Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

İnşallah tatlım ...uzun zaman sonra dün ilk defa sesini duydum ..hastanedeydim dondum kaldım ...boğazım düğümlendi ne ona cevap verebildim ne ağlaya bildim ..oda anladı zaten kapattı telefonu..
Oyyy kuyamam yaaa herseye bedel oldu desene o anki ses abla kardes bagi cok farkli hemde cok anneden sonra gelen simsicacik kucak gibi

Hay masallllaahhhh subhanallah gelsin kùrler gitsin umutsuzluklar gelsin yumuslar gelsin bebislerr yaa cok sevindim cok búyúk etki olmusya

Canlar zikrimiz tamamlandi. Allahim sifa versin yavrumuza kabul eylesin dualarimizi...
yasin Listemiz kaldi ama dusuncelerinizi alabilir miyim bu konuda

Canlar zikrimiz tamamlandi. Allahim sifa versin yavrumuza kabul eylesin dualarimizi...
yasin Listemiz kaldi ama dusuncelerinizi alabilir miyim bu konuda
Bence cok ii canim okuyan okuyabildigi kadar okusun hersey kardescanlarimiz icin kimin nasil nerde duasi gecer belli olmaz benim dúsúncem cok ii yaptin dúsúnmekle

Hayirlu cumalar canlarim Rabbim her birerinizin duasini kabul ve makbul eylesin hepinizi cok seviyorum .insallah tez zamanda Rabbim evlatlarinuza kavusursunuz insallah .Allahim benum kizimafa sifalar verir insalkh

nurse51 kizz taze anne gúzel anne nerelerdesin nasil gidio coktan Allah in izniyle varmistirsiniz evinize Su perisi86 kayiplardasin canim kizcen nasil
Canım okuyorum ama yazamadım kactir
Kizim grib oldu yine hapsuruyor geniz akıntısı var burnu açık çok şükür
Peditus veriyorum günde iki kez haftaya kontrol var

Gerçekten de herkes kayboldu...bebişi olanlar huuu hadi ikinci için katılın bize...
Inşallah canım önce siz kardeslerimin olsun
Ikinciyi çok istiyorum ama daha adet olmadım
Doğumdan sonra çok kilo aldım diyet yapamıyorum düzensiz yemek yiyince sistim iyice

Inşallah canım önce siz kardeslerimin olsun
Ikinciyi çok istiyorum ama daha adet olmadım
Doğumdan sonra çok kilo aldım diyet yapamıyorum düzensiz yemek yiyince sistim iyice
Sizi bizi yok tatlım..ben kim hamiş kalırsa burada çok mutlu oluyorum..teyze olmakta anne yarısı olmak..onların ne zorluklarla dünyaya geldiğini birlikte yaşıyoruz...sevincimizde üzüntülerimizde bir oldu burada..sizleri çok seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…