Canım aynı gün opu olmuştuk bende ilk gün kanama olmuştu ama çok açık rekte.. Ağrı şikayetim benimde devam ediyor az birşey bile sıkışık olsam fena ağrı yapıyor ...Slm kizlar cuma opumu oldum ama cumadan beri cok az hergün bikerelikte olsa kan gelio ilk denememde yasamamistim bugünde geldi yarin transferim var 5. Gün embiroyosu opundan sonra böyle yasayan varmi bide sag sol dönerken yumurtalarim acio baski yapio
Güzel haberlerini alalım inşallah, hayırlı olsun transferin cnm..Selam kızlar bugün 14.30 da iki tane iyi kalite embriyomu aldım geldim test tarihim 7 mart...
Bekleeeee biraz daha sıkılArkadaslar bnm transferimin 3.gunu biliyorsunuz ve evdeyim dinleniyorum guya,ancak düşünmekten surekli internete bakmaktan beynim zonkluyor ve cook slklllyorum,acaba diyorum bu hafta boyle gecse sonra okula mi gitsem,ogrenciyim buarada,sehirici otobus minibusler nasil olur bilirsiniz,o sarsintilar yada yurumem yada okulda merdiven cikmam ne kadar dogru?dr lar işinize gücünüze bakin diyor ama genelde evde dinlenenlerin tutuyor sanki
Siz ne dusunuyorsunuz,test gunune kadar evde mi kalsam?
Bendede var içim havayla dolu gibiSlm kizlar cuma opumu oldum ama cumadan beri cok az hergün bikerelikte olsa kan gelio ilk denememde yasamamistim bugünde geldi yarin transferim var 5. Gün embiroyosu opundan sonra böyle yasayan varmi bide sag sol dönerken yumurtalarim acio baski yapio
Bende transferden once 2 ve 3. Maddeleri cok merak ediyordumŞimdi bisey sorucam arkadaşlar gülmeyin sakın
1. transferde ne giydiniz ?
2. O koltuktan(malum hepimizin korkulu rüyası olan ) transfer sonrası hemen kalkıyor musunuz?
3. Dinlenme odasına yürüyerek mi gidiyorsunuz?
Transferde de önlük giyiyoruz. Transfer sonrası sedye ile dinlenme odasına alınıyoruz. Ben yarım saat yatarak bekledim. Ama daha uzun bekleten doktorlar da var. Transfer sıkıntılı birşey değil merak etme, sadece idrara sıkışık gitmemeiz gerektiğinden ayağa kalkıp tuvalete gittiğinde bişey olursa diye endişe ediyorsun o kadar.Şimdi bisey sorucam arkadaşlar gülmeyin sakın
2. O koltuktan(malum hepimizin korkulu rüyası olan ) transfer sonrası hemen kalkıyor musunuz?
Canım ben de eşofmanla gittim rahat oluyor. Transferden sonra doktotum 15 dk burada brkleyeceksin dedi ama tabi ki bacaklarımı normal pozizyona getirdiler sonra kayarak sedyeye geçip ordan da yavaşça yatağına geçiyorsun 45 dk da orda yatıp sonra wc için kalktım ki 15 dk sonra kalkabilirsin demişlerdi ben de durum böyle dün trasfer oldu bugün 4 saat yol geldim bakalım rabbime emanet o emanete hiyanet etmez umudum sonsuz:)Şimdi bisey sorucam arkadaşlar gülmeyin sakın
Transferin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...Selam kızlar bugün 14.30 da iki tane iyi kalite embriyomu aldım geldim test tarihim 7 mart...
İnşallah 12 gün sonra alırız hayırlı haberleriniCanım ben de eşofmanla gittim rahat oluyor. Transferden sonra doktotum 15 dk burada brkleyeceksin dedi ama tabi ki bacaklarımı normal pozizyona getirdiler sonra kayarak sedyeye geçip ordan da yavaşça yatağına geçiyorsun 45 dk da orda yatıp sonra wc için kalktım ki 15 dk sonra kalkabilirsin demişlerdi ben de durum böyle dün trasfer oldu bugün 4 saat yol geldim bakalım rabbime emanet o emanete hiyanet etmez umudum sonsuz:)
Sağol canım inşallah ..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Güzel haberlerini alalım inşallah, hayırlı olsun transferin cnm..
Amin canım inşallah hepimize kucaklarımıza almak nasip olur..Transferin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallah...
allah yar ve yardimcin olsun ne denilebilir ki.en tez zamanda insallah saglikla bebgine kavusursun insallahslm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle
insallah allah ablaninda en kisa zamanda muradini verirSonuç olumsuz arkadaslarkonusamadim bile
hayirli olsun.sImsIkI tutunsun sana bebislerin insallahhhArkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart
o tereddütü ben de yasiyorum suan.is yerinden hergün yaziyorlar. ama gitmicem herhalde. gerci bunlar bahane rabbim ol derse olur.ama iste insanin ici rahat etmiyo..Arkadaslar bnm transferimin 3.gunu biliyorsunuz ve evdeyim dinleniyorum guya,ancak düşünmekten surekli internete bakmaktan beynim zonkluyor ve cook slklllyorum,acaba diyorum bu hafta boyle gecse sonra okula mi gitsem,ogrenciyim buarada,sehirici otobus minibusler nasil olur bilirsiniz,o sarsintilar yada yurumem yada okulda merdiven cikmam ne kadar dogru?dr lar işinize gücünüze bakin diyor ama genelde evde dinlenenlerin tutuyor sanki
Siz ne dusunuyorsunuz,test gunune kadar evde mi kalsam?
Mrb arkadaslar bebislerimle geldim teyzeleri 14:30 transferimz yapildi Beenim icinde dua edermisinz lutfennnn cookk heycanliyim bu ikinci cunki ve dondurmaya embriyomuz kalmadi ama genede sukrediyorum 3 tanesi benimle Allahimin izniyle
hayirli olsun bebisleriniz.9 ay birakmasinlar sizi insallahSelam kızlar bugün 14.30 da iki tane iyi kalite embriyomu aldım geldim test tarihim 7 mart...
amin canim.tedavin hayirli olsun insallah pozitif sonuclanirMerhaba arkadaslar, tedaviye basladigim 4. gun yumurta gelistirici ilaclara cevap vermedi yumurtaliklar demisti doktor. Tedavinin 7. gunu gittigimde cevap vermeye baslamis, 2 yumurta var biri 9 mm digeri 5 mm dedi. insallah gelisirler, yarin 9. gun ve kontrol gunumuz, ayrica bende kucuk bir kist de var insallah tedaviyi etkilemez. insallah iyi haberler alirim. dualarinizda beni unutmayin. ben toplu olarak butun subat listesindekilere dua ediyorum. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
Haklısın, negatiflikler benim de umudumu yitirmeme sebep olmadı desem yalan olur.kizlar bügün bikac negatif haberi aldik üzüldüm...insallah en kisa zamanda güzel haberler aliriz
Tamam anlaştık takıl bana hayatını yaşaİnşallah 12 gün sonra alırız hayırlı haberleriniaaaa sen beklemem diyodun dimi seninki çıkınca inşallah bene beklemem senden 2 gün sonra yaparim
Bizim memleket te kendi agacimiz var ordan tatlımteşşekkür ederim cnm çok saol nerden getirtiyosun sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?