Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

A
Malesef yok canım 7 embriodan 3 ü bölünmeye devam etmiş 3ünüde transfer ettirmiştik. Hayırlısı olsun napalım tekrar sil baştan başlıycaz
Allah yardımcınız olsun kuzum. Sende ki o güce inanıyorum, yılmadan sabırla devam et. İnşallah sen de en kisa zamanda o mutlu sona erisirsin

slm herkese nihayet bugun sonucum cikti fakat ck uzulerek soylemeliyimki aradiklarnda sonuc kocaman bir olumsuz tek bir cumle

Sonuç olumsuz arkadaslar konusamadim bile
sultan1356 T Tulayokay çok geçmiş olsun diyorum. Rabbim hayırlı güzel günler göstersin inşallah da bu günleri gülerek hatırlayalım

Arkadaslar yransferimi oldum hamdolsun iyi kalite test tarihim 7 mart

Selamlar yumurta toplamadan çıktım. 11 yumurta toplanmış hayırlısı olsun inşallah sağlıklara dollenirler. Hafif ağrım var ama normaldir herhalde.

@karsipenceredekika Doga14 miranaz05 aysesahra hadi bize güzel haberler le gelin inşallah :)

ya ben doktorla konusrugumda bana hastaneye odeyecegım para 5 bın dendı baskada bıseyden bahsedılmedı, acaba onu sonramı soyluyorlar
Canım tedavi parası söylenmiş sana. Eğer ilaç dahil olacaksa 1.250 tl de ilaçlara veriyorsun. Bizim hastanede dondurulmus olursa eğer ekstra 1350 di heralde dondurulmus a para alcaklarmis,once 1 yıl ücretsiz di bu sene baslamislar.para avcıları sen Nerede olcaksin canım

Mrb arkadaslar bebislerimle geldim teyzeleri 14:30 transferimz yapildi Beenim icinde dua edermisinz lutfennnn cookk heycanliyim bu ikinci cunki ve dondurmaya embriyomuz kalmadi ama genede sukrediyorum 3 tanesi benimle Allahimin izniyle

Selam kızlar bugün 14.30 da iki tane iyi kalite embriyomu aldım geldim test tarihim 7 mart...

Canım aynı gün opu olmuştuk bende ilk gün kanama olmuştu ama çok açık rekte.. Ağrı şikayetim benimde devam ediyor az birşey bile sıkışık olsam fena ağrı yapıyor ...
Aynen bendede öyle hemen canimi acitio ilk gûn gelmedi kan az bisey aksam üstü geldi ama halen gelio ve koyu doktorla konustuk koyuysa biriken kandir demis esime hayirlisi evet canim ayni gün olduk ama sen benden bigün önce aldin bebislerini hayirlisi olsun herkes icin

Negatifler var cok üzüldüm ne desek icinizdeki karamsarligi o aciyi yok etmeyecek Allah in vardir bir bildigi zamanindan önce hicbisey nasib etmez insallah zamaninida cok uzun nail etmez en kisa zamanda buraya negatif yerine pozitifte yazarsiniz Allah im yardimciniz olsun sabrinizin mükafatini en kisa zamanda alirsiniz insallah

Şimdi bisey sorucam arkadaşlar gülmeyin sakın
1. transferde ne giydiniz ?
2. O koltuktan(malum hepimizin korkulu rüyası olan ) transfer sonrası hemen kalkıyor musunuz?
3. Dinlenme odasına yürüyerek mi gidiyorsunuz?

ılk soruna guldum hakkını helal et ben de esofman gıydım.. 2. soru da merkeze gore degısyr hepsının yontemı farklı ben son denemmde sedyeye kayıp 15 dak delı gıbı cıs tutup kalktım ama 2. ve 3. denemde surgu vermıslerdı gecen de bı arkadsdan duydum transferı olacak arkadaslara belkı ornek olur hasta bezı koymu altın aona yapmıs surguden cok daha ıyıydr sanırım cunku tranfern ennnn zor tarafı o ciş

Gül arkadaşım bendeEkendime gülüyorum Hemen kalkmamak gerekiyormus ne zor beee utanctan aglicam çok mu sıkışık giriliyo transfere orta düzey yeter mi

ammannn sakın cok sıkısık olma hıc gerek yok benm 2. de dr gıt yarısını bosalt dedı ne kadar su ıctıusm artık az sıkısıklık yetıyo ki zatenaz ıse de soyluyrlar bekle bıraz daha dıye
nolmade saatlerce tutrsın orda heycandan mı ne bastırıyo da bastırıyo

Sağol canım inşallah hepimizin bebişleri olur..

İnşallah tatlım rabbim ellerimizi boş çevirmesin..

Bizim memleket te kendi agacimiz var ordan tatlım

ooooo süpermiş cnm :) eşim kuruyemişçiden almış yarım kilo.. ama tabi kendi mahsülünüzse çok süper olur vede çok sevinirim cnm. ama nasıl yapalım acelesi yok ben bunları bitirene kadar olabilir. ücreti nasıl oluyor cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…