Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım ben 5. gün uzun yola çıktım istanbuldan denizliye geldim 6. gün işe başladım ve yoğun bir çalışma beni karşıladı edebiyatçıyım istiklal marşı kabul günü yaklaştığı için bir taraftan çocukalara kompozisyon yazdırma bir taraftan şiir okutma derken oturacak zaman bile bulamadım bu arada 5. gün denizlide servis şöförü öyle bir sürüyordu ki arabayı resmen koltukta zıplıyorduk o zaman korkmuştum bir şey oldu mu diye ama o şöföre o yoğunluğa rağmen tuttu canım zaten önemli olan ilk yarım saatmiş ve ilk 3 gün de ağır kaldırmayacaksın ben bol bol kivi ananas yedim doktorum dedi tutunmayı kolaylaştırıyor diye

Canım sen Denizlili misin?

Selamlar yumurta toplamadan çıktım. 11 yumurta toplanmış hayırlısı olsun inşallah sağlıklara dollenirler. Hafif ağrım var ama normaldir herhalde.
Hayırlı olsun transferin cnm, güzel güzel döllensinler bakalım. Ağrılar gayet normal. Benim ertesi gün de ağrım çok olmuştu.

Ben de evde dinleniyorum. İlk denememde 3 gün sonra işe başlamıştım. Sonuç negatif olunca eşim bu kez işe gitmeme razı olmadı. Ama evde de vakite geçmiyor. İllaki kalkıp bir işin ucundan tutmaya çalışıyorum. Tatlım bence bebişlerin alacak nefesi varsa her ne olursa olsun yaşar , ama nasipte yoksa istediğimiz kadar dikkat edelim olmaz. Taktiri İlahi..

Hmm anladım. Ben Denizli merkezdeyim de o yüzden sormuştum. Nasıl gidiyor hamilelik. Ne zaman gideceksin kontrole. Kese+kalp atışı için.

Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim kendimi tutabildigim kadar tutucam sonra okula giderim herhalde,yoksa slklntldan patlarim.

slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle
MEVLAM OL DEDİKTEN SONRA HER SEY BAHANE SADECE ZAMANINI BEKLİYORUZ. UNUTMAYALIM ALLAH SABREDENLER İLE BERABERDİR. ÜMİT VE TEVEKKÜL BİZİM EN İYİ İLACIMIZ :)

haftaya gidicem canım ben uşaka gidicem denizli daha uzak geliyor çivrile uşakta bir doktoru tavsiye etti hocalar ona gidicem inşallah iyi sonuç çıkar

Mrb arkadaslar bebislerimle geldim teyzeleri 14:30 transferimz yapildi Beenim icinde dua edermisinz lutfennnn cookk heycanliyim bu ikinci cunki ve dondurmaya embriyomuz kalmadi ama genede sukrediyorum 3 tanesi benimle Allahimin izniyle
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre verip bebişlerine kavuştursun inşallah..

Bu arada transferi olan arkadaşlar duşu ne zaman aldınız benim transferim dündü yarın alabilirsin dedi dr um bugünden için ama malum bi de yol geldim 4 saat. Yarın da iş başı ne yapsam ki

Bu arada transferi olan arkadaşlar duşu ne zaman aldınız benim transferim dündü yarın alabilirsin dedi dr um bugünden için ama malum bi de yol geldim 4 saat. Yarın da iş başı ne yapsam ki
Bana transferden iki gün sonra duş alabilirsin demişti doktorum

Slm kizlar cuma opumu oldum ama cumadan beri cok az hergün bikerelikte olsa kan gelio ilk denememde yasamamistim bugünde geldi yarin transferim var 5. Gün embiroyosu opundan sonra böyle yasayan varmi bide sag sol dönerken yumurtalarim acio baski yapio

Canim, cok uzuldum Sakin umudunu kaybetme, bu kadar mucadele veriyoruz ve bir gun kavusacagiz Allahin izni ile bebeklerimize. Henuz vakti saati gelmemis demekki.. Rabbim yardimcin olsun, duaya devam...

Canim benimki ilk denememde 3 gün banyo yapma demisti ama herkes bir söylemio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…