Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr

Çok acele etmişsin be arkadaşım. Niyet ettiğini yazaydın durdururduk seni :) İnşallah yüksek sonuç görürsün ama göremezsen de hiç kafana takamamaya şartla kendini. Çok erken daha, tutunduğunda bile bhcgnin kana karışıp belirli seviyeye gelmesi zaman alıyor. Senin bebiş bir gün geç tutunmuş olsa şimdi kanda çıkmasa boşu boşuna üzeceksin kendini.

H
Selamlar, bugün hastaneden haber geldi. Allaha şükürler olsun 7 tanesi döllenmiş. İnşallah sağlıkla bölünürler. Cuma ya da Cumartesi transferim olacak gibi. Test tarihim de 10 Mart.
Hadi gözün aydın canım. Hayırlısı olsun inşallah :)

Hayırlısı olsun. Doktor transfer etmediğine göre riske atmak istemiyor demek ki. Şimdi bir çok doktordan duyuyorum dondurup bir iki ay sonra transfer etmeyi. Böylece vücut hormonlardan da arınmış oluyormuş. Ben de istedim ama bana sizin durumunuza uymaz dedi doktor.

Boylesi daha iyi olur ins.:)
Bnm oyle bi durumum olmadigi halde dr dondurmaktan yana oldugunu,vucudun dinlendigini bu yuzden daha iyi sonuc Aldığını soyledi.bnde biraz uzulmustum ama bana birak rahat ol deyince sustum

Eşimin ablasida tüp bebek yaptırmış ve bu ödem yüzünden ölümden dönmüş . Dr rahimde su var diyince eşim hadi hadi eve demeye başladı sorularımı zor sordum sanki gizlice koydurucam embriyoları bizde öyle düşündük rahim dinlenmiş olur herşey çok üst üste geldi kafamızda daha rahat olur demekki zamanı var

Boylesi daha iyi olur ins.:)
Bnm oyle bi durumum olmadigi halde dr dondurmaktan yana oldugunu,vucudun dinlendigini bu yuzden daha iyi sonuc Aldığını soyledi.bnde biraz uzulmustum ama bana birak rahat ol deyince sustum
Aglicaktim utanmasam

İnan daha rahat olur ben unutuyorum bile bazen transferinin olduğunu hoplayip kalkiyorum

Kızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr
ayy çok heyecanlı inşallah erkenden alırız mutlu mesut sonucunu bize de umut olursun ben de gider 6. gün yaptırırım valla ayy dayanamam şimdi haber et bize lütfennnn

karnimda biraz şişlik vardı ama bu kadar büyütülecek bisey oldugunu düsunmemiştim. Gitmeden eşimle konusuyoduk bazı dr lar bir kaç ay erteliyormuş diye resmen şom agizliyim

Hic üzülme sevin aksine benimde 6.günüm 3.tüpbebek diğerlerinde hic erken atest yaapmadim idrar testinde almadim ama bu sefer biran önce günler geçsin ogresneyim diye bakıyorum alsammiki bende idrar testi
Cnm idrar için 6 çok erken,8 bile erkende ben dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…