Tmm kuzum Rabbim razi olsun sizlerden iyikide sizin gibi arkadslarim var cokk sagolunarkadas telefonunu degistirmis halen daha ulasmaya calisiyorum. ulasir ulasmaz san ismini soylicem
canim ozel mesaj attim dru. insallah ise yararTmm kuzum Rabbim razi olsun sizlerden iyikide sizin gibi arkadslarim var cokk sagolun
Insallah canim Rabbim herkesin derdinin dermanini versin Allah buyukcanim ozel mesaj attim dru. insallah ise yarar
Canim bugün Dr gidecektiniz dimi güzel Haberlerinizi bbekliyorz inşInsallah canim Rabbim herkesin derdinin dermanini versin Allah buyuk
Canım 200 aldım Allah şifa versin bebeğimize inşasllah güzel hayırlı haberlerini alırızNautilus S Sky_sun dnzderya @dianthus @sultan1356 NursELmira Su perisi86 R ravza54 haydi hanimlar pamuk eller teabihe... 4 4343 bebisi icin
Evet kuzum geldik sadece el muayenesi yapti beyin felci degil dedi oyle olsa bitarafini hareket ettiremez dedi.simdi emar sonuclariyla hateket etmemiz lazim dedi hipotonide olabilir dedi.yani kas gevsekligi .heman terapiye baslayin dedi .bilmiypm srtik Rabbim guzel haberler verdirmeyi nadip etsin .biz dedik beynindeki su buyumus dedik ultrosonla on beyindeki suyun buyuyup buyumedigi anlasilmaz dedi .yarinda hastaneye gitcez bakalim orasi ne decek cok zor ya .....Allahim ya safi ismine hurmeten sifa bekleyem herkese sifa versinCanim bugün Dr gidecektiniz dimi güzel Haberlerinizi bbekliyorz inş
Amin sagolun Allah razi ve memnun olsun sizlerdenCanım 200 aldım Allah şifa versin bebeğimize inşasllah güzel hayırlı haberlerini alırız
Geldok kuzum .benim iyi kalbli arkadslarim hepinizide ayri ayri seviyorum .bi doktorun dedigi bi dojtora tutmuyo buda yasdim demin hipotoni olabilir diyo yani kas gevsekligo.beyindeki problem jaslara etki ediyo diyo .ama emardan sonra belli olur dedi .yarinda hastaneye gitcez iki hafta sonrada emar icin gidecez .Allahim herkesin gonlune gore verdin artik Rabbim bizleri sinamasin artik
Slm kuzum ben cok kòtù gribim burnumun akmasindan nefret ediorum mendil sicak ihlamurla arkadasim bu aralar bi terleyip bi úsuorum aslinda daha cok yaniorum oda yetmezmis gibi odam cok kötü kùf olmus saatlerimi aldi sil temizle havalandir benden bukadar senden naberMerhaba kızlar nasılsınız?
Bende çalışıyorum fırsat buldkça araştrma yapmaya çalışıyorum. Araştrdıkça korkularm büyüyo ve çarpıntım başlıyo sanki transfer olmuş ve ben kötü sonuç alacakmşm gibi çarpıyo kalbim.. Psikolojk destek almak istyrm onu araştrdm biraz.. Onun dışında hergün bal+çörek otu +tarçın iki kaşık yiyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapyrm.. Allahım kendiliğinden nasip etsin diye dua edyrm. Bi tedaviyi daha kaldıramaycağm sanırımMerhaba kızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine..küf çok illet bir şey..önceden kirada kaldığım evde vardı ben temizledikçe o yeniden küf oluşturuyordu. .Slm kuzum ben cok kòtù gribim burnumun akmasindan nefret ediorum mendil sicak ihlamurla arkadasim bu aralar bi terleyip bi úsuorum aslinda daha cok yaniorum oda yetmezmis gibi odam cok kötü kùf olmus saatlerimi aldi sil temizle havalandir benden bukadar senden naber
Bozmayın kızlar moralleri..ben bu ay kendimi denemelere verdim..mesela bakıyorum çoğunda yumurta kalitesi sorunu..araştırdım bal tarçın çörek otu +incir kürü+tıbbi olarakta klomen..bunlarda işe yarıyormuş...hmmm dedim kendi kendime ..bir ay deneyip doktora gideyim bakalım ne diyecek dedim.. Eşimdede sorun yok olsun oda bana katılmalı ona keçi boynuzu soğuk pres pekmez yediriyorum L- arginin meyveli şase var onu başlattım ona...en son doktora gittiğimde zaten klomen verecekti..adetle gel demişti randevu alamadım haftaya alabildim..klomenede başladım..bakalım ne olacak ..Bende çalışıyorum fırsat buldkça araştrma yapmaya çalışıyorum. Araştrdıkça korkularm büyüyo ve çarpıntım başlıyo sanki transfer olmuş ve ben kötü sonuç alacakmşm gibi çarpıyo kalbim.. Psikolojk destek almak istyrm onu araştrdm biraz.. Onun dışında hergün bal+çörek otu +tarçın iki kaşık yiyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapyrm.. Allahım kendiliğinden nasip etsin diye dua edyrm. Bi tedaviyi daha kaldıramaycağm sanırımhepimize dua edyrm
Canim benim gecmis olsun .bu aralar havalar soguk sicak gidiyo.bal zencefil bide limon ic cok faydali oluyo .grobe birebir .Allah sifa versin canimSlm kuzum ben cok kòtù gribim burnumun akmasindan nefret ediorum mendil sicak ihlamurla arkadasim bu aralar bi terleyip bi úsuorum aslinda daha cok yaniorum oda yetmezmis gibi odam cok kötü kùf olmus saatlerimi aldi sil temizle havalandir benden bukadar senden naber
Rabbim hepininizin gonlune gore versin insallah bebisinize kavusacaksuniz tatlim .Allahim tedavisiz nasip etsin insallah saglikla sihhatleBende çalışıyorum fırsat buldkça araştrma yapmaya çalışıyorum. Araştrdıkça korkularm büyüyo ve çarpıntım başlıyo sanki transfer olmuş ve ben kötü sonuç alacakmşm gibi çarpıyo kalbim.. Psikolojk destek almak istyrm onu araştrdm biraz.. Onun dışında hergün bal+çörek otu +tarçın iki kaşık yiyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapyrm.. Allahım kendiliğinden nasip etsin diye dua edyrm. Bi tedaviyi daha kaldıramaycağm sanırımhepimize dua edyrm
cooookkk gecmis olsun kuzum. ya ben hicbir salgini kacirmam dilerim bu defa es gecerim. yarin misafirim geliyor gripmis davet edince ogrendim insallah bukasmaz bizkereSlm kuzum ben cok kòtù gribim burnumun akmasindan nefret ediorum mendil sicak ihlamurla arkadasim bu aralar bi terleyip bi úsuorum aslinda daha cok yaniorum oda yetmezmis gibi odam cok kötü kùf olmus saatlerimi aldi sil temizle havalandir benden bukadar senden naber
kesinlikle psikiyatri degil ama psikolog destegi sart. cunku hamile kaldiktan ve dogum yaptiktan sonra tedvi esnasinda bastirdigin duygular bir bir aciga cikiyor malesef. simdiden tedaviye basla ki Saglikli bir gebelik surecin olsun. ben onu basaramadim malesef.Bende çalışıyorum fırsat buldkça araştrma yapmaya çalışıyorum. Araştrdıkça korkularm büyüyo ve çarpıntım başlıyo sanki transfer olmuş ve ben kötü sonuç alacakmşm gibi çarpıyo kalbim.. Psikolojk destek almak istyrm onu araştrdm biraz.. Onun dışında hergün bal+çörek otu +tarçın iki kaşık yiyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapyrm.. Allahım kendiliğinden nasip etsin diye dua edyrm. Bi tedaviyi daha kaldıramaycağm sanırımhepimize dua edyrm
canim klomeni dikkatli kullan. yine de kullanmadan once dr una danis. benim kizenim kullandi dozu fazla almis. dortuz hamile kaldi sonra hepsini kaybetti Allah korusun. drun ayarlasun yine de...Bozmayın kızlar moralleri..ben bu ay kendimi denemelere verdim..mesela bakıyorum çoğunda yumurta kalitesi sorunu..araştırdım bal tarçın çörek otu +incir kürü+tıbbi olarakta klomen..bunlarda işe yarıyormuş...hmmm dedim kendi kendime ..bir ay deneyip doktora gideyim bakalım ne diyecek dedim.. Eşimdede sorun yok olsun oda bana katılmalı ona keçi boynuzu soğuk pres pekmez yediriyorum L- arginin meyveli şase var onu başlattım ona...en son doktora gittiğimde zaten klomen verecekti..adetle gel demişti randevu alamadım haftaya alabildim..klomenede başladım..bakalım ne olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?