Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim takilmasin ben transferden sonra sadece 15 dk yattim kalktim wc ye gittim eve geldim simdi uzandim agir is yapmayip hareketlerine dikkat edersen insallah bisey olmaz siki siki tutunur yumurcakk

Transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
evet kullanıyorum yarım saat olmasa da 10 15 dk yürüyorum hareket ile emilen bir ilaçmış o

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

MİNİSSS : HAMILE

ADMAD: Tedavi aşamasında

DILAYAY:Tedavi aşamasında

ASOKA: Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

RAVZA54: 9 mart test tarihi

SHRKRSGR : 7 Mart test tarihi

KARŞIPENCEREDEKiKARGA:7 Mart test tarihi

DNZDERYA: 7 Mart test tarihi

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

EGECANYAĞMUR:3 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

SPRING2014 : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

ILK_SNF:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

SEVIL35: Negatif

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: Negatif

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

BTLSRDR :16 yumurta toplandı,11 yumurta döllendi.transfer için bekliyor

JONGUIL : 14 yumurta toplandı transfer için bekliyor

1- 2 dk yat demişlerdi bana hadi 3 dakida da benden olsun diyip jel den sonra 5 dk kalkmadim
Ama ben opudan sonra kullandim transfer olmayınca ilacıda kestik
evet bana anlatılanda da jeli kullanıp 3 dk kadar yatıyosun sonra kalkıp yarım saat yurumen gerekiyo dediler.yürümezsek ilaç erimezmiş içimizde

Bende kullaniyorum ama hic gez dolas demediler bnde fitil gibi akar endidesiyle ustune uzandim bide ya off off
ama nasıl söylemezler ya.benim hem aşı tedavimde hemde tüp tedavimde ikisinde de verdiler ve kesin yürümem gerektigini söyldiler.hatta pestilim çıkıyodu her gün her gün yürü yoksa bana söylennde mi sıkıntı var

ben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıştım ama öyle yarım saat bir saat değil 5-10 dk dediler her ikisinde de. evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum salon yatak odası arası 10-15 dk
ya canım benimde kafam karıştı.bunu doktoruma sorup iyice netleştirmem lazım.belkide öncekilerde beni çok yürüttüler üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…