Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

MİNİSSS : HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

SPRING2014 : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35: Negatif

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: Negatif

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

saol cnm seninde iyi geçer inşallah bu sürecin.. kolay gelsin cnm sanada

hosgeldin. beni cagirmadilar transferden sonra.ben de almanyada tedavi görüyorum ama her Doktor farkli tabii.
bana 3 verseler ben de alirdim herhalde

Selam sen Almanyada hangi merkezde basladin ben Darmstadt da bilgic hanimla basladik tedaviye yarin saat 14:30 da transferimiz var heycanla bekliyoruz Allahim hepimize yardim eder insallah

Arkadaslar aranizda Lutinus vajinal tablet kullanan varmi benim kullandiktan bir kac saat sonra geri akiyo acaba normalmi yarin Transferim var dr ye sorucam sizlerin bilgisi varmi lutfen
Bende kullandım canım. Merak Etme normal. Bi şekilde dışarı akıyo ama merak etme kalan bebişlerine yeter canım.

Malesef yok canım 7 embriodan 3 ü bölünmeye devam etmiş 3ünüde transfer ettirmiştik. Hayırlısı olsun napalım tekrar sil baştan başlıycaz

321bieten Canım çok üzüldüm Rabbimin vardır bir bildiği üzülme demek dile kolay biliyorum.ama sen sağlıklı olacaksın ki herşey olsun.Allahım sabrını versin

şu yazdığından ne kadar da güçlü bir kadın olduğunu anlayabiliyorum. Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun. üzülme demek boşuna ben sadece tekrar umut et diyorum....

Yaaaa, üzülme nolur, O bebiş bir gün olacak Rabbim doğru zamanı bekliyordur.

Üzgünüm ne denir ki..Sabırlar diliyorum[/QUOTE]

Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedin rabbim sabır versin...

Canım benim Allah diğer denemende nasip eder inşallah üzme kendini demek istiyorm ama biliorum çok zor Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah

Ne denir bilmiyorum ki. Çok üzüldüm Allah sabır versin, inşallah vakti geldiğinde bebeğine kavuşursun.

canim ne denirki.rabbimden sana güc kuvvet diliyorum.en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun insallah.rabbim yar ve yardimcin olsun.muradini versin. cok emek veriyorsun karsiligini bigün alicaksin insallah

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Inşallah sizin sonuçlarınız pozitif çıkar.Beni çok duygulandırdınız. Bugün gayet olgun karşılamıştım hiç alamadım taki sizin mesajlarınızı okuyana dek insanın sizler gibi dostları olması çok güzel bir duygu Iyiki varsınız

Nasip bakalım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz sizden güzel haberler bekliyorum inşallah

Canım benim sana bişey yazmama gerek yok sanırım. Şuan en iyi biz birbirimizi anlarız herhalde. Napalım canım yapacak bir şey yok. Rabbimden gelen her derde amenna diyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

öyle cnm hakkımızda hayırlısı.. benimde donmusum yok sil baştan olacak

Bizde oyle dusunuyorduk kimseye soylemeyelim diye ama olmuyor ya bir sekilde soylemek zorunda kaliniyor
Ben kendi iş yerime söylemedim aileme mecbur söyledim maddi destekleri var. Ama eşim sağolsun 7 aleme duyurmus :) bu defa çok heyecanlı bi şekilde duyuldu bizim de

Teşekkür ederim canım test tarihim 7 mart ama ben 5 inde yaptırırım kendimi bilirim ya:)

Hayırlı olsun canım. .

Kizlar benim de test e 8 günüm var nasıl geçecek bilmiyorum bu günler. .Bir de iyice şiştim pantolonlarim olmuyor..geçen gün alışverişe gittim bütün mağazalarda hamilesiniz galiba dediler..sanki 4-5 aylık gibi çıktı Karnım işte de sürekli soruyorlar..Bu insanlar ne meraklı ya başka işleri yok beni takip ediyorlar

Canım benim çok üzüldüm ama yılmak yok Allah size maddi manevi güç versin ki tekrar deneyin. Oğluna Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Ona sarıl, inşallah kısa zamanda onun da bir kardeşi olur.

Arkadaşlar maalesef üstüste olumsuz haberler aldık ama moral bozmuyoruz. Hadi bakalım listeyi önce dengelememiz lazım sonra da hep hamile fotolarını eklememiz lazım. Umut yitirmek yok. Listeyi coşturalım biraz. S Sky_sun bu arada emeğine sağlık sürekli güncelliyorsun listeyi. inşallah sana da uğurlu gelir bu liste.

Telefon başında ablamdan haber bekliyorum olumlu olsun ne olur hayirlisiyla tabii..olmazsayi düşünmek istemiyorum dondurulmuş yok Sperm çıkışı zaten yok Dua edin kızlar...ssevinçle size haber vereyim.
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bize de haber ver mutlaka.

Rabbimin selami uzerinize olsun hayirli gunleriniz olsun simdi aradilar biraz erkene aldilar transferi. En son kpss ye girerken bu kadar heycanlanmistim :) duanizda kucucuk bir yer istiyorum. Hepinizi seviyorum
İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.

yok canım nerde halen egdet olamadım dort gozle beklıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…