Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Erken yapmadım cnm 1 gece önce Yaptım kan testini
rabbim güc kuvvet versin.en tez zamanda kavusursun insakllah yavruna.

Evt tatlim. Transfer oldu sonuc bekliyorum. :)
insallah pozitif sonuc alirsin

arkadaslar herkese gunaydın sonunda bende tedavime baslayabılecegım. regli oldum sonunda bırazdan doktoru arıycam, bakalım ne gun gel dıyecek.
tedavin hayirli olsun.ne heycan vardir simdi icin kipir kipirdir

canim herkeste farkli oluyor..dile kolay ama kendine fazla stres yapmamamya bak.insallah bebislerin seninledir.

Benimde aksine hicbiseyim yok
Sanki bi agrim olsa tutunmus olacak diyorum,hicbirsey yok,ne batma ne agri.
tatlim ben de ayni senin gibiyim. hicbir belirtim yok.ne agri ne batma. sanki hicbisey yok. kendime stres yapmamaya calisiyorum beklemekden baska bisey gelmio elimizden

hemde nasıl heyecanlıyım anlatamam canım. aynen ıcım kıpır kıpır cumaya randevu verdi. iğnelere baslıycaz. bısıy sorcam bu iğneler bu normal boyuttakı iğneler gibi degilmiş heralde kucukmus dogrumu?

bazı arkadaşlar iğnelerden pek yakındı ama gerçekten bi zorluğu yok hele de kendi yaptıklarımız küçücük bişey hiç acı hissetmedim ben

canim farkli oluyor igneler.menogon, purogen vs.. ama diger ignelere bakarak kücük oluyor evet. alisiyosun canim severek yapiyosun zatem igne saatini iple cekiyordum ben

Selamlar, bugün hastaneden haber geldi. Allaha şükürler olsun 7 tanesi döllenmiş. İnşallah sağlıkla bölünürler. Cuma ya da Cumartesi transferim olacak gibi. Test tarihim de 10 Mart.
Çok sevindim, hayırlısıyla bölünsünler hayırlısıyla da transferin olsun cnm

Ağrılara takılma canım benim, ya ilaçların yan etkisi ya da opudan kalma şikayetler olabiliyormuş. Rabbim nasip edecekse olur sen sıkma tatlı canını..

kızlar tedavi sürecinde yumoslar ıcın neler yedınız neler ıctınız?
Fındık, ceviz, badem, omega 3, haftada üç kez balık, özellikle tavsiye edeceğim geceden zeytinyağına batırılmış incir. Sabahları aç karnına yiyeceksin. Valla doktorum bana mucize demişti yumurta sayımı görünce. Çünkü rezerv azlığına rağmen 13 yumurta büyüdü. :)

Selamlar, bugün hastaneden haber geldi. Allaha şükürler olsun 7 tanesi döllenmiş. İnşallah sağlıkla bölünürler. Cuma ya da Cumartesi transferim olacak gibi. Test tarihim de 10 Mart.
Senin de gözün aydın cnm. Sağlıcakla büyüsünler inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…