- 21 Şubat 2015
- 47
- 103
- 33
- 36
Aminnn canım inşallahOo bayagi erken ama ınşallah umutlandirici sonuclar alirsin.:)
Kızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr
Hadi gözün aydın canım. Hayırlısı olsun inşallah :)Selamlar, bugün hastaneden haber geldi. Allaha şükürler olsun 7 tanesi döllenmiş. İnşallah sağlıkla bölünürler. Cuma ya da Cumartesi transferim olacak gibi. Test tarihim de 10 Mart.
Slm kızlar bende haberler var ama iyi mi kötü mu bilmiyorum. Sabah 10.30 da çağırmışlardı gittik.hemşireyle telefonda konuşurken kasiklarimda ki batmalardan bahsetmiştim. Gidince Dr seni bi kontrol edelim felan dedi ve baktı eşimi çağırdı transfer yapmıyorum dedi yaaayumurtaliklarin hala hassas ,şiş gorunuyolar ve rahminde şu var şişkinliğini o yapıyor dedi. Dinlen embriyoların donsun inşallah ondan sonra dedi bana
Önce çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı napalim
Çok acele etmişsin be arkadaşım. Niyet ettiğini yazaydın durdururduk seni :) İnşallah yüksek sonuç görürsün ama göremezsen de hiç kafana takamamaya şartla kendini. Çok erken daha, tutunduğunda bile bhcgnin kana karışıp belirli seviyeye gelmesi zaman alıyor. Senin bebiş bir gün geç tutunmuş olsa şimdi kanda çıkmasa boşu boşuna üzeceksin kendini.[/QUOTE çok acele ettim ya hakikatten ama verdim artık sonucu burdan paylaşırım dua edin kızlar inşallah hepimize moral olacak bi sonuç alırım
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel güzel dollenirler :)Kızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
Kızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr[/QUOTEçıkar
Düşük çıkarsa üzülmek yok daha çok erken çünkü . bebiste senin kadar aceleciyse yandiiin
maşallah ne sabır var sende silik çizgi gördüysen koşup kan testi yaptırsana bugün vardır yaaaEvet cuma kan testi yaptırayım diyorum bu test 1-2 gün idare eder beni :)
Boylesi daha iyi olur ins.:)Slm kızlar bende haberler var ama iyi mi kötü mu bilmiyorum. Sabah 10.30 da çağırmışlardı gittik.hemşireyle telefonda konuşurken kasiklarimda ki batmalardan bahsetmiştim. Gidince Dr seni bi kontrol edelim felan dedi ve baktı eşimi çağırdı transfer yapmıyorum dedi yaaayumurtaliklarin hala hassas ,şiş gorunuyolar ve rahminde şu var şişkinliğini o yapıyor dedi. Dinlen embriyoların donsun inşallah ondan sonra dedi bana
Önce çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı napalim
Eşimin ablasida tüp bebek yaptırmış ve bu ödem yüzünden ölümden dönmüş . Dr rahimde su var diyince eşim hadi hadi eve demeye başladı sorularımı zor sordum sanki gizlice koydurucam embriyolarıCnm iyi olmuş bnmde ole oldu ve bu şekilde transfer olursa tutma ihtimali de düşük bnmde transfer ertendi iki ay sora transfer ertelendi simdi 6.gün bugün transfer olalı emin ol daha rahat ve sakin oluyosun şişkinlik falan hiçbir dert olmuyo
Aksine çok sabırsızımda,korkuyorummaşallah ne sabır var sende silik çizgi gördüysen koşup kan testi yaptırsana bugün vardır yaaa
Aglicaktim utanmasamBoylesi daha iyi olur ins.:)
Bnm oyle bi durumum olmadigi halde dr dondurmaktan yana oldugunu,vucudun dinlendigini bu yuzden daha iyi sonuc Aldığını soyledi.bnde biraz uzulmustum ama bana birak rahat oldeyince sustum
İnan daha rahat olur ben unutuyorum bile bazen transferinin olduğunu hoplayip kalkiyorumEşimin ablasida tüp bebek yaptırmış ve bu ödem yüzünden ölümden dönmüş . Dr rahimde su var diyince eşim hadi hadi eve demeye başladı sorularımı zor sordum sanki gizlice koydurucam embriyolarıbizde öyle düşündük rahim dinlenmiş olur herşey çok üst üste geldi kafamızda daha rahat olur demekki zamanı var
ayy çok heyecanlı inşallah erkenden alırız mutlu mesut sonucunu bize de umut olursun ben de gider 6. gün yaptırırım valla ayy dayanamam şimdi haber et bize lütfennnnKızlaaarrr ben dayanamadım bugün 6. Günüm kan testi yaptırdım bekliyorum 2 saate kadar çıkar dedi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum ama dua edin nolurr
ya ne bileyim ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum ama silik çizgi özellikle de ilk 5 dk da çıktıysa genellikle olumlu oluyor o yüzden duramazdım heraldeAksine çok sabırsızımda,korkuyorum
Geçmiş olsun canım inşallah hepsi döllenip kaliteli yumoşlar olurlar...Kızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
karnimda biraz şişlik vardı ama bu kadar büyütülecek bisey oldugunu düsunmemiştim. Gitmeden eşimle konusuyoduk bazı dr lar bir kaç ay erteliyormuş diye resmen şom agizliyimHayırlısı olsun. Doktor transfer etmediğine göre riske atmak istemiyor demek ki. Şimdi bir çok doktordan duyuyorum dondurup bir iki ay sonra transfer etmeyi. Böylece vücut hormonlardan da arınmış oluyormuş. Ben de istedim ama bana sizin durumunuza uymaz dedi doktor.
Cnm idrar için 6 çok erken,8 bile erkende ben dayanamadımHic üzülme sevin aksine benimde 6.günüm 3.tüpbebek diğerlerinde hic erken atest yaapmadim idrar testinde almadim ama bu sefer biran önce günler geçsin ogresneyim diye bakıyorum alsammiki bende idrar testi
Yaptırsam mı bilemedim şimdiya ne bileyim ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum ama silik çizgi özellikle de ilk 5 dk da çıktıysa genellikle olumlu oluyor o yüzden duramazdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?