Benim tedavim bekleme asamasinda. Nisanda dondurulmuş embriyo transferi yapilacak. Cumartesi regl sonrasi kontrole gittik. su anda çok şükür 19 yumurta var. Darisi senin basina. Adacayini bende sormustum. Transfere kadar sorun yok denmisti. Doğrudur ilaki kendi mantigina gore doğru olani seçip karar vermelisin.
Çiğ badem sormuştun ya canım ben de diyorum ben verim die takılıyorum
hosgeldin. beni cagirmadilar transferden sonra.ben de almanyada tedavi görüyorum ama her Doktor farkli tabii.
bana 3 verseler ben de alirdim herhalde
Bende kullandım canım. Merak Etme normal. Bi şekilde dışarı akıyo ama merak etme kalan bebişlerine yeter canım.Arkadaslar aranizda Lutinus vajinal tablet kullanan varmi benim kullandiktan bir kac saat sonra geri akiyo acaba normalmi yarin Transferim var dr ye sorucam sizlerin bilgisi varmi lutfen
Malesef yok canım 7 embriodan 3 ü bölünmeye devam etmiş 3ünüde transfer ettirmiştik. Hayırlısı olsun napalım tekrar sil baştan başlıycazOkumadigim sayfaları okuyarak ilerledim.önce bi umut olduğunu gördüm çizgi var diyince. Her sayfada ayy inşallah pozitif olmuştu r die die okudum ama üzüldüm senin adına. Dondurulmus vardır inşallah canım. Hiç olmazsa o bari var diyebilirsin
321bieten Canım çok üzüldüm Rabbimin vardır bir bildiği üzülme demek dile kolay biliyorum.ama sen sağlıklı olacaksın ki herşey olsun.Allahım sabrını versin
Canım benim Allah yardımcın olsun. Daha günü gelmemiş demekki diyip sabretmekten başka çare yok. Yılmak yok, umudunu kaybetme sakın. İnşallah kendiliğinden kısa zamanda hamile kalırsın. Dualarımız seninle.
Canım çok üzüldümAllah sabır versin gerçekten başka söylenecek söz yok. 7.-9. denemesinde hamile kalanların hikayelerini dinledim hep, umarım sende kendinde maddi manevi o gücü bulur takrar dener ve bu denemeyle bebeğine kavuşursun
şu yazdığından ne kadar da güçlü bir kadın olduğunu anlayabiliyorum. Rabbim en yakın zamanda kucağını doldursun. üzülme demek boşuna ben sadece tekrar umut et diyorum....
Yaaaa, üzülme nolur, O bebiş bir gün olacak Rabbim doğru zamanı bekliyordur.
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedinrabbim sabır versin...
Canım benim Allah diğer denemende nasip eder inşallah üzme kendini demek istiyorm ama biliorum çok zor Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah
Ne denir bilmiyorum ki. Çok üzüldümAllah sabır versin, inşallah vakti geldiğinde bebeğine kavuşursun.
canim ne denirki.rabbimden sana güc kuvvet diliyorum.en kisa zamanda saglikla bebegine kavusursun insallah.rabbim yar ve yardimcin olsun.muradini versin. cok emek veriyorsun karsiligini bigün alicaksin insallah
arkadaslar soylenecek herseyi soylemis cnm..
Rabbim bizim haylr sandığımız islerde bir şer oldugundan nasip etmezmis o anda..
Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısindan hidayetlisinden sagliklisindan evlatlar nasip etsin,sana da,bizlere de.
Canım benim sana bişey yazmama gerek yok sanırım. Şuan en iyi biz birbirimizi anlarız herhalde. Napalım canım yapacak bir şey yok. Rabbimden gelen her derde amenna diyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.kızlar maalesef sonucum 0.100kan vermeden önce idrarda silik cizgi çıktı sakın umuda kapılmayın emin olmak için kanda baktırın sonra üzülmeyin bu arada hiç ağlamamıstım dondum kaldım az önce erkek kardesime söyledim inanmadı baktım ağlıyor bende başladım biraz ağlaştık geçti.onunda 8 aylık bebegi var üzüldü herkes hayırlısını istedim buymus demekki yapacak bişey yok Rabbbim dermanı olmayan dert vermesin benim bir oğlum var ona Rabbim ömür versin tüpler tıkanınca 7 yıldır 2. için uğraşıyordumilk denememdi. zamanı gelince olur yine inşallah
öyle cnm hakkımızda hayırlısı.. benimde donmusum yok sil baştan olacakCanım benim sana bişey yazmama gerek yok sanırım. Şuan en iyi biz birbirimizi anlarız herhalde. Napalım canım yapacak bir şey yok. Rabbimden gelen her derde amenna diyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben kendi iş yerime söylemedim aileme mecbur söyledim maddi destekleri var. Ama eşim sağolsun 7 aleme duyurmus :) bu defa çok heyecanlı bi şekilde duyuldu bizim deBizde oyle dusunuyorduk kimseye soylemeyelim diye ama olmuyor ya bir sekilde soylemek zorunda kaliniyor
Teşekkür ederim canım test tarihim 7 mart ama ben 5 inde yaptırırım kendimi bilirim ya:)dnzderya canım transferin hayırlı olsun test tarihi ne canım listeyi güncelliyim.
Teşekkür ederim canım test tarihim 7 mart ama ben 5 inde yaptırırım kendimi bilirim ya:)
Canım benim çok üzüldüm ama yılmak yok Allah size maddi manevi güç versin ki tekrar deneyin. Oğluna Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Ona sarıl, inşallah kısa zamanda onun da bir kardeşi olur.kızlar maalesef sonucum 0.100kan vermeden önce idrarda silik cizgi çıktı sakın umuda kapılmayın emin olmak için kanda baktırın sonra üzülmeyin bu arada hiç ağlamamıstım dondum kaldım az önce erkek kardesime söyledim inanmadı baktım ağlıyor bende başladım biraz ağlaştık geçti.onunda 8 aylık bebegi var üzüldü herkes hayırlısını istedim buymus demekki yapacak bişey yok Rabbbim dermanı olmayan dert vermesin benim bir oğlum var ona Rabbim ömür versin tüpler tıkanınca 7 yıldır 2. için uğraşıyordumilk denememdi. zamanı gelince olur yine inşallah
Arkadaşlar maalesef üstüste olumsuz haberler aldık ama moral bozmuyoruz. Hadi bakalım listeyi önce dengelememiz lazım sonra da hep hamile fotolarını eklememiz lazım. Umut yitirmek yok. Listeyi coşturalım biraz.ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
MİNİSSS : HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
DILAYAY:Tedavi aşamasında
ASOKA: Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi
HLN21:4 Mart test tarihi
EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
SPRING2014 : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
ILK_SNF:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
SEVIL35: Negatif
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: Negatif
NEŞELI41: Negatif
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bize de haber ver mutlaka.Telefon başında ablamdan haber bekliyorum olumlu olsun ne olur hayirlisiyla tabii..olmazsayi düşünmek istemiyorum dondurulmuş yok Sperm çıkışı zaten yokDua edin kızlar...ssevinçle size haber vereyim.
İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.Rabbimin selami uzerinize olsun hayirli gunleriniz olsun simdi aradilar biraz erkene aldilar transferi. En son kpss ye girerken bu kadar heycanlanmistim :) duanizda kucucuk bir yer istiyorum. Hepinizi seviyorum
yok canım nerde halen egdet olamadım dort gozle beklıyorum...Canım ben de seni merak ettim gözüm seni aradı. Tedaviye başladın mı diye. Kaç gün oldu adet olalı canım ? Ne bilim stres mi yaptın acaba ?
Canım inşallah bebislerin seninledir.guzel haberlerini bekliyorum
Allahtan ümit kesilmez canım. Ağlayıp üzme kendini. Ben TV'de üzücü haber bile izlemiyorum.hakkinda hayırlısı olsun inşallah
Malesef yok canım 7 embriodan 3 ü bölünmeye devam etmiş 3ünüde transfer ettirmiştik. Hayırlısı olsun napalım tekrar sil baştan başlıycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?