canim yarin muane var eğer herşey yolun fayda buyruk ihtimalle cuma opu olur.hayirlisi inşallah bu sefer kaliteli embiriyolarim olur.sen neler yapiyorsun@aysem147r canim nezaman toplancak yumiler
Hayır değildi.oyy masallah dondurulmus embriyo muydu snn?
Ayy kuzum insallah hayirlisiyla birtane olsun yeterki hep seninle olsun kizimin alerjik egzamasi tekrarlio simdilik onunla gecior zaman kosusturmaca dúnyalik dertlertler ama dermaninj veren Allah ima binlerce sûkûrler olsun ayni yanicanim yarin muane var eğer herşey yolun fayda buyruk ihtimalle cuma opu olur.hayirlisi inşallah bu sefer kaliteli embiriyolarim olur.sen neler yapiyorsun
Kızlardan hiç ses çıkmıyor yine.. Ben iyi olmya çalışıyorum araştryrm 4. Ye başlamadan yapmam gereken bişey varmıdır diye.. Şimdide bağışıklığı baskılayan bi serum varmş onu okuyrm düşükleri önlüyormuş.. Hoş benm ikisi kimysal biri düşük ama olsun belki bi faydası olur.. Eşim habire doktru ara görüşelim yapmamız gerekn bişey varsa şimdiden başlayalım diyor.. Elim bi türlü gitmiyo o telefona yine doktor yine muayene yine kan ver sonuç bekle çok zoruma gidiyor..Hu huuu kızlaaar ne var ne yok bakiiiim hıı
niye zoruna gidiyor tatlım? Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz..bende herifciğimi ikna edersem şubatta tekrar denemek istiyorum..bana bişey olmaz taş gibi sağlamım diyorum ama adam tutturdu bana bebek değil senin sağlığın lazım diye. .. Şubata daha çok var ikna ederim gibime geliyor:))Kızlardan hiç ses çıkmıyor yine.. Ben iyi olmya çalışıyorum araştryrm 4. Ye başlamadan yapmam gereken bişey varmıdır diye.. Şimdide bağışıklığı baskılayan bi serum varmş onu okuyrm düşükleri önlüyormuş.. Hoş benm ikisi kimysal biri düşük ama olsun belki bi faydası olur.. Eşim habire doktru ara görüşelim yapmamız gerekn bişey varsa şimdiden başlayalım diyor.. Elim bi türlü gitmiyo o telefona yine doktor yine muayene yine kan ver sonuç bekle çok zoruma gidiyor..
Sen milletin rüyasını boş ver tatlım..bazen ağız aramak için atarlar öyle direk soramadıklarından..madem kırmızı kart gördün sende başla bizim gibi sıradan kürlere..dış etkenlere kulaklarınızı tıkayın...stress bizim en büyük düşmanımız...Kızlar ben adet oldumDaha dün eşime bi arkadaşi gelip eşini rüyamda hamile gördüm daha öncede birini rüyamda hamile gorustum hamile haberini duymadan önce meğer hamileymis sizde var mı öyle durum demiş. Benim rüyalarım çıkar demiş eşim de dün sordu âdet oldun mu diye yok dedim daha iki uç gün var der demez bir saat sonra âdet oldum deminde bi arkadaş hamile haberini verdi. Oyy kızlar ne zaman adet olmayacam ben ne zaman hamile kalacam tedavi umudum yok zaten şuan ne kadar çaresiz bi durumdayim anlatamam
Canım seni okadar iyi anlyrm ki biz henüz negatiflerin etkisinden kurtulamadk bence ama geçecek inşallahh yıkılıp yeniden doğrulacağız ve sonunda inşallah Allahım bizede nasip edecek..Kızlar ben adet oldumDaha dün eşime bi arkadaşi gelip eşini rüyamda hamile gördüm daha öncede birini rüyamda hamile gorustum hamile haberini duymadan önce meğer hamileymis sizde var mı öyle durum demiş. Benim rüyalarım çıkar demiş eşim de dün sordu âdet oldun mu diye yok dedim daha iki uç gün var der demez bir saat sonra âdet oldum deminde bi arkadaş hamile haberini verdi. Oyy kızlar ne zaman adet olmayacam ben ne zaman hamile kalacam tedavi umudum yok zaten şuan ne kadar çaresiz bi durumdayim anlatamam
Evet nasipte ne varsa onu yaşıyrz ama bu arada ruh sağlığı elden gidiyor paranoyak bi insan oldum çıktım resmen durduk yerde çarpıntılarm başlıyor.. Kafamı rahatlatmadan tedavi düşünmyrm korkuyorum malesef bi yenilgiyi daha şuan kaldıramam gibi geliyor.. Ama dua ettikçe rahatlıyrm hergün Meryem suresi okumaya çalışıyrm onlar beni rahatlatyr çok şükür..niye zoruna gidiyor tatlım? Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz..bende herifciğimi ikna edersem şubatta tekrar denemek istiyorum..bana bişey olmaz taş gibi sağlamım diyorum ama adam tutturdu bana bebek değil senin sağlığın lazım diye. .. Şubata daha çok var ikna ederim gibime geliyor:))
Maşallahh vallaa incir suyu çok tatlı oluyor benimde midem almıyor :) hadi bakalım güzel haberlerle gelirsn inşallahh ve bizde senin izinden giderizKızlar incir suyuna 3 gün tahammül edebildim ..soğan suyunu içmek daha kolay gelmişti bana..5 gün tarçın bal çörekotu yedim klomende 5 günde mideye indirdim..yarında randevum var bakalım ne olmuş :)) sırf meraktan üçünüde aynı zamanda kullandım..
Yumoş yapıyormu yapmıyor mu yarın anlarız..ama değerlendiremem çünkü eşim şehir dışında :))Maşallahh vallaa incir suyu çok tatlı oluyor benimde midem almıyor :) hadi bakalım güzel haberlerle gelirsn inşallahh ve bizde senin izinden gideriz
Aynen canım rüya olayı bahane zaten direkt soramiyorlar ya rüya ya işte çarşıda gorup hamile sanıyorlar eşime soruyorlar bıktim artık milletin bizi takip etmesinden bi rahat vermedilerSen milletin rüyasını boş ver tatlım..bazen ağız aramak için atarlar öyle direk soramadıklarından..madem kırmızı kart gördün sende başla bizim gibi sıradan kürlere..dış etkenlere kulaklarınızı tıkayın...stress bizim en büyük düşmanımız...
inşaallah canım âmin rabbim isteyen herkese nasip etsin. rabbim sabır versin bize zor sınavdan geçiyoruz rabbim inşaallah bir gün nasip eder sınavımız biterCanım seni okadar iyi anlyrm ki biz henüz negatiflerin etkisinden kurtulamadk bence ama geçecek inşallahh yıkılıp yeniden doğrulacağız ve sonunda inşallah Allahım bizede nasip edecek..
Kiz o nerden cikti yûreginemi dogdu gúzel yùreklim
Canim insallah hayirlisiyla ogúnleride görcez herseyin hayirlisi ben inaniorum ki o gûnler yakin hemde bekleyipte gelen tatli tatli olurmussAynen canım rüya olayı bahane zaten direkt soramiyorlar ya rüya ya işte çarşıda gorup hamile sanıyorlar eşime soruyorlar bıktim artık milletin bizi takip etmesinden bi rahat vermediler
Nettin arkadasim 3 ü bir arada gibi aslinda incir daha ii degilmi sogan kúrùndennKızlar incir suyuna 3 gün tahammül edebildim ..soğan suyunu içmek daha kolay gelmişti bana..5 gün tarçın bal çörekotu yedim klomende 5 günde mideye indirdim..yarında randevum var bakalım ne olmuş :)) sırf meraktan üçünüde aynı zamanda kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?