Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kız S Sky_sun başladınmı tatlım sende herhangi bir küre?
Canım ben kuru incir yiyorum balim bitti alınca bal çörek otu polen karışımı yapacam yine. bide hergun yoğurt yiyorum normalde yemezdim büyük birşey benim için o da kur sayılır:) bu arada kızlar ya moralim bozuldu hani bizim embiryolar sürekli kalitesiz oluyor ya bende bu konuyu araştırıyorum bi Dr aynı durumda olan arkadaşa sürekli üst üste tüp bebek denemende kalitesiz embiryo olduysa vücudun kalitesiz yumurta üretiyor demek anlamına gelir demiş. ve çaresi de yok biliyorsunuz off valla ya kaliteli yumurtalama yıllarca olmadı ki olmuyor bebek bundan sonra yas ilerdekce zaten kalite artmz tam tersi olur. allahım sen büyüksün inşaallah nasibimizde vardır. Yanı sürekli tüp bebek yaptırmak mantıklı değil bizim için ne zaman kaliteli yumurtalama olur bilemeyiz . embiryolar kaliteli olur tutunmaz o o o zaman sürekli tekrarlanabilir. O yüzden kızlar kaliteli embiryolariniz oluyorsa pes etmeyin. Bende mecbur normal yolla devam edecem

Takılma tatlım ya böyle şeylere...bende ne pko ne de hiç birşey bulamamışlardı..ilk tüp de yumoşlar kalitesizdi..yıllarca hiç hamiş kalmamıştım demekki hep kalitesizdi...şimdi dışda olsa demekki yumoş iyi içerde buluşabiliyorlar..ben ilk tüpden sonra ara ara yaptığım kürlerden fayda olduğunu düşünüyorum...sende olmaz düşüncesini kafandan sil at..olacak....olmalı...böyle düşün motive ol...

Evet canım rabbim istedikten sonra olur zaten sorun var ya da yok. Ama tıbbi olarak söylenenler işte insanın canını sıkıyor. inşasllah olacak canım bizim bu azimle olur zaten inşasllah pes etmiyorum olmadıkça üzülüyorum sadece. Ne yapalım canım yine şükur sağlıgimiz yerinde.

Ey duam
Uç şimdi avuçlarımdan
Eğer derdi olan varsa dermanı için
Hasta olan varsa şifası için
Sıkıntısı olan varsa ferahlıgı için
Dua'si olan varsa kabulü için
Tövbesi olan varsa affı için
Borcu olan varsa ödemesi için
Düşkünü varsa kalkmasi için
Hayra niyeti varsa amel etmesi için
Sevdiği varsa kavuşması için
Hadi uç duâm şu mübarek cumâ akşamı
Çalınmadık kalp birakma
Herkesin duasını kabul etsin Rabbim
CUMÂ AKŞAMINIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN

amiin cnmm Allah razi olsun..peki şu pis jelin kahverengi gelmesi tehlikeli degil mi,dr u aradim normal dedi kafam karisti
Yok canim benim ben jel kullanmadum kullanan arkadaslarim yazar yardimci olur bak dok demis olabilir die ki cok normel bir icine hep biseyler girio tahris olmasi kacinilamaz ve ondan gectim senin icindeki kazi insaat isleri var koyu gelenden korkma benden kan geliodu koyu dok korkma demisti megerse fitilim ve icimdeki hassasiyetten insaat islerinden grliomus icini ferah tut stres ii degil gònúl rahatligiyla bebegini sev ve onunla devamli konus nekadar heyecanlanir kalbin hizli carparsa bebegin okadar hisseder ve daha siki tutunur bu benim dúsúncem

kizlar sizlerden bir ricam olucak 5-6gun sonra yumurtalar toplanacak.Allah rizasi için embiriyolarimin bu sefer kaliteli olmasi için yasin şerif okur musunuz.okurum diyenler bana bildirsin.hepnize hayirli geceler.

insallah cnm Allah razi olsun

gebeligim.esnasinda sanirim 10. haftaya kadar bu sekilde kanamam oldu. jel topak topak kahverengi geliyordu. ama o esnada igne de kullandim ben pregnyldi sanirim adi. keseyi bi gor bakalim sonra drunla da durumu konis
bugun 13.gunum teste gidiyorum yine..kalbim kut kut..o kahverengiler yuzunden dusmustur diye korkuyorum
bn de progestan kullaniyorum,igne.

Can aysesahra harika bir fikir sundu 4 4343 bebisi icin zikir cekelim. hanimlar hadi pamuk eller tesbihe "Ya Safi Es Selam Ya Allah" cekiyoruz. 250 aldim ben ile basliyorum hedef 10000.
Canımcım şimdilik 250 yazarmısın bana. Allahım bıcırığımıza şifalar versin. Ben de seve seve dua ederim elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…