hadi bakalım bebegini al gel canımKizlarr selam transfere gidiorum 5. Gün embiroyosu herseyin hayirlisiiii
Hayırlısıyla al gel bebişlerini annesi :) :) :)Kizlarr selam transfere gidiorum 5. Gün embiroyosu herseyin hayirlisiiii
Güzel sonuçların olsun inşallah canım..Kızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
Muhtemelen ilaçlardan. Bugün benim de 6. günüm hala yüzüstü yatamıyorum göğüslerimin hassasiyetinden. Takılma bunlara cnm..arkadaşlar Rabbimin selamı üzerinize olsun. size sorum olacaktı ;dün transferi oldum bugün göğüs hassasiyeti ve ağrısı bacaklarda hatta omuzlarda ağrı var. acaba ilaçlardan mı?
Canım satmak için soylememistim.hay dilime tüküreyim[/QUOTE
Kizlarr selam transfere gidiorum 5. Gün embiroyosu herseyin hayirlisiiii
son soru :) ; ben dün eve gelirken arabada oturarak geldim evde de öyle çok yatmadım. 2 saat anca o da hep kıpırdanarak. sol tarafıma dönüp uyumaya çaılştım onu da beceremedim :) bi şekilde hep sağa döndüm dün gece çok ağır iş yapmıyorum ama öyle yatamıyorum da . burada okuyorum da hep yatanlar da var ben yanlış mı yapıyorum? bir de transferden yarım saat sonra wc ye gittim ben yanımdaki 1 saat bekledi ona da kafam takıldı.
geçmiş olsun canım inşallah hepsi de döllenir sağlıkla hayırlı haberlerini bekliyorumKızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
Kizlarr selam transfere gidiorum 5. Gün embiroyosu herseyin hayirlisiiii
Kızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
zaten yarım saat sonra gidebilirsin diyorlar korkma emanetleri Allaha. hareket mevzusuna gelince bende transferin ertesi gün yani dün 4 saat yol geldim arabayla bugünde işe başladım. sürekli olmasa da ayakta da oluyorum dolaşıyorumda mecburen. ama yavaş dikkatli hareket ediyorum. bir de sürekli aynı tarafa yatma dedi doktorum uykuda ne yapıyorum bilmiyorum:) uyandıkça dönüyorum sağa sola...son soru :) ; ben dün eve gelirken arabada oturarak geldim evde de öyle çok yatmadım. 2 saat anca o da hep kıpırdanarak. sol tarafıma dönüp uyumaya çaılştım onu da beceremedim :) bi şekilde hep sağa döndüm dün gece çok ağır iş yapmıyorum ama öyle yatamıyorum da . burada okuyorum da hep yatanlar da var ben yanlış mı yapıyorum? bir de transferden yarım saat sonra wc ye gittim ben yanımdaki 1 saat bekledi ona da kafam takıldı.
arkadaşlar Rabbimin selamı üzerinize olsun. size sorum olacaktı ;dün transferi oldum bugün göğüs hassasiyeti ve ağrısı bacaklarda hatta omuzlarda ağrı var. acaba ilaçlardan mı?
zaten yarım saat sonra gidebilirsin diyorlar korkma emanetleri Allaha. hareket mevzusuna gelince bende transferin ertesi gün yani dün 4 saat yol geldim arabayla bugünde işe başladım. sürekli olmasa da ayakta da oluyorum dolaşıyorumda mecburen. ama yavaş dikkatli hareket ediyorum. bir de sürekli aynı tarafa yatma dedi doktorum uykuda ne yapıyorum bilmiyorum:) uyandıkça dönüyorum sağa sola...
cevaplariniz icin tesekkurler. heycan korku kimseyle hicbirsey paylasamamin verdigi stres vs vs. cok tesekkur ederim.Progestron ilaçları yapıyor böyle şikayetler.
Bnmde transfer gununde n beri kaşık agrim var ama hafif hafif simdi bacaklarda da uyuşukluk hissediyorum bazen diyorum hem ağrı olunca korkuyorum olmayincafa acaba tutmasını d iyorum psikolojik bozuldu artı lk iyice :'(Kasiklarimda agrilar batmalar basladi sanki
Hicbisey olmayinca tutmadi diye uzuluyorum,ya psikolojik ya gercekten agrim var.:)
cevaplariniz icin tesekkurler. heycan korku kimseyle hicbirsey paylasamamin verdigi stres vs vs. cok tesekkur ederim.
Kasiklarimda agrilar batmalar basladi sanki
Hicbisey olmayinca tutmadi diye uzuluyorum,ya psikolojik ya gercekten agrim var.:)
Amin canım sizin mutlu haberinizi alıp pes peşe insallh Hamile haberlerini alacağızgeçmiş olsun canım inşallah hepsi de döllenir sağlıkla hayırlı haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?