Diyarbakır Bahceci
Embriyo saklama 1195 tl çözme ise 2500 istiyolar napcaz bilmiyorz allha kalmis isimiz
Sevil35 canım ne denir bilmiyorum Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bundan sonra ki denemende kavuşursun bebişineöyle cnm hakkımızda hayırlısı.. benimde donmusum yok sil baştan olacak
öyle cnm hakkımızda hayırlısı.. benimde donmusum yok sil baştan olacak
Kızlar selam benim bugün 5. Günüm kendimde belirti aramaya çalışsamda bişey bulamıorm ama sanki adet olucam gibi hissediyorm. Biyerde okumuştum üşüme sıtma gibi titreme tutunduğunda olurmuş dün gece çok titredim sabahda terlemiştim bu konuda bilginiz var mı ?
ben de 5 gün hiçbir belirti yoktu 6. gün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım bütün gün devam etti titreme olayı en de yoktu yorulma oluyor okula gitmek için 5 dakika yürüyorum o bile yoruyor beniKızlar selam benim bugün 5. Günüm kendimde belirti aramaya çalışsamda bişey bulamıorm ama sanki adet olucam gibi hissediyorm. Biyerde okumuştum üşüme sıtma gibi titreme tutunduğunda olurmuş dün gece çok titredim sabahda terlemiştim bu konuda bilginiz var mı ?
Hadi hayırlısı olsun sıkıca tutunsun minişin hiç bırakmasın büyüdün senleArkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart
Hayirli olsun ins :)Arkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart
arkadaslar bısıy sorcam bu laboratuvara ayrı ucretmı verılıyor dondurulma cozdurme ıcın?
Bnm de bugun 3.günüm:)Transfer gününü saymazsak 3.günüm.Doktor bugün gonapeptyl iğne yapmamı istedi.Siz de kullandınız mı?
ya ben doktorla konusrugumda bana hastaneye odeyecegım para 5 bın dendı baskada bıseyden bahsedılmedı, acaba onu sonramı soyluyorlarEvet veriliyo ben dondurmaya 1195 tl verdim cozdurme islemi icinde 2500 tl oduycem allah maddi ve manevi yatfi.cimz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?