- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım tedavi sürecini okudum kimyasal gebelik olunca yine üzüldüm yazacak kelime bulamadımCanım şuan yaptrmak istediğim ilk şey histerskopi.. İlk doktorum ilkinden sonra yapcaktı ama ben doktor değiştrince kaldı.. Şimdi yine o doktora dönyrm sanırım yapar.. Bakalım dediğin gibi illa daha net görülüyordur herşey
Canım gece uyumadan önce bu sayfaya baktım 4 4343 arkadaşımızın yazdıklarını okudum Rabbim en kısa zamanda sifasini versin hatta netten bile biraz baktım@Nautilus @jonguildnzderya @dianthus @sultan1356 NursELmira Su perisi86 R ravza54 haydi hanimlar pamuk eller teabihe... 4 4343 bebisi icin
Canım evet hayrlıyorum seninde bi kaybın bi kimyasalın vardı.. Ben şimdi hep böylemi olcak diye korkuyorum doktrm biraz korkuttu genetk olablr falan diye.. İnşallah öyle değildir ve birdahaki sefere mutlu sona ulaşablriz..Canım tedavi sürecini okudum kimyasal gebelik olunca yine üzüldüm yazacak kelime bulamadım
Histeroskobi sonrası benimde ilk tüp bebek kimyasal oldu biliyorsun ikinci dondurulmuşla tuttu çok şükür Rabbim bütün anne olmak isteyen kullarına tattirsin bu duyguyu
bildigim kadariyla adetliyken de cekiliyor.Canım adetlyken çekeblyrsak bende 250 alayım.. Yasin için ayrıca sayı vericem canm
kendi genetiginize baktirdiniz mi?Canım evet hayrlıyorum seninde bi kaybın bi kimyasalın vardı.. Ben şimdi hep böylemi olcak diye korkuyorum doktrm biraz korkuttu genetk olablr falan diye.. İnşallah öyle değildir ve birdahaki sefere mutlu sona ulaşablriz..
Cok sükür canim benimek gidayla halletmeye calisiyorum canim. SUKROLSUN ne diyeyim. :)
Canim benim hastayken okunuormuydu bunlar@Nautilus @jonguildnzderya @dianthus @sultan1356 NursELmira Su perisi86 R ravza54 haydi hanimlar pamuk eller teabihe... 4 4343 bebisi icin
Cok sükür cok sükür canim benim gözün aydin olsun insallah uyanip eskisi gibi saglikli huzurlu yillariniz olsun insallahBugün güzel bir haber aldım..biliyorsunuz en son ablam iyiydi sesini duyabilmiştim ayaklanmaya çalışıyordu..derken aniden rahatsızlandı akciğer enfeksiyonu geçirdi yeniden uyutulmuştu böbrekleride az çalıştığı için diyalize bağlanmıştı..son bir haftadır yavaş yavaş uyandırmaya başladılar..iki gündür kendi nefes almaya başlamış..ciğerleri düzelmiş sayılır demiş doktorlar..bugün de diyalizi çıkarmışlar..çok mutlu oldum..çok şükür..
Hayirlisiyla insallah canim benim bende kendi dok. Yalancisiyim o òyle demisti bir seferde yapip cikalim aklimizda soru kalmasin demisti hadi hayirlisi insallah belki eski dok. Daha dogru yol bulur vesile olur insallahCanım şuan yaptrmak istediğim ilk şey histerskopi.. İlk doktorum ilkinden sonra yapcaktı ama ben doktor değiştrince kaldı.. Şimdi yine o doktora dönyrm sanırım yapar.. Bakalım dediğin gibi illa daha net görülüyordur herşey
Evet cnm baktrmştk daha önce çok şükür temiz çıktı onlar.. Ben sperm morfolojisi düşük bu yüzden bize IMSI yapılmştı daha önce dedm. Yok yok bu tamamen yumrta kalitesyle ilgili. IMSI yapılmadı bu kez gerekte yok zaten en düzgün sperm seçiliyor dedi.. Biri farklı konuşuyor biri farklı valla o kadar bunaldm kikendi genetiginize baktirdiniz mi?
Canim benim banada 200 ser yaz4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allah zikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 250
Su perisi86 250
NursELmira 250
aysesahra 250
hatirlarsanCanim benim hastayken okunuormuydu bunlar
Haklisincanim benim kafam okadar doluki unuttum ama sayimi belirttim 200 ser okurum hepsinden canim benimhatirlarsandnzderya da yazmisti bildigim kadariyla okunuyor. Rabbimin sifatlari hem bunlar adetliyken hic Allah demiyor muyuz tatlim
tamam kuzum. Allah kabul etsinHaklisincanim benim kafam okadar doluki unuttum ama sayimi belirttim 200 ser okurum hepsinden canim benim
Kizlar cok tesekkur ediyorum .Allah razi olsun sizden .insallah yavruma Rabbim sifa verur .ben yasini okuyamayacagim kuzular adet olmusum kusuea bakmayin ama 200 zikirden alayim hepibnizin yuregine saglik4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allah zikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 250
Su perisi86 250
NursELmira 250
aysesahra 250
canim okumak istersen acelesi yok sonra da okursun. silmeyim istersenKizlar cok tesekkur ediyorum .Allah razi olsun sizden .insallah yavruma Rabbim sifa verur .ben yasini okuyamayacagim kuzular adet olmusum kusuea bakmayin ama 200 zikirden alayim hepibnizin yuregine saglik
Hic kafam yerinde degil .doktorlarin deyisine turkce karsiligi beyin felci diyolar.demekki ayaklarinin titremesi kafasinin tutamamasi vebiseye ilgi gostermeyisi ondanmis .simdide istahsizligi basladi .Allahkm aklima mukayet olcanim okumak istersen acelesi yok sonra da okursun. silmeyim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?