Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım biz devlet raporu çıkardık iki tüp bebeği medical park hastanesinde raporlu denedik tutmadı. Hastane ve ilgiden memnun kaldık hamile kalan çok var ama şans işte bizim tutmadı. 3.tup bebeği acıbadem maslak hastanesinde denedik asla tavsiye etmem. devlet uç kere deneme hakkı veriyor biz iki hakkımızı kullandık 3. Hakkımız var ama ilaç hakkımız bitti sadece hastane indirimi var rapor çıkarmak biraz zor oldu aradan iki yıl geçti rapor yenilenmesi lazım vs. O yüzden maddi biraz düzelmemiz gerekiyor. vitamin olarak sana tavsiyem tedavi öncesi mutlaka her sabah aç karnına zeytinyağıns batırılmış kuru incir yer. Yumurta sayısı bende aşırı arttı. Ve polen bal ve çörek otu kaşık kaşık aklıma geldikçe yedim. Onunda faydası oldu bence.
Canım tedavi konusunda bana sorarsan temkinli git acele etme bazen sabırsız olup biran önce tedaviye başlamak istiyoruz. İçine neresi siniyorsa orayı tercih et mutlaka. Senin kafana tedavi esnasında neler takıliyorsa onları araştır. Mesala iki tedavimde beni hep kendi Dr muayene etti o yüzden 3.; tedavimde fazla inceleme yapmadim yine drum muayene eder diye düşündüm ama maalesef Bülent hoca sadece ilk gün muayene etti ve bu canımı çok sıktı. Asistanı diğer günlerde muayene etti asistanı Bülent hocaya aktardı ve Bülent hoca gözüyle görmediği yumlarim adına uç beş yumurta büyüklüğüne Gore ilaç dozu yazdırdı. Halbuki tüp bebeğin özü yumurta büyütmek dozunu düzgün vermek kalitesi için bunlar önemli. Aktarma bilgi ile ne kadar sağlıklı bi doz ayarlanması olur muamma. Bir daha tedavi olursa kesinlikle doktorum beni tedavi sonuna kadar muayene etmeli yani buna çok takıldım. O kadar para verdik sırf @ProfDrBulentTiras muayene olmak için asistanına bırakacağını bilsem başka merkeze de giderdim ne anladım yani. Seninde hangi sorunlar kafana takıldı ise ona göre hareket et canım

En sinir olduğum şeylerden biridir...eğer doktor olarak birini seçmişsem sonuna kadar benimle yürümesini isterim..bu konuda çok şükür çok şanslı hissediyorum kendimi..

Canım iyiki yazışmisiz. Aklımda bir sürü soru var. Benim tedavilerin arası oldukça uzun. Yaşım 36, oyalandikca yumurta kalitem iyice düşecek. O yüzden en azından bir kere daha en geç 5-6 ay içinde denemek istiyorum.

Bülent tıraş konusunda çok haklisin. Sen forumda bu tedavinin başında Bülent tıraş'a gidiyorum yazdığında, inşallah benim arkadaşlar bahtsizdir dedim. 2 arkadaşım orada tedavi gördü. Maslaktaki hastane benim ailemin evine çok yakın. İlk tüp bebek tedavisine başladığımda çok öneren oldu. Şansıma 2 arkadaşım benden önce başladı. İkisi de hocayı başta görmüş. İkisi de seninle aynı yorumu yapmıştı. O yüzden de en başından beri kendi doktorumu çok değiştirmek istemedim. Bütün takipleri bir doktorun yapması bencede çok önemli. Bir doktor, bir asistan görünce işler karışıyor. Arkadaşlarım dan birinin transferine dahi gelmedi.

Sen devlet raporunu hangi hastaneden çıkardın? Hangi medical parkta tedavi gördün? Tavsiye edeceğin bir doktor varmı? Benim kendi doktorumla ilgili şikayetim tedavi bire bir aynı ve üstelik süre daha uzun, başlarken, tedavi sürecinde hiç bir test, tahlil yapılmadı. Okuduğum kadarıyla herkese bir sürü şey yapılmış. Sürekli acaba şuda denesek mi, şu testleri yapsak mi diye giden taraf ben olmak istemiyorum.

Önerdiğin kurleri deneyecem. Bugüne kadar pek kayda değer bir şey yapmadım.

Kızlar bence acele etmeyelim..yine toplanalım bu defa günlük kürlerimizi egzersizlerimizi beslenme alışkanlığımızla ilgili birbirimizle fikir alış verişi yapalım..bir yerlerden yeniden başlayalım..en az 3-6 ay olsunki hormonlarımızı takip edebilelim..olmazmı?

Kuzum haklisin inşallah geride kalanlar bir araya gelip bir karar verip hayırlısı ile başlayalım.

Kuzum haklisin inşallah geride kalanlar bir araya gelip bir karar verip hayırlısı ile başlayalım.
Canlarim benim insallah hepinizde guzel gunler goreceksiniz .ben tam 9 kere denedim 7 tanesi almanyada 2 tanesi izmirde .cok az yumurtam oluyodu. Ikikere iptal oldu transfer olmadi .umidinizi kaybetmeyin canlarim nasibimizdzde varsa bi sekilde oluyo. Allahim saglikli sihhatli nasip etsin kuzularim .benim cimcimeyefe Rabbime binlerce sukurler olsun dualarimizi kabul etti tirnagini yaratmaya gucumuz kadrimis yetmez .simdide okuyosunuzfur belki cok tembel kafa kaldirmiyo ilgisinu pek bisey cekmiyo kendo bildifimi okuyo devamli ellerime bakiyo.artik vakti zamani vardir belki yavas gelisitodur ditorum .Allahim kotu haberler duyurmasin bize artik .Allahim tez zamanda yuzumuzu guldursun

En sinir olduğum şeylerden biridir...eğer doktor olarak birini seçmişsem sonuna kadar benimle yürümesini isterim..bu konuda çok şükür çok şanslı hissediyorum kendimi..
Aynen canım ya diğer iki tüp bebek denememizde hep Dr ile muhattap oldum bu tedavimde hemşire asistan bence kendi doktorun seni sonuna kadar muayene etmeli

işte canım yakınen tanıdık kişiler olunca hastaneye falan tecrübe oluyor Bülent hoca konusunda uyaran kimse olmadı beni Trabzon medical park hastanesi canım sana uzak sanırım canım. Raporu KTÜ de çıkardım. İstanbul da şişli memorial den memnun kalmıştim mikro çip acıbadem maslak hastanesinde var diye acıbadem i sevmiştim. Eğer İstanbul da yaşıyorsan ön görüşme için memorial e git canım karar verecem de merkez konusunda bedava muayene ediyorlar seni dinliyorlar sorularına tek tek cevap alıyorsun memnun kaldım yani ilgi alakadan oraya giden iki uç arkadaş hamile kaldı. Ama işte mikro çip olayı bizi acıbadem e yönlendirdi.

Haklısin canım tedaviye başlayacaksaniz öncesinde iyi bi beslenme yeme içmeye dikkat etmek şart bence

Kizlar valla tekrar baslamak ne gúzel olur ben suna inaniorum ilk kendini tedavi etmelisin bir video hayatimi degistirmisti ve dok saolsun iiki hic degistirmemisim genellikle hep o ilgilendi izinlioldugu gùnler acil gittigimde hemen geldi o vidroda nasil hamile kalirim diodu ve vùcudundaki tek tek promblemleri belirleyip motivasyinla dúzenlemeye calisiodu ilk beyin rahatligi boslugu tedavi sùreci uzun ve mesakatli maddi manevi insallah hayirlisiyla tedaviye gerek kalmaz ve tek tek emanetleriniz gelir yani hep beraber destek olalim birbirimize de kendi tedavimizi kendimiz yapalim sloganiyla yola cikalim kùrler spor enerji saglikli yasam stresten uzak durma ve en önemliside teslimiyet O BEBEKLER O EVLERE GİRECEK insallah hayirlisiyla

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Başka bir ilde denemek benim için fazla masraflı olur. Artik umudum oldukça az. Tedavi için ne kadar çok harcarsam bir tedavi eksik yapıcam demektir.

İlk denemeden önce İstanbul'un bütün meşhurlarini gezdim, konuştum. İkinci gittigim yer Şişli memorialdi. Ancak o merkezde bana göre değil. Muhayane bir asistan yaptı. Biz ekipçe takip ediyoruz aman şöyle iyiz, böyle harikayiz. Sizinle asıl doktorumuz gorusecek dediler. Kadın ben söyleye kadar tek yumurtam olduğunun farkında bile değildi. Muhayane eden doktor acele ile baktı. Büyük ihtimal meslek körlüğü ile iki tane olduğunu düşündü. Bu benim için baştan bir sıfır kayıp oldu. Bir asistan bakicak, bir diğeri gelip toplayacak bu benim için ciddi sorun. İlgili gibi duruyorlar ama ben gorusmemde bunun aslında çokta doğru olmadığını gordum. İmkanları iyidir deyip bu son denemede ataşehir labaratuvarini kullanalım dedik. Onda bile yanıldığımi gördüm. İki tane embriyolog varmış yok biri izinliymis o yüzden zamanında bakilamamis benim için kabul edilebilir bir açıklama degil. hepimiz bu tedavi için emek sarfediyoruz. Maddî, manevi yipraniyoruz. Merkezin bir hatası benim belki de evlatsiz kalmam demek. O yüzden bu hastaneden özellikle uzak duracam.

Sende dahil tatlım tedaviye başlamak şart değil..çocuk fikrini unutup kendimizi tazeleyeceğiz..ve buna sende katılıyorsun..
evet canım bende varım doğru ya inşaallah canım çok az kişi kaldık bir birimize destek olarak kur vs. İle sırayla hamile kalıriz inşasllah

valla canım artık önce Allah a emanet sonra doktorlara emanet yola çıkıyoruz her bir hastane de mutlaka problem yaşayan ya da hoşnut olmayan şeyler illa oluyor o yüzden en güzeli bi kaç merkez belirleyip içine sinen yere gitmek. Benim iki uç arkadaş bana bahçeci yi önerdi ama orayı acıbadem e karar verince duydum iyi diyorlar oraya gittin mi canım fikrin var mı nasıl yer başarı oranı yüksekmiş.

Âmin canım inşaallah sizde artık ikinci çocuklar için çalışmaya başlayın yavaş yavaş gün geçtikçe zaten stresim azalıyor bide işe girersem tam kafam dağılacak artık hem iş hem bebek çok şey istiyorum galiba bi türlü ikisi de olmuyor şans yok ki olsun

İlk olaraya gittik. Orada yaşadığımız dahada komikti. Mustafa bahçeci bugün çok yoğun deyip bizi başka doktora yönlendirdiler. Siz karar verin ondan sonra ekip zaten takip ediyor dendi. Bizde ilk kez bu işe girmişiz doğrusu bu demek ki dedik. Doktor alel acele bir gorusme yaptı. Adam sperm tahliline baktı sorun var dedi. Tedavi şart mutlaka genetik gerekir dedi. İlk oraya gittiğimiz için hiç bir şeyde bilmiyorduk. Herkes memnun gayet iyi. Ustelik nereye baksan o çıkıyor. Sadece bir arkadaşım dikkat et, o merkez kolay hasta seviyor dedi. Ne söylemek istediğini anlamadım. Daha sonra hangi merkezle konustuysam bu sperm gayet iyi dedi. Her tahlilde iyi çıktı.

Beni zaten toptan yerin dibine gömdü. Senin belki yumurtan bile olmaz. Belki seni Kıbrısa yollarız donasyon olabilir dedi. Oradan hıçkıra hıçkıra çıktım. Kendime gelmem 3-4 ayı buldu. Sonra iyikide öyle olmuş dedik. Tesadüf eseri orada tedavi olan bir arkadaş ile tanıştım. Onun ilk tedavisinde, ikinci tedavisinde yaşanan herşeyi biliyorum. Mustafa bahçeci gayet iyi duruyor. Gayet ilgi alaka var gibi ama süreci baştan sona o yurutmuyor. Kontrolü başka 2 doktor yürüttü. biri başka biri başka şey söyledi. ilk tedavisinde transfer günü Mustafa bahçeci olmayınca başkasına yönlendiriyorlar. İsrar edince 2 gün daha takip edip o yaptı. İkinci baştan sona hatalarla dolu oldu. Kıza aynen senin yumurtan döllenmiyor, dollensede bölünmesi sorunlu dendi. Sonra başka yerlerde gayette embriyo oldu, dollendi.

Sana tuhaf geldiğinin farkındayim. Şu anda hepimiz konuya az çok vakifiz. o yüzden ben ne yazarsan yaziyim mutlaka kendin gorusup değerlendir. Ama ben baştan zor olduğumu ve kolay gruptaki gibi hamile kalamiyacagimi kabullendim. Ankara' ya Papyonkiliklinin doktoruna gittim. Adam açık açık meslek hayatında tanıdığım ikinci hastasın bu ameliyatları geçirmiş ve hala tüp bebek deneme şansı olan dedi. Senin bunca şeyden sonra yumurtan olması burada olman şans dedi. Bu yüzden de bu tür ün yapmış merkezler benim grubundaki hastaları sevmiyor ve istemiyor. Benim gibi ameliyat geçirmiş, belli hormonel sorunları olan bu ünlü merkezlerden memnun kalan az hasta tanıdım. İnşallah sen gidip memnun kalan grupta olursun

ya zayif olsun Saglikli olsun da benimki tosun dogdu simdi kilo aldiramiyorum sipaya sikma canini zayif bebek iyi kilo aliyor arkadasimin KIZI 2300 dogdu benimki yaninda dogduklarinda kocaman duruyordu yaninda simdi sadece anne sutuyle 11 kilo oldu 8 ayda benimki daha iki katina cikartamadi kilosunu memeyi de birakti iyice bosver sagligi yerinde ya hiccc sorun degil. ama sen bol su ic kan akisinda sorun varsa.

biliyor musun ilk bulent tirasa godecegini okudugumda eyvah dedim. cok iyi hatirliyorum yazdim sildim papyon belki kismeti oradadir sen engel olursun yapma dedim sildim. keske yazsaymisim ben hastasi degildim hatta benim drlar bu adamin ogrencisi diyorlar ama hic iyi seyler duymadim.sadece tup de degil gebelik takibinde de ilgisiz gaddar ve empatisiz oldugunu duydum. kolay hastaseviyormus. ornek olay anlatayim duydugumu iki hasta var ikiz gebelik ikisine sen ikisini tasiyamazsin birini alalim diye israr ediyor biri kabul ediyor digeri etmiyor bayagi bir uzuyor onu sonra Ahmet erdem durumdan haberdar oluyor bu kadini kendi muayenesine aliyor simdi masaallah kocaman olmuslar. bana gazi de otururken anlatilanlar bunlar.
bulent hoca ankara ekolu aslinda ankarada baslityr ona benzeyen bikac hoca daha var burada. bu basip istanbula gidiyor digerleri halen burada hulusi hoca hakan hoca falan mesela hakan hoca supermis ama malesef bazi durumlardan dolayi artik hasta almiyormus ama belki istanbulda devam eder.
neyse cok uzattim pardon.
@Nautilus tahliller cok onemli bence ya.her tedavide kan verdik biz. ilaclar toplama zamani transfer hep ona gore ayarlandi drunla bunu konussana mesela transfer oncesi e2 degeri yuksek diye iptal olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…