Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

:) Tatlimmmm bukadar olur mu. iki minnak da cok Sukur buyumeye calisiyorlar. kizimin yeme sorunu azalsa da devam ediyor. oglum da buyuyup ablasina yetismekvicin caba sarfediyor. hergun duamdasiniz hala.
Ohh masallah desene ablasina yetiscek zate ikinci cocuk hep búyùgú takip edermis cok avantaj nrrdesiniz siz hem

Selamınaleyküm arkadaşlar tüp bebek için verilen trombofili biyokimya ve trombofili genetik paneli testlerini bir de eşiniz için istenen periferik kanda kromozom analizini hangi hastanede yaptırdınız bu testlerim yapılacak kaldı ve hastane bulamadım çoğu yer yapmıyor özellerde pahalı geldi lütfen yardımcı olur musunuz

Hu huuu canlarrr bı ses verin hele nerelerdesiniz özlendinizzzz
Merhaba canım biz iyiyiz 21aylik oldu kızım çok şükür derlerdiki bana çocuğun yaramaz olursa ne yaparsın diye
Bende olsunda tek yaramaz olsun ben razıyım çok yaramaz aynı erkek çocukları gibi şükürler olsun evim hiç toplu değil ben topluyorum o dağıtıyor

Ben yoruluyorum kızım yorulmuyor maşallah cani sağolsun da herşey olur diyorum şuan sallıyorum uyumadı daha

Senin bebiş nasıl diğer annelerde sizde yazın bebusler nasıl

4 4343 arkadaşimizdan bı haber varmi

Allah gucunu artırsın canım tbi ne yollardn geçtik de gördük bu günleri söylenme şansımız yok... Çok şükür biz de 6. Ayımızı doldurduk biraz ufak tefek ama sağlıklı bebişim. Bu aralar ek gıda heyecanını yaşıyoruz kahvaltılar, çorbalat püreler....

Âmin hepimizin
Aynen anneme hiç durmuyor dediğimde 10yil hiç gözünün yaşı durmadı bebeğim ne zaman olacak diye diyor sakın bı daha duymuyayim diyor

Şükürler olsun rabbime
Senin meleginde büyümüş maşallah ek gıdaya geçiş dönemi zor olmuştu daha yeni yeni yemeye başladı bizimki de mesela yeşil kırmızı mercimek ağzına sürmez sevmiyor hâlâ

Favori çorbalari tavuklu şehriye çorbası ve yayla çorbası

Selam kizlar biz 23 aylik olduk 2 yasa az kaldi emmeyi kesince mucburi yedik yemek ama babasi gibi kahvalti yapmior sútù sevmior bende biskùviyle yapip veriorum her sabah muz sùt biskùvi corbalardanda mercimek cok sevio digerleri zor Su perisi86 canim benimde daginik hep olsun toplu durdu cok simdide daginik olsun evi birak doplarimda ayni topluo gùya dagitio dnzderya kuzum cok yùklenme 3 gùn kuralina uyuyonmu masallah dùn dogdu 6 aylik oldu bile

Yok kuzum ya kural mural tanımıyom itiraf edeyim ben biraz eski kafa takılıyorum annem beni 3 gün kuralıyla mı beslemiş kabak alerjisi de ne mesela Aklıma nasıl yatarsa öyle gidiyorum bakalım deneyip göreceğiz

Endometri ameliyati nerde oldunuz? Problem düzeldimi? Cocuklariniz varmi Simdi?

Ahh kuzum en güzeli ama simdiki yiyecekler ise yaramio bebekler daha hassas biz alerjik oldugumuz icin bize bircok sey yasakti cok sükür gecti artik yedir gitsin kocaman olmustur masallah subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…