Yok estagfurullah oyle seyler dusunmuyorum .napacami bilmiyorum cok endiseleniyom kizlar ya coook uzgunum .artik ne dusunecegimi sasirdimAllah yardimcin olsun. Sakin benim duam kabul olmuyor falan gibi sacma seyler dusunme iste o zaman ters gider biseyler. Rabbim mujdeli haberler aldirsin
Maşallah canım bilgine hayran kaldım.. Neler öğrenicez acaba daha demek her ay aynı kalitede yumurta oluşmuyor.. Bu da bundan sonrakiler aynı olacak anlamına gelmiyor.. Biz bedenimizi ve ruhumuzu güzel tutmaya çalışalkm ki kaliteli olanlar ön plana çıksın.. Hepimizin hakkında hayrlı olanı nasip etsin Allahım. Bize düşen dua dua dua..
Kizlar doktordan geldik benim kizin kafasindaki su buyumus ondan kafayi tutamiyomus bakmiyomus .aklimi yitircem mrt ye koycaköar yani filmini cekicekler terapi yazdilar .napcam kizlar Allahim korusun artik
Canım geçmiş olsun.. Rabbim bol şifalar nasip etsin kızına..Kizlar doktordan geldik benim kizin kafasindaki su buyumus ondan kafayi tutamiyomus bakmiyomus .aklimi yitircem mrt ye koycaköar yani filmini cekicekler terapi yazdilar .napcam kizlar Allahim korusun artik
canim cok gecmis olsun. arkadasimin oglunda da ayni sorun var sant taktilar masaallah cok iyi simdi. insallah gecenlerden olur seninki de. Allahim yardimcin olsun.Kizlar doktordan geldik benim kizin kafasindaki su buyumus ondan kafayi tutamiyomus bakmiyomus .aklimi yitircem mrt ye koycaköar yani filmini cekicekler terapi yazdilar .napcam kizlar Allahim korusun artik
drlar tam olarak ne dedi ne zaman girecek mr a? cok uzuldum okudugumdan beri dusunup duriyorum.Yok estagfurullah oyle seyler dusunmuyorum .napacami bilmiyorum cok endiseleniyom kizlar ya coook uzgunum .artik ne dusunecegimi sasirdim
Canim benim burada heray cocuk doktoruna muayeneye gidiyoruz.ben 4 aylikken gittigimizde sag kolunu pek kimildadazmiyo hateket etmiyo demistim.bide kafayi tutamiyo demistim oda ultroson yapti beynin sol tatafinda su var dedi.ama o su herkeste olanilir dedi bisey olcak diye bisey yok dedi.cok tembel bi bebek ondan yapmiyo dedi.esim hernekadar norml dusunsede beni zaten aloma dustu kurd devamli cocugu gozlemliyorum6 ay oldu daha boynunu tutamiyo yinw bakto doktir su buyimus .hastaneden randevu alacay iste ne olacak kuzum bilmyprum Allah somunuzi hayr etsundrlar tam olarak ne dedi ne zaman girecek mr a? cok uzuldum okudugumdan beri dusunup duriyorum.
hangi ulkedesin sen? canim insallah guzel sonuclar alirsin. baska dr a gorunme sansin var mi? ya da turkiyeye gelme sansin. saglik konusunda drlarkonusunda turkiyenin uzerine yok.Canim benim burada heray cocuk doktoruna muayeneye gidiyoruz.ben 4 aylikken gittigimizde sag kolunu pek kimildadazmiyo hateket etmiyo demistim.bide kafayi tutamiyo demistim oda ultroson yapti beynin sol tatafinda su var dedi.ama o su herkeste olanilir dedi bisey olcak diye bisey yok dedi.cok tembel bi bebek ondan yapmiyo dedi.esim hernekadar norml dusunsede beni zaten aloma dustu kurd devamli cocugu gozlemliyorum6 ay oldu daha boynunu tutamiyo yinw bakto doktir su buyimus .hastaneden randevu alacay iste ne olacak kuzum bilmyprum Allah somunuzi hayr etsun
Hayirli ugurlu olsun canim benim gözün aydin olsun topigin minigi hosgeldi sevinc getirdi Allah im uzun hayirli ömùrler nasib etsinKızlar dün Tekirdağ doğum yaptım Allah razı olsun ümit beyden
Epidural Sezeryan
2700 doğdu 49 cm boyu
Maşallah sarı kızım oldu
Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize dua ettim
Şimdiye kadar hep yanımda oldunuz
Canim benim ben sulu mulu bilmiorum adet sancisi oluomu sende benimki siddetliydi aralari uzundu ve ilk asilama olmadi dok hic beklemeyelim ben direk hsg istemiorum histeroskopi yapmak istiorum eger izin verirseniz alttan ve sol kadiktan gòbek deliginden ayrintili bakmak istiorum dedi izin verdik ve anlattida rahim yoluna kadar sekli bicimine kadar yara miyom kùcùk tùycùkler nebilim herseyi incelemis yumurtaliga kadar ve tutunmayi engelleyecek bir sorun yok adet sancini tetikleyecek olan biseyde yok hatta bekledigimdende temiz demisti sulu olanla hepsi nebilim en ufak seye kadar ortaya cikiomuymuskiCanım doktora diyorum acaba rahimle alakalı bi sıkıntı olablr mi diye hayr kesinlkle diye cevap veriyo. Başta ben istemştm histerskpi yapalım diye sulu hsg yaptı onda sıkıntı çıkarsa ozamn yaparız histrskpyi demişti. Sulu hsgde sorun çıkmayınca yapmadı.. Kesinlkle rahim pırıl pırıl kanlanması da çok güzel diyor hala..
Ayy bu kizlarmi instci genlerdenmi gelio anlamiom cok sükür emmeye devam ki sadece emme oda olmasa ac kaldik bi yogurtla nereye kadar ki ee simdi naptin peki canim damagi kiziordur dikkat et pat die cikarir benimki cam bardakta su iciodu tik tik ediodu ama görùnmùodu zamanla gòrùndù ve ard arda cikarmaya calisio simdide òp findigimi alleykümselam Allah razi olsun canim benim sende selamimizi ilet benim ústùm uygun degil suan uygun olur olmaz dua zincirine katilcam hemen insallahBenim cadi emmeyi birakti. emmek zor geldi hanima.sutum de kesildi.
sen inat et mama vermicem diye 2 gun once gittim evolvia aldim en katkisizi ve gdo suzu aklinizda bulunsun onu da begenmedi. sabaha kadar mizir mizir disi d cikmadi. benden haberler boyle kizlar.
ama asil haberdnzderya nin size selami var. biraz toparlanip aramiza gelecegini soyledi dua zincirimize de katiliyor. ayrica hepimiz icin de ayri ayri dua etmis.
ek gidayla halletmeye calisiyorum canim. SUKROLSUN ne diyeyim. :)Ayy bu kizlarmi instci genlerdenmi gelio anlamiom cok sükür emmeye devam ki sadece emme oda olmasa ac kaldik bi yogurtla nereye kadar ki ee simdi naptin peki canim damagi kiziordur dikkat et pat die cikarir benimki cam bardakta su iciodu tik tik ediodu ama görùnmùodu zamanla gòrùndù ve ard arda cikarmaya calisio simdide òp findigimi alleykümselam Allah razi olsun canim benim sende selamimizi ilet benim ústùm uygun degil suan uygun olur olmaz dua zincirine katilcam hemen insallah
Ya hep boyle guzel hatta daha guzel haberler alalim. Insallah ayaga da kalkacak...Bugün güzel bir haber aldım..biliyorsunuz en son ablam iyiydi sesini duyabilmiştim ayaklanmaya çalışıyordu..derken aniden rahatsızlandı akciğer enfeksiyonu geçirdi yeniden uyutulmuştu böbrekleride az çalıştığı için diyalize bağlanmıştı..son bir haftadır yavaş yavaş uyandırmaya başladılar..iki gündür kendi nefes almaya başlamış..ciğerleri düzelmiş sayılır demiş doktorlar..bugün de diyalizi çıkarmışlar..çok mutlu oldum..çok şükür..
Canım adetlyken çekeblyrsak bende 250 alayım.. Yasin için ayrıca sayı vericem canmNautilus @jonguil dnzderya dianthus sultan1356 NursELmira @serenalar R ravza54 haydi hanimlar pamuk eller teabihe... 4 4343 bebisi icin
Canım şuan yaptrmak istediğim ilk şey histerskopi.. İlk doktorum ilkinden sonra yapcaktı ama ben doktor değiştrince kaldı.. Şimdi yine o doktora dönyrm sanırım yapar.. Bakalım dediğin gibi illa daha net görülüyordur herşeyCanim benim ben sulu mulu bilmiorum adet sancisi oluomu sende benimki siddetliydi aralari uzundu ve ilk asilama olmadi dok hic beklemeyelim ben direk hsg istemiorum histeroskopi yapmak istiorum eger izin verirseniz alttan ve sol kadiktan gòbek deliginden ayrintili bakmak istiorum dedi izin verdik ve anlattida rahim yoluna kadar sekli bicimine kadar yara miyom kùcùk tùycùkler nebilim herseyi incelemis yumurtaliga kadar ve tutunmayi engelleyecek bir sorun yok adet sancini tetikleyecek olan biseyde yok hatta bekledigimdende temiz demisti sulu olanla hepsi nebilim en ufak seye kadar ortaya cikiomuymuski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?