Ne bileyim öyle işte...Kiz o nerden cikti yûreginemi dogdu gúzel yùreklim
Soğan yapmıyorum kız onu 2. Tüp bebekta denemiştim incirden rahat içimi..Nettin arkadasim 3 ü bir arada gibi aslinda incir daha ii degilmi sogan kúrùndenn
Ayyy valla degisiksin bakalim simdiki kùrler ne olcak insallahhayirlisiyla tedavisiz olsun ki bende senden cok ümitliyim her defasinda dis olsada hamis kalabiliosun insallah artik yerine yerlessin insallahSoğan yapmıyorum kız onu 2. Tüp bebekta denemiştim incirden rahat içimi..
Doktorumda öyle demişti..dış mış kaptın bu işi ümitliyim senden demişti...:)).. Bu kürleri deneme amaçlı yaptım herif şehir dışında ..Ayyy valla degisiksin bakalim simdiki kùrler ne olcak insallahhayirlisiyla tedavisiz olsun ki bende senden cok ümitliyim her defasinda dis olsada hamis kalabiliosun insallah artik yerine yerlessin insallah
Cok ii demiss valla doktorun yeterki Allah im kün fe ye kün desin ayy desene firsat bulmusken edeyim ablacigin nasil olduDoktorumda öyle demişti..dış mış kaptın bu işi ümitliyim senden demişti...:)).. Bu kürleri deneme amaçlı yaptım herif şehir dışında ..
Sağol tatlım şükürler olsun...uyandı sadece bakınıyor ama olsun bunada şükürler..Cok ii demiss valla doktorun yeterki Allah im kün fe ye kün desin ayy desene firsat bulmusken edeyim ablacigin nasil oldu
cnm kesemizi gördük cok şükür,Rabbim herkese nasip etsin..kimse umudunu yitirmesin bn 9yildan sonra mucizeme kavustumMasallah subhanallah ozaman insallah cok sükür Allah ima darasi diger kardescanlarima bak biz burda dualar edioruz kúrler yapioruz okadar grup gezdim burasi gibi bulamadim bide ilk biryerim vardi orasi 2 sene oldu görmeden sevdigim arkadaslarimla tanisali hatta daha fazla git gör keseni kalp atislarini yap takvimini insallah
Hayrlınolsun canm maşallahh.. Kaçıncı denemende kavuştn canmcnm kesemizi gördük cok şükür,Rabbim herkese nasip etsin..kimse umudunu yitirmesin bn 9yildan sonra mucizeme kavustum
sgl cnmm,2. denememiz cnm..ama maddi anlamda zor durumdaydik bide bn de ogrenciydim,ondan pek uzerinde durmadik,yoksa drlar hep iki ay uzerinde dur olur diyordu da kulak arkasi ettik biraz.okul bitti ise girdim oyle basladim...Rabbime bin sukur herkes tatsin bu duyguyu insallah.Hayrlınolsun canm maşallahh.. Kaçıncı denemende kavuştn canm
Ayyy değerlendirseniz üçüz olur belkiGeçen ay normal muayene için gittiğim bir kadın doğum dr bana günde iki defa 5günlük klomen vermişti...sonuç 1 yumurta vardı ama istenilen büyüklükte değildi..bu ay malum kürler ve klomen yaptım ama dr sadece klomen kullandığımı biliyor..sonuç sağda ve solda toplamda 3 tane yumurta gelişmiş..ikisi 14 biri 15... Dr. Da şaşırdı..
Eşim yokkiiiii yetişirse değerlendiririz...bu arada tüp bebek doktorumda çağırdı...şubatta düşündüğümü söyledim..neyse kızlar kür denendi onaylandı sizde başlayın..takılın bana..Ayyy değerlendirseniz üçüz olur belkiAllahım allahım bi taşla üç kuş demekki gerçekten işe yarıyor kürler sevndm buna
Cok sevindim tatlim Allahim tamamini erdirsincnm kesemizi gördük cok şükür,Rabbim herkese nasip etsin..kimse umudunu yitirmesin bn 9yildan sonra mucizeme kavustum
amin cnm insallah Allah razi olsn.Cok sevindim tatlim Allahim tamamini erdirsin
Son adet tarihinden canım..gunaydin herkese,
dun dra gittik,kesemizi gorduk kac haftalik oldugunu ne o söyledi ne biz sorduk..heyecandan
simdi transferden itibaren mi son adet tarihinden itibaren mi hesapliyoruz?
dr umu aradim dayanamadım:)) transfer gunu +14gun dedi..5+1sin dedi.Son adet tarihinden canım..
Öyle bin súkür Allah ima size bagisladi zamanla dahada ii olcak insallahSağol tatlım şükürler olsun...uyandı sadece bakınıyor ama olsun bunada şükürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?