- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
ınsallah canım. Aminn.. bısey sorucam kısıye gore degısıyormus ama tahmını ıyneler kac gun suruyor.Ne güzel Inşallah herşey Güzel gider kavusursun bebisine..ben tedaviyi başta kabullenememistim, ignelerin 3
Günü alışmaya başlamıştım tup bebek fikrine..senin baştan istekli olman cok iyi stres yapmadan gecirirsen kaliteli yumurtaların olur stres çok etkiliyor..
ınsallah canım. Aminn.. bısey sorucam kısıye gore degısıyormus ama tahmını ıyneler kac gun suruyor.
anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder. sende pozıtıf sonucunu alırsın. tedai sürecinde neler yedin yanı özellıkle tukettıgın yumurtaları etkıleyen bısıy yedınmı?Eger hersey yolunda giderse çatlatma iğnesi dahil yaklaşık 10 gün sürer canım. .ben 9 şubat da başladım 17 sinde çatlatma iğnemi oldum 19unda da yumurtalar toplandı 21 inde de transferim oldu..
Benimde aksine hicbiseyim yokHerkese gunaydin..
Kendimi dinlemeyeyim diyorum ama ağrım hiç geçmiyor sürekli devam, dün akşamdan beri de sol kasigima ağrı giriyor..doktor önemsemedi ama acaba vücut kabul edemiyor mu diye endişe ediyorum ister istemezbugün transferden sonraki 4. Gun..bebisimin de eger hala oradaysa dollenmeden sonraki 6. Günü. .umarim hersey yolundadir sağlıkla büyür..
canım ben özel olarak hiç bişey yiyip içmedim sadece çay kahve kola vs uzak durdum. ne bileyim ilaçların etkisini değiştirir falan diye endişe ettim doktoruma bıraktım kendimi sadecekızlar tedavi sürecinde yumoslar ıcın neler yedınız neler ıctınız?
anladım canım ınsallah hersey yolunda gıder. sende pozıtıf sonucunu alırsın. tedai sürecinde neler yedin yanı özellıkle tukettıgın yumurtaları etkıleyen bısıy yedınmı?
Benimde aksine hicbiseyim yok
Sanki bi agrim olsa tutunmus olacak diyorum,hicbirsey yok,ne batma ne agri.
Ya hem vucutta hicbisey yok hem duygu daKişiye göre değişiyor sanırım bu ağrı meselesi canım. .olanda olmayan da endiseleniyor :) En iyisi dusunmemek eğer başarabilirsek tabi
Bol proteinli cafeinsiz beslenmeye calis,yumurtalarini buyutecek yardimci niteliginde biseyler alma,ters tepebiliyor bazen :)kızlar tedavi sürecinde yumoslar ıcın neler yedınız neler ıctınız?
sizin testler ne zamandı?
benim 7 mart ama kalmam o kadar yaptırırım daha önce:)5 mart bnm.
Sende herhangi bi durum var mi kasiklarda falanbenim 7 mart ama kalmam o kadar yaptırırım daha önce:)
var tabi kasıklarımda ağrı zaman zaman batmalar oluyor hatta sabah bi anda sancı gidince ayyhhh diye irkildim eşim ne oldu dedi tekmeliyorlar galiba dedimSende herhangi bi durum var mi kasiklarda falan
var tabi kasıklarımda ağrı zaman zaman batmalar oluyor hatta sabah bi anda sancı gidince ayyhhh diye irkildim eşim ne oldu dedi tekmeliyorlar galiba dedim
Ya hem vucutta hicbisey yok hem duygu daanlamadim,insan nasil hisseder acaba
sizin testler ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?