Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar bence ilk başta hepimiz soğan kürüyle başlayalım önce rahim temizlenir yanlışmı düşünüyorum..sakın çocuk için yapıyoruz bu defa çocuk olacak fikrinede kapılmayın..kendi sağlığımızda yanlış giden birşeyler var kendi tedavimizi yapıyoruz ..

Canlar kurlerin yaninda hep birlikte tekrar duaya baslasak mi? ama bu defa soyle olsun hepimiz yasin okuyalim belli bir sure olmasin hepimizin niyeti icin okuyalim toplam da 1-2 ayda 500 u yakalayalim olmaz mi? Nautilus aysesahra R ravza54 S Sky_sun dnzderya NursELmira dianthus 4 4343 sultan1356 elimden geldigince ben takip ederim haftalik da bildirim yapariz yazarim ben ne dersiniz? ismini saymadiklarim gonul koymasin aklima suanda gelenleri yazdim.

Arkadaşım ben soğan kurune başladım. Ama tv de İbrahim Saraçoğlu çıktı. İnsulin direnci olan bu kuru yapmasin dedi. Yarıda bıraktım. Şansıma mi yoksa o aymi öyle denk geldi bilemiyorum ama yumurtalıkta 5 cm kist oldu. Hatta o ay baslanacakti tedaviye mecburen iptal edildi. Sizler tabiki yapın ama sanırım benim gibilere pek uygun değilmiş. Benim gibi olup bir şeyler yapabilen varmı aranızda?

Canım olur ben uyarim güzel olur. kim kaç gün kaç tane okuyacak belirleriz. aysesahra soğan kürü yerine vücudu temizleyen başka kur var mı canım sulu kurler dokunuyor bana çıkarır gibi oluyorum

L
Canim ne durumdasin hangi dok kabul etmedi devamli gittiginmi tùp bebekci doktorunmu off hepsi ayni son zamanlarda hep bi pûrùzluk sonra kabul olmama Allah yardimcin olsun insallah canim

Canim benim ben elimden geldigince yaninizdayim yeterki dostlarima Allah im bekleyip umut ettiklerindende en hayirlisini nasib etsin

Güzel yürekli arkadaşım bencede çok güzel olur

Canım olur ben uyarim güzel olur. kim kaç gün kaç tane okuyacak belirleriz. aysesahra soğan kürü yerine vücudu temizleyen başka kur var mı canım sulu kurler dokunuyor bana çıkarır gibi oluyorum
Bana bi tanıdık maydonz suyundan bahsetti canm kaynatıp içine oturulan varya ondan. Oda temizliyormuş rahmi

Bana bi tanıdık maydonz suyundan bahsetti canm kaynatıp içine oturulan varya ondan. Oda temizliyormuş rahmi
Bunu deneyin derim..ama hazır sütle değil..bunu denedikten sonra bir akıntı oluyor aklınız şaşar..artık kendimizi hasta edip öylemi oluşuyor yoksa gerçekten işe yaradığı içinmi onu çözemedim..

Bende varım..

Tatlım sen bence bal tarçın çörek otu..arı sütü bal polen dene ama maydonoz süt buharınıda bence dene ..

bi dakika ya nasil boyle birsey yapar terbiyesize bak ya. ya su anda gereksiz sezeryanla ilgili politikalar var drlar da cekiniyor. bizleri haberdar et lutfen.

Canim benim ben elimden geldigince yaninizdayim yeterki dostlarima Allah im bekleyip umut ettiklerindende en hayirlisini nasib etsin

Güzel yürekli arkadaşım bencede çok güzel olur

ya haftalik 5 ile 10 arasi bi sayi okuyalum pazartesi baslayalim pazar bildirim yapalim 500 e tamamlamaya calisalim ne kadar surerse 1 ay 2 ay 500 olsun ama olur mu uyar mi size. gunluk en fazla 10 dk alir bir yasin

Canim arkadasim benim cok guzel dusunmusunuz .Allahim herkesin gonlune gore versin ama ben cok utanarak soxluyorum kurani kerim bilmiyorum .ama esime soylerim okurmu bilmiyorum ama okuverirse yazarim brnde cok isterim okumayi Rabbim biliyo ya . Yada bende bol bol ya safi esmasini okuyayim olurmu

Tatlım utanacak bişey yok ..sen yeterki iste alfabemize göre olandan da olur..

canim ben de bilmiyorum okadar iyi ben latin harfinden okuyorum. ameller niyetlere goredir. Allahin katinda alfabe mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…