Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canim cok sagol bize dedikleri beyin felciymis .ama hamileligim cok guzrl gecti hic bi sorun yoktu .bu rahatsizlik bebek 3 le 6 ay arasinda farkediliyomus dogum esnasimda olabilir dediler.ama ben sezaryanle oldum .bilmiyorum artik sastim ruyadamiyim bilmiyorum kabus gibi hersey

Hic kafam yerinde degil .doktorlarin deyisine turkce karsiligi beyin felci diyolar.demekki ayaklarinin titremesi kafasinin tutamamasi vebiseye ilgi gostermeyisi ondanmis .simdide istahsizligi basladi .Allahkm aklima mukayet ol
canim cok uzuldum. ne diyecegimi bilemiyorum. Allahim yardim etsin.

farketmez canim okudun ya
Tamam canım yine okurum yazarım buraya Rabbim şifa versin kardeşimizin meleğine yeterki gece gündüz okurum
Evlat bu başka bişey benzemiyor
Ezan okunuyor şuan Rabbim dualarimizi kabul etsin....

Tamam canım yine okurum yazarım buraya Rabbim şifa versin kardeşimizin meleğine yeterki gece gündüz okurum
Evlat bu başka bişey benzemiyor
Ezan okunuyor şuan Rabbim dualarimizi kabul etsin....
Amin sagolun Allah razi olsun sizlerden Rabbim bekleyen arkadslarimiza hayirli saglikli evlatlar buyitenlerde saglikla buyutsunler hepinizin yuregine agzina saglik.bakalim yarin bi baska doktora gidecez o nediyecek .Allahim hepimizimn yardimcisi olsun

insallah guzel haberler alirsin arkadasim. ceuda duvencinin KIZI da ayni durumdaydi bak simdi gayet iyi. insallah degildir ama yine de guclu olmaya calis...

Arkadaşım şimdi okudum. Rabbim tez güzel haberler duyursun sana. papyonkilikli katılıyorum burada çok iyi doktorlar var. Alıp bir getirsen belki teşhis hatalıdır. Dualarımız seninle. İnşallah Rabbim yavruna bir an önce şifa verir.

Eşimin arkadaşı var karısı ikizlere hamileydi..doktor hatta bu doktor benim tüp doktorum kendisi ayrıca perinatolog bebeklerden birinin beyninde su olduğunu biraz fazlaca olduğunu söylemişti..kız doğum yaptı bebek bir kaç ameliyat geçirdi sonta felan takıldı denmişti ama tam olarak nedir bilmiyorum..ama şimdi sonuç olarak ikizler 4 yaşlarında ve ikiside çok şükür sağlıklılar. .yani bildiğim kadarıyla tedavisi güzel sonuç veriyor..inşallah sendede güzel sonuçlar göreceğiz tatlım..

insallah guzel haberler alirsin arkadasim. ceuda duvencinin KIZI da ayni durumdaydi bak simdi gayet iyi. insallah degildir ama yine de guclu olmaya calis...
Beyninde sumu varmismis yoksa beyin fekcimi .bizimkisi beyin enfaktusuymis bakalim yarin nidecek doiktor .insallah ic acici seyler duyariz.dualariniz icin cokkk sagolun kizlar .

Ay insallah tatlim bizimkiside sagligina kavusur .dua .dua .dua.bu siralar cok agresif oldu surekli kendine geri itiyo Allahim kolaylilar versin herkese

Sagolun kizlar emara girecek 10 ayda yarinda baska dojtora gidip emar cdsni baska bir profesore gostereces .bilmiyom artik canlar. doktorumuz 4 aylikken su var dedi ama biseye etki etmes herkesde olabilir dedi kafayi tutamiyo dedik tembel dedi.yavrum yapmak istiyo ama yapamiyo bide tembel diyo .insallah sifa Allahtan cabucak iylesir yavrum

İnşallah şifasını bulacak....gün doğmadan neler doğar..dualarımız sizinle güzel haberler verirsin bize inşallah..

canim benim duvencininki sserebnal palsi. bak benim bir arkadasimin oglu da beyninde su topladi 7 8 aylikti o da. sant taktilar istanbulda bi dra gittiler istersen adini da ogrenirim. masaallah simdi tosun gibi. akilli bidik tam. o da birden ayakta duramadi yemek yemedi gozlerini odaklayamadi falan oyle kesfettiler. ama cok iyi. santla yasiyor ama aliti. o dr cok unluymus sadece birtane hastasinda sikayetler devam etmis o da santi eliyle koparmis cocuk ondan demislerdi o zaman. 2.5 yasind simdi arkadasimin oglu

Canim benim sagolun Allah razi olsun .cok memnun olurum ismini verirsen onada derdimuzi anlaririz o der bakalim cok sagolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…