Benimde donmuşum yok. Napalım Allah güç kuvvet versin bununda üstesinden geliriz evel Allahöyle cnm hakkımızda hayırlısı.. benimde donmusum yok sil baştan olacak
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok uzuldum. Senin hakkında hep pozitif çıkacak diyë düşünmüştüm. Genetik tarama yaptırdınız mi neden tutunma gerceklesmiyo acaba ? Pıhtılaşma sorunun var miKızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.
Çok üzüldüm ya ama umudunu kaybetme arkadaşım hayırlı zamanda kavuşursun inşallah bebeğine. Donmuşların var mislm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle
Çok üzüldüm ya ama umudunu kaybetme arkadaşım hayırlı zamanda kavuşursun inşallah bebeğine. Donmuşların var mi
Hayirlisi olsun cnmslm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle
Hayirlisi olsun cnm
Kac embriyo transfer edilmisti cnm?
Sekize bolunmus iki embriyo birinci kalite ve 3.gun transfer edilmisti
Çok üzüldümneyseki dondurulmusun var arkadaşım. .neden tutmadıgi ile ilgili araştırma yapacaklarmi?
Bizede dondurulmus 1000 dediler,cozme transfer de 1750Embriyo saklama 1195 tl çözme ise 2500 istiyolar napcaz bilmiyorz allha kalmis isimiz
Evet canım güncel olunca iyi oluyor evet bu aralar üzücü haberler alıyoruz ama inşallah artık güzel haberler alırız insallhCanım benim çok üzüldüm ama yılmak yok Allah size maddi manevi güç versin ki tekrar deneyin. Oğluna Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Ona sarıl, inşallah kısa zamanda onun da bir kardeşi olur.
Arkadaşlar maalesef üstüste olumsuz haberler aldık ama moral bozmuyoruz. Hadi bakalım listeyi önce dengelememiz lazım sonra da hep hamile fotolarını eklememiz lazım. Umut yitirmek yok. Listeyi coşturalım biraz.S Sky_sun bu arada emeğine sağlık sürekli güncelliyorsun listeyi. inşallah sana da uğurlu gelir bu liste.
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bize de haber ver mutlaka.
İnşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun.
Bizede dondurulmus 1000 dediler,cozme transfer de 1750
Maddi manevi cok yiprandik ama dondurduk yine de,ya tutmazsa dusuncesi cok korkutuyor,bidaha o kadar ilac almaya gucum de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?