Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Gül arkadaşım bendeEkendime gülüyorum Hemen kalkmamak gerekiyormus ne zor beee utanctan aglicam çok mu sıkışık giriliyo transfere orta düzey yeter mi
Sakın çok sıkışma ilkinde ben de çok sıkışmıştım çok zor oldu. Dün hemşire özellikle arayıp çok sıkışmayın dedi 4 bardak su içtim çok rahattım transferden sonra 1 saat rahat yattım

Iyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz

Iyi Akşamlar arkadaşlar benim bugün test günümdü Dayanamayıp dün gece Yaptım ve Malesef olumsuz 3. Denememdi 5.gün Bir sonraki hastalığımda dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Kan testi mi yaptın canım erken test yapmış olabilirsin belki bozma moralini hemen kötüyü düşünme

Canım satmak için soylememistim.hay dilime tüküreyim

Evet senin taktiğini uygulayim. Zaten 1 bardak şu içsem hemen tuvalete giden bi yapım var

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin. Bir dahaki deneme için maddi manevi güç versin Rabbim. Vardır bunda da bir hayır..

Çok üzüldüm Allah guc versin maddi manevi..umarim En kisa zamanda pozitif i görürsün arkadaşım

sagol canım, tuhaf bı duygu cocuk gıbı heyecanlıyım

Ne güzel Inşallah herşey Güzel gider kavusursun bebisine..ben tedaviyi başta kabullenememistim, ignelerin 3
Günü alışmaya başlamıştım tup bebek fikrine..senin baştan istekli olman cok iyi stres yapmadan gecirirsen kaliteli yumurtaların olur stres çok etkiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…