Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok uzuldum. Senin hakkında hep pozitif çıkacak diyë düşünmüştüm. Genetik tarama yaptırdınız mi neden tutunma gerceklesmiyo acaba ? Pıhtılaşma sorunun var mi

slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle
Çok üzüldüm ya ama umudunu kaybetme arkadaşım hayırlı zamanda kavuşursun inşallah bebeğine. Donmuşların var mi

doktor bizimle gorusecekmis artik arastirma yapsalar bile kim bilir o ne kadara mal olacsk

Embriyo saklama 1195 tl çözme ise 2500 istiyolar napcaz bilmiyorz allha kalmis isimiz

biz 700e dondurduk 2300de çözülme için vericez senin saklama pahalıymış canım inşallah dondurulmuşla bebeğine kavuşursun

Embriyo saklama 1195 tl çözme ise 2500 istiyolar napcaz bilmiyorz allha kalmis isimiz
Bizede dondurulmus 1000 dediler,cozme transfer de 1750
Maddi manevi cok yiprandik ama dondurduk yine de,ya tutmazsa dusuncesi cok korkutuyor,bidaha o kadar ilac almaya gucum de yok.

Evet canım güncel olunca iyi oluyor evet bu aralar üzücü haberler alıyoruz ama inşallah artık güzel haberler alırız insallh

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

MİNİSSS : HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

DNZDERYA: 7 Mart test tarihi

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

SPRING2014 : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35: Negatif

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: Negatif

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

KARŞIPENCEREDEKIKARGA: opu oldu,2 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…