez d vitamini kalsiyum protein. gercekten farkediyor.Evet canım yaptım tedavi öncesi işte 24 tane yumurta görünüyordu 20 tanesini topladılar geriden gelen 8 e yakın yumurtayi bıraktıklar ilaç verdiler baskılasin diye faydasını gördüm yani
Benim ilk tüp bebek te bölünme sorunu vardı yumiler kalitesiz demişti bana embriyolog..bende diğer tüp bebeği yapmadan 3ay vaktim vardı..ilk ay soğan kürünü sonra arı sütü poleni en son bal tarçın çörek otu yaptım ve yumurtalar a kalite olmuştu..ama tabi bu arada egzersiz ve bol suda içtim..Evet canım yaptım tedavi öncesi işte 24 tane yumurta görünüyordu 20 tanesini topladılar geriden gelen 8 e yakın yumurtayi bıraktıklar ilaç verdiler baskılasin diye faydasını gördüm yani
Canım senin İstanbul da oturmsn büyük şans merkezleri gezip kendin gözünle gorup git en iyisi içine sinen yer olsun. Canım benim durumumum seninkinden farki yok aslında görünürde kolay hastayız eşimin değerleri çok iyi benim yumurta rezervi çok iyi sayı çok iyi ama embiryolarin gelişimi geriden geliyor 3 tedavimde de aynı oldu. Belki kaliteli embiryolar olsa tutacak ama kaliteli embiryo olmuyor. Çok zor bizim durum ve bunun tedavisi yok
Deme òyle kuzum kafan nekadar bos okadar avantajli bu sinav bitecek cok yorulcaksin belki ama kucagina alinca insallah hayirlisiyla bitecekk bak benim yengemle kuzenim 19 yil aradan sonra anne oldular 39 yasindalar ve biri túple biride normel yolla oldu Allah im insallah hic beklenmedik anda nasib etsin 2. Ci cocuk ven sizi takip ediorum yanlis anlamayin hic dile getirmedim getirmekten cok utandim bir yerlerde ellerini acip gece uykusuzluga sanciya her meşakâta gögús gerip kucaklamak isteyen dostlarim varken 2. Ci ni istemekten cok utaniorum burda dile getirmek bile olmaz insallah tek duamiz hayirlisiyla insallah olmayanlara sonra tekrar bizlere nasib etsin insallahÂmin canım inşaallah sizde artık ikinci çocuklar için çalışmaya başlayın yavaş yavaşgün geçtikçe zaten stresim azalıyor bide işe girersem tam kafam dağılacak artık hem iş hem bebek çok şey istiyorum galiba bi türlü ikisi de olmuyor şans yok ki olsun
Ahh canim tatilin keyfini cikariolardir burda ne bayram havasi var nede seyran siradan gùn herkes iste bastan beri evde oturuoruz hep ayni yaniHu huuu kimse yokmu..bayram gezmelerini son güne mi bıraktınız...?
Hu huuu kimse yokmu..bayram gezmelerini son güne mi bıraktınız...?
Bende evde geçirdim tatlım ..bana artık bayramlar büyükler yokken zevk vermiyor..dün sadece biraz hava aldık o kadar..Ben evdeyim ve son bir yıldır ailelerimiz dışında kimseye bayram gezmesine gitmiyoruz. Sürekli çocuk soruları ile sıkıştırılmaktan yoruldum. Böyle dünya varmış
Sen ne yaptın nasıl geçiyor bayram?
Evet basta buyukler varken tadicikiyo bayramlarin .Allahim eksikliklerini gostermesinBende evde geçirdim tatlım ..bana artık bayramlar büyükler yokken zevk vermiyor..dün sadece biraz hava aldık o kadar..
Insallah bidahaki bayrama bebisle girersiniz tatllim .bizede hep aynisuni soruyolardi siz daha ne bekliyosunuz .yapsaniza yasomis geciyo yaslaniyonuz diyolardi bizde hep insallah diyoduk .insallah Rabbim geride kalan arjadslariza en yakkn zamanda nasip etsinBen evdeyim ve son bir yıldır ailelerimiz dışında kimseye bayram gezmesine gitmiyoruz. Sürekli çocuk soruları ile sıkıştırılmaktan yoruldum. Böyle dünya varmış
Sen ne yaptın nasıl geçiyor bayram?
Soru bilmediğim yerden geldi :)))Kizlar size bisey sorucam ben keci sutu verebilirmiyim cimcimeye pek ciliz .ben emzirmiyorum anne sutune yakin en iyi sut keci sutuymus .kac aylikken veriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?