Canım ben kuru incir yiyorum balim bitti alınca bal çörek otu polen karışımı yapacam yine. bide hergun yoğurt yiyorum normalde yemezdim büyük birşey benim için o da kur sayılır:) bu arada kızlar ya moralim bozuldu hani bizim embiryolar sürekli kalitesiz oluyor ya bende bu konuyu araştırıyorum bi Dr aynı durumda olan arkadaşa sürekli üst üste tüp bebek denemende kalitesiz embiryo olduysa vücudun kalitesiz yumurta üretiyor demek anlamına gelir demiş. ve çaresi de yok biliyorsunuz off valla ya kaliteli yumurtalama yıllarca olmadı ki olmuyor bebek bundan sonra yas ilerdekce zaten kalite artmz tam tersi olur. allahım sen büyüksün inşaallah nasibimizde vardır. Yanı sürekli tüp bebek yaptırmak mantıklı değil bizim için ne zaman kaliteli yumurtalama olur bilemeyiz . embiryolar kaliteli olur tutunmaz o o o zaman sürekli tekrarlanabilir. O yüzden kızlar kaliteli embiryolariniz oluyorsa pes etmeyin. Bende mecbur normal yolla devam edecem
Takılma tatlım ya böyle şeylere...bende ne pko ne de hiç birşey bulamamışlardı..ilk tüp de yumoşlar kalitesizdi..yıllarca hiç hamiş kalmamıştım demekki hep kalitesizdi...şimdi dışda olsa demekki yumoş iyi içerde buluşabiliyorlar..ben ilk tüpden sonra ara ara yaptığım kürlerden fayda olduğunu düşünüyorum...sende olmaz düşüncesini kafandan sil at..olacak....olmalı...böyle düşün motive ol...Canım ben kuru incir yiyorum balim bitti alınca bal çörek otu polen karışımı yapacam yine. bide hergun yoğurt yiyorum normalde yemezdim büyük birşey benim için o da kur sayılır:) bu arada kızlar ya moralim bozuldu hani bizim embiryolar sürekli kalitesiz oluyor ya bende bu konuyu araştırıyorum bi Dr aynı durumda olan arkadaşa sürekli üst üste tüp bebek denemende kalitesiz embiryo olduysa vücudun kalitesiz yumurta üretiyor demek anlamına gelir demiş. ve çaresi de yok biliyorsunuz off valla ya kaliteli yumurtalama yıllarca olmadı ki olmuyor bebek bundan sonra yas ilerdekce zaten kalite artmz tam tersi olur. allahım sen büyüksün inşaallah nasibimizde vardır. Yanı sürekli tüp bebek yaptırmak mantıklı değil bizim için ne zaman kaliteli yumurtalama olur bilemeyiz . embiryolar kaliteli olur tutunmaz o o o zaman sürekli tekrarlanabilir. O yüzden kızlar kaliteli embiryolariniz oluyorsa pes etmeyin. Bende mecbur normal yolla devam edecem
Evet canım rabbim istedikten sonra olur zaten sorun var ya da yok. Ama tıbbi olarak söylenenler işte insanın canını sıkıyor. inşasllah olacak canım bizim bu azimle olur zaten inşasllah pes etmiyorum olmadıkça üzülüyorum sadece. Ne yapalım canım yine şükur sağlıgimiz yerinde.Takılma tatlım ya böyle şeylere...bende ne pko ne de hiç birşey bulamamışlardı..ilk tüp de yumoşlar kalitesizdi..yıllarca hiç hamiş kalmamıştım demekki hep kalitesizdi...şimdi dışda olsa demekki yumoş iyi içerde buluşabiliyorlar..ben ilk tüpden sonra ara ara yaptığım kürlerden fayda olduğunu düşünüyorum...sende olmaz düşüncesini kafandan sil at..olacak....olmalı...böyle düşün motive ol...
Kuzum ben 500 daha okudum yani hepsi 25004 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 250
R ravza54 200
4 4343 1000
Nautilus 250
dnzderya 1000
S Sky_sun 500
1500 datlum...4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 1000
R ravza54 200
4 4343 2500
Nautilus 250
dnzderya 2000
S Sky_sun 500
Yok canim benim ben jel kullanmadum kullanan arkadaslarim yazar yardimci olur bak dok demis olabilir die ki cok normel bir icine hep biseyler girio tahris olmasi kacinilamaz ve ondan gectim senin icindeki kazi insaat isleri var koyu gelenden korkma benden kan geliodu koyu dok korkma demisti megerse fitilim ve icimdeki hassasiyetten insaat islerinden grliomus icini ferah tut stres ii degil gònúl rahatligiyla bebegini sev ve onunla devamli konus nekadar heyecanlanir kalbin hizli carparsa bebegin okadar hisseder ve daha siki tutunur bu benim dúsúncemamiin cnmm Allah razi olsun..peki şu pis jelin kahverengi gelmesi tehlikeli degil mi,dr u aradim normal dedi kafam karisti
insallah cnm Allah razi olsunYok canim benim ben jel kullanmadum kullanan arkadaslarim yazar yardimci olur bak dok demis olabilir die ki cok normel bir icine hep biseyler girio tahris olmasi kacinilamaz ve ondan gectim senin icindeki kazi insaat isleri var koyu gelenden korkma benden kan geliodu koyu dok korkma demisti megerse fitilim ve icimdeki hassasiyetten insaat islerinden grliomus icini ferah tut stres ii degil gònúl rahatligiyla bebegini sev ve onunla devamli konus nekadar heyecanlanir kalbin hizli carparsa bebegin okadar hisseder ve daha siki tutunur bu benim dúsúncem
gebeligim.esnasinda sanirim 10. haftaya kadar bu sekilde kanamam oldu. jel topak topak kahverengi geliyordu. ama o esnada igne de kullandim ben pregnyldi sanirim adi. keseyi bi gor bakalim sonra drunla da durumu konisinsallah cnm Allah razi olsun
ozur dileim1500 datlum...
Kuzim ben 500 daha okudum Allahim sifa versinozur dileim
4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 1500
R ravza54 200
4 4343 2500
Nautilus 250
dnzderya 2000
S Sky_sun 500
bugun 13.gunum teste gidiyorum yine..kalbim kut kut..o kahverengiler yuzunden dusmustur diye korkuyorumgebeligim.esnasinda sanirim 10. haftaya kadar bu sekilde kanamam oldu. jel topak topak kahverengi geliyordu. ama o esnada igne de kullandim ben pregnyldi sanirim adi. keseyi bi gor bakalim sonra drunla da durumu konis
Canımcım şimdilik 250 yazarmısın bana. Allahım bıcırığımıza şifalar versin. Ben de seve seve dua ederim elbet.Nautilus S Sky_sun dnzderya dianthus @sultan1356 NursELmira @serenalar R ravza54 haydi hanimlar pamuk eller teabihe... 4 4343 bebisi icin
Canım 250 daha okudumozur dileim
4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 1500
R ravza54 200
4 4343 2500
Nautilus 250
dnzderya 2000
S Sky_sun 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?