Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

öyle cnm hakkımızda hayırlısı.. benimde donmusum yok sil baştan olacak

Canım seni de şimdi farkettim çok üzüldüm Umarım en kisa zamanda yaşadıklarını unutturacak minigine kavuşursun. .elimde bir sihirli değnek olsa keşke negatif çıkan herkesi pozitif e çevirmek istiyorum Allah hayırlısı neyse onu versin hepimize..

Kızlar selam benim bugün 5. Günüm kendimde belirti aramaya çalışsamda bişey bulamıorm ama sanki adet olucam gibi hissediyorm. Biyerde okumuştum üşüme sıtma gibi titreme tutunduğunda olurmuş dün gece çok titredim sabahda terlemiştim bu konuda bilginiz var mı ?

Canım bir üşüme bir terleme olayları bende de oluyor, dün gece birden titreme geldi termafor a sıcak su hazırladı eşim öyle uyuyabildim..Kullandığımız ilaclardan oluyor..belirti için henüz çok erken..

ben de 5 gün hiçbir belirti yoktu 6. gün adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım bütün gün devam etti titreme olayı en de yoktu yorulma oluyor okula gitmek için 5 dakika yürüyorum o bile yoruyor beni

Transfer gününü saymazsak 3.günüm.Doktor bugün gonapeptyl iğne yapmamı istedi.Siz de kullandınız mı?

Evet veriliyo ben dondurmaya 1195 tl verdim cozdurme islemi icinde 2500 tl oduycem allah maddi ve manevi yatfi.cimz olsun

kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?

birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…