Ben 500 daha okudum kuzumozur dileim
4 4343 bebisi icin Ya Safi Es Selam Ya Allahzikrini cekiyoruz.
Hedef 10000
@papyonkilikli 1000
@serenalar 550
NursELmira 250
aysesahra 1500
R ravza54 200
4 4343 2500
@Nautilus 250
@dnzderya 2000
@jonguil 500
Oyyy kuzumm yúrüomu masallah subhanallah tosunuma birakma zaten yaa ne gúzel demissin aynen canim hepimiz ayniz görmeden sevdik birbirimizi biz simdilik kürlere devam edioruz bende küre baslayacam insallah
Korkma canim benim dùsmemistir düsseydi eger taze kan olur sancin olurdu jelden kaynaklanio hepsi eee kan verdinmi hadi hayirli haberlerle gel insallahbugun 13.gunum teste gidiyorum yine..kalbim kut kut..o kahverengiler yuzunden dusmustur diye korkuyorum
bn de progestan kullaniyorum,igne.
cok sukur cnm yukselmis,haftaya keseyi gorcez ins.ama jel hala kahverengi gordukce strese giriyorum.Korkma canim benim dùsmemistir düsseydi eger taze kan olur sancin olurdu jelden kaynaklanio hepsi eee kan verdinmi hadi hayirli haberlerle gel insallah
Insallah canim benim .herbirerinize cok tesekkyr ediyorum .Allahim hepinizden razi vememnun olsun .insallah 13 dede gusel haberlele gelecez insallah .Rabbim hepinizin gonlune gore versin .bekleyenlere tez zamanda nasip etsin guzel Allahim buyutenlerede saglikla buyutmeyi nasip etsin .yureginize saglik .Süper ya 10000 oldu inşallah yavrucuğa şifa olacak...
Insallah canim saglikla ogunleride gorursun stres yapma .Allahim gonlune gore versincok sukur cnm yukselmis,haftaya keseyi gorcez ins.ama jel hala kahverengi gordukce strese giriyorum.
ALLAHIM TEZ ZAMANDA SAGLIKLA SIHHATLE SIZEDE NASIP ETSIN .GUZEL MEVLAM GONLUNUZE GORE VERSIN .KIZLAR NAMAZINIZDAN SONRA SECDEYE KAPANIPDA DUA EDIN OLURMU O DAHA MAKBULMUS .Süper ya 10000 oldu inşallah yavrucuğa şifa olacak...
Henüz yürümüyor ama yerinde durmuyor maşallah. Biz tutarak yürütüyoruz istiyor sıpa. Tam bir oyun çocuğu oldu.Oyyy kuzumm yúrüomu masallah subhanallah tosunuma birakma zaten yaa ne gúzel demissin aynen canim hepimiz ayniz görmeden sevdik birbirimizi biz simdilik kürlere devam edioruz bende küre baslayacam insallah
oyy masallah dondurulmus embriyo muydu snn?Henüz yürümüyor ama yerinde durmuyor maşallah. Biz tutarak yürütüyoruz istiyor sıpa. Tam bir oyun çocuğu oldu.
Benden iyilik..sizler nasılsınız bakalım..Günaydın kızlarr yeni hafta yeni umutlar.. Nasılsınz bakalım
Girme canim bak dedimya ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimda aynisindan muzdaripti Allah im tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla sag salim al kucagina hadi hayirlisi haftaya kese bidaki hafta kalp atislari oh oh masallah subhanallah biryere gitme haberdar et bizleride hadi insallah cok sevindimcok sukur cnm yukselmis,haftaya keseyi gorcez ins.ama jel hala kahverengi gordukce strese giriyorum.
Olsun canim benim yùrûmesinnolcak gec olsun gùc olmasin insallah hayirlisiyla bide bakmisin kosuoo hic anlamazsin bile hic sorma hepsi ayni degisik biseyler ariolarHenüz yürümüyor ama yerinde durmuyor maşallah. Biz tutarak yürütüyoruz istiyor sıpa. Tam bir oyun çocuğu oldu.
Ben ii sayilirim agirlik yok ama burun akintisi tikanma terlemeye devam ayy hic sevmiom bu ikilemi grip desem degilim grip degilim desem neyim bilemedim insallah yarinlar hep gúzel olsun hayirlisiylaGünaydın kızlarr yeni hafta yeni umutlar.. Nasılsınz bakalım
Allah razi olsn insallah arkadasimGirme canim bak dedimya ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimda aynisindan muzdaripti Allah im tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla sag salim al kucagina hadi hayirlisi haftaya kese bidaki hafta kalp atislari oh oh masallah subhanallah biryere gitme haberdar et bizleride hadi insallah cok sevindim
Masallah subhanallah ozaman insallah cok sükür Allah ima darasi diger kardescanlarima bak biz burda dualar edioruz kúrler yapioruz okadar grup gezdim burasi gibi bulamadim bide ilk biryerim vardi orasi 2 sene oldu görmeden sevdigim arkadaslarimla tanisali hatta daha fazla git gör keseni kalp atislarini yap takvimini insallahAllah razi olsn insallah arkadasimbn gider miyim bi yere yazarim tabii ki yillardir takip ettigim ve bugunlerin hayalini kurarak baglandigim bi forum burasi hep acaba bn de bigun yazacak miyim hamile oldugumu derdim...Elhamdülillah Rabbime.
Canim benim h.g biz dua ve kúr toplayip yapioruz simdilik hersey dogal yolla igne ilac rafa evet deniz biraz uzaklasmak istedi neselim gibi oda yok insallah hayirlisiyla toparlayip gelirler 4343 bebegi biraz rahatsiz ama insallah hayirlisiyla biseyi yok Allah in izniyle bugúnlerde gececek sen nasilsinCanlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz varmi bi gelsme ben giremiyorum artk eskisi gibi is yogunlugundan yemek yapma firsatim bile olmuyo denizim mesajlari okurken goremedim seni sanki sen naptin canlar kendinize iyi bakin vakit buldkca mesajlarinizi okuycam inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?