Amin canim cok sagol bize dedikleri beyin felciymis .ama hamileligim cok guzrl gecti hic bi sorun yoktu .bu rahatsizlik bebek 3 le 6 ay arasinda farkediliyomus dogum esnasimda olabilir dediler.ama ben sezaryanle oldum .bilmiyorum artik sastim ruyadamiyim bilmiyorum kabus gibi herseyCanım gece uyumadan önce bu sayfaya baktım 4 4343 arkadaşımızın yazdıklarını okudum Rabbim en kısa zamanda sifasini versin hatta netten bile biraz baktım
Anne karnında başlıyormus su toplaması Dr hamileyken soylemismiydi acaba
Dualarim senin ve minik prenses için
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
papyonkilikli canım 250 ben alayım kız uyuyunca okumaya çalışırım bitince yazarım buraya
farketmez canim okudun yapapyonkilikli canım okudum ben
Es selam 250
Ya safi 250
Ya Allah 250 yanlismi okudum bütün olarak mı okuyacaktik
canim cok uzuldum. ne diyecegimi bilemiyorum. Allahim yardim etsin.Hic kafam yerinde degil .doktorlarin deyisine turkce karsiligi beyin felci diyolar.demekki ayaklarinin titremesi kafasinin tutamamasi vebiseye ilgi gostermeyisi ondanmis .simdide istahsizligi basladi .Allahkm aklima mukayet ol
Tamam canım yine okurum yazarım buraya Rabbim şifa versin kardeşimizin meleğine yeterki gece gündüz okurumfarketmez canim okudun ya
Amin sagolun Allah razi olsun sizlerden Rabbim bekleyen arkadslarimiza hayirli saglikli evlatlar buyitenlerde saglikla buyutsunler hepinizin yuregine agzina saglik.bakalim yarin bi baska doktora gidecez o nediyecek .Allahim hepimizimn yardimcisi olsunTamam canım yine okurum yazarım buraya Rabbim şifa versin kardeşimizin meleğine yeterki gece gündüz okurum
Evlat bu başka bişey benzemiyor
Ezan okunuyor şuan Rabbim dualarimizi kabul etsin....
Canim benim bende 500 okudum hepsinden sagolun Allah rati olsun sizlerdenfarketmez canim okudun ya
insallah guzel haberler alirsin arkadasim. ceuda duvencinin KIZI da ayni durumdaydi bak simdi gayet iyi. insallah degildir ama yine de guclu olmaya calis...Amin sagolun Allah razi olsun sizlerden Rabbim bekleyen arkadslarimiza hayirli saglikli evlatlar buyitenlerde saglikla buyutsunler hepinizin yuregine agzina saglik.bakalim yarin bi baska doktora gidecez o nediyecek .Allahim hepimizimn yardimcisi olsun
Nautilus @jonguil @dnzderya @dianthus @sultan1356 @NursELmira Su perisi86 @ravza54 haydi hanimlar pamuk eller teabihe... 4 4343 bebisi icin
Amin canim cok sagol bize dedikleri beyin felciymis .ama hamileligim cok guzrl gecti hic bi sorun yoktu .bu rahatsizlik bebek 3 le 6 ay arasinda farkediliyomus dogum esnasimda olabilir dediler.ama ben sezaryanle oldum .bilmiyorum artik sastim ruyadamiyim bilmiyorum kabus gibi hersey
Beyninde sumu varmismis yoksa beyin fekcimi .bizimkisi beyin enfaktusuymis bakalim yarin nidecek doiktor .insallah ic acici seyler duyariz.dualariniz icin cokkk sagolun kizlar .insallah guzel haberler alirsin arkadasim. ceuda duvencinin KIZI da ayni durumdaydi bak simdi gayet iyi. insallah degildir ama yine de guclu olmaya calis...
Ay insallah tatlim bizimkiside sagligina kavusur .dua .dua .dua.bu siralar cok agresif oldu surekli kendine geri itiyo Allahim kolaylilar versin herkeseEşimin arkadaşı var karısı ikizlere hamileydi..doktor hatta bu doktor benim tüp doktorum kendisi ayrıca perinatolog bebeklerden birinin beyninde su olduğunu biraz fazlaca olduğunu söylemişti..kız doğum yaptı bebek bir kaç ameliyat geçirdi sonta felan takıldı denmişti ama tam olarak nedir bilmiyorum..ama şimdi sonuç olarak ikizler 4 yaşlarında ve ikiside çok şükür sağlıklılar. .yani bildiğim kadarıyla tedavisi güzel sonuç veriyor..inşallah sendede güzel sonuçlar göreceğiz tatlım..
Sagolun kizlar emara girecek 10 ayda yarinda baska dojtora gidip emar cdsni baska bir profesore gostereces .bilmiyom artik canlar. doktorumuz 4 aylikken su var dedi ama biseye etki etmes herkesde olabilir dedi kafayi tutamiyo dedik tembel dedi.yavrum yapmak istiyo ama yapamiyo bide tembel diyo .insallah sifa Allahtan cabucak iylesir yavrumArkadaşım şimdi okudum. Rabbim tez güzel haberler duyursun sana.papyonkilikli katılıyorum burada çok iyi doktorlar var. Alıp bir getirsen belki teşhis hatalıdır. Dualarımız seninle. İnşallah Rabbim yavruna bir an önce şifa verir.
İnşallah şifasını bulacak....gün doğmadan neler doğar..dualarımız sizinle güzel haberler verirsin bize inşallah..Sagolun kizlar emara girecek 10 ayda yarinda baska dojtora gidip emar cdsni baska bir profesore gostereces .bilmiyom artik canlar. doktorumuz 4 aylikken su var dedi ama biseye etki etmes herkesde olabilir dedi kafayi tutamiyo dedik tembel dedi.yavrum yapmak istiyo ama yapamiyo bide tembel diyo .insallah sifa Allahtan cabucak iylesir yavrum
canim benim duvencininki sserebnal palsi. bak benim bir arkadasimin oglu da beyninde su topladi 7 8 aylikti o da. sant taktilar istanbulda bi dra gittiler istersen adini da ogrenirim. masaallah simdi tosun gibi. akilli bidik tam. o da birden ayakta duramadi yemek yemedi gozlerini odaklayamadi falan oyle kesfettiler. ama cok iyi. santla yasiyor ama aliti. o dr cok unluymus sadece birtane hastasinda sikayetler devam etmis o da santi eliyle koparmis cocuk ondan demislerdi o zaman. 2.5 yasind simdi arkadasimin ogluSagolun kizlar emara girecek 10 ayda yarinda baska dojtora gidip emar cdsni baska bir profesore gostereces .bilmiyom artik canlar. doktorumuz 4 aylikken su var dedi ama biseye etki etmes herkesde olabilir dedi kafayi tutamiyo dedik tembel dedi.yavrum yapmak istiyo ama yapamiyo bide tembel diyo .insallah sifa Allahtan cabucak iylesir yavrum
Canim benim sagolun Allah razi olsun .cok memnun olurum ismini verirsen onada derdimuzi anlaririz o der bakalim cok sagolun kizlarcanim benim duvencininki sserebnal palsi. bak benim bir arkadasimin oglu da beyninde su topladi 7 8 aylikti o da. sant taktilar istanbulda bi dra gittiler istersen adini da ogrenirim. masaallah simdi tosun gibi. akilli bidik tam. o da birden ayakta duramadi yemek yemedi gozlerini odaklayamadi falan oyle kesfettiler. ama cok iyi. santla yasiyor ama aliti. o dr cok unluymus sadece birtane hastasinda sikayetler devam etmis o da santi eliyle koparmis cocuk ondan demislerdi o zaman. 2.5 yasind simdi arkadasimin oglu
arkadas telefonunu degistirmis halen daha ulasmaya calisiyorum. ulasir ulasmaz san ismini soylicemCanim benim sagolun Allah razi olsun .cok memnun olurum ismini verirsen onada derdimuzi anlaririz o der bakalim cok sagolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?