Amin canım inşallah seninde benimde sağlıklı embîryolar olur güzel haberler veririz ay ne güzel olurHadi geçmiş olsun. Çok sevindim. Sağlıkla döllensinler inşallah.
bu maçı alacaz başka yolu yok...Amin canım sizin mutlu haberinizi alıp pes peşe insallh Hamile haberlerini alacağız
bu maçı alacaz başka yolu yok...
son pargrafini okurken gozlerim doldu. Cok fazla ayrintiya girip kimseyi sikmak istemem elbetteki bu halime hamdolsun ama annemin bile anlamadigi ve anlatmadigim durumumu(ki ilk tedavim negatif olunca ilk cocugu olmayan sen degilsin dedi bana) hic tanimadigim insanlarla boyle gonul bagi kurmak bana cok iyi geldi. Allah razi olsun sizden2. denememde hastanede 4 saat yattım, 3. denememde neredeyse 12 gün evden çıkmadım. Hareketlerime çok çok dikkat ettim, çay kahve kola ağzıma sürmedim, ananas, kabak çekirdeğinin sürüsünü yedim, yine de olmadı. Doktorların ısrarla hareket edin günlük hayatınıza dönün demelerinde bir gerekçe var muhakkak. Günlük hayatına olabildiğince dönmeye çalış sen de kafana hiç takma, 15 dk sonra kalktım, 30 dk yattım diye. 5. gün blast embriyoları tutmayabilirken 2. gün grade 2 embriyoların tuttuğunu okuyoruz. Diyeceğim o ki senin elinde olan bir şey yok, bu işin bir formülü de yok. Allahın izni ile oluyor herşey. Sana inşallah hayırlı bir evlat nasip etmiştir, inşallah bebeğine kavuşursun. Bol dua, bol tevekkül bundan sonrasında. Elimizden gelen tek şey o.
Aynı duygular hepimizde var. Heyecan korku olmaz mı sonunda bebek ihtimali var. Hiçkimse ile paylaşmamak en iyisi 3. de tedaviye gireceğimi herkese söyledim. Bu sefer negatif haberini de bir o kadar insana söylemek zorunda kaldım. Bir o kadar insandan akıl dinledim. Senin için dua edeceğine inandığın bir kaç kişi bilse kafi. Gerisi gereksiz. Biz birbirimize yeteriz burada :) Sıkıldıkça yaz. Attan düşenin halinden attan düşer anlar derler ya o hesap :)
Kendini dinleye dinleye sonunda batma buldun kendinde :)
İnşallah herşey yolunda giderKizlarr selam transfere gidiorum 5. Gün embiroyosu herseyin hayirlisiiii
Silik çıkmış ne güzel hafiften belli olsa var demek umudunu yitirmeKızlar stresten foruma bile gidremedim dayanamadm bugün test aldım eczaneden bi net bi silik çizgi çıktı bugünn 8. Günüm hatalı olma ihtimali varmıdır,heveslendiremiyorum kendimi
Evet cuma kan testi yaptırayım diyorum bu test 1-2 gün idare eder beni :)Silik çıkmış ne güzel hafiften belli olsa var demek umudunu yitirme
Hic üzülme sevin aksine benimde 6.günüm 3.tüpbebek diğerlerinde hic erken atest yaapmadim idrar testinde almadim ama bu sefer biran önce günler geçsin ogresneyim diye bakıyorum alsammiki bende idrar testiEvet cuma kan testi yaptırayım diyorum bu test 1-2 gün idare eder beni :)
Cnm iyi olmuş bnmde ole oldu ve bu şekilde transfer olursa tutma ihtimali de düşük bnmde transfer ertendi iki ay sora transfer ertelendi simdi 6.gün bugün transfer olalı emin ol daha rahat ve sakin oluyosun şişkinlik falan hiçbir dert olmuyoSlm kızlar bende haberler var ama iyi mi kötü mu bilmiyorum. Sabah 10.30 da çağırmışlardı gittik.hemşireyle telefonda konuşurken kasiklarimda ki batmalardan bahsetmiştim. Gidince Dr seni bi kontrol edelim felan dedi ve baktı eşimi çağırdı transfer yapmıyorum dedi yaaayumurtaliklarin hala hassas ,şiş gorunuyolar ve rahminde şu var şişkinliğini o yapıyor dedi. Dinlen embriyoların donsun inşallah ondan sonra dedi bana
Önce çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı napalim
Erken davranmissin cnm bnmde 6.günüm Allah yardımcı olsunKızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr
Amin canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun bi umut işte inşallah birazda olsa belli olur her test sonucum bu zamana kadar 0 dı inşallah yüksek sonuç görürümErken davranmissin cnm bnmde 6.günüm Allah yardımcı olsun
Hadi gözümüz aydın :)arkadaslar herkese gunaydın sonunda bende tedavime baslayabılecegım. regli oldum sonunda bırazdan doktoru arıycam, bakalım ne gun gel dıyecek.
Kaçıncı tedavinin cnm bnm3. inş hayırlı haberler alırsın muhakkak haber ver bizedeAmin canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun bi umut işte inşallah birazda olsa belli olur her test sonucum bu zamana kadar 0 dı inşallah yüksek sonuç görürüm
3 negatif aşılamam var bu ilk tüp bebeğim inşallah tutunmuştur bebeiğim. İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz burada sevinçleKaçıncı tedavinin cnm bnm3. inş hayırlı haberler alırsın muhakkak haber ver bizede
Oo bayagi erken ama ınşallah umutlandirici sonuclar alirsin.:)Kızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?