Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım tedavi sürecini okudum kimyasal gebelik olunca yine üzüldüm yazacak kelime bulamadım
Histeroskobi sonrası benimde ilk tüp bebek kimyasal oldu biliyorsun ikinci dondurulmuşla tuttu çok şükür Rabbim bütün anne olmak isteyen kullarına tattirsin bu duyguyu

Canım gece uyumadan önce bu sayfaya baktım 4 4343 arkadaşımızın yazdıklarını okudum Rabbim en kısa zamanda sifasini versin hatta netten bile biraz baktım

Anne karnında başlıyormus su toplaması Dr hamileyken soylemismiydi acaba

Dualarim senin ve minik prenses için
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

papyonkilikli canım 250 ben alayım kız uyuyunca okumaya çalışırım bitince yazarım buraya

Canım evet hayrlıyorum seninde bi kaybın bi kimyasalın vardı.. Ben şimdi hep böylemi olcak diye korkuyorum doktrm biraz korkuttu genetk olablr falan diye.. İnşallah öyle değildir ve birdahaki sefere mutlu sona ulaşablriz..

Cok sükür cok sükür canim benim gözün aydin olsun insallah uyanip eskisi gibi saglikli huzurlu yillariniz olsun insallah

Hayirlisiyla insallah canim benim bende kendi dok. Yalancisiyim o òyle demisti bir seferde yapip cikalim aklimizda soru kalmasin demisti hadi hayirlisi insallah belki eski dok. Daha dogru yol bulur vesile olur insallah

kendi genetiginize baktirdiniz mi?
Evet cnm baktrmştk daha önce çok şükür temiz çıktı onlar.. Ben sperm morfolojisi düşük bu yüzden bize IMSI yapılmştı daha önce dedm. Yok yok bu tamamen yumrta kalitesyle ilgili. IMSI yapılmadı bu kez gerekte yok zaten en düzgün sperm seçiliyor dedi.. Biri farklı konuşuyor biri farklı valla o kadar bunaldm ki

canim okumak istersen acelesi yok sonra da okursun. silmeyim istersen
Hic kafam yerinde degil .doktorlarin deyisine turkce karsiligi beyin felci diyolar.demekki ayaklarinin titremesi kafasinin tutamamasi vebiseye ilgi gostermeyisi ondanmis .simdide istahsizligi basladi .Allahkm aklima mukayet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…