Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Oyyy kuzumm yúrüomu masallah subhanallah tosunuma birakma zaten yaa ne gúzel demissin aynen canim hepimiz ayniz görmeden sevdik birbirimizi biz simdilik kürlere devam edioruz bende küre baslayacam insallah

bugun 13.gunum teste gidiyorum yine..kalbim kut kut..o kahverengiler yuzunden dusmustur diye korkuyorum
bn de progestan kullaniyorum,igne.
Korkma canim benim dùsmemistir düsseydi eger taze kan olur sancin olurdu jelden kaynaklanio hepsi eee kan verdinmi hadi hayirli haberlerle gel insallah

Süper ya 10000 oldu inşallah yavrucuğa şifa olacak...
Insallah canim benim .herbirerinize cok tesekkyr ediyorum .Allahim hepinizden razi vememnun olsun .insallah 13 dede gusel haberlele gelecez insallah .Rabbim hepinizin gonlune gore versin .bekleyenlere tez zamanda nasip etsin guzel Allahim buyutenlerede saglikla buyutmeyi nasip etsin .yureginize saglik .

Oyyy kuzumm yúrüomu masallah subhanallah tosunuma birakma zaten yaa ne gúzel demissin aynen canim hepimiz ayniz görmeden sevdik birbirimizi biz simdilik kürlere devam edioruz bende küre baslayacam insallah
Henüz yürümüyor ama yerinde durmuyor maşallah. Biz tutarak yürütüyoruz istiyor sıpa. Tam bir oyun çocuğu oldu.

cok sukur cnm yukselmis,haftaya keseyi gorcez ins.ama jel hala kahverengi gordukce strese giriyorum.
Girme canim bak dedimya ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimda aynisindan muzdaripti Allah im tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla sag salim al kucagina hadi hayirlisi haftaya kese bidaki hafta kalp atislari oh oh masallah subhanallah biryere gitme haberdar et bizleride hadi insallah cok sevindim

Allah razi olsn insallah arkadasim bn gider miyim bi yere yazarim tabii ki yillardir takip ettigim ve bugunlerin hayalini kurarak baglandigim bi forum burasi hep acaba bn de bigun yazacak miyim hamile oldugumu derdim...Elhamdülillah Rabbime.

Canlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz varmi bi gelsme ben giremiyorum artk eskisi gibi is yogunlugundan yemek yapma firsatim bile olmuyo denizim mesajlari okurken goremedim seni sanki sen naptin canlar kendinize iyi bakin vakit buldkca mesajlarinizi okuycam inslh

Allah razi olsn insallah arkadasim bn gider miyim bi yere yazarim tabii ki yillardir takip ettigim ve bugunlerin hayalini kurarak baglandigim bi forum burasi hep acaba bn de bigun yazacak miyim hamile oldugumu derdim...Elhamdülillah Rabbime.
Masallah subhanallah ozaman insallah cok sükür Allah ima darasi diger kardescanlarima bak biz burda dualar edioruz kúrler yapioruz okadar grup gezdim burasi gibi bulamadim bide ilk biryerim vardi orasi 2 sene oldu görmeden sevdigim arkadaslarimla tanisali hatta daha fazla git gör keseni kalp atislarini yap takvimini insallah

Canim benim h.g biz dua ve kúr toplayip yapioruz simdilik hersey dogal yolla igne ilac rafa evet deniz biraz uzaklasmak istedi neselim gibi oda yok insallah hayirlisiyla toparlayip gelirler 4343 bebegi biraz rahatsiz ama insallah hayirlisiyla biseyi yok Allah in izniyle bugúnlerde gececek sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…