- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
canım ben 5. gün uzun yola çıktım istanbuldan denizliye geldim 6. gün işe başladım ve yoğun bir çalışma beni karşıladı edebiyatçıyım istiklal marşı kabul günü yaklaştığı için bir taraftan çocukalara kompozisyon yazdırma bir taraftan şiir okutma derken oturacak zaman bile bulamadım bu arada 5. gün denizlide servis şöförü öyle bir sürüyordu ki arabayı resmen koltukta zıplıyorduk o zaman korkmuştum bir şey oldu mu diye ama o şöföre o yoğunluğa rağmen tuttu canım zaten önemli olan ilk yarım saatmiş ve ilk 3 gün de ağır kaldırmayacaksın ben bol bol kivi ananas yedim doktorum dedi tutunmayı kolaylaştırıyor diyeArkadaslar bnm transferimin 3.gunu biliyorsunuz ve evdeyim dinleniyorum guya,ancak düşünmekten surekli internete bakmaktan beynim zonkluyor ve cook slklllyorum,acaba diyorum bu hafta boyle gecse sonra okula mi gitsem,ogrenciyim buarada,sehirici otobus minibusler nasil olur bilirsiniz,o sarsintilar yada yurumem yada okulda merdiven cikmam ne kadar dogru?dr lar işinize gücünüze bakin diyor ama genelde evde dinlenenlerin tutuyor sanki
Siz ne dusunuyorsunuz,test gunune kadar evde mi kalsam?
Canım sen Denizlili misin?canım ben 5. gün uzun yola çıktım istanbuldan denizliye geldim 6. gün işe başladım ve yoğun bir çalışma beni karşıladı edebiyatçıyım istiklal marşı kabul günü yaklaştığı için bir taraftan çocukalara kompozisyon yazdırma bir taraftan şiir okutma derken oturacak zaman bile bulamadım bu arada 5. gün denizlide servis şöförü öyle bir sürüyordu ki arabayı resmen koltukta zıplıyorduk o zaman korkmuştum bir şey oldu mu diye ama o şöföre o yoğunluğa rağmen tuttu canım zaten önemli olan ilk yarım saatmiş ve ilk 3 gün de ağır kaldırmayacaksın ben bol bol kivi ananas yedim doktorum dedi tutunmayı kolaylaştırıyor diye
Haydi hayırlı olsun, bebişlerin sıkı sıkı tutunsuz, sonucun pozitif olsun inşallah canım.Arkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart
Hayırlı olsun transferin cnm, güzel güzel döllensinler bakalım. Ağrılar gayet normal. Benim ertesi gün de ağrım çok olmuştu.Selamlar yumurta toplamadan çıktım. 11 yumurta toplanmış hayırlısı olsun inşallah sağlıklara dollenirler. Hafif ağrım var ama normaldir herhalde.
Ben de evde dinleniyorum. İlk denememde 3 gün sonra işe başlamıştım. Sonuç negatif olunca eşim bu kez işe gitmeme razı olmadı. Ama evde de vakite geçmiyor. İllaki kalkıp bir işin ucundan tutmaya çalışıyorum. Tatlım bence bebişlerin alacak nefesi varsa her ne olursa olsun yaşar , ama nasipte yoksa istediğimiz kadar dikkat edelim olmaz. Taktiri İlahi..Arkadaslar bnm transferimin 3.gunu biliyorsunuz ve evdeyim dinleniyorum guya,ancak düşünmekten surekli internete bakmaktan beynim zonkluyor ve cook slklllyorum,acaba diyorum bu hafta boyle gecse sonra okula mi gitsem,ogrenciyim buarada,sehirici otobus minibusler nasil olur bilirsiniz,o sarsintilar yada yurumem yada okulda merdiven cikmam ne kadar dogru?dr lar işinize gücünüze bakin diyor ama genelde evde dinlenenlerin tutuyor sanki
Siz ne dusunuyorsunuz,test gunune kadar evde mi kalsam?
yok istanbul canım denizlide görev yapıyorum çivrilde çalışıyorumCanım sen Denizlili misin?
MEVLAM OL DEDİKTEN SONRA HER SEY BAHANE SADECE ZAMANINI BEKLİYORUZ. UNUTMAYALIM ALLAH SABREDENLER İLE BERABERDİR. ÜMİT VE TEVEKKÜL BİZİM EN İYİ İLACIMIZ :)slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle
Hayırlı olsun canım benim de dündü transferim ve test tarihi 7 mart dediler ama 5. Gün embriyosu için 12 gün çok geç ben 3. Gün embriyosunda 10. Gün görmüşyüm pozitifi daha erken yaptırırım:)Arkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart
Mrb arkadaslar bebislerimle geldim teyzeleri 14:30 transferimz yapildi Beenim icinde dua edermisinz lutfennnn cookk heycanliyim bu ikinci cunki ve dondurmaya embriyomuz kalmadi ama genede sukrediyorum 3 tanesi benimle Allahimin izniyle[/QUOT
Canım hayırlı olsun bçok benziyoruz benim de ikinci denemem ve dondurulmuş kalmadı o yüzden çok tedirginim rabbim büyük umudum sonsuz inşallah tutacak inşallah anne olacsğız bizde.:)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, Rabbim gönlüne göre verip bebişlerine kavuştursun inşallah..Mrb arkadaslar bebislerimle geldim teyzeleri 14:30 transferimz yapildi Beenim icinde dua edermisinz lutfennnn cookk heycanliyim bu ikinci cunki ve dondurmaya embriyomuz kalmadi ama genede sukrediyorum 3 tanesi benimle Allahimin izniyle
Bana transferden iki gün sonra duş alabilirsin demişti doktorumBu arada transferi olan arkadaşlar duşu ne zaman aldınız benim transferim dündü yarın alabilirsin dedi dr um bugünden için ama malum bi de yol geldim 4 saat. Yarın da iş başı ne yapsam ki
Canim, cok uzuldumKızlarr malesef 5. denememde blastosiste rağmen negatif. Sonuç 1.4 çıktı.Rabbim sizlerin tedavilerinizden güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah.
Dünkü testi yapmam biraz iyi olmuş kendimi hazırlamış oldum bugüne.
Canim benimki ilk denememde 3 gün banyo yapma demisti ama herkes bir söylemioBu arada transferi olan arkadaşlar duşu ne zaman aldınız benim transferim dündü yarın alabilirsin dedi dr um bugünden için ama malum bi de yol geldim 4 saat. Yarın da iş başı ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?