- 24 Eylül 2013
- 87
- 64
- 18
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
Öyle hayırlısı cok sağolun
Ay canim cok sevindim seninle ayni gun gidiyoruz insallah saglikla aliriz kucaklarimiza..
Adetlerin normalde düzensiz mi ? Çünkü benim Zaman zaman düzensiz olduğu oluyordu ve adetim gecikeli 43 gün oldu ben rahatım nasılsa düzensiz diye ve korunuyorduk hiç beklemiyordum ama kayınvalidemin ısrarıyla test yaptık 6 haftalık hamileymişim ki adete göre hesaplanınca 11 haftalık oluyor 5 hafta geç döllenme mi olmuş ne olmuş anlamAdım ama afetimden 10 gün gecmiş olsa ve ben test yapsaydım çıkacağını hiç zannetmıyorum ki normalde 10 gün civarı gecikenler 6 haftalık oluyor ama ben adete 43 gün gecikmede 6 haftalığım tabi suanda 10 hafta Allah a şükür. Bence adet olana kadar dikkat et kendine herşey Allah tan dua et rabbim elbet verir birgunKizlar ben son adet tarihinden bu yana 44.gun geçen pazar kan testi yaptik bisey yok adet sancilarim gecen haftaydi geldi gitti adet olmadim cok sancim oldu ama geçti dort gun once kan testi yaptırmıştım hamile gibiyim sanki dun esim kizdi sapittin dedi ne yapcagimi bilmiyorum idrar testinde de birsey yok ben de size katilmayi cok isterdim
Cnm bugun ellinci gunum ve hala yok bisey adet sokturucu alip almama konusu cok zorluyo beni 48.gunde yine kan yaptim yok biseyAdetlerin normalde düzensiz mi ? Çünkü benim Zaman zaman düzensiz olduğu oluyordu ve adetim gecikeli 43 gün oldu ben rahatım nasılsa düzensiz diye ve korunuyorduk hiç beklemiyordum ama kayınvalidemin ısrarıyla test yaptık 6 haftalık hamileymişim ki adete göre hesaplanınca 11 haftalık oluyor 5 hafta geç döllenme mi olmuş ne olmuş anlamAdım ama afetimden 10 gün gecmiş olsa ve ben test yapsaydım çıkacağını hiç zannetmıyorum ki normalde 10 gün civarı gecikenler 6 haftalık oluyor ama ben adete 43 gün gecikmede 6 haftalığım tabi suanda 10 hafta Allah a şükür. Bence adet olana kadar dikkat et kendine herşey Allah tan dua et rabbim elbet verir birgun
Normalde gecikiyor mu o kadar yanı düzensiz mi ? Ne diyeceğimi bende bilemedim sımdı ama adet söktürücü için biraz beklemelisin bence CanımCnm bugun ellinci gunum ve hala yok bisey adet sokturucu alip almama konusu cok zorluyo beni 48.gunde yine kan yaptim yok bisey
:)) keseyi gördük çok şükür 4+1 dedi doktor bhcg bugün 1758 çıkmış. 2 hafta bekleyeceğiz kalp atışı için. Yalnız rahimde kese dışında bi lekelenme daha vardı,doktor kanama ya da başka bi kese olabilir , görücez dedi.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için endişelendim biraz
Çok teşekkür ederim ^^ çok tatlısınız...doktor net olarak tek kese görüyorum dedi ama bakalım herşey olabilir benim teyzem ve dayım ikizler.bildiğim kadarıyla ikiz geni anneyle alakalı oluyor..Allah isteyen herkese nasip etsin :)))Allahım maşallahhh süphanallah =)) çok sevindim canım =) hadi inşallah güzel bir ikiz haberi gelir:))
Bende çok isterim ama eşimin ailesinde var kayınvalidemin babası ikiz miş bana uğrar mı acaba o genn =))
haha aman sağlıklı olsunlarda sorun yok =) senin için çok sevindim canım hayırlısıyla kalp atışı içinde güzel haberini alalım rahat bir nefes alabiliriz Allahın izniyle :)
Çok teşekkür ederim ^^ çok tatlısınız...doktor net olarak tek kese görüyorum dedi ama bakalım herşey olabilir benim teyzem ve dayım ikizler.bildiğim kadarıyla ikiz geni anneyle alakalı oluyor..Allah isteyen herkese nasip etsin :)))
beklemek çok zor ^^ burada da yeniyim, iyi ki gelmişim, iyi geliyor burası..:))o maşallah sizde varmış baya demekki o minnoş kanama değil bebiş habercisi=) ay hadi inşallah güzel haber alırsın.
İyi düşünelim iyi olsun =)
beklemek çok zor ^^ burada da yeniyim, iyi ki gelmişim, iyi geliyor burası..:))
kesinlikle katılıyorum birde durumunla alakalı olsun insanlık olarak olsun yakın birini bulunca aileden biriymiş gibi hep muhabbet etmek haberleri hemen iletmek istiyorsun.. Tabiki güzel gelen haberlere de hemen cevap verip destek olmak istiyorsun gerçekten güzel bir platform. Seviyorum burayı sizleri =))
HappyMom-s masumsurat
Bende seviyorum burayi sizleri benm randevumda yarin 12 de allahm hayırlı haberler alırız insallah bakalm bnm keseler kac tane allahm hayırlısıni versin hepimizee ♡
ggulsahakarsu: 45445045 .!.:maşallah sizin minnoşa da =)aman pardon minnoş dedim minnoşlarr mı deseydik =) ay rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. Bende yarın sabah doktora gideceğim. Güzel haberi bende verebilirim inşallah :) kaç haftalığım daha bilmiyorum otomatik hesaplayıcılarla 5+5 gözüküyor. Kan testim taa ayın 25 inde 299 idi. şimdi kaç meraklardayım ??
maşallah sizin minnoşa da =)aman pardon minnoş dedim minnoşlarr mı deseydik =) ay rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. Bende yarın sabah doktora gideceğim. Güzel haberi bende verebilirim inşallah :) kaç haftalığım daha bilmiyorum otomatik hesaplayıcılarla 5+5 gözüküyor. Kan testim taa ayın 25 inde 299 idi. şimdi kaç meraklardayım ??
kesinlikle katılıyorum birde durumunla alakalı olsun insanlık olarak olsun yakın birini bulunca aileden biriymiş gibi hep muhabbet etmek haberleri hemen iletmek istiyorsun.. Tabiki güzel gelen haberlere de hemen cevap verip destek olmak istiyorsun gerçekten güzel bir platform. Seviyorum burayı sizleri =))
HappyMom-s masumsurat
Canım hayırlı olsun hoşgeldin değerler iki günde ikiye katlıyor eğer problem yoksa otarihe kadar gözükür canım benim 6000 de karından rahat göründü.seninde hesaplayınca baya yükselmiş oluyor güzel haberler ile gel inşallah,,.Kizlar bende 25 şubatta hamile olduğumu öğrendim tam adet günümde yani hcg 338.6 9 martta doktora gitmeyi düşünüyorum kese gözükurmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?