Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ınsallah canım. Aminn.. bısey sorucam kısıye gore degısıyormus ama tahmını ıyneler kac gun suruyor.

Herkese gunaydin..
Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama ağrım hiç geçmiyor sürekli devam, dün akşamdan beri de sol kasigima ağrı giriyor..doktor önemsemedi ama acaba vücut kabul edemiyor mu diye endişe ediyorum ister istemez bugün transferden sonraki 4. Gun..bebisimin de eger hala oradaysa dollenmeden sonraki 6. Günü. .umarim hersey yolundadir sağlıkla büyür..

ınsallah canım. Aminn.. bısey sorucam kısıye gore degısıyormus ama tahmını ıyneler kac gun suruyor.

Eger hersey yolunda giderse çatlatma iğnesi dahil yaklaşık 10 gün sürer canım. .ben 9 şubat da başladım 17 sinde çatlatma iğnemi oldum 19unda da yumurtalar toplandı 21 inde de transferim oldu..

Eger hersey yolunda giderse çatlatma iğnesi dahil yaklaşık 10 gün sürer canım. .ben 9 şubat da başladım 17 sinde çatlatma iğnemi oldum 19unda da yumurtalar toplandı 21 inde de transferim oldu..
anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder. sende pozıtıf sonucunu alırsın. tedai sürecinde neler yedin yanı özellıkle tukettıgın yumurtaları etkıleyen bısıy yedınmı?

Benimde aksine hicbiseyim yok
Sanki bi agrim olsa tutunmus olacak diyorum,hicbirsey yok,ne batma ne agri.

anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder. sende pozıtıf sonucunu alırsın. tedai sürecinde neler yedin yanı özellıkle tukettıgın yumurtaları etkıleyen bısıy yedınmı?

Ben beslenmemde çok özel şeyler yapmadım, 3 aydır diyetisyene gidiyorum zaten çok kilo yumurta kalitesini düşürüyor..ama kuru incirin iyi geldigini okumustum burda..sana tavsiyem sağlıklı beslen, protein mutlaka al hergün..

Benimde aksine hicbiseyim yok
Sanki bi agrim olsa tutunmus olacak diyorum,hicbirsey yok,ne batma ne agri.

Kişiye göre değişiyor sanırım bu ağrı meselesi canım. .olanda olmayan da endiseleniyor :) En iyisi dusunmemek eğer başarabilirsek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…