Canim takilmasin ben transferden sonra sadece 15 dk yattim kalktim wc ye gittim eve geldim simdi uzandim agir is yapmayip hareketlerine dikkat edersen insallah bisey olmaz siki siki tutunur yumurcakkson soru :) ; ben dün eve gelirken arabada oturarak geldim evde de öyle çok yatmadım. 2 saat anca o da hep kıpırdanarak. sol tarafıma dönüp uyumaya çaılştım onu da beceremedim :) bi şekilde hep sağa döndüm dün gece çok ağır iş yapmıyorum ama öyle yatamıyorum da . burada okuyorum da hep yatanlar da var ben yanlış mı yapıyorum? bir de transferden yarım saat sonra wc ye gittim ben yanımdaki 1 saat bekledi ona da kafam takıldı.
Döndüm cancazim siki siki tutunsunlarrr hepomizin ki benimki tek embriyo transferhadi cnm hayırlısıyla bebişlerinle birlikte hiç ayrılmamak üzere dön tatlımm :)
güsel haberlerini bekliyoruz...
evet kullanıyorum yarım saat olmasa da 10 15 dk yürüyorum hareket ile emilen bir ilaçmış oTransferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Transfer sonrası crinone jel kullandınız mı. Ve de ilacı kullandıktan sonra en az yarım saat bi saat yürümeniz gerektiğini söyledi mi doktorunuz ?
Tamam canım ekliyorum hemen hayırlı olsun bebeğin sıkı sıkı tutunsun sanaAldim canim sira sizde benide ekle tabloya 9 mart test tarihim nasibse
Ben meraktan yaptırdım ama transferin 3. Gününden beri kasık ağrılarım oluyo adet olcakmışım gibi o yüzden inanamıyorum hala
Ayy olsbilir miİkiz olduğu için 8. Gün de idrarda çıkmış olabilir mi acaba
Hayırlı olsun canım transferin inşallah kucağına almakta nasip olurAldim canim tek transfer yapildi biri donduruldu bunada sükürler olsun insallah herkes icin hayirlisi
bana ılk tedavimde transfer sonrası hemsire yapmam gerekenleri anlatırkn en az yarım saat demişti de merak ettim siz nasıl yapıyonuz diye :)evet kullanıyorum yarım saat olmasa da 10 15 dk yürüyorum hareket ile emilen bir ilaçmış o
evet bana anlatılanda da jeli kullanıp 3 dk kadar yatıyosun sonra kalkıp yarım saat yurumen gerekiyo dediler.yürümezsek ilaç erimezmiş içimizde1- 2 dk yat demişlerdi bana hadi 3 dakida da benden olsun diyip jel den sonra 5 dk kalkmadim
Ama ben opudan sonra kullandim transfer olmayınca ilacıda kestik
ama nasıl söylemezler ya.benim hem aşı tedavimde hemde tüp tedavimde ikisinde de verdiler ve kesin yürümem gerektigini söyldiler.hatta pestilim çıkıyodu her gün her gün yürüBende kullaniyorum ama hic gez dolas demedilerbnde fitil gibi akar endidesiyle ustune uzandim bide ya off off
hayirli olsun.test günün ben den birgün sonra.insallah pozitif sonuc alirizSelam arkadaslar...
ben de izmirden melek.
transferim oldu gecen persembe.
Onumuzdeki sali test gunum.
hakkimizda hayirlisini versin rabbim.
neylerse guzel eyler
aa hanginiz berensiniz süleyin bakalimArkadaslar dun aksam okudugum bir habere gore beren saat de subat tup bebek annesi aday adayiymis. Belki o da buralardadir olamaz mi ? :)
ya canım benimde kafam karıştı.bunu doktoruma sorup iyice netleştirmem lazım.belkide öncekilerde beni çok yürüttüler üffben kullanıyorum canım ilkinde de kullanmıştım ama öyle yarım saat bir saat değil 5-10 dk dediler her ikisinde de. evin içinde deli dana gibi dolaşıyorum salon yatak odası arası 10-15 dk
hayirli olsun.test günün ben den birgün sonra.insallah pozitif sonuc aliriz
belkide üye değildir kız.çaktırmadan takiptediraa hanginiz berensiniz süleyin bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?