Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

son pargrafini okurken gozlerim doldu. Cok fazla ayrintiya girip kimseyi sikmak istemem elbetteki bu halime hamdolsun ama annemin bile anlamadigi ve anlatmadigim durumumu(ki ilk tedavim negatif olunca ilk cocugu olmayan sen degilsin dedi bana) hic tanimadigim insanlarla boyle gonul bagi kurmak bana cok iyi geldi. Allah razi olsun sizden

Evet cuma kan testi yaptırayım diyorum bu test 1-2 gün idare eder beni :)
Hic üzülme sevin aksine benimde 6.günüm 3.tüpbebek diğerlerinde hic erken atest yaapmadim idrar testinde almadim ama bu sefer biran önce günler geçsin ogresneyim diye bakıyorum alsammiki bende idrar testi

Slm kızlar bende haberler var ama iyi mi kötü mu bilmiyorum. Sabah 10.30 da çağırmışlardı gittik.hemşireyle telefonda konuşurken kasiklarimda ki batmalardan bahsetmiştim. Gidince Dr seni bi kontrol edelim felan dedi ve baktı eşimi çağırdı transfer yapmıyorum dedi yaaa yumurtaliklarin hala hassas ,şiş gorunuyolar ve rahminde şu var şişkinliğini o yapıyor dedi. Dinlen embriyoların donsun inşallah ondan sonra dedi bana
Önce çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı napalim

Cnm iyi olmuş bnmde ole oldu ve bu şekilde transfer olursa tutma ihtimali de düşük bnmde transfer ertendi iki ay sora transfer ertelendi simdi 6.gün bugün transfer olalı emin ol daha rahat ve sakin oluyosun şişkinlik falan hiçbir dert olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…