- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hosbuldum canim sizin sorun neydi?ne güzel Allah bağislasin darisi hepimizin basinahosgeldin oncelikle grubumuza. bana da ilk dr bosuna denemeyin yipratmayin demisti. suktililsun nasip etti byaradan. Allaha kalmis o is
Sizi neden bu kadar sevdigimi bikere daha gordum .cansisiniz Allah razi olsun herbirinizden insallah kuzum bugunlerde gececek insallah .dualarla dualrinuzla .Allaha guvenen yolda kalmaz insallah hepimizde gusel gunler gorecegiz sizleri seviyorum .bu arada hastaneden geldik eeg yaptilar temiz cikti ama benim kiz uyumadi ama epilepsi fln yok dedi doktor okonuda biras da icumiz rahatladi Allah sizden razi olsuncanim arkadasim kizinin yuzune bol bol bak kizina Rabbim sifa verecek insallah. o salincaga da nazli nazli binecek kuzum. sen hic merak etme duani eksik etme yeter ki...
masaallah ben cik kotu biraey cikacagin inanmiyorum. tedavisi olan basit birsey olacak insallah. durumlardan haberdaret bizleri.Sizi neden bu kadar sevdigimi bikere daha gordum .cansisiniz Allah razi olsun herbirinizden insallah kuzum bugunlerde gececek insallah .dualarla dualrinuzla .Allaha guvenen yolda kalmaz insallah hepimizde gusel gunler gorecegiz sizleri seviyorum .bu arada hastaneden geldik eeg yaptilar temiz cikti ama benim kiz uyumadi ama epilepsi fln yok dedi doktor okonuda biras da icumiz rahatladi Allah sizden razi olsun
rezerv yetmezligi cnmhosbuldum canim sizin sorun neydi?ne güzel Allah bağislasin darisi hepimizin basina
Sen yeterki yaz biz anlarız fıstık...ya kizlar yelefonun klavyesi bozuk acayip seyler yaziyorum
Allah razi olsun canim benim cok tesekkür ederim bende baslayayimBen bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı tarçın bir çay kaşığıda çörekotu koyup karıştırıyorum sabah aç karna akşam da yatmadan yapıp yiyorum..çörek otunu ezerek koyarsan daha iyi deniyor.
Evet canım benim hatirliorum bunlari cok sükür bir evladin var Allah im ona ömür nasib etsin belki yine olur bellimi olur @jonguil arkadasimizinda ayni benzio bòlùnmede sorun yasio bak burayi takip et biz dogal kúrlere basladik benimde 2 dogal yol var ve kúrlere devam etcemaynen öyle canim tamda bir hevesle ignelere başladık. derken dr.konuşmasıyla bizi yerle bir etti.bizim embiriyolarimin çoğu dollenmedi dollenenlerde kötü kalite oldular.ne spermde nede yumurta da sorun gozukmedigi icin yapılacak bişey yokmuş.bu surecte vitamin takviyeleri kullandık.dr .sadece onlardan dolayı umutluyum bidaha öyle çıkarsa bidaha denemeyin dedi. benim çok şükür dogal yoldan bir kizim var. yani herseyin bu kadar kötü gitmesine bir anlam veremedik.anlayacağin herkes kendi çıkarını düşünüyor önceden dr.bu konuda canınızı sokmayın bidahikine iyi olur şimdide umutlanmayin anlamadik gitti.çok uzgunum
sağol canim Allah razi olsun cumlemizinkine ömür versin inşallah )canim ben bu dinlenme sürecinde vitamin takviyesi arisutu bal polen karisimi incir kuru kullandim.inşallah bu sefer kaliteli olur.akşam namazin üzerinde gozyaslarim habire aktı.bu durumu kabullendim derken kendimi kandirsim.Allahim hepimize yardim etsinsenin donmus embiriyon yokmu bide senin kızın çok küçük gerçi olmadi mi olmuyor.Evet canım benim hatirliorum bunlari cok sükür bir evladin var Allah im ona ömür nasib etsin belki yine olur bellimi olur @jonguil arkadasimizinda ayni benzio bòlùnmede sorun yasio bak burayi takip et biz dogal kúrlere basladik benimde 2 dogal yol var ve kúrlere devam etcem
Cümlemizden inşallah..başla kız takıl bize ..bakarsın vesile olur hamiş kalırsın hemen ikisi bir arada büyütürsün..Allah razi olsun canim benim cok tesekkür ederim bende baslayayim
Sagol kuzum insallah kotu bisey cikmayacak Allahin izni ile .2 hafta sonra emari cekilecek bu arada devamli hipotonoden bahsediyolar galiba kas gevsekligiymis .bu konuda bilgisu olan varmi internette biras baktim ama oda beyinle alakali bisey .Allahim sifalar ihsan eylesin artik sifa bekleyen hastalarina.Rabbim kizim icin sia edenlerin dualarini isteklerini dileklerini makbul buyursun hem bu dunyada hem obur dunyada .Allahim iki cihanda yuzunuzu guldursunmasaallah ben cik kotu biraey cikacagin inanmiyorum. tedavisi olan basit birsey olacak insallah. durumlardan haberdaret bizleri.
Kuzum ben 500 daha okudum Rabbim herkese sifa versun4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 250
R ravza54 200
4 4343 1000
Nautilus 250
dnzderya 1000
@jonguil 500
Var canim benim 1 tane ama dok. Gidip koydursamda kabul etmez kizim kúcúk die bide ben simdilik dúsùnmúorum Allah im ilk olmayanlara sonra bana isteyene nasib etsin insallah hayirlisiyla bu sefer olcak bak demistim hatirlarsin tedavi sùrecinde dok. Karari cok ònemli benimde ilk yum kòtù olmustu ama dok farkina vardi ve 2. Sinde daha dogru bir yol izledi yum kalitesi dúsùk olanda 2. Ci igneye gecip digerlerini bekledinmi kalite dùsùo diorum ben kendimce cok gùzel beslenmisin bol bol sifa olsun 1 tane olsun hep senin olsun insallah yok kuzum nekadar kabul ettim desende o igne hep batio benim yigenim 9 yasinda ablaminda olmuo 1 cocukla kaldisağol canim Allah razi olsun cumlemizinkine ömür versin inşallah )canim ben bu dinlenme sürecinde vitamin takviyesi arisutu bal polen karisimi incir kuru kullandim.inşallah bu sefer kaliteli olur.akşam namazin üzerinde gozyaslarim habire aktı.bu durumu kabullendim derken kendimi kandirsim.Allahim hepimize yardim etsinsenin donmus embiriyon yokmu bide senin kızın çok küçük gerçi olmadi mi olmuyor.
Yok canim benim Allah im ilk size nasib etsin insallah ben azcik korkuom nebilim bir oturuorum belki kiz benden uzaklasir die cekiniorum cok karisigim aslinda tek duam hep sizler Allah im yasatsin bu duygulariCümlemizden inşallah..başla kız takıl bize ..bakarsın vesile olur hamiş kalırsın hemen ikisi bir arada büyütürsün..
Canm ben 1000 tane okudum topam .sizlerinde yuregine saglik Allahim ne muraduniz varsa versin4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 250
R ravza54 200
4 4343 1000
Nautilus 250
dnzderya 1000
@jonguil 500
Canim nie stres yapiosun hayirli olsun gözún aydin olsun insallah keseyi bir hafta icinde gòrúrsùn insallah ama kalp atislari icin bekleyeceksin kimi doktor kese ve kalp atisi birlikte duyulsun die gec cagirio beni dok tam garanti olsun die 2 hafta sonra cagirmisti kalp icin tekrar hayirli olsun degerlerin kat kat katlansin insallahlutfen biri yardimci olsun,3gun once pozitifi aldik,ne zmn keseyi gorur kalp atisini duyariz? bugun transferimin 12.gunu,5.gun embriyosuydu..gun olarak kac gun gecmesi lazim?
amiin cnmm Allah razi olsun..peki şu pis jelin kahverengi gelmesi tehlikeli degil mi,dr u aradim normal dedi kafam karistiCanim nie stres yapiosun hayirli olsun gözún aydin olsun insallah keseyi bir hafta icinde gòrúrsùn insallah ama kalp atislari icin bekleyeceksin kimi doktor kese ve kalp atisi birlikte duyulsun die gec cagirio beni dok tam garanti olsun die 2 hafta sonra cagirmisti kalp icin tekrar hayirli olsun degerlerin kat kat katlansin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?