Esim yaptirmaz zaten cnm mecbur beklicez artik belirtilerin neler seninCnm idrar için 6 çok erken,8 bile erkende ben dayanamadım
Artık ödem attırıcı detoks filan yaparım dr spor yap dedi son ayim diye düşünüp gezer tozarım alisveris yaparim eşim düşünsün bundan sonrasiniİnan daha rahat olur ben unutuyorum bile bazen transferinin olduğunu hoplayip kalkiyorum
Ben meraktan yaptırdım ama transferin 3. Gününden beri kasık ağrılarım oluyo adet olcakmışım gibi o yüzden inanamıyorum halaEsim yaptirmaz zaten cnm mecbur beklicez artik belirtilerin neler senin
tabi ki olur zaten çok erkendi ama bi umut işte bizi de heyecanlandırdın. şimdi bekle bakalım bi 6 gün daha bu da sana kapak olsun0.89 çıktı sizce yükseliş olur mu üzülmiycem dedim ama yinede bi kötü oldum
ben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıştım ama öyle yarım saat bir saat değil 5-10 dk dediler her ikisinde de. evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum salon yatak odası arası 10-15 dkTransferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
ay gerçekten kapak oldutabi ki olur zaten çok erkendi ama bi umut işte bizi de heyecanlandırdın. şimdi bekle bakalım bi 6 gün daha bu da sana kapak olsun
Bende kullaniyorum ama hic gez dolas demedilerTransferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
Sağol canım amin inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım inşallah hepsi döllenip kaliteli yumoşlar olurlar...
1- 2 dk yat demişlerdi bana hadi 3 dakida da benden olsun diyip jel den sonra 5 dk kalkmadimTransferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
Ayy Canım daha yeni gördüm süper bir haber hadi bakalım peşine de ben geliyorumSelamlar, bugün hastaneden haber geldi. Allaha şükürler olsun 7 tanesi döllenmiş. İnşallah sağlıkla bölünürler. Cuma ya da Cumartesi transferim olacak gibi. Test tarihim de 10 Mart.
Hayirli olsun canim insallah hepsi döllenir saglikla bölünürler gecmis olsun son olsunKızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun arkadaşım. İnşallah hepsi en iyi şekilde döllenir.Ayy Canım daha yeni gördüm süper bir haber hadi bakalım peşine de ben geliyorumbende dört gözle yarın olsun diye bekleyecegim
Ağrılara takılma canım benim, ya ilaçların yan etkisi ya da opudan kalma şikayetler olabiliyormuş. Rabbim nasip edecekse olur sen sıkma tatlı canını..
Aldim canim sira sizde benide ekle tabloya 9 mart test tarihim nasibseH
hadi bakalım bebegini al gel canım
Canım bende sorun olmamasına rağmen doktorum ikinci adetten sonra gel dedi bana. Hemen transfer yapmıyorum, Vücudun dinlensin ilaçlardan arınsın dedi. % 1 oran bile bizim için önemli dediği için ben de bişey diyemedim. Sabırla Mart adetimi bekliyorum.İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız.Slm kızlar bende haberler var ama iyi mi kötü mu bilmiyorum. Sabah 10.30 da çağırmışlardı gittik.hemşireyle telefonda konuşurken kasiklarimda ki batmalardan bahsetmiştim. Gidince Dr seni bi kontrol edelim felan dedi ve baktı eşimi çağırdı transfer yapmıyorum dedi yaaayumurtaliklarin hala hassas ,şiş gorunuyolar ve rahminde şu var şişkinliğini o yapıyor dedi. Dinlen embriyoların donsun inşallah ondan sonra dedi bana
Önce çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı napalim
Kızlar selam opum oldu 15 yum toplandı yarın kaç tane yumurta döllendi belli olacak bakalım hayırlısı
Aldim canim tek transfer yapildi biri donduruldu bunada sükürler olsun insallah herkes icin hayirlisiHayırlısıyla al gel bebişlerini annesi :) :) :)
Hayirli olsun cnm :)Aldim canim tek transfer yapildi biri donduruldu bunada sükürler olsun insallah herkes icin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?