Canim benim sagol kuzum senin bebisler Allahin izmiyle yaslarina giriyorlar artik zaman su gibi geciyo .Sllahim saglikla buyutmeyi nasip etsin herkesin evladinaMerhaba arkadaşlar, bilmem beni hatırlayanınız çıkar mı? 11 aylık oldu ikizlerim. Bir fırsat yok doğru düzgün ne takip etmeye ne yazmaya. Bir selam vermek istedim. 4 4343 takip edememişim bebeğin olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. En kısa zamanda da Rabbim şifasını versin. İnşallah kolaylıkla atlatır güzel yavrun.
Canm 5 te ben alablrmYasin Listemiz
1.Nautilus 5
2. S Sky_sun 5
3.papyonkilikli 5
4.dnzderya 15
@serenalar R ravza54 katilavilcek misiniz canlar
canim arkadasim kizinin yuzune bol bol bak kizina Rabbim sifa verecek insallah. o salincaga da nazli nazli binecek kuzum. sen hic merak etme duani eksik etme yeter ki...Arkafslar . canlar .guzelvyurekli kardeslerim hepinuze ayri ayri tesekkur ediyorum .bugun yine hastaneye guducez .insallah kotu haberler duyurmaz mevlam .Allahim hic kimseyi evladiyla sinamasin .herkese kolayliklar versin .gusel Rabbim inaniyorumki en kisa zamanda diger arkadslarimiza nasip edecek saglikla sihhatle .ben artik suanda sersem gibiyim kizimin yuzune bakamiyorum .en cok zoruma gidende ne oldu biliyomusunuz babasi gecen ay salincak almisti kenarlari korumali onu gordugum zaman icin yaniyo .ama inaniyorum Rabbim kizimin sifasini verecek insallah dualarinizla dualarla .Allah hepinizden razi ve memnun olsun
Benimki yanlış yazılı ..4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 250
R ravza54 200
4 4343 1000
Nautilus 250
dnzderya 1000
S Sky_sun 500
Canim benim basladinmi cok sevindim de neden umutsuz konustuki kinustu tedavi nie yapio cok kiziorum bu duruma hastasini morive edip inandirmqli umutsuzluk die bisey yoktur sadece farkli terim kullanmaliydi alttan alttan bak Allah im yeterki ol desin dogal yoldan imkansiz túp bebekle bile olmaz dediklerinin simdi kucaklari dolu insallah arkadasim sen yeterki inan hic pes etme sonuc nolursa olsun ne asamadasin ne dedi dok. Ederim tabi hayirlisiyla insallah
Himm anladim canim benim yok ben simdi catlatma felan degilde yumurtalarin gúclenmesi icin istiorum bi nevi yatirim hesabiBen dün başladım tatlım..adetin 3. Günü 13 gün sonrada havuçla yapacağım oda çatlatmak içinmiş..bakalım ayın 4. Doktora gideceğim yumurtanın durumuna göre bir hesap yaparım..
Tatlım incir yada bal tarçın çörekotu na başla..Himm anladim canim benim yok ben simdi catlatma felan degilde yumurtalarin gúclenmesi icin istiorum bi nevi yatirim hesabi
Canim banada yaz 5 tane simdilik
Ayy cok soru sordum onu nasil yapcamTatlım incir yada bal tarçın çörekotu na başla..
Ben bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığıda çörekotu koyup karıştırıyorum sabah aç karna akşam da yatmadan yapıp yiyorum..çörek otunu ezerek koyarsan daha iyi deniyor.Ayy cok soru sordum onu nasil yapcam
aynen öyle canim tamda bir hevesle ignelere başladık. derken dr.konuşmasıyla bizi yerle bir etti.bizim embiriyolarimin çoğu dollenmedi dollenenlerde kötü kalite oldular.ne spermde nede yumurta da sorun gozukmedigi icin yapılacak bişey yokmuş.bu surecte vitamin takviyeleri kullandık.dr .sadece onlardan dolayı umutluyum bidaha öyle çıkarsa bidaha denemeyin dedi. benim çok şükür dogal yoldan bir kizim var. yani herseyin bu kadar kötü gitmesine bir anlam veremedik.anlayacağin herkes kendi çıkarını düşünüyor önceden dr.bu konuda canınızı sokmayın bidahikine iyi olur şimdide umutlanmayin anlamadik gitti.çok uzgunumCanim benim basladinmi cok sevindim de neden umutsuz konustuki kinustu tedavi nie yapio cok kiziorum bu duruma hastasini morive edip inandirmqli umutsuzluk die bisey yoktur sadece farkli terim kullanmaliydi alttan alttan bak Allah im yeterki ol desin dogal yoldan imkansiz túp bebekle bile olmaz dediklerinin simdi kucaklari dolu insallah arkadasim sen yeterki inan hic pes etme sonuc nolursa olsun ne asamadasin ne dedi dok. Ederim tabi hayirlisiyla insallah
üzülme canım herşeyin hayırlısı benim de başıma gelenler biliyorsun nerdeyse seninki ile aynı. Bu tüp bebek aylık şans canım yumurtalar kalitesiz olunca böyle oluyor galiba. Çünkü bi Dr her ay sağlıklı yumurtlama olmaz demişti belki de benim tedavide sağlıksız yumurtlama oldu üstüne bide yumurta geliştirici iğneler derken daha kalitesiz oldu galiba. çünkü eşimin değerleri iyi ve mikro çip uygulandı bize. Bir tane bile kaliteli embiryo olmadıysa yumurta alakalı diye düşünmeye başladım. bi de kızlar eşimin morfoloji bazen 7 bazen 1 oluyor yani Tek başına morfoloji embiryo ya bu kadar etki eder mi mikro çipe rağmen yani sayi iyi olduğu için sağlıklı sperm illa bulunur. o yüzden ben yediklerime dikkat ediyorum. Eşim iyi beslenir içkisi sigarası yok et süt yumurta en sevdiği şeyler. Benim de içki sigara yok ama et süt ile beslenmem. Takviye kurler yapıyorum. rabbim yardımcımız olsun canım tedavilere bi umut başlıyoruz sonu böyle olunca hüsran oluyor. Allah büyük hakkımızda böyle hayırlı demekaynen öyle canim tamda bir hevesle ignelere başladık. derken dr.konuşmasıyla bizi yerle bir etti.bizim embiriyolarimin çoğu dollenmedi dollenenlerde kötü kalite oldular.ne spermde nede yumurta da sorun gozukmedigi icin yapılacak bişey yokmuş.bu surecte vitamin takviyeleri kullandık.dr .sadece onlardan dolayı umutluyum bidaha öyle çıkarsa bidaha denemeyin dedi. benim çok şükür dogal yoldan bir kizim var. yani herseyin bu kadar kötü gitmesine bir anlam veremedik.anlayacağin herkes kendi çıkarını düşünüyor önceden dr.bu konuda canınızı sokmayın bidahikine iyi olur şimdide umutlanmayin anlamadik gitti.çok uzgunum
hosgeldin oncelikle grubumuza. bana da ilk dr bosuna denemeyin yipratmayin demisti. suktililsun nasip etti byaradan. Allaha kalmis o isaynen öyle canim tamda bir hevesle ignelere başladık. derken dr.konuşmasıyla bizi yerle bir etti.bizim embiriyolarimin çoğu dollenmedi dollenenlerde kötü kalite oldular.ne spermde nede yumurta da sorun gozukmedigi icin yapılacak bişey yokmuş.bu surecte vitamin takviyeleri kullandık.dr .sadece onlardan dolayı umutluyum bidaha öyle çıkarsa bidaha denemeyin dedi. benim çok şükür dogal yoldan bir kizim var. yani herseyin bu kadar kötü gitmesine bir anlam veremedik.anlayacağin herkes kendi çıkarını düşünüyor önceden dr.bu konuda canınızı sokmayın bidahikine iyi olur şimdide umutlanmayin anlamadik gitti.çok uzgunum
evet canım işin o yönünü de düşünüyorum eltim kaynim fosur fosur sigara içer iki çocuğu vsr. Valla sorun yok deniyor sağlıksız beslendiğim için o zaman diyorum başka neden bulamıyorum canım herkesin vücudu farklı benim vücudum hamile kalmaya hassas galiba ondan takviye lazım diye düşünüyorum bazen bu Dr kimi kadın çok doğurgan olur kimi kadın az doğurgan olur kırk yıl da bi vücudu hazır olur gibi birşey demişti ben az doğurgan grubuna giriyormS Sky_sun canim ben beslenme ile alakası olduğunu hiç zannetmiyorum.çünkü etrafımda okadar insan varki sigara kötü beslenme vs..vs ama istediğinde şıp diye hamile kalıyor mesala ablam 20 senedir.sigara içiyor hemde az bisey değil çok içiyor beslenmesi gerçekten çok kötü şimdi hamile doğumuna hayirlisiyla az kaldi halada içiyor.canim sen kendini rahatbirak bu ssefer beslenmeye kafani takarsan sanki insanın özgürlüğü kisitlaniyor gibime geliyor.bu işi beyninde bitir İNŞALLAH kendiliğinden hamile kalirsin.dr.bana önce yumurtadan dedi.şimdide sperm kaynakli diyor.çok zor olsada kendimi şimdiden bu sonuca hazırlamış durumdayim
ama yinede içimde umut var inşallah bu sefer sağlıklı embiriyolar çıkarsa emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmez.bazen dusunuyorum da keşke tup yapmasaydim diyorum.en azindan her ay umutla bekliyordum.şimdi ise acaba her ay böyle kötü embiriyomu oluşuyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?