Al gel yeğenlerimi gün sayalım...Hayirli olsun bende yarin alcam insallah
Sakın çok sıkışma ilkinde ben de çok sıkışmıştım çok zor oldu. Dün hemşire özellikle arayıp çok sıkışmayın dedi 4 bardak su içtim çok rahattım transferden sonra 1 saat rahat yattımGül arkadaşım bendeEkendime gülüyorumHemen kalkmamak gerekiyormus ne zor beee utanctan aglicam çok mu sıkışık giriliyo transfere orta düzey yeter mi
İlk denememde bende 10 dk yattim sonra kalktim eve geldim evde yattim bide az tuvaletle girdim dayanamayip yapmistimbu arad 10 dak yatmak yetıyrms oyle saatlerce yatmaya gerek yok dedı bana hemsıre
Aminnn canimn benimm insallah evet gün sayalim bol bol dinlenerekk nasil gececek zaman bilmemmAl gel yeğenlerimi gün sayalım...
evet canim ve tüplerim kapali. senindemi rezerv azligi?spring sende ki sorun da rezerv azlığı mı o konuda seni gördüm de.
Kan testi mi yaptın canım erken test yapmış olabilirsin belki bozma moralini hemen kötüyü düşünmeIyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Canım satmak için soylememistim.hay dilime tüküreyimooooo süpermiş cnm :) eşim kuruyemişçiden almış yarım kilo.. ama tabi kendi mahsülünüzse çok süper olur vede çok sevinirim cnm. ama nasıl yapalım acelesi yok ben bunları bitirene kadar olabilir. ücreti nasıl oluyor cnm..
Söyleyecek söz bulamıyorum Allahım en kısa zamanda evladıno nasip etsin kardeşimErken yapmadım cnm 1 gece önce Yaptım kan testini
Evet senin taktiğini uygulayim. Zaten 1 bardak şu içsem hemen tuvalete giden bi yapım varSakın çok sıkışma ilkinde ben de çok sıkışmıştım çok zor oldu. Dün hemşire özellikle arayıp çok sıkışmayın dedi 4 bardak su içtim çok rahattım transferden sonra 1 saat rahat yattım
Teşekkür ederimSöyleyecek söz bulamıyorum Allahım en kısa zamanda evladıno nasip etsin kardeşim
Iyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Evt tatlim. Transfer oldu sonuc bekliyorum. :)evet canim ve tüplerim kapali. senindemi rezerv azligi?
Iyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Rabbim mucizeni yakin zamanda nasip etsinIyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz
arkadaslar herkese gunaydın sonunda bende tedavime baslayabılecegım. regli oldum sonunda bırazdan doktoru arıycam, bakalım ne gun gel dıyecek.
sagol canım, tuhaf bı duygu cocuk gıbı heyecanlıyımGözün aydın canım3. Gün çağırır büyük ihtimalle..
sagol canım, tuhaf bı duygu cocuk gıbı heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?