Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

arkadaşlar Rabbimin selamı üzerinize olsun. size sorum olacaktı ;dün transferi oldum bugün göğüs hassasiyeti ve ağrısı bacaklarda hatta omuzlarda ağrı var. acaba ilaçlardan mı?

arkadaşlar Rabbimin selamı üzerinize olsun. size sorum olacaktı ;dün transferi oldum bugün göğüs hassasiyeti ve ağrısı bacaklarda hatta omuzlarda ağrı var. acaba ilaçlardan mı?
Muhtemelen ilaçlardan. Bugün benim de 6. günüm hala yüzüstü yatamıyorum göğüslerimin hassasiyetinden. Takılma bunlara cnm..

son soru :) ; ben dün eve gelirken arabada oturarak geldim evde de öyle çok yatmadım. 2 saat anca o da hep kıpırdanarak. sol tarafıma dönüp uyumaya çaılştım onu da beceremedim :) bi şekilde hep sağa döndüm dün gece çok ağır iş yapmıyorum ama öyle yatamıyorum da . burada okuyorum da hep yatanlar da var ben yanlış mı yapıyorum? bir de transferden yarım saat sonra wc ye gittim ben yanımdaki 1 saat bekledi ona da kafam takıldı.

canım ben neler okudum duydum gördüm..
olucağı varsa sen ne yaparsan yap zaten olucaktır..
ama tabi ağır işlerden kaçın.. kabız olma.. maydanoz adaçayı yeme/içme. bir kaç gün dinlenik durumda ol yane...
aklın takılmasın birşeylere.. allah kolaylık versin umarım herşey gönlünce olur...

zaten yarım saat sonra gidebilirsin diyorlar korkma emanetleri Allaha. hareket mevzusuna gelince bende transferin ertesi gün yani dün 4 saat yol geldim arabayla bugünde işe başladım. sürekli olmasa da ayakta da oluyorum dolaşıyorumda mecburen. ama yavaş dikkatli hareket ediyorum. bir de sürekli aynı tarafa yatma dedi doktorum uykuda ne yapıyorum bilmiyorum:) uyandıkça dönüyorum sağa sola...

Progestron ilaçları yapıyor böyle şikayetler.
cevaplariniz icin tesekkurler. heycan korku kimseyle hicbirsey paylasamamin verdigi stres vs vs. cok tesekkur ederim.

Kasiklarimda agrilar batmalar basladi sanki
Hicbisey olmayinca tutmadi diye uzuluyorum,ya psikolojik ya gercekten agrim var.:)
Bnmde transfer gununde n beri kaşık agrim var ama hafif hafif simdi bacaklarda da uyuşukluk hissediyorum bazen diyorum hem ağrı olunca korkuyorum olmayincafa acaba tutmasını d iyorum psikolojik bozuldu artı lk iyice :'(

cevaplariniz icin tesekkurler. heycan korku kimseyle hicbirsey paylasamamin verdigi stres vs vs. cok tesekkur ederim.

2. denememde hastanede 4 saat yattım, 3. denememde neredeyse 12 gün evden çıkmadım. Hareketlerime çok çok dikkat ettim, çay kahve kola ağzıma sürmedim, ananas, kabak çekirdeğinin sürüsünü yedim, yine de olmadı. Doktorların ısrarla hareket edin günlük hayatınıza dönün demelerinde bir gerekçe var muhakkak. Günlük hayatına olabildiğince dönmeye çalış sen de kafana hiç takma, 15 dk sonra kalktım, 30 dk yattım diye. 5. gün blast embriyoları tutmayabilirken 2. gün grade 2 embriyoların tuttuğunu okuyoruz. Diyeceğim o ki senin elinde olan bir şey yok, bu işin bir formülü de yok. Allahın izni ile oluyor herşey. Sana inşallah hayırlı bir evlat nasip etmiştir, inşallah bebeğine kavuşursun. Bol dua, bol tevekkül bundan sonrasında. Elimizden gelen tek şey o.

Aynı duygular hepimizde var. Heyecan korku olmaz mı sonunda bebek ihtimali var. Hiçkimse ile paylaşmamak en iyisi 3. de tedaviye gireceğimi herkese söyledim. Bu sefer negatif haberini de bir o kadar insana söylemek zorunda kaldım. Bir o kadar insandan akıl dinledim. Senin için dua edeceğine inandığın bir kaç kişi bilse kafi. Gerisi gereksiz. Biz birbirimize yeteriz burada :) Sıkıldıkça yaz. Attan düşenin halinden attan düşer anlar derler ya o hesap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…