Kızlar bence ilk başta hepimiz soğan kürüyle başlayalım önce rahim temizlenir yanlışmı düşünüyorum..sakın çocuk için yapıyoruz bu defa çocuk olacak fikrinede kapılmayın..kendi sağlığımızda yanlış giden birşeyler var kendi tedavimizi yapıyoruz ..
Canım olur ben uyarim güzel olur. kim kaç gün kaç tane okuyacak belirleriz.Canlar kurlerin yaninda hep birlikte tekrar duaya baslasak mi? ama bu defa soyle olsun hepimiz yasin okuyalim belli bir sure olmasin hepimizin niyeti icin okuyalim toplam da 1-2 ayda 500 u yakalayalim olmaz mi?Nautilus aysesahra R ravza54 S Sky_sun dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 sultan1356 elimden geldigince ben takip ederim haftalik da bildirim yapariz yazarim ben ne dersiniz? ismini saymadiklarim gonul koymasin aklima suanda gelenleri yazdim.
Canim ne durumdasin hangi dok kabul etmedi devamli gittiginmi tùp bebekci doktorunmu off hepsi ayni son zamanlarda hep bi pûrùzluk sonra kabul olmama Allah yardimcin olsun insallah canimKızlar bu doktor beni yine almadı sorun yok herşey normal diyor
Normal doğumu deneyeceğiz eğer doğmazsa sezeryan alırım diyor
Kendi isteğimle yaparsam 12 milyar diyor
Benim tepemin tası da attı
Çıktım hastaneden
Hiç bir doktor kabul etmiyor şu an beni
Tekirdağ'da tanıdığımız bir doktoru aradım o da gel dedi
İstanbul'da da bir doktor varmış o onla da görüşüp bir an evvel gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
Canim benim ben elimden geldigince yaninizdayim yeterki dostlarima Allah im bekleyip umut ettiklerindende en hayirlisini nasib etsinCanlar kurlerin yaninda hep birlikte tekrar duaya baslasak mi? ama bu defa soyle olsun hepimiz yasin okuyalim belli bir sure olmasin hepimizin niyeti icin okuyalim toplam da 1-2 ayda 500 u yakalayalim olmaz mi?Nautilus aysesahra R ravza54 S Sky_sun dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 sultan1356 elimden geldigince ben takip ederim haftalik da bildirim yapariz yazarim ben ne dersiniz? ismini saymadiklarim gonul koymasin aklima suanda gelenleri yazdim.
Güzel yürekli arkadaşım bencede çok güzel olurCanlar kurlerin yaninda hep birlikte tekrar duaya baslasak mi? ama bu defa soyle olsun hepimiz yasin okuyalim belli bir sure olmasin hepimizin niyeti icin okuyalim toplam da 1-2 ayda 500 u yakalayalim olmaz mi?Nautilus aysesahra R ravza54 S Sky_sun dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 sultan1356 elimden geldigince ben takip ederim haftalik da bildirim yapariz yazarim ben ne dersiniz? ismini saymadiklarim gonul koymasin aklima suanda gelenleri yazdim.
Bana bi tanıdık maydonz suyundan bahsetti canm kaynatıp içine oturulan varya ondan. Oda temizliyormuş rahmiCanım olur ben uyarim güzel olur. kim kaç gün kaç tane okuyacak belirleriz.aysesahra soğan kürü yerine vücudu temizleyen başka kur var mı canım sulu kurler dokunuyor bana çıkarır gibi oluyorum
Bunu deneyin derim..ama hazır sütle değil..bunu denedikten sonra bir akıntı oluyor aklınız şaşar..artık kendimizi hasta edip öylemi oluşuyor yoksa gerçekten işe yaradığı içinmi onu çözemedim..Bana bi tanıdık maydonz suyundan bahsetti canm kaynatıp içine oturulan varya ondan. Oda temizliyormuş rahmi
Bende varım..Canlar kurlerin yaninda hep birlikte tekrar duaya baslasak mi? ama bu defa soyle olsun hepimiz yasin okuyalim belli bir sure olmasin hepimizin niyeti icin okuyalim toplam da 1-2 ayda 500 u yakalayalim olmaz mi?Nautilus aysesahra R ravza54 S Sky_sun dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 sultan1356 elimden geldigince ben takip ederim haftalik da bildirim yapariz yazarim ben ne dersiniz? ismini saymadiklarim gonul koymasin aklima suanda gelenleri yazdim.
Tatlım sen bence bal tarçın çörek otu..arı sütü bal polen dene ama maydonoz süt buharınıda bence dene ..Canım olur ben uyarim güzel olur. kim kaç gün kaç tane okuyacak belirleriz.aysesahra soğan kürü yerine vücudu temizleyen başka kur var mı canım sulu kurler dokunuyor bana çıkarır gibi oluyorum
bi dakika ya nasil boyle birsey yapar terbiyesize bak ya. ya su anda gereksiz sezeryanla ilgili politikalar var drlar da cekiniyor. bizleri haberdar et lutfen.Kızlar bu doktor beni yine almadı sorun yok herşey normal diyor
Normal doğumu deneyeceğiz eğer doğmazsa sezeryan alırım diyor
Kendi isteğimle yaparsam 12 milyar diyor
Benim tepemin tası da attı
Çıktım hastaneden
Hiç bir doktor kabul etmiyor şu an beni
Tekirdağ'da tanıdığımız bir doktoru aradım o da gel dedi
İstanbul'da da bir doktor varmış o onla da görüşüp bir an evvel gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
Canım olur ben uyarim güzel olur. kim kaç gün kaç tane okuyacak belirleriz.aysesahra soğan kürü yerine vücudu temizleyen başka kur var mı canım sulu kurler dokunuyor bana çıkarır gibi oluyorum
Canim benim ben elimden geldigince yaninizdayim yeterki dostlarima Allah im bekleyip umut ettiklerindende en hayirlisini nasib etsin
Güzel yürekli arkadaşım bencede çok güzel olur
ya haftalik 5 ile 10 arasi bi sayi okuyalum pazartesi baslayalim pazar bildirim yapalim 500 e tamamlamaya calisalim ne kadar surerse 1 ay 2 ay 500 olsun ama olur mu uyar mi size. gunluk en fazla 10 dk alir bir yasinBende varım..
Canim arkadasim benim cok guzel dusunmusunuz .Allahim herkesin gonlune gore versin ama ben cok utanarak soxluyorum kurani kerim bilmiyorum .ama esime soylerim okurmu bilmiyorum ama okuverirse yazarim brnde cok isterim okumayi Rabbim biliyo ya . Yada bende bol bol ya safi esmasini okuyayim olurmuCanlar kurlerin yaninda hep birlikte tekrar duaya baslasak mi? ama bu defa soyle olsun hepimiz yasin okuyalim belli bir sure olmasin hepimizin niyeti icin okuyalim toplam da 1-2 ayda 500 u yakalayalim olmaz mi?Nautilus aysesahra R ravza54 S Sky_sun dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 sultan1356 elimden geldigince ben takip ederim haftalik da bildirim yapariz yazarim ben ne dersiniz? ismini saymadiklarim gonul koymasin aklima suanda gelenleri yazdim.
Tatlım utanacak bişey yok ..sen yeterki iste alfabemize göre olandan da olur..Canim arkadasim benim cok guzel dusunmusunuz .Allahim herkesin gonlune gore versin ama ben cok utanarak soxluyorum kurani kerim bilmiyorum .ama esime soylerim okurmu bilmiyorum ama okuverirse yazarim brnde cok isterim okumayi Rabbim biliyo ya . Yada bende bol bol ya safi esmasini okuyayim olurmu
canim ben de bilmiyorum okadar iyi ben latin harfinden okuyorum. ameller niyetlere goredir. Allahin katinda alfabe mi var?Canim arkadasim benim cok guzel dusunmusunuz .Allahim herkesin gonlune gore versin ama ben cok utanarak soxluyorum kurani kerim bilmiyorum .ama esime soylerim okurmu bilmiyorum ama okuverirse yazarim brnde cok isterim okumayi Rabbim biliyo ya . Yada bende bol bol ya safi esmasini okuyayim olurmu
ya haftalik 5 ile 10 arasi bi sayi okuyalum pazartesi baslayalim pazar bildirim yapalim 500 e tamamlamaya calisalim ne kadar surerse 1 ay 2 ay 500 olsun ama olur mu uyar mi size. gunluk en fazla 10 dk alir bir yasin
canim oyle kendine sayi bicme pazartesiden itibaren bidahaki pazartesiye ne ijursan ben 5 10 dedim diye illa oyle olacakdegil ya 3 okursun 15 okursun. okudugun kadarini pazar ya da pzt gunu yazarsin toplariz ne dersin?Ben simdilik 5 tane alayim.
Canim benim bende 2 tane alayim simdilik Allah dualarimizida niyetlerimizi kabul etsinTatlım utanacak bişey yok ..sen yeterki iste alfabemize göre olandan da olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?