Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım benım bıldıgım kadarıyla, bende yasıyorum o sorunu yumurtan olgunlasıp catladıgı zaman rahım duvarıda ıstenılen kalınlıga gelıyor dollenme olmazsada dısarı atılıyo buda catlamadan 14, 15 gun sonra oluyor. ama benım gıbı yumurtan olgunlasmayıp buyumuyorsa yumurta sonuyor, rahım duvarıda kalınlasmıyor, ve olman gerek zamanda regli olmuyorsun. neredeyse 10-15 gun gecıyor sonra duvar kalınlasıyor ve o parcalar regliyle dısarı atılıyor, buda pıhtı seklınde oluyor ben oyle bılıyorum..

cevapladıgın için çok teşekkür ederim reglim o kadar gecikmiyor 2 yada 4 gun gecıkınce ben bebek denedıgımız için doktora gıdıyorum gitmişken rahım kalınlıgımada baktırıyorum 8mm dıyo zaten baktırdıktan bır iki gün sonra reglim oluyor. adet gunu rahım kalınlıgının 8mm olması az değil mi

evet 8mm az canım. doktor ne dıyor? sormadınmı?

Transfer oldumu sizin transfer snrasi iyi dollenmis yumurta varsa size dondurmayi oneriyorlar bizede soylememislerdi transfer bilgisi icin verdigi belgede uaziyodu ucret odeniliyo die kendmz arayip sorduk cozme icin de ayri istediler biz sadece dondurma islemi icin ucret alindgini biliyoduk ama malesef

Selamlar yumurta toplamadan çıktım. 11 yumurta toplanmış hayırlısı olsun inşallah sağlıklara dollenirler. Hafif ağrım var ama normaldir herhalde.
Geçmis olsun canım maşallah. Yarın kaç yum söylendiğini söylerler sanırım o zaman listeye eklerim

yok canım daha ben tedavıye bıle baslayamadım reglı olmayı beklıyorum ama bır turlu olamıyorum. napalım ozaman onada bı sekılde para bulucaz artık. yanı kım olsa dondurmayı kabul eder, nekadar derlerse verecez. sil bastan tedavıye baslamaktansa..

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

MİNİSSS : HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKiKARGA:7 Mart test tarihi

DNZDERYA: 7 Mart test tarihi

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

SPRING2014 : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35: Negatif

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: Negatif

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

SHRKRSGR: 7 yumurta toplandı, 4 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

Bugün bu kadar üzücü haberi almak artı havanın yağmurlu kasvetli olması tüm enerjimi sömürdü
burda herkes birbiri için dua ediyor bu kadar dua araya gitmez hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olacak inşallah. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah in.

Arkadaslar bnm transferimin 3.gunu biliyorsunuz ve evdeyim dinleniyorum guya,ancak düşünmekten surekli internete bakmaktan beynim zonkluyor ve cook slklllyorum,acaba diyorum bu hafta boyle gecse sonra okula mi gitsem,ogrenciyim buarada,sehirici otobus minibusler nasil olur bilirsiniz,o sarsintilar yada yurumem yada okulda merdiven cikmam ne kadar dogru?dr lar işinize gücünüze bakin diyor ama genelde evde dinlenenlerin tutuyor sanki
Siz ne dusunuyorsunuz,test gunune kadar evde mi kalsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…