- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
canım benım bıldıgım kadarıyla, bende yasıyorum o sorunu yumurtan olgunlasıp catladıgı zaman rahım duvarıda ıstenılen kalınlıga gelıyor dollenme olmazsada dısarı atılıyo buda catlamadan 14, 15 gun sonra oluyor. ama benım gıbı yumurtan olgunlasmayıp buyumuyorsa yumurta sonuyor, rahım duvarıda kalınlasmıyor, ve olman gerek zamanda regli olmuyorsun. neredeyse 10-15 gun gecıyor sonra duvar kalınlasıyor ve o parcalar regliyle dısarı atılıyor, buda pıhtı seklınde oluyor ben oyle bılıyorum..kızlar size birşey danışacagım ben hiç adetin 13 14 15 günleri gibi hiç rahım kalınlıgına baktırmadım 2 kez kimyasal gebelik yaşadım acaba dıyorum rahmım mı kalınlaşmıyor ama hep adet olamayınca gıdıp ölçtürdüm o zaman hep 8mm cıkıyo burdakı arkadaşlar tüp bebek için rahım kalınlıgını takıp ettiği için daha iyi anlarsınız dıye düşündüm. sizlerin adetten 13 14... günlerinde çıkıyor 7mm 8mm ve üstü benım adet günüme gelmiş olmam ve rahmımın kalınlıgının 8mmde kalması normal mi?
birazcık uzun oldu ama neolur cevap verin çok merak edıyorum bu sorunun cevabını
ya ben doktorla konusrugumda bana hastaneye odeyecegım para 5 bın dendı baskada bıseyden bahsedılmedı, acaba onu sonramı soyluyorlar
cevapladıgın için çok teşekkür ederim reglim o kadar gecikmiyor 2 yada 4 gun gecıkınce ben bebek denedıgımız için doktora gıdıyorum gitmişken rahım kalınlıgımada baktırıyorum 8mm dıyo zaten baktırdıktan bır iki gün sonra reglim oluyor. adet gunu rahım kalınlıgının 8mm olması az değil micanım benım bıldıgım kadarıyla, bende yasıyorum o sorunu yumurtan olgunlasıp catladıgı zaman rahım duvarıda ıstenılen kalınlıga gelıyor dollenme olmazsada dısarı atılıyo buda catlamadan 14, 15 gun sonra oluyor. ama benım gıbı yumurtan olgunlasmayıp buyumuyorsa yumurta sonuyor, rahım duvarıda kalınlasmıyor, ve olman gerek zamanda regli olmuyorsun. neredeyse 10-15 gun gecıyor sonra duvar kalınlasıyor ve o parcalar regliyle dısarı atılıyor, buda pıhtı seklınde oluyor ben oyle bılıyorum..
evet 8mm az canım. doktor ne dıyor? sormadınmı?cevapladıgın için çok teşekkür ederim reglim o kadar gecikmiyor 2 yada 4 gun gecıkınce ben bebek denedıgımız için doktora gıdıyorum gitmişken rahım kalınlıgımada baktırıyorum 8mm dıyo zaten baktırdıktan bır iki gün sonra reglim oluyor. adet gunu rahım kalınlıgının 8mm olması az değil mi
yoo hiç sormadım sonra burdan okurken kafama takıldı belkıde ondan kımyasal oluyo embırıyo gelıyo tutunamıyo düşüyoevet 8mm az canım. doktor ne dıyor? sormadınmı?
Geçmis olsun canım maşallah. Yarın kaç yum söylendiğini söylerler sanırım o zaman listeye eklerimSelamlar yumurta toplamadan çıktım. 11 yumurta toplanmış hayırlısı olsun inşallah sağlıklara dollenirler. Hafif ağrım var ama normaldir herhalde.
Maşallah canım süper bir haberArkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart
yok canım daha ben tedavıye bıle baslayamadım reglı olmayı beklıyorum ama bır turlu olamıyorum. napalım ozaman onada bı sekılde para bulucaz artık. yanı kım olsa dondurmayı kabul eder, nekadar derlerse verecez. sil bastan tedavıye baslamaktansa..Transfer oldumu sizin transfer snrasi iyi dollenmis yumurta varsa size dondurmayi oneriyorlar bizede soylememislerdi transfer bilgisi icin verdigi belgede uaziyodu ucret odeniliyo die kendmz arayip sorduk cozme icin de ayri istediler biz sadece dondurma islemi icin ucret alindgini biliyoduk ama malesef
canım bence vakit kaybetmeden bır doktorla gorus en azından nedenını ogren ona gore tedavıne baslarsın..yoo hiç sormadım sonra burdan okurken kafama takıldı belkıde ondan kımyasal oluyo embırıyo gelıyo tutunamıyo düşüyorahim kalınlaştırmak için ne yapılıyor
Maydanoz suyu adeti söktürür canımbu arada reglı olmak ıcın bıldıgınız kurler falan varmı???
nasıl cıkarıcamkı onun suyunu?Maydanoz suyu adeti söktürür canım
Bir bardak suyu 6 7 Tane maydanoz atıp kaynat canım o suyu iç maydanoz ları çıkar içinden kaynayinccanasıl cıkarıcamkı onun suyunu?
tesekkur ederım canım, sımdı bıyerde bıde cıvan percemı okudum oda ıyı gelıyormus.Bir bardak suyu 6 7 Tane maydanoz atıp kaynat canım o suyu iç maydanoz ları çıkar içinden kaynayincca
Arkadaslar bnm transferimin 3.gunu biliyorsunuz ve evdeyim dinleniyorum guya,ancak düşünmekten surekli internete bakmaktan beynim zonkluyor ve cook slklllyorum,acaba diyorum bu hafta boyle gecse sonra okula mi gitsem,ogrenciyim buarada,sehirici otobus minibusler nasil olur bilirsiniz,o sarsintilar yada yurumem yada okulda merdiven cikmam ne kadar dogru?dr lar işinize gücünüze bakin diyor ama genelde evde dinlenenlerin tutuyor sanki
Siz ne dusunuyorsunuz,test gunune kadar evde mi kalsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?