Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?

Transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
ben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıştım ama öyle yarım saat bir saat değil 5-10 dk dediler her ikisinde de. evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum salon yatak odası arası 10-15 dk

Bende kullaniyorum ama hic gez dolas demediler bnde fitil gibi akar endidesiyle ustune uzandim bide ya off off

1- 2 dk yat demişlerdi bana hadi 3 dakida da benden olsun diyip jel den sonra 5 dk kalkmadim
Ama ben opudan sonra kullandim transfer olmayınca ilacıda kestik

Selamlar, bugün hastaneden haber geldi. Allaha şükürler olsun 7 tanesi döllenmiş. İnşallah sağlıkla bölünürler. Cuma ya da Cumartesi transferim olacak gibi. Test tarihim de 10 Mart.
Ayy Canım daha yeni gördüm süper bir haber hadi bakalım peşine de ben geliyorum bende dört gözle yarın olsun diye bekleyecegim

Ağrılara takılma canım benim, ya ilaçların yan etkisi ya da opudan kalma şikayetler olabiliyormuş. Rabbim nasip edecekse olur sen sıkma tatlı canını..

Haklisin canım çok sagol. .transferden once yoktu fazla ağrım sonradan arttı..ben panik olabilen bi insanım hemen sizde anlamissinizdir artık mesajlarimdan..bir yandan da eşim de yurt dışındaki forumlardan yorumlar okuyor..karı koca habire okuyoruz bakalim ne olacak

Canım bende sorun olmamasına rağmen doktorum ikinci adetten sonra gel dedi bana. Hemen transfer yapmıyorum, Vücudun dinlensin ilaçlardan arınsın dedi. % 1 oran bile bizim için önemli dediği için ben de bişey diyemedim. Sabırla Mart adetimi bekliyorum.İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…