Canım bende 200 almıştim yazmamışsın4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allah zikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 250
Su perisi86 250
NursELmira 250
aysesahra 250
R ravza54 200
4 4343 1000
Nautilus 250
dnzderya 1000
helal et hakkini kacirmisim cik ozurdilerim yaziyorum hemenCanım bende 200 almıştim yazmamışsın
Canim 300 daha alıyorum4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allah zikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 250
Su perisi86 250
NursELmira 250
aysesahra 250
R ravza54 200
4 4343 1000
Nautilus 250
dnzderya 1000
Merhaba canım hatırladim seni maşallah ikizlerine. ne güzel canım keşke benim de bebeklerden vaktim olmasa ne mutlu sana. Arada uğra canımMerhaba arkadaşlar, bilmem beni hatırlayanınız çıkar mı? 11 aylık oldu ikizlerim. Bir fırsat yok doğru düzgün ne takip etmeye ne yazmaya. Bir selam vermek istedim. 4 4343 takip edememişim bebeğin olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. En kısa zamanda da Rabbim şifasını versin. İnşallah kolaylıkla atlatır güzel yavrun.
Canimm benimm malesef bir yerden kustumu daha cok oluo napsanda gitmio cok tesekkür ederim canim benim bide kuru incir kùrùnù nasil yapionuzGeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine..küf çok illet bir şey..önceden kirada kaldığım evde vardı ben temizledikçe o yeniden küf oluşturuyordu. .
Merhaba canım hatırladim seni maşallah ikizlerine. ne güzel canım keşke benim de bebeklerden vaktim olmasa ne mutlu sana. Arada uğra canım
Ayy kuzum hic sorma ucak cok soguk yapti hava basincindan kizimi sardim sarmaladin ama kendime bisey yapamadim bide gecen sen ústú acik yat hoop kaptim sifayi valla yapiin biseyler iciom kendi kendime terliom ares yok burun akintisi ve kemik eklem agrisiCanim benim gecmis olsun .bu aralar havalar soguk sicak gidiyo.bal zencefil bide limon ic cok faydali oluyo .grobe birebir .Allah sifa versin canim
Evet canim benim h.g yaslarina yaklasmislar cok zor ikizler ana okadarda tatlilar Allah im bagislasin òzledik vallaMerhaba arkadaşlar, bilmem beni hatırlayanınız çıkar mı? 11 aylık oldu ikizlerim. Bir fırsat yok doğru düzgün ne takip etmeye ne yazmaya. Bir selam vermek istedim. 4 4343 takip edememişim bebeğin olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. En kısa zamanda da Rabbim şifasını versin. İnşallah kolaylıkla atlatır güzel yavrun.
Canim ben grip olmazdim olsamda ayapkta atlatirdim hafif simdiki biraz agir gecio ama yinede ayaktayim twk temennim havvaya gecmemesi ayy findigimi koru annesicooookkk gecmis olsun kuzum. ya ben hicbir salgini kacirmam dilerim bu defa es gecerim. yarin misafirim geliyor gripmis davet edince ogrendim insallah bukasmaz bizkere
kesinlikle psikiyatri degil ama psikolog destegi sart. cunku hamile kaldiktan ve dogum yaptiktan sonra tedvi esnasinda bastirdigin duygular bir bir aciga cikiyor malesef. simdiden tedaviye basla ki Saglikli bir gebelik surecin olsun. ben onu basaramadim malesef.
canim klomeni dikkatli kullan. yine de kullanmadan once dr una danis. benim kizenim kullandi dozu fazla almis. dortuz hamile kaldi sonra hepsini kaybetti Allah korusun. drun ayarlasun yine de...
Âmin canım inşaallah :) sağolasin arkadaşım rabbim dualarımızi kabul etsin inşallahİnşallah arkadaşım, her aklıma düştüğünüzde tüm bu yola baş koymuş anne adaylarına dua ediyorum. Allah hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu. Kafanı kaldırama bebeklerden :)
Tabikide canim benim katilmammi hic insallah hayirlisiyla sayi vermiorum okudukca yazarim olurmuYasin Listemiz
1.Nautilus 5
2. S Sky_sun 5
3.papyonkilikli 5
4.dnzderya 15
Su perisi86 R ravza54 katilavilcek misiniz canlar
7-8 tane kury inciri ortadan kesip 2buçuk su bardağı kaynayan klorsuz suya koyuyorum ağzı kapalı 15 dk. Kısık ateşte kaynatıyorum..ılıdıktan sonra süzüp gün içinde azar azar içiyorumCanimm benimm malesef bir yerden kustumu daha cok oluo napsanda gitmio cok tesekkür ederim canim benim bide kuru incir kùrùnù nasil yapionuz
Tamm canim benim gùnù varmi hani nekadar súre yapiosun7-8 tane kury inciri ortadan kesip 2buçuk su bardağı kaynayan klorsuz suya koyuyorum ağzı kapalı 15 dk. Kısık ateşte kaynatıyorum..ılıdıktan sonra süzüp gün içinde azar azar içiyorum
Ben dün başladım tatlım..adetin 3. Günü 13 gün sonrada havuçla yapacağım oda çatlatmak içinmiş..bakalım ayın 4. Doktora gideceğim yumurtanın durumuna göre bir hesap yaparım..Tamm canim benim gùnù varmi hani nekadar súre yapiosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?